Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Elfogyott a Barca a hosszabbitasra. Ez egy megnyert meccs volt amit elengedtunk. 😕
9 hónapja
Araujo integet
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
De miért hajtotta le ennyire a fejét, direkt fejtetővel akarta eltalálni homlok helyett. CR7 10/10 befejeli ezeket. Egészen borzalmas volt ezt látni a lengyeltől.
9 hónapja
Abszolut. Amugy jokat szorakozok rajta, nagyon egyutt el a jatekkal.Inzaghi szivrohamot ne kapjonAzért meg lehet érteni, fasz volt bíró.
Hendrix
Sixo
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
Vagy rátaposni a pöcsére.Hogy az istenbe lehet ilyenkor lefújni a félidőt? Ez a bíró érdemelne egy Rüdigerezést.az milyen?
Sixo
Kampman
Poloska vagyok.
9 hónapja
www.youtube.com/watch?v=EpnP2SHgzKI&t=1s&ab_channel=NexusFootballHogy az istenbe lehet ilyenkor lefújni a félidőt? Ez a bíró érdemelne egy Rüdigerezést.az milyen?
Sixo
Kampman
9 hónapja
vagy jéggel köpködés? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
vizesflakonnal megdobálásHogy az istenbe lehet ilyenkor lefújni a félidőt? Ez a bíró érdemelne egy Rüdigerezést.az milyen?
Sixo
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Hogy az istenbe lehet ilyenkor lefújni a félidőt? Ez a bíró érdemelne egy Rüdigerezést.az milyen?
Sixo
9 hónapja
mellét meg elvitte a cica 😊Nem csodálom, hogy még mindig nagyon népszerű.Én meg közben dugom Natalie Portmant😁Csak megmutatom neked, hogy az igazi profik, hogy csinálják. Neked csak a szád jár, nekem a billentyűzetem.Jézusom ,Carlos Augusto és Frattesi is a pályán. Ha innen nem húzza be a Barca nem is érdemelnek döntőt.Nagyon megy ez neked ma. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
haver bírta egészen addig amíg rá nem világítottam nála rá, hogy nem vasárnap jár templomba 😊
9 hónapja
10et én is adnék érte a Juve nevében.Araujo most 50M-t ér transfermarkton. Holnap reggelre 10-et se kellene márReggel el kellene adni! Hátha valamelyik szaúdi sejk nem nézi a meccset
shagi0206
Klaci79
9 hónapja
Inzaghi szivrohamot ne kapjonAzért meg lehet érteni, fasz volt bíró.
Hendrix
9 hónapja
Nem csodálom, hogy még mindig nagyon népszerű.Én meg közben dugom Natalie Portmant😁Csak megmutatom neked, hogy az igazi profik, hogy csinálják. Neked csak a szád jár, nekem a billentyűzetem.Jézusom ,Carlos Augusto és Frattesi is a pályán. Ha innen nem húzza be a Barca nem is érdemelnek döntőt.Nagyon megy ez neked ma. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
9 hónapja
Hogy az istenbe lehet ilyenkor lefújni a félidőt? Ez a bíró érdemelne egy Rüdigerezést.
9 hónapja
Inzaghi szivrohamot ne kapjon
9 hónapja
de nézikAraujo most 50M-t ér transfermarkton. Holnap reggelre 10-et se kellene márReggel el kellene adni! Hátha valamelyik szaúdi sejk nem nézi a meccset
shagi0206
Klaci79
9 hónapja
Araujo most 50M-t ér transfermarkton. Holnap reggelre 10-et se kellene márReggel el kellene adni! Hátha valamelyik szaúdi sejk nem nézi a meccset
shagi0206
9 hónapja
MI lett a képeddel?plusz add hozzá a 2 Bayern ellenit...egyèbkènt így nem zavar a kiesès, így belefèr ha úgy alakul, a ha úgy maradt volna ahogy az első fèlidő után, az bosszantott volna jobban....hát azért ilyen helyzetkihasználást ritkán látni, mint az Internek a két meccs alatt...
dande2
NB2
eaglesmcnabb
9 hónapja
Araujo-n szépen elment ez a meccs
9 hónapja
Megteheted egész addig, amíg nem szól az ébresztő 😊Én meg közben dugom Natalie Portmant😁Csak megmutatom neked, hogy az igazi profik, hogy csinálják. Neked csak a szád jár, nekem a billentyűzetem.Jézusom ,Carlos Augusto és Frattesi is a pályán. Ha innen nem húzza be a Barca nem is érdemelnek döntőt.Nagyon megy ez neked ma. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
9 hónapja
Én meg közben dugom Natalie Portmant😁Csak megmutatom neked, hogy az igazi profik, hogy csinálják. Neked csak a szád jár, nekem a billentyűzetem.Jézusom ,Carlos Augusto és Frattesi is a pályán. Ha innen nem húzza be a Barca nem is érdemelnek döntőt.Nagyon megy ez neked ma. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
SIntèr style semmi meglepő műringyoval is így nyertek annoegyèbkènt így nem zavar a kiesès, így belefèr ha úgy alakul, a ha úgy maradt volna ahogy az első fèlidő után, az bosszantott volna jobban....hát azért ilyen helyzetkihasználást ritkán látni, mint az Internek a két meccs alatt...
dande2
NB2