Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 897
Szivesen megnéztem volna kilassítva hogy az inter harmadik góljánál nem szabálytalankodott-e Dumfries amikor megszerezte a labdát a barcástól - ha nem, akkor jó nagy kretén ez a védő, utolsó percekben ilyet homorítani...
davemayer
Te szívesen megnézted volna, meg néhány millió másik ember, a VAR nem szívesen nézte volna vissza…ez van sajnos.
Klaci79
Visszanézte, csak nem találta szabálytalannak.
zacknorb
Akkor már értem miért háborog Flick.
Ugyanakkor sajnos ez a meccs végén már el lett baszva. Nem is lett volna szabad felmenni 2-3 embernél többnek, pláne Araujot pályára engedni.
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 626 — Whoops, looks like something went wrong.
Flicknek valaki szolhatna, hogy felebredhetne mar, nem Munchenben van, ahol elkezdte sorozatban elkovetni ugyanazokat a hibakat. Es utana jelezze neki az illeto azt is, hogy nem is a nemet valogatottnal van, ahol szinten ugyanazokat a hibakat kovette el, es amikbol szemmel lathatoan igy negy ev alatt sem sikerult tanulnia. Ertem en, hogy Guardiola is azzal lett nagy, hogy leszart mindent es mindenkit, nem volt sosem hajlando elengedi a sajat bekattanasait, csak amig emiatt nyert parat, elbukott ketszer annyi clutch szitut is.

9 hónapja
Blevi 8 985 — Lions & Cowboys fan
Szivesen megnéztem volna kilassítva hogy az inter harmadik góljánál nem szabálytalankodott-e Dumfries amikor megszerezte a labdát a barcástól - ha nem, akkor jó nagy kretén ez a védő, utolsó percekben ilyet homorítani...
davemayer
Te szívesen megnézted volna, meg néhány millió másik ember, a VAR nem szívesen nézte volna vissza…ez van sajnos.
Klaci79
zacknorb
Lewa kezezése a 90. percben? Fordított esetben full tizi😃
JC6 (Mr. Miele)
Internek volt egy teljesen ilyen eset azt is tovabb engedte
9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 680 — Lucas Scott
davemayer
Klaci79
zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
tudomasom szerint, ha testrol pattan a kezedre, ami amugy test mellett van az nem tizi. legalabbis en ezert nem adtam volna. de hat ugye az Inter ne panaszkodjon mikor a Munchen ellen Martinez kezezeset meg sem neztek a VAR ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 hónapja
kozben maltai bajnoksag:
ugye del-amerikai rendszer oszi meg teli-tavaszi bajnoksaggal. kovethetetlen is lett szamomra picit.
lenyeg, hogy ha jol ertelmezem, hogy mivel mind2 bajnoksagban mas csapatt vegzett az elso 2 helyen, most hetvegen voltak az elodontok:
Sliema-Birkirara 0-1: jo roncsderbi volt, Sliemanak egy kaput eltalalo loves 120 perc alatt, Birkirkara nyomott, es a legvegen a 121. percben szabadrugas utani beivelesbol szereztek meg a mindent eldonto golt.

Floriana-Hamrun: buntetok utan Hamrun jutott tovabb, inkabb ok erdemeltek meg amugy. kapus fogott ket (amugy botranyosan rugott) tizenegyest.

szombaton Hamrun-Birkirkara donto. elvileg kimentem volna par ovis apukaval, de jelenleg csak a csapatok szurkoloinak nyitottak meg szektorokat, oda meg nem vagyunk igazabol. remelem addig nyitnak semleges szektort is, es akkor elmenybeszamolo is johet.

csapatom a Hibernians, jol szerepelt az elso szakaszban, top 6 kerultek, es ott is jol alltak, de aztan eppen lecsusztak az elso ket helyrol. aztan a tavaszi bajnoksag alapszakaszat elrontottak es rosszabb golarany miatt az also hatosba kerultek, ott meg beleszartak. de legalabb a kupaban elodontoznek jovo szerdan a Hamrun ellen.

ja es akit igazan erdekelnek a bomba golok az nezze meg a csapatom utolso osszefoglalojat:

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 905
davemayer
Klaci79
zacknorb
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 787 — Kinek mit intézett a kormánya
davemayer
Klaci79

Poloska vagyok.
9 hónapja
davemayer
 x.com/PoiticJustice/status/1919890476619968556
Pep71
Köszi, bár én őszintén szólva itt sem látom Dumfriest ártatlannak, odatartja a lábát hogy ütközzön a védőével. Könnyen esett a barcás az azért látszik, azt hitte simán lefújják.
davemayer
az inter egyaltalan nem panaszkodhat sem a biroi felfogasra, sem a VAR hozzaallasara az elmult ket parharcban.
ettol fuggetlenul sztem ezt a csapatot nagyon osszerantotta Inzaghi, nekem picit ilyen prime Jose erzesem van, es nem a buszozas miatt, mert teljesen maskepp vedekeznek plusz vannak olyan szinten felepitett labdakihozatalhoz semaik, amikrol Jose csapat csak almodozhat.
hanem inkabb az, hogy mentalisan bivaly eros ez a csapat, bmi tortenik, mindig van valaszuk.
Munchenben egyenlit a Bayern 80. perc utan erre ok szereznek golt, ami vegulis eldontotte a parharcot.
utana otthon kapnak egy golt, es 10 perc alatt megforditjak.
Barcelonaban is kijonnek es szereznek gyors 2 golt, tegnap meg 93. percben egyenlitenek ki mikozben 0-2rol megforditja a Barca...

arra meg tenyleg nincsenek szavak, hogy 20 kaput eltalalo lovesbol szereznek 11 golt. elkepesztoen toppon vannak mentalisan.

9 hónapja
davemayer
Pep71
Köszi, bár én őszintén szólva itt sem látom Dumfriest ártatlannak, odatartja a lábát hogy ütközzön a védőével. Könnyen esett a barcás az azért látszik, azt hitte simán lefújják.
davemayer
Szerintem inkább csak rutintalan volt Martin. Neki is a 93.perc volt, mindezt úgy, hogy egész évben Balde játszott a posztján, mert egyértelműen jobb játékos jelenleg. Egyébként nagyon derekasan helyt állt, meg kell dicsérni őt. Valószínűleg ha valamelyik olasszal történik ez, akkorát homorít egyből, hogy legalább visszavarozzák, de ilyen az élet…
Klaci79
Amikor erezte hogy elveszti azonnal vagy labda vagy baba. Sargaert is.

Szerkesztette: Blevi
9 hónapja
davemayer
Pep71
davemayer
Szerintem inkább csak rutintalan volt Martin. Neki is a 93.perc volt, mindezt úgy, hogy egész évben Balde játszott a posztján, mert egyértelműen jobb játékos jelenleg. Egyébként nagyon derekasan helyt állt, meg kell dicsérni őt. Valószínűleg ha valamelyik olasszal történik ez, akkorát homorít egyből, hogy legalább visszavarozzák, de ilyen az élet…
9 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
davemayer
Pep71
Mondjuk ez így 😡🤦 wtf egyèrtelmű hogy Dumfriès kiteszi a lábát amibe a Barca játèkos szerencsètlenül ütközik bele (legalább felborította volna az sintèr játèkost) de semmi meglepő, hogy elengedtèk fordított esetben tuti megnèzik ès elveszik...igaz nem lett volna szabad hogy ezen múljon.

Szerkesztette: dande2
9 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
davemayer
Pep71

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
9 hónapja
davemayer
9 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 537
davemayer
9 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 946
Egyènkènt az lesz a storyk stroyja ha a PSG Messivel meg Neymarral meg más sztarokkal erősebb kerettel nem nyer BLt de Dembelèvel meg igen 😎😎😎
dande2
Chelsea már egyszer csinált hasonlót.

Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 505 — Omar's Coming Yo!
sok mindenre valaszt adott ez a parharc,de talan az a legfontosabb, hogy Araujora nem lehet epiteni.

9 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 117
Amugy reg lattam ilyen kifejezetten szorakoztato elodontot. Holnap menjen tovabb a PSG aztan utana mindegy.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyènkènt az lesz a storyk stroyja ha a PSG Messivel meg Neymarral meg más sztarokkal erősebb kerettel nem nyer BLt de Dembelèvel meg igen 😎😎😎
9 hónapja
Nyilván túltejesítès ez az idèny ès sok minden azon is múlik/múlt hogy jó nèhányan mèg nálunk is többet hibáztak (hogy ne fogalmazzak kemènyebben 😏) az Inter sajnos pont nem, pedig ők is mindent megtettek èrte. A hátsó sort kellene összerakni illetve a közèppályának stabilitást adni meg persze a keretet mèlyíteni, már amennyire lehet....legyen meg a bajnokság, aztán talán jövőre megint eljutunk legalább eddig.
9 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 644 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Idén minden is összejön a Barcának.....sokan nem hitték el....
ThundersNFL a Paraszt
Fú ezért halál jár?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 308 — beers & Packers
Kib.ott csalódott vagyok, de ettől még bőven lehet jó döntő, akár az angolok, akár a franciák jutnak be.
9 hónapja
Yamal a meccs legjobbja eredmenyek.com-on. ok.

Flicket sajnálom, de Pedrit akkor hoznám le csak ha eltört valamelyik lába.
eaglesmcnabb
Folyamatosan 3 embert szopatott, de amugy Sommer

Szerkesztette: Blevi
9 hónapja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 114 — je suis poloska
Yamal a meccs legjobbja eredmenyek.com-on. ok.

Flicket sajnálom, de Pedrit akkor hoznám le csak ha eltört valamelyik lába.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Kivaszottul sajnalom ezt most. Ebben tobb volt. De ez a csapat igy is tulteljesit iden
Blevi
Ez pontosan így van. És meg csak azt se lehet mondani, hogy a kiegészítő embereken ment volna el. Mert sajnos páran nagyon tudásuk alatt játszottak.
Klaci79
Szerencse sem volt a csapat mellett azert Yamal inasban tartotta az egesz bal oldalat az internek. Volt a kapufaja is ha az beakad… szep ideny ez amugy de faj kvara most. Real ellen nem kene elkurni