Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Jövő héten fasza aktuálpolitikai meccsek lesznek a PL-ben:Mi bennük a politikai?
Newcastle-Liverpool
Crystal Palace-Nottingham
Tony Adams
10 hónapja
Jövő héten fasza aktuálpolitikai meccsek lesznek a PL-ben:Newcastle-Liverpool
Crystal Palace-Nottingham
10 hónapja
Lehet csak nekem ujdonsag, de miota mondjak be fociban az iteletet? Nagy stil.www.premierleague.com/en/news/4373884/whats-new-in-2025-26-season-ifab-laws-and-premier-league-football-principles
Hendrix
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Ezen a hülye Cselszki meccsen egy év alatt nem szerencsétlenkedik össze senki egy szabályos gólt.
10 hónapja
Végre Uram a kapuban, a védelem meg mindig bolond.
10 hónapja
Német kupában félidőben a 'Gladbach az ötödosztályú Delmenhorst ellen 2:2-re áll.Karlheinz Pflipsen forog a sírjában, pedig még meg se halt.
10 hónapja
Lehet csak nekem ujdonsag, de miota mondjak be fociban az iteletet? Nagy stil.Klub vb-n hoztak be amolyan tesztkent, aztan jol vizsgazott, ezert identol mar alkalmazzak.
Hendrix
10 hónapja
Lehet csak nekem ujdonsag, de miota mondjak be fociban az iteletet? Nagy stil.Emlékszem, amikor közvetíteni kezdték nálunk az NFL-t, az okosabb magyarja azon röhögcsélt, hogy ezek a hülye amcsik még a szabályokat sem ismerik, ezért mondja be a zebra, mit ítélt.
Hendrix
10 hónapja
Lehet csak nekem ujdonsag, de miota mondjak be fociban az iteletet? Nagy stil.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Ne is mondd...1,65 a Vasas W. Már a Karcag ellen se mehetünk biztosra?pláne a Karcag ellen.
nagylaza, főpohárnok
tavaly a Vasas a legkomikusabb vereségekbe pont a kiesőzóna ellen futott bele.
slowmotion
10 hónapja
1,65 a Vasas W. Már a Karcag ellen se mehetünk biztosra?pláne a Karcag ellen.
nagylaza, főpohárnok
tavaly a Vasas a legkomikusabb vereségekbe pont a kiesőzóna ellen futott bele.
10 hónapja
1,65 a Vasas W. Már a Karcag ellen se mehetünk biztosra?
10 hónapja
James Milner has now played in 24 consecutive Premier League seasons He's only 15 games away from taking the all-time appearance record 👀
10 hónapja
Hangosan bemondta a spori az ítéletet, imádom ❤️💙Ez a szabaly.
zacknorb
10 hónapja
Hangosan bemondta a spori az ítéletet, imádom ❤️💙
10 hónapja
hopp, mégse baszta be. vagyis bebaszta, de nem számít 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
A vilagbajnok klubot szopatja a Szuperkupa-gyoztes, mehehe.
10 hónapja
Eze bebasztaMiért akarja megvenni a Spurs? Ezé
Löfli
10 hónapja
Eze bebaszta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Egyébként miért is megy az Üllői úton a "szarházi MLSZ"?Évek, sőt évtizedek óta megy a mártírkodás és jaj báncsák a fradikát szlogen. Ez a közeg ebben nőtt fel. Zöld fas..ok akarom mondani sasok über alles. Ha szarral locsolod a pöcegödröt rohadtul nem lesz az később sem jó illatú. És mint tudjuk ilyen fertőben a pénznek tényleg nem lesz már szaga...
Kele János elég jól megírta: "Kontextus: már önmagában a Ludogorec elleni továbbjutással 4,3 millió eurót, vagyis mai árfolyamon nagyjából 1,7 milliárd forintot keresett a Fradi az UEFA-tól. Összehasonlításképp: az MLSZ új ajánlásai 500 millió forintról szólnak, amiből 325 milliót minimális erőfeszítéssel el lehet hozni (az erre vonatkozó célszámokat tavaly is teljesítette a Ferencváros), a IX. kerületiek kiemelt akadémiája pedig tavaly cirka 1,5 milliárd forintos költségvetési támogatást kapott."
Szóval, menjenek a picsába a Kubatov-fiúk.
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Na Kubatov mivel rukkol majd most ki?Mindenben jobbak voltunk csak gólókban nem
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Na Kubatov mivel rukkol majd most ki?semmit, b csapat, kimaradt helyzetek van ilyen. adni kell pontot a Falunak, hogy a vegen versenyben legyenek.
Kedden kell beloni a helyzeteket.
10 hónapja
Na Kubatov mivel rukkol majd most ki?Mivel rukkoljon? Telibe fosta Keane es a Fradi is a meccset, ketlem, hogy nekiallna mentegetozni. Igazabol ez akkor lenne kellemetlen, ha a BL-playoffbol meg nem mennenek tovabb, de hat akkor is El-fotabla, igazabol panaszra oka senkinek sincs. Mondjuk eleg keseru lenne, ha nem a BL-ben tolnak iden, mert ennyire barati sorsolasa szerintem sok evig nem lesz a Fradinak, mint most a BL-ig vezeto uton.
10 hónapja
Na Kubatov mivel rukkol majd most ki?Hajnalt kell elővenni, hogy miért nem Szappanost igazolta le. Ma ő volt a különbség, meg egy kicsit Karakó és csapata