Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 897
Kivaszottul sajnalom ezt most. Ebben tobb volt. De ez a csapat igy is tulteljesit iden
Blevi
Ez pontosan így van. És meg csak azt se lehet mondani, hogy a kiegészítő embereken ment volna el. Mert sajnos páran nagyon tudásuk alatt játszottak.
9 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 644 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
mellét meg elvitte a cica 😊
haver bírta egészen addig amíg rá nem világítottam nála rá, hogy nem vasárnap jár templomba 😊
NB2
A terhessége környékén voltak neki. Ilyen apróságok miatt meg nem kell fenn akadni.
iktriad
Elég ha másban fennakad😁😁😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Blevi 8 985 — Lions & Cowboys fan
Kivaszottul sajnalom ezt most. Ebben tobb volt. De ez a csapat igy is tulteljesit iden
9 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 897
Remelem legalább a reál ellen nem játszik Araujo…legyen elég egy héten egy meccs amit elbasz
9 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 740 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
mellét meg elvitte a cica 😊
haver bírta egészen addig amíg rá nem világítottam nála rá, hogy nem vasárnap jár templomba 😊
NB2
A terhessége környékén voltak neki. Ilyen apróságok miatt meg nem kell fenn akadni.
9 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 338
Mondjuk az Inter egy pillanatig nem húzta az időt, mire fel a 2 perc hosszabbítás?
9 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyèbkènt pont most a 11-esek lettek volna igazságosak😔😔😔
9 hónapja
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
közben a Barca kosárcsapata kiesett a kosárlabda EL-ből (is?)
9 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 084 — LIGHTS OUT!
Mondjuk ezért Bastoni 2 sárgát érdemelt volna, de gondolom nem akarta kiállítani a kopasz.

9 hónapja
ha Inzaghi-ra ráállítottak volna egy külön kamerát, a meccs végén ki lehetne statisztikázni a lépésszámát. Hihetetlen a pali 😀
gamerkr
Lehet több lenne, mint 1-2 játékosnak 😀
shagi0206
Burkoltam Acerbire célzol?

9 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 840
ha Inzaghi-ra ráállítottak volna egy külön kamerát, a meccs végén ki lehetne statisztikázni a lépésszámát. Hihetetlen a pali 😀
gamerkr
Lehet több lenne, mint 1-2 játékosnak 😀
9 hónapja
Nagyon kéne egy Arsenal továbbjutás holnapra, mert ez a PSG-Inter tényleg kriminális párosítás így szubjektíven.
Kampman
Nekem a 2. legrosszabb döntő ami összejöhet az az Arsenal-Inter .... PSG nyerje már meg pls

9 hónapja
Nagyon kéne egy Arsenal továbbjutás holnapra, mert ez a PSG-Inter tényleg kriminális párosítás így szubjektíven.
Kampman
Szerintem lehet az jó meccs. A PSG most, hogy nincsenek kis sztárocskáik, már mindjárt jobban hasonlít egy csapatra.
9 hónapja
Blevi 8 985 — Lions & Cowboys fan
Sommer kiszed mindent az internek meg beakad :/
9 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 766 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

9 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 662

9 hónapja
Miért nem húzza az időt az Inter?
Jughead
Olaszok olyant nem csinálnak.

9 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 491 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Sommer mit védett

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kapusok közti különbség dönt
9 hónapja
Nyárnak meg a társai adósak holnap 1-1 sörrel.
9 hónapja
Rafinhaának de borzalmas meccse van.

9 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 338
Miért nem húzza az időt az Inter?
9 hónapja
Dzsamálnak nem akar összejönni
9 hónapja
Gratula az internek
dande2
gyenge próbálkozás

9 hónapja
Gratula az internek