Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Kivaszottul sajnalom ezt most. Ebben tobb volt. De ez a csapat igy is tulteljesit idenEz pontosan így van. És meg csak azt se lehet mondani, hogy a kiegészítő embereken ment volna el. Mert sajnos páran nagyon tudásuk alatt játszottak.
Blevi
9 hónapja
Elég ha másban fennakad😁😁😁mellét meg elvitte a cica 😊A terhessége környékén voltak neki. Ilyen apróságok miatt meg nem kell fenn akadni.
haver bírta egészen addig amíg rá nem világítottam nála rá, hogy nem vasárnap jár templomba 😊
NB2
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Kivaszottul sajnalom ezt most. Ebben tobb volt. De ez a csapat igy is tulteljesit iden
9 hónapja
Remelem legalább a reál ellen nem játszik Araujo…legyen elég egy héten egy meccs amit elbasz
9 hónapja
mellét meg elvitte a cica 😊A terhessége környékén voltak neki. Ilyen apróságok miatt meg nem kell fenn akadni.
haver bírta egészen addig amíg rá nem világítottam nála rá, hogy nem vasárnap jár templomba 😊
NB2
9 hónapja
Mondjuk az Inter egy pillanatig nem húzta az időt, mire fel a 2 perc hosszabbítás?
9 hónapja
Egyèbkènt pont most a 11-esek lettek volna igazságosak😔😔😔
9 hónapja
közben a Barca kosárcsapata kiesett a kosárlabda EL-ből (is?)
9 hónapja
Mondjuk ezért Bastoni 2 sárgát érdemelt volna, de gondolom nem akarta kiállítani a kopasz.
9 hónapja
Burkoltam Acerbire célzol?ha Inzaghi-ra ráállítottak volna egy külön kamerát, a meccs végén ki lehetne statisztikázni a lépésszámát. Hihetetlen a pali 😀Lehet több lenne, mint 1-2 játékosnak 😀
gamerkr
shagi0206
9 hónapja
ha Inzaghi-ra ráállítottak volna egy külön kamerát, a meccs végén ki lehetne statisztikázni a lépésszámát. Hihetetlen a pali 😀Lehet több lenne, mint 1-2 játékosnak 😀
gamerkr
9 hónapja
Nagyon kéne egy Arsenal továbbjutás holnapra, mert ez a PSG-Inter tényleg kriminális párosítás így szubjektíven.Nekem a 2. legrosszabb döntő ami összejöhet az az Arsenal-Inter .... PSG nyerje már meg pls
Kampman
9 hónapja
Nagyon kéne egy Arsenal továbbjutás holnapra, mert ez a PSG-Inter tényleg kriminális párosítás így szubjektíven.Szerintem lehet az jó meccs. A PSG most, hogy nincsenek kis sztárocskáik, már mindjárt jobban hasonlít egy csapatra.
Kampman
9 hónapja
Sommer kiszed mindent az internek meg beakad :/
9 hónapja
ha Inzaghi-ra ráállítottak volna egy külön kamerát, a meccs végén ki lehetne statisztikázni a lépésszámát. Hihetetlen a pali 😀
9 hónapja
Nagyon kéne egy Arsenal továbbjutás holnapra, mert ez a PSG-Inter tényleg kriminális párosítás így szubjektíven.
9 hónapja
Miért nem húzza az időt az Inter?Olaszok olyant nem csinálnak.
Jughead
9 hónapja
Sommer mit védett

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Kapusok közti különbség dönt
9 hónapja
Nyárnak meg a társai adósak holnap 1-1 sörrel.
9 hónapja
Miért nem húzza az időt az Inter?
9 hónapja
Dzsamálnak nem akar összejönni
9 hónapja
Gratula az internek