Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Elég fura hogy logikusan van felrakva az angol kezdő, ahhoz szoktam hogy legalább 3-4 ember olyan poszton játszik, ahol még életében nem töltött egy percet sem. 🙂A dójcse precizion
Tony Adams
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Elég fura hogy logikusan van felrakva az angol kezdő, ahhoz szoktam hogy legalább 3-4 ember olyan poszton játszik, ahol még életében nem töltött egy percet sem. 🙂
9 hónapja
linket meg a cica hoz?ez volt az a meccs ahol a kezdőrúgást egyszál csöcsben végezte el egy csaj?az Kolumbia ellen volt.
NB2
deyell
x.com/90sfootballvids/status/733622633649057794
9 hónapja
A mai nap, a foci ünnepe. Málta - Finnország, Ciprus - San Marino, Burkina Faso - Dzsibuti, Demokratikus Kongó - Szudán, Ruanda - Nigéria, Dél Afrika - Lesotho.
9 hónapja
Alisson pedig a brazil válogatottól ment haza, mert agyrázkódást szenvedett...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Pau Cubarsí leaves Spain national team camp after suffering ankle sprain against Netherlands.Lazio CB Mario Gila replaces Cubarsí.
Osasuna ellen Eric Garcia és valami ifista lesz a védelem közepén.
Poloska vagyok.
9 hónapja
jo uton jar az u-21 is😃Mondjuk az U-21-es válogatott alapból iylen szociális melegedő feeling. Nem vagy elég jó a nagyválogatotthoz, de még fiatal vagy, gyere azért válogatottnak.
Kenny
Poloska vagyok.
9 hónapja
a legfontosabb upset se maradjon komment nélkül, Panama megfingatta a Jenkiket a Concacaf Nemzetek Ligája elődöntőbenMár nem először
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
YoungZeeZee
9 410
a legfontosabb upset se maradjon komment nélkül, Panama megfingatta a Jenkiket a Concacaf Nemzetek Ligája elődöntőbenes az orom henryvel meg nagyobb sztori
Löfli
9 hónapja
a legfontosabb upset se maradjon komment nélkül, Panama megfingatta a Jenkiket a Concacaf Nemzetek Ligája elődöntőben
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
liverpool pénzügyeiről cikkwww.nytimes.com/athletic/6131040/2025/03/21/the-bookkeeper-liverpool-finances-transfers/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
To qualify on Monday as the 5th participant at the 2026 World Cup:
— Football Meets Data (@fmeetsdata) March 21, 2025
83% 🇳🇿 New Zealand
17% 🇳🇨 New Caledonia
🏟️ Eden Park, Auckland 🇳🇿
▪️ Losers have a 2nd chance in inter-continental play-offs. pic.twitter.com/F2oh9idNin
Poloska vagyok.
9 hónapja
ez volt az a meccs ahol a kezdőrúgást egyszál csöcsben végezte el egy csaj?az Kolumbia ellen volt.
NB2
buhloone mindstate
9 hónapja
ez volt az a meccs ahol a kezdőrúgást egyszál csöcsben végezte el egy csaj?
9 hónapja
nekem ez a torok meccs kellett ahhoz h megtudjam azt h en labdaszedo voltam a 700. meccsen izland ellen. senki nem mondta anno ezt a szamot.Öregszünk, öregszünk....
fay utca. hajdu b emlitett a siralyt.na igen.volt egy ami korozott a nezok felett majd jol leszarta oket😆
dikk 30 eve volt.
YoungZeeZee
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
YoungZeeZee
9 410
nekem ez a torok meccs kellett ahhoz h megtudjam azt h en labdaszedo voltam a 700. meccsen izland ellen. senki nem mondta anno ezt a szamot.fay utca. hajdu b emlitett a siralyt.na igen.volt egy ami korozott a nezok felett majd jol leszarta oket😆
dikk 30 eve volt.
Szerkesztette: YoungZeeZee
9 hónapja
Super Mik Merino!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Hojlund a válogatottban beverte, így jelenleg a dánokkal játszanánk a portugálok helyett. Nem lenne ellenemre.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Szerintem Dardai hulye lenne elvallalni a valogatottat, tudja, hogy o csak veszithet itt. En amugy nem gondolom, hogy a kapcsolat elfaradt volna. Csak annyi makunk volt masfel even at, hogy az ellenfeleink fostak az NL-re, hogy egy beka segge alatti szinten voltak a nemetek, etc, ami miatt elhitte mindenki, hogy mi vagyunk a janik. Azert ez nem a valosag es azert, mert tulteljesitett a csapat meg osszejott minden, azert meg nem az az altalanos ereje a csapatnak, ami akkor volt.Én örülnék neki.Akarsz már egy kis Dárdai timet, mondd meg igazánMondjuk azert kicsit elrohogtem magam, amikor Rossi nagy siman kijelentette, hogy nem erdemelt vereseget a valogatott. Egy felideig meccsben volt, volt is helyzete, meg a masodik felido vegen, de amugy a lehetosegek kozul ketto nem egy brutal nagy bravur volt tavoli lovesbol, amugy meg a törökök 3-1-nel, konkretan az utolso husz percben mar focizni is alig akartak, visszaalltak. Meg megint ki van akadva, hogy mi hibaztunk, golokat kaptunk egybol, a torokok hibaztak, ok nem kaptak egybol golokat... Hat bazmeg, hozni kell jatekost, aki megbunteti a hibakat, ennyi. Ez az o dolga. Nehogy mar megint mutogassunk arra, hogy de bezzeg itt nem volt szerencse. Allandoan a kifogasok keresese megy. Nem a torokok hibaja, hogy ok eltalaltak a kaput a helyzetekben, mi meg nem talaltuk el.Jaja, azt miért nem mondta hogy a gólunkat a török kapusnak köszönhetjük? Vagy az nem volt hiba meg szerencse? Nem érdemeltünk vereséget, pláne nem két góllal..
Stez
Jaja.
Tudom hogy szerintetek nincs tőle jobb és tiszteletben is tartom, de nagyon remélem hogy nem hosszabbítják meg a szerződését.
Kell egy kis vérfrissités. A játékosok ugyanazok lesznek 90%-ban, nagy változásra nem lehet számítani, de szerintem elfáradt ez a kapcsolat.
JC6 (Mr. Miele)
csebi
JC6 (Mr. Miele)
Azt viszont nem latom amugy, hogy ha Rossi innen elmegy, akkor ne essen szet minden. Mint ahogy azt sem, hogy lekoszon, maximum ha Csanyival osszebalhezik, de nem fog. Eleg jol keres o ahhoz, es kisistenseg szintjen van megbecsulve meg kezelve, hogy ezt o feladja csak azert, mert bruhuhuhu, a csunya kommentelok szerint nem vagyok eleg jo.
9 hónapja
Én örülnék neki.Akarsz már egy kis Dárdai timet, mondd meg igazánMondjuk azert kicsit elrohogtem magam, amikor Rossi nagy siman kijelentette, hogy nem erdemelt vereseget a valogatott. Egy felideig meccsben volt, volt is helyzete, meg a masodik felido vegen, de amugy a lehetosegek kozul ketto nem egy brutal nagy bravur volt tavoli lovesbol, amugy meg a törökök 3-1-nel, konkretan az utolso husz percben mar focizni is alig akartak, visszaalltak. Meg megint ki van akadva, hogy mi hibaztunk, golokat kaptunk egybol, a torokok hibaztak, ok nem kaptak egybol golokat... Hat bazmeg, hozni kell jatekost, aki megbunteti a hibakat, ennyi. Ez az o dolga. Nehogy mar megint mutogassunk arra, hogy de bezzeg itt nem volt szerencse. Allandoan a kifogasok keresese megy. Nem a torokok hibaja, hogy ok eltalaltak a kaput a helyzetekben, mi meg nem talaltuk el.Jaja, azt miért nem mondta hogy a gólunkat a török kapusnak köszönhetjük? Vagy az nem volt hiba meg szerencse? Nem érdemeltünk vereséget, pláne nem két góllal..
Stez
Jaja.
Tudom hogy szerintetek nincs tőle jobb és tiszteletben is tartom, de nagyon remélem hogy nem hosszabbítják meg a szerződését.
Kell egy kis vérfrissités. A játékosok ugyanazok lesznek 90%-ban, nagy változásra nem lehet számítani, de szerintem elfáradt ez a kapcsolat.
JC6 (Mr. Miele)
csebi
9 hónapja
Akarsz már egy kis Dárdai timet, mondd meg igazánMondjuk azert kicsit elrohogtem magam, amikor Rossi nagy siman kijelentette, hogy nem erdemelt vereseget a valogatott. Egy felideig meccsben volt, volt is helyzete, meg a masodik felido vegen, de amugy a lehetosegek kozul ketto nem egy brutal nagy bravur volt tavoli lovesbol, amugy meg a törökök 3-1-nel, konkretan az utolso husz percben mar focizni is alig akartak, visszaalltak. Meg megint ki van akadva, hogy mi hibaztunk, golokat kaptunk egybol, a torokok hibaztak, ok nem kaptak egybol golokat... Hat bazmeg, hozni kell jatekost, aki megbunteti a hibakat, ennyi. Ez az o dolga. Nehogy mar megint mutogassunk arra, hogy de bezzeg itt nem volt szerencse. Allandoan a kifogasok keresese megy. Nem a torokok hibaja, hogy ok eltalaltak a kaput a helyzetekben, mi meg nem talaltuk el.Jaja, azt miért nem mondta hogy a gólunkat a török kapusnak köszönhetjük? Vagy az nem volt hiba meg szerencse? Nem érdemeltünk vereséget, pláne nem két góllal..
Stez
Jaja.
JC6 (Mr. Miele)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Azért ez a holland keret most bitang erős! Depay és V. Dijkot kivéve még ráadásul a legjobb korban vannak. Van bennük még jó pár év, ha formában maradnak
9 hónapja
Mondjuk azert kicsit elrohogtem magam, amikor Rossi nagy siman kijelentette, hogy nem erdemelt vereseget a valogatott. Egy felideig meccsben volt, volt is helyzete, meg a masodik felido vegen, de amugy a lehetosegek kozul ketto nem egy brutal nagy bravur volt tavoli lovesbol, amugy meg a törökök 3-1-nel, konkretan az utolso husz percben mar focizni is alig akartak, visszaalltak. Meg megint ki van akadva, hogy mi hibaztunk, golokat kaptunk egybol, a torokok hibaztak, ok nem kaptak egybol golokat... Hat bazmeg, hozni kell jatekost, aki megbunteti a hibakat, ennyi. Ez az o dolga. Nehogy mar megint mutogassunk arra, hogy de bezzeg itt nem volt szerencse. Allandoan a kifogasok keresese megy. Nem a torokok hibaja, hogy ok eltalaltak a kaput a helyzetekben, mi meg nem talaltuk el.Jaja, azt miért nem mondta hogy a gólunkat a török kapusnak köszönhetjük? Vagy az nem volt hiba meg szerencse? Nem érdemeltünk vereséget, pláne nem két góllal..
Stez
Jaja.