Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 403 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Elég fura hogy logikusan van felrakva az angol kezdő, ahhoz szoktam hogy legalább 3-4 ember olyan poszton játszik, ahol még életében nem töltött egy percet sem. 🙂
Tony Adams
A dójcse precizion

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Elég fura hogy logikusan van felrakva az angol kezdő, ahhoz szoktam hogy legalább 3-4 ember olyan poszton játszik, ahol még életében nem töltött egy percet sem. 🙂
9 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Traoré és Traore is betalált Burkina Fasoban.

9 hónapja
fake.id 1 329 — tush push aficionado
ez volt az a meccs ahol a kezdőrúgást egyszál csöcsben végezte el egy csaj?
NB2
az Kolumbia ellen volt.
deyell
linket meg a cica hoz?
 x.com/90sfootballvids/status/733622633649057794
9 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
A mai nap, a foci ünnepe. Málta - Finnország, Ciprus - San Marino, Burkina Faso - Dzsibuti, Demokratikus Kongó - Szudán, Ruanda - Nigéria, Dél Afrika - Lesotho.

9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Alisson pedig a brazil válogatottól ment haza, mert agyrázkódást szenvedett...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 841 — Kinek mit intézett a kormánya
Pau Cubarsí leaves Spain national team camp after suffering ankle sprain against Netherlands.

Lazio CB Mario Gila replaces Cubarsí.

Osasuna ellen Eric Garcia és valami ifista lesz a védelem közepén.

Poloska vagyok.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 841 — Kinek mit intézett a kormánya
jo uton jar az u-21 is😃
Kenny
Mondjuk az U-21-es válogatott alapból iylen szociális melegedő feeling. Nem vagy elég jó a nagyválogatotthoz, de még fiatal vagy, gyere azért válogatottnak.

Poloska vagyok.
9 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
jo uton jar az u-21 is😃

9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
a legfontosabb upset se maradjon komment nélkül, Panama megfingatta a Jenkiket a Concacaf Nemzetek Ligája elődöntőben

Löfli
Már nem először

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
YoungZeeZee 9 410
a legfontosabb upset se maradjon komment nélkül, Panama megfingatta a Jenkiket a Concacaf Nemzetek Ligája elődöntőben

Löfli
es az orom henryvel meg nagyobb sztori
9 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 813 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 101 — The Mathematician
liverpool pénzügyeiről cikk
 www.nytimes.com/athletic/6131040/2025/03/21/the-bookkeeper-liverpool-finances-transfers/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja

Poloska vagyok.
9 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 229
NB2
az Kolumbia ellen volt.

buhloone mindstate

9 hónapja
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
9 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 403 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
nekem ez a torok meccs kellett ahhoz h megtudjam azt h en labdaszedo voltam a 700. meccsen izland ellen. senki nem mondta anno ezt a szamot.
fay utca. hajdu b emlitett a siralyt.na igen.volt egy ami korozott a nezok felett majd jol leszarta oket😆

dikk 30 eve volt.
YoungZeeZee
Öregszünk, öregszünk....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
YoungZeeZee 9 410
nekem ez a torok meccs kellett ahhoz h megtudjam azt h en labdaszedo voltam a 700. meccsen izland ellen. senki nem mondta anno ezt a szamot.
fay utca. hajdu b emlitett a siralyt.na igen.volt egy ami korozott a nezok felett majd jol leszarta oket😆

dikk 30 eve volt.

Szerkesztette: YoungZeeZee
9 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 076 — "Montoya por favor!"
Super Mik Merino!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Hojlund a válogatottban beverte, így jelenleg a dánokkal játszanánk a portugálok helyett. Nem lenne ellenemre.

Poloska vagyok.
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk azert kicsit elrohogtem magam, amikor Rossi nagy siman kijelentette, hogy nem erdemelt vereseget a valogatott. Egy felideig meccsben volt, volt is helyzete, meg a masodik felido vegen, de amugy a lehetosegek kozul ketto nem egy brutal nagy bravur volt tavoli lovesbol, amugy meg a törökök 3-1-nel, konkretan az utolso husz percben mar focizni is alig akartak, visszaalltak. Meg megint ki van akadva, hogy mi hibaztunk, golokat kaptunk egybol, a torokok hibaztak, ok nem kaptak egybol golokat... Hat bazmeg, hozni kell jatekost, aki megbunteti a hibakat, ennyi. Ez az o dolga. Nehogy mar megint mutogassunk arra, hogy de bezzeg itt nem volt szerencse. Allandoan a kifogasok keresese megy. Nem a torokok hibaja, hogy ok eltalaltak a kaput a helyzetekben, mi meg nem talaltuk el.
Stez
Jaja, azt miért nem mondta hogy a gólunkat a török kapusnak köszönhetjük? Vagy az nem volt hiba meg szerencse? Nem érdemeltünk vereséget, pláne nem két góllal..
Jaja.
Tudom hogy szerintetek nincs tőle jobb és tiszteletben is tartom, de nagyon remélem hogy nem hosszabbítják meg a szerződését.
Kell egy kis vérfrissités. A játékosok ugyanazok lesznek 90%-ban, nagy változásra nem lehet számítani, de szerintem elfáradt ez a kapcsolat.
JC6 (Mr. Miele)
Akarsz már egy kis Dárdai timet, mondd meg igazán
csebi
Én örülnék neki.
JC6 (Mr. Miele)
Szerintem Dardai hulye lenne elvallalni a valogatottat, tudja, hogy o csak veszithet itt. En amugy nem gondolom, hogy a kapcsolat elfaradt volna. Csak annyi makunk volt masfel even at, hogy az ellenfeleink fostak az NL-re, hogy egy beka segge alatti szinten voltak a nemetek, etc, ami miatt elhitte mindenki, hogy mi vagyunk a janik. Azert ez nem a valosag es azert, mert tulteljesitett a csapat meg osszejott minden, azert meg nem az az altalanos ereje a csapatnak, ami akkor volt.

Azt viszont nem latom amugy, hogy ha Rossi innen elmegy, akkor ne essen szet minden. Mint ahogy azt sem, hogy lekoszon, maximum ha Csanyival osszebalhezik, de nem fog. Eleg jol keres o ahhoz, es kisistenseg szintjen van megbecsulve meg kezelve, hogy ezt o feladja csak azert, mert bruhuhuhu, a csunya kommentelok szerint nem vagyok eleg jo.

9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
Mondjuk azert kicsit elrohogtem magam, amikor Rossi nagy siman kijelentette, hogy nem erdemelt vereseget a valogatott. Egy felideig meccsben volt, volt is helyzete, meg a masodik felido vegen, de amugy a lehetosegek kozul ketto nem egy brutal nagy bravur volt tavoli lovesbol, amugy meg a törökök 3-1-nel, konkretan az utolso husz percben mar focizni is alig akartak, visszaalltak. Meg megint ki van akadva, hogy mi hibaztunk, golokat kaptunk egybol, a torokok hibaztak, ok nem kaptak egybol golokat... Hat bazmeg, hozni kell jatekost, aki megbunteti a hibakat, ennyi. Ez az o dolga. Nehogy mar megint mutogassunk arra, hogy de bezzeg itt nem volt szerencse. Allandoan a kifogasok keresese megy. Nem a torokok hibaja, hogy ok eltalaltak a kaput a helyzetekben, mi meg nem talaltuk el.
Stez
Jaja, azt miért nem mondta hogy a gólunkat a török kapusnak köszönhetjük? Vagy az nem volt hiba meg szerencse? Nem érdemeltünk vereséget, pláne nem két góllal..
Jaja.
Tudom hogy szerintetek nincs tőle jobb és tiszteletben is tartom, de nagyon remélem hogy nem hosszabbítják meg a szerződését.
Kell egy kis vérfrissités. A játékosok ugyanazok lesznek 90%-ban, nagy változásra nem lehet számítani, de szerintem elfáradt ez a kapcsolat.
JC6 (Mr. Miele)
csebi
Én örülnék neki.
9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott
Stez
Jaja.
JC6 (Mr. Miele)

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Azért ez a holland keret most bitang erős! Depay és V. Dijkot kivéve még ráadásul a legjobb korban vannak. Van bennük még jó pár év, ha formában maradnak
9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
Stez
Jaja.