Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Es a studioban sem levitezlett NB1 legendak ulnek.Sokkal jobban élvezhető, mióta Gundi hangja eltűnt!Hallanád a CBS-t, ott sosem lehetett hallani.
Klaci79
Sixo
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
ez megint mi volt? 😊
9 hónapja
hoppáááá - ezt nem láttam jönni
9 hónapja
Láttátok már Iktriadot és Gundit egy szobában?Sokkal jobban élvezhető, mióta Gundi hangja eltűnt!lehet ő is csekkolta Natalie Portman instáját, aztán nyomott egy mute-ot
Klaci79
gamerkr
9 hónapja
Sokkal jobban élvezhető, mióta Gundi hangja eltűnt!lehet ő is csekkolta Natalie Portman instáját, aztán nyomott egy mute-ot
Klaci79
9 hónapja
FM26 az nem most nyáron jön? GTA6 a 26 május, Jets PO 26 január.nem, nincs szaporafosásom a meccstől, csak FM-eztemVajon mi lesz hamarabb, FM 2026, GTA VI vagy Jets playoff?
Löfli
Kampman
9 hónapja
Mennyivel jobb a közvetítés mióta Gundelnek elment a hangja.
9 hónapja
Sokkal jobban élvezhető, mióta Gundi hangja eltűnt!Hallanád a CBS-t, ott sosem lehetett hallani.
Klaci79
9 hónapja
nem, nincs szaporafosásom a meccstől, csak FM-eztemVajon mi lesz hamarabb, FM 2026, GTA VI vagy Jets playoff?
Löfli
9 hónapja
Sokkal jobban élvezhető, mióta Gundi hangja eltűnt!
9 hónapja
nem, nincs szaporafosásom a meccstől, csak FM-eztem

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Az a latex, azt hiszi ő a Trinity a Mátrixból.Csak Padmé halt meg, de Natalie köszöni szépen remekül van. Az új képeiből kiindulva már ő is a sőtét oldal felé tendál. Vagy csak csatlakozott a Mátrixhoz?Mikor halt meg? RIPDugd meg Natalie Portmantkis nekrofília?
Kampman
petey
Sixo
![]()
iktriad
9 hónapja
Az Lautaro szokott lenni. Taktikailag lecserlete.Lewat a tizenegyes parbajra hozta amúgy beRajta fog elmenni
csebi
Sixo
Poloska vagyok.
9 hónapja
Csak Padmé halt meg, de Natalie köszöni szépen remekül van. Az új képeiből kiindulva már ő is a sőtét oldal felé tendál. Vagy csak csatlakozott a Mátrixhoz?Mikor halt meg? RIPDugd meg Natalie Portmantkis nekrofília?
Kampman
petey
Sixo
9 hónapja
Acerbi hogy ér így vissza a nyugdíjas otthon zarorajara? Vagy kapott hosszabb kimenot?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 hónapja
Yamalon másodszor😉Lewat a tizenegyes parbajra hozta amúgy beRajta fog elmenni
csebi
Sixo
9 hónapja
"A lapoknak nincs jelentőssége csak a pirosnak."Ezen én is néztem
köszi
gamerkr
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 hónapja
Sokba kerülnek ezek a kihagyott helyzetek
9 hónapja
hat bazmeg ez miOT
Kenny
9 hónapja
Nekem is új infóMikor halt meg? RIPkis nekrofília?Dugd meg Natalie PortmantNa lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Szép volt padawan.Iktriad jegyzeteltél?De ha nem kapcsol rá nem lesz BL győzelem.Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
HA lenne Barca BL, akkor szerintem elég valid esélyes lenne Raphinha…
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
petey
Sixo
9 hónapja
Nem tudom láttam-e valaha jobb BL párharcot ennyire a végjátékban főleg.