Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
háááááááááááááááááááááááá 😀
10 hónapja
Az már megvolt ,az az utáni lépést kérdem.Dugd meg Natalie PortmantNa lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Szép volt padawan.Iktriad jegyzeteltél?De ha nem kapcsol rá nem lesz BL győzelem.Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
HA lenne Barca BL, akkor szerintem elég valid esélyes lenne Raphinha…
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
10 hónapja
Tanulj a másik hiábájból, Yoda és Obi-wan legyen a kezdet. A többi már rutinmunka.Na lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Szép volt padawan.Iktriad jegyzeteltél?De ha nem kapcsol rá nem lesz BL győzelem.Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
Sixo
10 hónapja
Dugd meg Natalie PortmantNa lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Sixo
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
Sixo
10 hónapja
Ott kezdtem remènykedni hogy Lautraot lehozta 😏 de mèg messze a vège
10 hónapja
Na lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Sixo
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
10 hónapja
Gundi félelmetesen gyenge és felkészületlen! De leszarom jelenleg!!!!
10 hónapja
Egeszen siralmas.Gundi, attol, ha nem er bele, meg lehet lesen es akadalyozhat mast. FelelmetesAll season long ezt tolja
Stez
zacknorb
10 hónapja
Gundi, attol, ha nem er bele, meg lehet lesen es akadalyozhat mast. FelelmetesAll season long ezt tolja
Stez
Poloska vagyok.
10 hónapja
Na lesz-e megint 3-3?Szép volt padawan.Iktriad jegyzeteltél?De ha nem kapcsol rá nem lesz BL győzelem.Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
Sinisa
Sixo
Sixo
10 hónapja
Helyes
10 hónapja
Idén minden is összejön a Barcának.....sokan nem hitték el....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
azért az kibaszott szánalmas, hogy Gundi itthon van és nem lát semmit
10 hónapja
Iktriad jegyzeteltél?De ha nem kapcsol rá nem lesz BL győzelem.Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
Sinisa
Sixo
10 hónapja
rafinha?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Gundi, attol, ha nem er bele, meg lehet lesen es akadalyozhat mast. Felelmetes
10 hónapja
Nem lennék meglepődve ezen a meccsen, ha ez les lenne végül…
10 hónapja
Ráfinnya egész meccsen láthatatlan volt, erre már-már Murphy törvénye, hogy majd ő eldönti 😀
10 hónapja
meleg Barca
10 hónapja
Jézusom ,Carlos Augusto és Frattesi is a pályán. Ha innen nem húzza be a Barca nem is érdemelnek döntőt.
10 hónapja
Barcanak nyomnia kell, nem akarhatnak 11es párbajt, jobbak, rendesben kell elintézniük.
10 hónapja
Sommer tartja èletben az Intert