Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
A pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.ott is vannak katariak?
ozibozi
9 hónapja
A pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.
9 hónapja
fasza, kimentem vacsoráért erre 1-0Menjél már ki piáért, hátha lesz egy kapufa
Negritis, a vajda
9 hónapja
Az összes focis podcastben szidják, mindegyikben ahova kommentálsz.A PSG legtöbbet szidott kp-a, akinek nem is kéne a kezdőben lennie. A spanyol válogatottnál ugyanez volt vele. Valamiért őt a szakik nem szeretik, nekem meg nagy kedvenc marad a Napolis időkből.Nekem onnan csak full az rémlik, hogy az EB-n ő volt a legjobb a spanyol középpályán, pedig egy Rodri és egy Olmo volt vele.
Sixo
zacknorb
9 hónapja
a héten minimum 3 cikket/posztot olvastam arról, hogy mekkora mágus 😀ez mekkora bomba volt, még lassítva isA PSG legtöbbet szidott kp-a, akinek nem is kéne a kezdőben lennie. A spanyol válogatottnál ugyanez volt vele. Valamiért őt a szakik nem szeretik, nekem meg nagy kedvenc marad a Napolis időkből.
Kampman
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
fasza, kimentem vacsoráért erre 1-0
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
A PSG legtöbbet szidott kp-a, akinek nem is kéne a kezdőben lennie. A spanyol válogatottnál ugyanez volt vele. Valamiért őt a szakik nem szeretik, nekem meg nagy kedvenc marad a Napolis időkből.Nekem onnan csak full az rémlik, hogy az EB-n ő volt a legjobb a spanyol középpályán, pedig egy Rodri és egy Olmo volt vele.
Sixo
Poloska vagyok.
9 hónapja
ez mekkora bomba volt, még lassítva isA PSG legtöbbet szidott kp-a, akinek nem is kéne a kezdőben lennie. A spanyol válogatottnál ugyanez volt vele. Valamiért őt a szakik nem szeretik, nekem meg nagy kedvenc marad a Napolis időkből.
Kampman
9 hónapja
Ezt jól elkúrták
9 hónapja
Na hala az istennek
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
oké hogy Gundi full fogalmatlan, de hogy tony parkert észre se veszi hogy ott ül gasly mellett...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Videotonkatód csöveset?2 tévét1 kapufa megvan a kettőbőlfeltettél rá 2 tevét?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
9 hónapja
katód csöveset?2 tévét1 kapufa megvan a kettőbőlfeltettél rá 2 tevét?
Kampman
Sixo
Kampman
9 hónapja
Jézusom Kvaradona, mekkora lekészítés majd után mekkora lövés. Miért nem a Juvéba jöttél 😕
9 hónapja
Mondjuk ha valaki, akkor mi képesek vagyunk így végigtámadni a meccset majd 0-0-al kiesni.
9 hónapja
De rossz nézni a PSG-t. Mi lett ezekkel. Reméljük az első Arsenal gól után felébrednek, mert ebből különben mészárlás lesz.