Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése emailben!

Sorozatok

32 feliratkozó

1 órája
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 176 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ma kezdődik a /True Detective új évada 🙃 / Lanterns!
1 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 204 — The Mathematician
ha már D23
én ezt várom, de ez elvileg december
 www.youtube.com/watch?v=SmQa_LCkEDA

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 613 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
VisionQuest - október 14

Ahsoka S2 - 2027 január 20

Szerkesztette: iktriad
4 napja
Dagobert bácsi 347
Reacher sorozat 04. évad.
Nekem nagyon adja az első 3 rész.
Na meg az Ázsiai riporter csaj azt a kúrva .....
5 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 847 — Csodabogár
Sarkanyok igy a harmadik evad masodik felere azert elert egy igen eros szinvonalat. Lassan epitkezett, nagyon lassan de most mar azt mondom megerte. Kar hogy vagy 2 ev mire folytatjuk pedig beindult a buli.

Olivia Cooke meg az egyik legjobb karakter / szinesz kombo Daemon mellett. Szerintem ot mindenki birja.
JéBé
| Alicent kábé súlytalan volt végig. Helaena is, aki azért csak nyomott egy Tommen special-t. talán az ablak is ugyanaz volt.
Aemond meg: hány éves vagy Alys? 150? a picsába, nagyon hot. persze egy kis mom/son PH az full okés hozzá 😀

de az a Stark féle Észak, ahogy rajzfilmfigurákat csináltak belőlük, nagyon gáz volt. mondjuk a seggbekardozás az menő volt, azt adom.

de persze amikor kimegy Ulf a 2 Hightower őrrel, az senkinek nem gyanús, geci 😀
|
beszpojlereztem, hogy ne legyen hiszti.

eh, elbaszták szerintem a végét, vártam mi lesz a cliffhanger vagy ami nagyot üt. de nem jött. több volt ebben.

5 napja
Sarkanyok igy a harmadik evad masodik felere azert elert egy igen eros szinvonalat. Lassan epitkezett, nagyon lassan de most mar azt mondom megerte. Kar hogy vagy 2 ev mire folytatjuk pedig beindult a buli.

Olivia Cooke meg az egyik legjobb karakter / szinesz kombo Daemon mellett. Szerintem ot mindenki birja.
JéBé
Eleinte nem tetszett, de itt a végére Aegon fasza lett. Mikor megjelent a halottnak hitt Sunfyre és legyakták a hetvenkedő sereget, az elég badass volt.
warr_b
Aegont jatszo srac is jo, parhuzamosan nezem a Rogue Heroes-t ott egy badass sivatagi katonat jatszik alig hittem el hogy ugyanaz a szinesz.
JéBé
Dunkirkben is ő a csávó aki egy kis ladikon megy át a faterjával.

5 napja
warr_b Washington Commanders 31 143 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

JéBé
Eleinte nem tetszett, de itt a végére Aegon fasza lett. Mikor megjelent a halottnak hitt Sunfyre és legyakták a hetvenkedő sereget, az elég badass volt.
warr_b
Aegont jatszo srac is jo, parhuzamosan nezem a Rogue Heroes-t ott egy badass sivatagi katonat jatszik alig hittem el hogy ugyanaz a szinesz.
JéBé
Igen, az utolsó pár részt nagyon odetette.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 napja
JéBé Green Bay Packers 8 228

JéBé
warr_b
5 napja
sapka Washington Commanders 6 683 — sapka

JéBé
Nekem lassú is maradt, gyakorlatilag még 3 évadnyi cselekmeny van vissza a konfliktusból, azt hittem ennél kompaktabb lesz

Plane hogy a 7 kiralysag is jól sikerult ott meg 2 regeny van vissza

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
5 napja
warr_b Washington Commanders 31 143 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

JéBé

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 napja
JéBé Green Bay Packers 8 228

Szerkesztette: JéBé
5 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 100 — Apu ökölbeszorított keze
de amúgy miért is kell szerethető karakter?
csebi
mert kell valaki akivel pozitív érzelem alakul ki hogy oda kössön a sorozat
viszont ha már csak 1 évad van, akkor mások szenvedése is elég kielégülés lehet

én pl a westworldot azért is hagytam rá a 2. évad után mert nem marad minimálisan szimpatikus karakter se aki érdekelt volna
Negritis, a vajda
igen, de sztem ebben a polgárháborúban, senki, de senki sem lett szerethető, legalábbis Martinnál. ugye épp ezért megy úgy tovább az uralkodás ahogy.
ez egy tipik olyan polgárháború, ahol mki rohadtul keményen tolta. nem volt jó v gonosz.
csebi
Martin eleve úgy írta meg a GoT-t, hogy a lánglelkű veszteseken kívül csak a törpöt zárd a szívedbe, de őt nagyon.
Dzsokijuing
Aria nagyon is pozitiv(gyilkos) 😊

5 napja
esanders10 Denver Broncos 1 095
csebi

én pl a westworldot azért is hagytam rá a 2. évad után mert nem marad minimálisan szimpatikus karakter se aki érdekelt volna
Negritis, a vajda
Agreed. Nekem az abszolút példám ennek kapcsán a Leftovers. Első évad után dobtam is, az hagyján hogy senki nem volt kedvelhető, azt még elviselem, de ennek tetejében, kifejezetten idegesítő is volt a cast nagy része.
5 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 804 — Amerikai sportok rajongója
Hod s3e7: nem olvastam a regényt így teljesen meglepett jó pár dolog.
De érzésre lesz 4.évad is
Janek
Ez most megint elég jó rész volt pár nekem gyengébb után. Gondolom a finálé se lesz rosszabb.😊
zavi27
Mindketten nézni fogtok, hogy mi fog jönni a 8.-ban plusz a 4. évadban. 😉
Tartsatok ki.
KeyG
Ja, nem akartam én dobni, első két rész, meg akkor ezek szerint az uccsó kettő is bombaerős, azért az már az évad fele😊 És a többi se volt rossz, talán csak egy nagyon uncsi nekem.
zavi27
Vannak töltelék részek igen, alapból 4 évadra tervezték szerintem simán 3 alatt le lehetett volna darálni. Van még 9 rész hátra, ha 8 lesz az utolsó évad, innentől kb a sztorit ismerve sűrűbb lesz mint bármelyik GoT évad.
KeyG
Kíváncsi leszek a véleményetekre az évadzáróról...
warr_b
Nem hangzik pozitívnak, nem tudom hogy lehet ezt elbaszni. 😅
KeyG
Ja, nem az, csak érdeklődök, tényleg 😊
Spoilerezni nem akarok, majd megbeszéljük jövő hét elején 😊
warr_b
nagyobb durranásra számítottam, elég langyi lett
petey
Én se ájultam el annyira tőle, voltak ennél sokkal emlékezetesebb záró (vagyis régen a 9. ) epizódok.
6 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 447 — Saturday Night Lights
csebi

Negritis, a vajda
igen, de sztem ebben a polgárháborúban, senki, de senki sem lett szerethető, legalábbis Martinnál. ugye épp ezért megy úgy tovább az uralkodás ahogy.
ez egy tipik olyan polgárháború, ahol mki rohadtul keményen tolta. nem volt jó v gonosz.
csebi
Martin eleve úgy írta meg a GoT-t, hogy a lánglelkű veszteseken kívül csak a törpöt zárd a szívedbe, de őt nagyon.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 napja
Jughead Dallas Cowboys 6 931
csebi

Negritis, a vajda
Alapvetően igaz, amit írsz, de azért ott van kivételnek a Succession, ami úgy lett az utóbbi évek egyik legjobb sorozata, hogy ott szándékosan nem volt szerethető karakter.
6 napja
Hod s3e7: nem olvastam a regényt így teljesen meglepett jó pár dolog.
De érzésre lesz 4.évad is
Janek
Ez most megint elég jó rész volt pár nekem gyengébb után. Gondolom a finálé se lesz rosszabb.😊
zavi27
Mindketten nézni fogtok, hogy mi fog jönni a 8.-ban plusz a 4. évadban. 😉
Tartsatok ki.
KeyG
Ja, nem akartam én dobni, első két rész, meg akkor ezek szerint az uccsó kettő is bombaerős, azért az már az évad fele😊 És a többi se volt rossz, talán csak egy nagyon uncsi nekem.
zavi27
Vannak töltelék részek igen, alapból 4 évadra tervezték szerintem simán 3 alatt le lehetett volna darálni. Van még 9 rész hátra, ha 8 lesz az utolsó évad, innentől kb a sztorit ismerve sűrűbb lesz mint bármelyik GoT évad.
KeyG
Kíváncsi leszek a véleményetekre az évadzáróról...
warr_b
Nem hangzik pozitívnak, nem tudom hogy lehet ezt elbaszni. 😅
KeyG
Ja, nem az, csak érdeklődök, tényleg 😊
Spoilerezni nem akarok, majd megbeszéljük jövő hét elején 😊
warr_b
nagyobb durranásra számítottam, elég langyi lett

6 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 608 — Lucas Scott
csebi

Negritis, a vajda

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 napja
csebi

6 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 608 — Lucas Scott
Sárkányok Háza S3E08

Nekem tetszett
KeyG
Nekem csak az volt furcsa, hogy | ennyire eltértek a könyvtől Tumbletont illetően (már amennyire olvastam, a könyv nekem nem volt meg). |

A szopó az, hogy a záróévad csak 2028-ban jön, a fasz kivan ezzel, nem lehet így normálisan megnézni valamit, háromszor elfelejti az ember az egészet, mire jön az új évad.
warr_b
| Van egy pár dolog amiben eltértek igen, és sajnos azt se tudom mondani hogy a sorozatban ez jobb lett, szerintem nem, de jó volt ezek ellenére |

Sok sorozatnál én is így vagyok, pl. a Foundation sorozatra nem emlékszem már, de vannak olyanok amik nem törlődnek a HotD ilyen.
KeyG
Nekem se lesznek problémáim. És nekem is bejött ez az évad.

1 problémája azért lesz a showrunnereknek. Kb. 1 szerethető fontos karakter nem maradt, akiért teljes szívből tudsz lelkesedni. Rhaenyra meg Daemon komoly pozitív karma pontokat vesztett az évadban és ebben a részben is - még ha előbbi pancélja az évadzáróban igen badassre sikeredett is. Most hogy | Helaena meghalt | , ki a legkevésbé szörnyeteg szereplő? Adam, a sárkánylovas? Ser Gwayne vagy Daeron, már ha utóbbi még él? Rhaena meg Baela? Alysanne Blackwood(az ijász csajszi Daemon seregében)? Egyik se éppen központi figura. Még Corlys áll jelenleg ehhez a legközelebb fontosabb karakterek közul, akinek az öröksége a legfontosabb...
iktriad

nekem épp ez a bajom, hogy amit olvastam eddig a Targaryenekrol hát őket aztán tényleg nem igazán érdekelte a szerethetőség főleg egy polgárháború során. épp ez a fura, hogy visszafogják őket.
nekem az hiányzik, hogy Rhanyera ennyire akarja-akarta a trónt aztán meg összeszarta magát, amikor odakerült.
Aegon is legalább itt a végén mutatott vmit végre.

amúgy jó évadzáró volt az biztos, várós eléggé. de hogy miért 2 évet baszki ...

(Foundation amúgy jó példa, nekem is most meg kell néznem, hogy 2 évadig jutottam v 3ig, már nem emlékszem ...)

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 804 — Amerikai sportok rajongója
Lockerbie Pan Am 103

fú de tetszik ez, 1988-as Pan Am utasszállító járat lezuhanása és az utána való nyomozást dolgozza fel.
Netflixen van.
Kenny
Még az uccsó két rész hátravan, de nekem is nagyon bejön, minőségi sori.
6 napja
Kenny Atlanta Falcons 11 847 — Omar's Coming Yo!
Lockerbie Pan Am 103

fú de tetszik ez, 1988-as Pan Am utasszállító járat lezuhanása és az utána való nyomozást dolgozza fel.
Netflixen van.

6 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 176 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ted Lasso x Apple TV mashup 🙂

6 napja
HBO'm meg Skyshowtime-m nincs, szal marad a wirágbolt
Negritis, a vajda
a szó, amit keresel, az a Stremio 😉
rva
furán betűzod a plex-et 😀

6 napja
rva 4 746 — Me for President!
HBO'm meg Skyshowtime-m nincs, szal marad a wirágbolt
Negritis, a vajda
a szó, amit keresel, az a Stremio 😉