Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Arcvesztes lesz ez már eleg gyanús főleg ha perre mennek.Ez majd kiderül. Aki látta a filmet, és némileg szakmabeli azoktól egyöntetűen az általam is megfogalmazott lesújtó véleményeket hallani, mivel alapvető szakmai fundamentumokat ignorál, ráadásul túl egyértelműen állást akar foglalni és közvéleményt befolyásolni - de ahhoz meg túl hosszú és kicsit sem "közönségbarát".Nem buktak ők azzal olyan nagyot és egy nagyobb bukta sokkal rosszabb nekik mint ez a kis arcvesztés.Mert szakmaiatlan és arcvesztés az HBO-nak.Miért is? Megnézték az emberek? Beszéltek róla? Igen. Akkor? 🤨Azért a Leaving Neverlanddel óriási bakot lőttek.www.youtube.com/watch?v=s9APLXM9Ei8A jó öreg HBO azért még mindig tudja mi a dörgés, hiába kapálózik a Netflix pénz nem számít alapon....
Azért ez súlyos lesz
dugo93
flzoli
Sobri Jóska
warr_b
És hosszútávon többet visz, mint hoz.
Az HBO előfizetéses nem letöltés, kattintás vagy nézettségalapú vállalkozás.
Sobri Jóska
Toca
Persze ettől még senki se mondja le az előfizetést, meg "beszélnek is róla", de ettől még igaz amit írtam, hogy szakmaiatlan és arcvesztés az HBO-nak.
Mint amikor egy évekig pontos irányító elkezdi szórni egy idényen keresztül az indokolatlan interceptionöket. Hiba. Kijavíthatja, játszhat utána újra pontosan, de nem ugyanaz már az attitűd, szar került a palacsintába.
És akkor még késöbbi esetleges kellemetlenségekről nem beszélek, mert egyelőre nem tudható Jacko családja mit lép, az áldozatok milyen a filmben elhangzottakat cáfoló új sztorielemmel állnak elő késöbb, ami az egyébként valós részeket is hitelteleníti, stb., stb.
Az a lehangoló a filmben, hogy olyan eseteknél, amikor az áldozatok egyértelműen tudták kötni dátumhoz a történteket se jártak utána háttérinfóknak, nem kérdeztek meg személyzetet, ismerősöket, stb. (Vagy megtették, csak nem állt senki kötélnek. De így is kihozták a filmet. Gáz mindenhogyan.)
Szóval inkább propagandafilm, mint hiteles dokumentumfilm.
Mintha Huth Gergely forgatna filmet Gyurcsányról. Nem hiszem, hogy túl kiegyensúlyozott lenne, és különválasztódna a tényállítás és a vélemény.
Sobri Jóska
Ugyanakkor én kétlem, hogy túl negatívan jönne ki az HBO belőle. Nézettsége k*magas, az egésznek van egy alapja amit szerintem már a családon kívül senki nem tagad.
Amit ők ezzel el akartak érni azt elérték, az hogy perelve lesznek meg hát nem egy váratlan dolog.
Mellesleg a teljes újra strukturálás miatt a mostani HBO már simán mossa is majd a kezét, ha nagyobb galiba lenne.
több mint 6 éve
egyébként itt a válasza a másik oldalnak:Ez majd kiderül. Aki látta a filmet, és némileg szakmabeli azoktól egyöntetűen az általam is megfogalmazott lesújtó véleményeket hallani, mivel alapvető szakmai fundamentumokat ignorál, ráadásul túl egyértelműen állást akar foglalni és közvéleményt befolyásolni - de ahhoz meg túl hosszú és kicsit sem "közönségbarát".Nem buktak ők azzal olyan nagyot és egy nagyobb bukta sokkal rosszabb nekik mint ez a kis arcvesztés.Mert szakmaiatlan és arcvesztés az HBO-nak.Miért is? Megnézték az emberek? Beszéltek róla? Igen. Akkor? 🤨Azért a Leaving Neverlanddel óriási bakot lőttek.www.youtube.com/watch?v=s9APLXM9Ei8A jó öreg HBO azért még mindig tudja mi a dörgés, hiába kapálózik a Netflix pénz nem számít alapon....
Azért ez súlyos lesz
dugo93
flzoli
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
Toca
Persze ettől még senki se mondja le az előfizetést, meg "beszélnek is róla", de ettől még igaz amit írtam, hogy szakmaiatlan és arcvesztés az HBO-nak.
Mint amikor egy évekig pontos irányító elkezdi szórni egy idényen keresztül az indokolatlan interceptionöket. Hiba. Kijavíthatja, játszhat utána újra pontosan, de nem ugyanaz már az attitűd, szar került a palacsintába.
És akkor még késöbbi esetleges kellemetlenségekről nem beszélek, mert egyelőre nem tudható Jacko családja mit lép, az áldozatok milyen a filmben elhangzottakat cáfoló új sztorielemmel állnak elő késöbb, ami az egyébként valós részeket is hitelteleníti, stb., stb.
Az a lehangoló a filmben, hogy olyan eseteknél, amikor az áldozatok egyértelműen tudták kötni dátumhoz a történteket se jártak utána háttérinfóknak, nem kérdeztek meg személyzetet, ismerősöket, stb. (Vagy megtették, csak nem állt senki kötélnek. De így is kihozták a filmet. Gáz mindenhogyan.)
Mintha Huth Gergely forgatna filmet Gyurcsányról. Nem hiszem, hogy túl kiegyensúlyozott lenne, és különválasztódna a tényállítás és a vélemény.
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=tsuxaa3qIzE
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Ez majd kiderül. Aki látta a filmet, és némileg szakmabeli azoktól egyöntetűen az általam is megfogalmazott lesújtó véleményeket hallani, mivel alapvető szakmai fundamentumokat ignorál, ráadásul túl egyértelműen állást akar foglalni és közvéleményt befolyásolni - de ahhoz meg túl hosszú és kicsit sem "közönségbarát".Nem buktak ők azzal olyan nagyot és egy nagyobb bukta sokkal rosszabb nekik mint ez a kis arcvesztés.Mert szakmaiatlan és arcvesztés az HBO-nak.Miért is? Megnézték az emberek? Beszéltek róla? Igen. Akkor? 🤨Azért a Leaving Neverlanddel óriási bakot lőttek.www.youtube.com/watch?v=s9APLXM9Ei8A jó öreg HBO azért még mindig tudja mi a dörgés, hiába kapálózik a Netflix pénz nem számít alapon....
Azért ez súlyos lesz
dugo93
flzoli
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
Toca
több mint 6 éve
Annyiban, hogy aki valaha foglalkozott doku- illetve riportfilm készítéssel, az tudja, hogy mennyire gáz egyoldaluan, ráadásul alátámásztatlanul bemutatni egy sztorit.Szakmaiatlan? Amennyiben? Érdekelni meg egyetlen előfizetőt sem érdekel.Mert szakmaiatlan és arcvesztés az HBO-nak.Miért is? Megnézték az emberek? Beszéltek róla? Igen. Akkor? 🤨Azért a Leaving Neverlanddel óriási bakot lőttek.www.youtube.com/watch?v=s9APLXM9Ei8A jó öreg HBO azért még mindig tudja mi a dörgés, hiába kapálózik a Netflix pénz nem számít alapon....
Azért ez súlyos lesz
dugo93
flzoli
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
Arcvesztés? Én nem vettem észre 😀 Mindenki remegve várja a GoT-ot, mire az lefut, mindenki megfeledkezik Jacko-ról, ha volt is valakinek rossz érzése a dokuval kapcsolatban.
warr_b
Ez a szakmában arcvesztés és gáz az HBO-nak.
Te nem vetted észre, rendicsek.
(Nem akarok prognosztizálni, de egy ilyen megalapozatlan, lejárató, mondhatno öncélú film, nem lennék meglepve, ha a jövőben több kellemetlenséget okozna a készítőnek, mint ami hasznot hoz. Ezt rútúl elbaszták. De ez majd úgyis kiderül.)
GoT ide, GoT oda, azért az érintetteknél, a szakmánál, rokonoknál nem fog mindenki megfeledkezni egy ilyen elbaltázott fércműről.
Hiba. Az HBO remélheti, hogy káros következmények nélküli.
több mint 6 éve
jön amúgy másik 2 srác története 😀Szakmaiatlan? Amennyiben? Érdekelni meg egyetlen előfizetőt sem érdekel.Mert szakmaiatlan és arcvesztés az HBO-nak.Miért is? Megnézték az emberek? Beszéltek róla? Igen. Akkor? 🤨Azért a Leaving Neverlanddel óriási bakot lőttek.www.youtube.com/watch?v=s9APLXM9Ei8A jó öreg HBO azért még mindig tudja mi a dörgés, hiába kapálózik a Netflix pénz nem számít alapon....
Azért ez súlyos lesz
dugo93
flzoli
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
Arcvesztés? Én nem vettem észre 😀 Mindenki remegve várja a GoT-ot, mire az lefut, mindenki megfeledkezik Jacko-ról, ha volt is valakinek rossz érzése a dokuval kapcsolatban.
warr_b
több mint 6 éve
Szakmaiatlan? Amennyiben? Érdekelni meg egyetlen előfizetőt sem érdekel.Mert szakmaiatlan és arcvesztés az HBO-nak.Miért is? Megnézték az emberek? Beszéltek róla? Igen. Akkor? 🤨Azért a Leaving Neverlanddel óriási bakot lőttek.www.youtube.com/watch?v=s9APLXM9Ei8A jó öreg HBO azért még mindig tudja mi a dörgés, hiába kapálózik a Netflix pénz nem számít alapon....
Azért ez súlyos lesz
dugo93
flzoli
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Nem buktak ők azzal olyan nagyot és egy nagyobb bukta sokkal rosszabb nekik mint ez a kis arcvesztés.Mert szakmaiatlan és arcvesztés az HBO-nak.Miért is? Megnézték az emberek? Beszéltek róla? Igen. Akkor? 🤨Azért a Leaving Neverlanddel óriási bakot lőttek.www.youtube.com/watch?v=s9APLXM9Ei8A jó öreg HBO azért még mindig tudja mi a dörgés, hiába kapálózik a Netflix pénz nem számít alapon....
Azért ez súlyos lesz
dugo93
flzoli
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Mert szakmaiatlan és arcvesztés az HBO-nak.Miért is? Megnézték az emberek? Beszéltek róla? Igen. Akkor? 🤨Azért a Leaving Neverlanddel óriási bakot lőttek.www.youtube.com/watch?v=s9APLXM9Ei8A jó öreg HBO azért még mindig tudja mi a dörgés, hiába kapálózik a Netflix pénz nem számít alapon....
Azért ez súlyos lesz
dugo93
flzoli
Sobri Jóska
warr_b
több mint 6 éve
Miért is? Megnézték az emberek? Beszéltek róla? Igen. Akkor? 🤨Azért a Leaving Neverlanddel óriási bakot lőttek.www.youtube.com/watch?v=s9APLXM9Ei8A jó öreg HBO azért még mindig tudja mi a dörgés, hiába kapálózik a Netflix pénz nem számít alapon....
Azért ez súlyos lesz
dugo93
flzoli
Sobri Jóska

több mint 6 éve
Azért a Leaving Neverlanddel óriási bakot lőttek.www.youtube.com/watch?v=s9APLXM9Ei8A jó öreg HBO azért még mindig tudja mi a dörgés, hiába kapálózik a Netflix pénz nem számít alapon....
Azért ez súlyos lesz
dugo93
flzoli
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=s9APLXM9Ei8A jó öreg HBO azért még mindig tudja mi a dörgés, hiába kapálózik a Netflix pénz nem számít alapon....
Azért ez súlyos lesz
dugo93
több mint 6 éve
Hát azért volt honnan feljöjjenek. Szerintem simán jót tett az új irány.Elég szánalmas volt sokáig a TWD, de ez az after Rick éra a Suttogókkal sokkal jobb 😊Én már tömbösítve nézem a részeket, most csúszott le 6 rész 2,5 óra alatt! Reggel olvastam h végre odatették magukat, ezért jött a dara!
Az utolsó, "The.Calm.Before" című rész meg TOP5 szerintem a sorozatban
flzoli
Nálam messze nem Top 5, sőt mint rész inkább korrekt! A végét mondjuk nagyon jól ,megnyomták'!
Jók a Suttogók, sose a gonoszokkal volt a gond! Negan, Governor, Alpha!
Inkább a pocsék írás és a cast ami lehúzza!
Remélem még az utolsó részben, elhullik pár fej!
steelwolf
Még így is sok a töltelék szereplő
több mint 6 éve
Szerintem viszont katasztrófa. Lassan olyan lesz, mint a Barátok közt, amibe néha becsoszog egy zombi. (csak azért, hogy aztán ásítozva lenyomja egy 2 éves kisbaba is) Ez az évad számomra dögunalom. Már az előző sem volt jó, de a mostaninak sikerült azt is alulmúlnia.

több mint 6 éve
Elég szánalmas volt sokáig a TWD, de ez az after Rick éra a Suttogókkal sokkal jobb 😊Én már tömbösítve nézem a részeket, most csúszott le 6 rész 2,5 óra alatt! Reggel olvastam h végre odatették magukat, ezért jött a dara!
Az utolsó, "The.Calm.Before" című rész meg TOP5 szerintem a sorozatban
flzoli
Nálam messze nem Top 5, sőt mint rész inkább korrekt! A végét mondjuk nagyon jól ,megnyomták'!
Jók a Suttogók, sose a gonoszokkal volt a gond! Negan, Governor, Alpha!
Inkább a pocsék írás és a cast ami lehúzza!
Remélem még az utolsó részben, elhullik pár fej!
több mint 6 éve
Elég szánalmas volt sokáig a TWD, de ez az after Rick éra a Suttogókkal sokkal jobb 😊 Az utolsó, "The.Calm.Before" című rész meg TOP5 szerintem a sorozatban
több mint 6 éve
valaki nézi?www.marvel.com/articles/tv-shows/old-lace-marvels-runaways-back-for-season-3
a karakterek érdekelnek, csak az idő véges
több mint 6 éve
köszi várom már ahogy a Jennifer Lawrence féle Theranos filmet isa Jacko filmet én azzal zárom hogy, nincs rendesen alátámasztva
de a surviving r kelly se túl sok bizonyítékot hozott
anno felmentették pedig ott voltak bizonyítékok, csak ugye pont a mostani szereplők vallomása miatt is felmentették
undorító hogy felhozták, de az is h ilyenek mentek (még úgy is hogy deriválom a túlzásokat)
a film fő baja az hogy ellenpontokat nem hoz
ez kb 2 ember vádló vallomása, csak nem halljuk a védőbeszédet
több mint 6 éve
valaki tudja ez mikor jön ki nálunk?28-ától feliratosan az HBO-n és a GO-n.
www.imdb.com/title/tt8488126/
Negritis

több mint 6 éve
Undorító és értelmetlen.Pontosan ezert undorito a sardobalas. Hitlert meg ne hasonlitsd ossze Jacksonnal, mert az egyik tetteire vannak bizonyitekok, a masikera meg nem. Innentol kezdve pedig visszataszito egy ilyen filmet kiadni, foleg egy halottrol. Ez semmi tobbre sem volt jo, csak hogy szar embernek allits be valakit, akirol egyebkent a Dzsoni meg a Jani jelentette ki, hogy szar ember, megmondjak, hogy miert szar ember, csak hat az egvilagon semmivel sem tudjak alatamasztani a szavukon kivul, hogy az illeto egy szar ember. Volt-e igy ennek ertelme? Nem. Undorito ez igy? Igen. Ja, hat persze fel kellett kavarni az allo vizet es ujfent be kellett sarozni egy halott embert, mert jol fizet.Mondjuk ezzel a logikával Hitlerről se készüljön dokufilm, mert nem tud visszarúgni.Leaving NeverlandGyonyoru es irto korrekt a halott emberbe rugdosni. De persze kell, mert nem tud visszarugni, most nyerhetunk. Mindegy, biztos fel kellett tolteni a penztarcat.
nehezen emészthető, kérdés mennyire igaz
mindenesetre ha a fele is igaz már durva
Negritis
Stez
Az én bajom nem MJ halotti mivolta, hanem az, hogy a filmben elhangzó állítások teljesen szubjektívek, nincsenek bizonyítékokkal alátámasztva.
Akár így is történhetett.
Akár máshogy.
Akár teljesen máshogy.
Nem tudom kétségbe vonni az elhangzottakat, de feltétlenül elfogadni sem.
Nem állíthatom, hogy a rávallók bizonyára hazudnak, túloznak, torzítanak, de azt se, hogy ne tennék.
Valójában nem jutunk közelebb szemernyivel se az igazsághoz, márpedig egy dokufilmnek elvileg ez lenne a célja. De maradnak a kétségek.
Sobri Jóska
Es mondom en ezt ugy, hogy sosem szerettem kifejezetten Jacksont, valahogy sosem jottek be a zenei annyira, mas izlesem van es volt, de semmi fele elfogultsag sincsen bennem vele kapcsolatban. Nem vedem, de nem is fikazom. Az igazsagot valoszinuleg sosem fogjuk mar megtudni.
Stez
De nem azért, mert halott, hanem mert nincs alátámasztva.
Igy az érved elfogadhatatlan, nem a következtetésed, illetve állításod.
több mint 6 éve
valaki tudja ez mikor jön ki nálunk?www.imdb.com/title/tt8488126/
több mint 6 éve
Pontosan ezert undorito a sardobalas. Hitlert meg ne hasonlitsd ossze Jacksonnal, mert az egyik tetteire vannak bizonyitekok, a masikera meg nem. Innentol kezdve pedig visszataszito egy ilyen filmet kiadni, foleg egy halottrol. Ez semmi tobbre sem volt jo, csak hogy szar embernek allits be valakit, akirol egyebkent a Dzsoni meg a Jani jelentette ki, hogy szar ember, megmondjak, hogy miert szar ember, csak hat az egvilagon semmivel sem tudjak alatamasztani a szavukon kivul, hogy az illeto egy szar ember. Volt-e igy ennek ertelme? Nem. Undorito ez igy? Igen. Ja, hat persze fel kellett kavarni az allo vizet es ujfent be kellett sarozni egy halott embert, mert jol fizet.Mondjuk ezzel a logikával Hitlerről se készüljön dokufilm, mert nem tud visszarúgni.Leaving NeverlandGyonyoru es irto korrekt a halott emberbe rugdosni. De persze kell, mert nem tud visszarugni, most nyerhetunk. Mindegy, biztos fel kellett tolteni a penztarcat.
Negritis
Stez
Az én bajom nem MJ halotti mivolta, hanem az, hogy a filmben elhangzó állítások teljesen szubjektívek, nincsenek bizonyítékokkal alátámasztva.
Akár máshogy.
Akár teljesen máshogy.
Nem állíthatom, hogy a rávallók bizonyára hazudnak, túloznak, torzítanak, de azt se, hogy ne tennék.
Valójában nem jutunk közelebb szemernyivel se az igazsághoz, márpedig egy dokufilmnek elvileg ez lenne a célja. De maradnak a kétségek.
Sobri Jóska
Es mondom en ezt ugy, hogy sosem szerettem kifejezetten Jacksont, valahogy sosem jottek be a zenei annyira, mas izlesem van es volt, de semmi fele elfogultsag sincsen bennem vele kapcsolatban. Nem vedem, de nem is fikazom. Az igazsagot valoszinuleg sosem fogjuk mar megtudni.
több mint 6 éve
Mondjuk ezzel a logikával Hitlerről se készüljön dokufilm, mert nem tud visszarúgni.Leaving NeverlandGyonyoru es irto korrekt a halott emberbe rugdosni. De persze kell, mert nem tud visszarugni, most nyerhetunk. Mindegy, biztos fel kellett tolteni a penztarcat.
Negritis
Stez
Akár máshogy.
Akár teljesen máshogy.