Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
 youtu.be/_ilhLg89TdI
steelwolf
A trailerben lévő csatát 11hétig forgatták, kb a legjobb csata lesz valaha, és ez csak az évad első felében lesz, szóval várhatóan lesz vmi még brutálabb a végén
braxa88
olvastad a tegnapi Entertainment Weekly cikket róla? elképesztő sztorik vannak a forgatásról
shawnka
Belepörgettem.
De akkor végigolvasom
braxa88
Link, hálo?
Hanni
 ew.com/tv/2019/03/04/game-of-thrones-season-8-battle/
több mint 6 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 632 — Poloska confirmed
 youtu.be/_ilhLg89TdI
steelwolf
A trailerben lévő csatát 11hétig forgatták, kb a legjobb csata lesz valaha, és ez csak az évad első felében lesz, szóval várhatóan lesz vmi még brutálabb a végén
braxa88
olvastad a tegnapi Entertainment Weekly cikket róla? elképesztő sztorik vannak a forgatásról
shawnka
Belepörgettem.
De akkor végigolvasom
braxa88
Link, hálo?
több mint 6 éve
Kicsit belegondolva a trailerbe, 3.rész deresi csata, után Cersei elleni csata.
Remélem nem annyi lesz a másokból és az Éjkirályból, hogy az 1-2.rész felvezetése után a befejező évadban csak a 3.részben csatáznak velük, és le is verik őket, és a fináléban már csak Királyvár (Cersei, Euron, Arany Kompánia) ellen lesz vmi bonyodalom.
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 152 — Steelers fan
El kell bújnom a világ elől miközben vetítik, mert minden évadot egyben néztem meg, egy hétvége alatt, de ez lesz a legnehezebb azt hiszem. Brutááál.
kristóf17
Dettó.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
 youtu.be/_ilhLg89TdI
steelwolf
braxa88
shawnka
Belepörgettem.
De akkor végigolvasom
több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
 youtu.be/_ilhLg89TdI
steelwolf
braxa88
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
El kell bújnom a világ elől miközben vetítik, mert minden évadot egyben néztem meg, egy hétvége alatt, de ez lesz a legnehezebb azt hiszem. Brutááál.
több mint 6 éve
 youtu.be/_ilhLg89TdI
steelwolf
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 565 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 youtu.be/_ilhLg89TdI
több mint 6 éve
Megvolt az első 5 évad a Ray Donovanből, belekezdtem a 6.-ba.
Az első két évad zseniális, a 3. viszont nézhetetlenül szar volt. Valahogy úgy érzem átmenet a váltáshoz a 4.-re. Viszont akármennyire zseniális és lubickol Voight a szerepében, nincs még egy ekkora retardált faszkalap a Földön, kurva idegesítő volt ez minden részben "mennymáratsába" aztán mégis ment minden tovább.
Remélem a 6. ütni fog valami nagyon jó új vasat, mert különben megmarad úgy, hogy Bauer és LS örömjátéka, de nem felhőtlenül.
kishaszi
Az mondjuk így vicces, mert konkrétan Liev Schreiber vagy iszik, vagy péppé ver valakit, vagy búvalb***tt képet vág végig a sorozatban 😊
flzoli
Viszont kurva jól áll neki 😀 - nem a színészi teljesítményre gondoltam, hanem a szerepre magára. Ha azt nézzük, akkor Bunchy (Dash Mihok) pl. kurva nagyot játszik.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az első két évad zseniális, a 3. viszont nézhetetlenül szar volt. Valahogy úgy érzem átmenet a váltáshoz a 4.-re. Viszont akármennyire zseniális és lubickol Voight a szerepében, nincs még egy ekkora retardált faszkalap a Földön, kurva idegesítő volt ez minden részben "mennymáratsába" aztán mégis ment minden tovább.
Remélem a 6. ütni fog valami nagyon jó új vasat, mert különben megmarad úgy, hogy Bauer és LS örömjátéka, de nem felhőtlenül.
kishaszi
Az mondjuk így vicces, mert konkrétan Liev Schreiber vagy iszik, vagy péppé ver valakit, vagy búvalb***tt képet vág végig a sorozatban 😊

több mint 6 éve

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 565 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.youtube.com/watch?v=1W7DMDWQ3QA
több mint 6 éve
Egy kis hype az Umbrella Academy-nek! (Kicsit spoileres (a vége))!

www.youtube.com/watch?v=npO9O2o1Ia0
több mint 6 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 051 — Слава Україні! Героям слава!
Az uj True Detective viszont fasza. Az elsot nem, de a masodikat nalam siman veri.
Stez
Holnap befejezem én is. Az elsőt nem, de azt nem is lehet. A második az okádék volt.

Ez meg egy simán nézhető évad. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 567 — Whoops, looks like something went wrong.
Az uj True Detective viszont fasza. Az elsot nem, de a masodikat nalam siman veri.

több mint 6 éve
Nekem rémlik egy holland sorozat úgy kb 10 éve, ahol tulipánok között lövöldöztek, de dettó ez volt a történet, szerintem ez az.
ozibozi
igen egy 2010es holland sorozat lemásolása, állitolag kb 90%ban teljesen ugyanaz benne minden.
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 896
Nekem rémlik egy holland sorozat úgy kb 10 éve, ahol tulipánok között lövöldöztek, de dettó ez volt a történet, szerintem ez az.
több mint 6 éve
Hú ez az Alvilág de iszonyat gyenge. Pedig az Aranyéletet imádtam, szurkolok a magyar filmeknek/sorozatoknak, de ez 2 rész után nagyon gagyi, és béna. A párbeszédek, a történetmesélés, Balsain kívűl a színészek, minden gyenge. Ráadáasul rohadt unalmas is. A Korhatáros szerelem is kikúrtul gagyi, de az egy limonádé amit el lehet nézni, az Alvilág viszont komoly akar lenni, és így ha szar márpedig az, akkor nem jó nézni.
több mint 6 éve
talán ide illik legjobban 😀

twitter.com/BandaiNamcoEU/status/1100410425328324608
Negritis
Amugy ez a movie szerintem mar hetek ota fent van mindenhol, en pozitivan is csalodtam benne, szerintem sok-sok ev utan az elso tenyleg elvezheto movie lett. Foleg a Dragon Ball Super utan, mert az szvsz annyira fosra es ganyra sikeredett, hogy en az irok helyeben szegyellnem magam a nulla kreativitas, a fos karakterek es a nonsense sztori miatt.
Stez
európában most kerülhet moziba asszem
kiváncsi vagyok nálunk behozzák-e végül
bár amilyen balhé volt anno nem tudom
a viasat végül elkezdhette adni
Negritis
En szerintem a vilag, meg a nezetek annyit valtoztak azota, hogy most mar leszarjak magasrol, max kap egy 16-os karikat, bar azt sem gondolnam. Igazabol nincs is benne ver vagy egyeb botrankoztato dolgok.

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 430 — The Mathematician

Negritis
Amugy ez a movie szerintem mar hetek ota fent van mindenhol, en pozitivan is csalodtam benne, szerintem sok-sok ev utan az elso tenyleg elvezheto movie lett. Foleg a Dragon Ball Super utan, mert az szvsz annyira fosra es ganyra sikeredett, hogy en az irok helyeben szegyellnem magam a nulla kreativitas, a fos karakterek es a nonsense sztori miatt.
Stez
európában most kerülhet moziba asszem
kiváncsi vagyok nálunk behozzák-e végül
bár amilyen balhé volt anno nem tudom
a viasat végül elkezdhette adni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve

Negritis

több mint 6 éve

több mint 7 éve
Surviving R Kelly

javaslom mindenkinek, de a megvalósítás elég gáz
és a szereplők is túl sokat ripacskodnak
valamint ez a vetített fekete háttér nagyon bántó, nem értem miért így oldották meg
Negritis
Hatásvadász.

Feketék, és mögöttük a sötétség...
Mi lett volna a jó szerinted? Világoskék háttér, vagy lakásbelső enteriőr? Így talán egységesebb és nyomasztóbb.
Sobri Jóska
a gond nem a fekete háttér
hanem hogy egy VETÍTETT fekete háttér, amiről néha leugranak a szereplők mert szar az operatőri munka
és nem értem egy fekete hátteret miért kell vetíteni ahelyett hogy egy sötét szoba + megvilágítás

több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 037 — #NoStress
Surviving R Kelly

javaslom mindenkinek, de a megvalósítás elég gáz
és a szereplők is túl sokat ripacskodnak
valamint ez a vetített fekete háttér nagyon bántó, nem értem miért így oldották meg
Negritis
Hatásvadász.

Feketék, és mögöttük a sötétség...
Mi lett volna a jó szerinted? Világoskék háttér, vagy lakásbelső enteriőr? Így talán egységesebb és nyomasztóbb.