Tenisz
15 feliratkozó
5 órája
Big Foe megint mit művelt? 4. Szett 4-1 30-0 nál mentem aludni. 😅Nem baj 5 óra Arnaldiban aki amíg néztem kezdett elfogyni, Matteo barátom hajrá.
Mára csak egy Zverev kiesést kérek.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
17 órája
Hajrá Oszi, izzaszd meg a harcsaszájút!Nem volt esélye, pedig nem játszott rosszul...
Aután ha nem sikerül, akkor minden reményünket a Snájderbe vetjük.
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
18 órája
Hajrá Oszi, izzaszd meg a harcsaszájút!Aután ha nem sikerül, akkor minden reményünket a Snájderbe vetjük.
18 órája
Ja, úgy értem.Serena Williams 44 évesen visszatér a profi teniszhez 😮elv csak párosban
Sixo
remontada
Navratilova is anno, negyven felett még simán tolta párosban meg vegyespárosban.
19 órája
A hawk-eye az mindenhol 100%-os. Azutan hogy elfogadjak a “nyom kepzest”. Az hogy salakon ez a nyom nem teljesen egyertelmu az meg nem problema vagyis most is az. Egyszeruen a fizikaja MAs es a nyom tudd sokkal nagyobb is lenni. Viszont ha elotte ezt letisztazzak akkor mindenki siman el fogja fogadni. Cserebe most vitatkoznak rajta
20 órája
Mauresmo: "As of today, it appears that the [elctronic line calling] technology is not 100% reliable on clay courts. And it's also... when you see Casper's reaction last night... I mean, he wasn't shocked by the umpire's decision."Ha nem Ruud lett volna ott, akkor valószínűleg lett volna méltatlankodás (akkor is ha a bíró jól dönt), ebben az esetben meg be kéne vezetni?
Szerkesztette: Jughead
20 órája
Serena Williams 44 évesen visszatér a profi teniszhez 😮elv csak párosban
Sixo
20 órája
Berrettini él a lehetőséggel és 3 szettben behúzta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
20 órája
Ilyenkor kicsit össze szorul a szívem, mert a háttérben egy üres élet szokott állni.Serena Williams 44 évesen visszatér a profi teniszhez 😮semmi értelme
Sixo
slowmotion
21 órája
Serena Williams 44 évesen visszatér a profi teniszhez 😮semmi értelme
Sixo
1 napja
Proxyi
179
Sztem Tiafoe is FAA is búcsúzik ma.Baszott jó lett (lesz) ez a Garros, pedig már semmit nem vártam tőle. A "nagy generáció" visszavonulása után (jó, Djoko még nem dobta be a törölközőt) egyre-másra jönnek azok, akik méltók arra, hogy sztárok legyenek. Most láthatjuk játszani a "jövő bajnokait".Alcaraz és Sinner sérülése miatt ez az RG igazából nem sokat fog nekünk megmutatni. Vagy a Zverev, FAA, Tiafoe, Berrettini (Ruud, ha ma fordít) féle vert játékosok valamelyik végre nyer 1-et, hogy aztán többé semmit, míg a maradék újabb kudarcot könyvelhet el. Vagy valamelyik fiatal nyer, hogy aztán a következő tornákra úgy mehessen neki, hogy “én vagyok Sinner és Alcaraz kihívója” és majd ha ezeken a tornákon sikerül őket 1-2-szer megfogni, akkor majd beszélhetünk róluk úgy hogy a jövő bajnokai.
nagylaza, főpohárnok
Jughead
1 napja
Én Cobollit mondom felső ágról döntősnek.Utóbbira tippelek. Bár: Rűdnek nagyon drukkolok.Baszott jó lett (lesz) ez a Garros, pedig már semmit nem vártam tőle. A "nagy generáció" visszavonulása után (jó, Djoko még nem dobta be a törölközőt) egyre-másra jönnek azok, akik méltók arra, hogy sztárok legyenek. Most láthatjuk játszani a "jövő bajnokait".Alcaraz és Sinner sérülése miatt ez az RG igazából nem sokat fog nekünk megmutatni. Vagy a Zverev, FAA, Tiafoe, Berrettini (Ruud, ha ma fordít) féle vert játékosok valamelyik végre nyer 1-et, hogy aztán többé semmit, míg a maradék újabb kudarcot könyvelhet el. Vagy valamelyik fiatal nyer, hogy aztán a következő tornákra úgy mehessen neki, hogy “én vagyok Sinner és Alcaraz kihívója” és majd ha ezeken a tornákon sikerül őket 1-2-szer megfogni, akkor majd beszélhetünk róluk úgy hogy a jövő bajnokai.
nagylaza, főpohárnok
Jughead
Ui: Persze, az nem fenntartható, hogy állandóan elengedi 0-2-re az ellenfelet.
nagylaza, főpohárnok
1 napja
Volt valakinek ilyen tenyerese mint Fonsecának?Rossz a kerdes ?
KeyG
Nagyon soknak.
A kulonbseg az ero, amivel uti. Ami kenyszer es ha nem valtoztatjak meg kivulrol megint akkor ez marad a norma es ez lesz gyakorolva. Ezert van most Nagy tores a mezonyben, mert a regiek nem erre gyurtak. Az ujak meg most kezdenek beerni. A kozbenso urt toltotte be alcaraz es sinner. Ok meg kulon is erdekesek a mezonyhoz es egymashoz kepest is.
De fonseca tenyerese az adott feladathoz kivalo. A Mai taktika/ kenyszer hogy telo erobol kell utni es a kihivas ebben hogy ki tudja kontrollalni. Sinner a legjobb benne osszesegeben. De peldaul megnezed nadalt aki fizikailag sokkal erosebb volt a maiaknal, durvabb volt a tenyerese csak neki MAs volt a korulmeny es taktikailag ehhez igazodott. Ma sajnos ott vagyunk mint a Hewitt korszakban ahol a valtozast ki kell hordani labon.
Cserebe jopar fiatal Jon mint az erdotuz csak ezt hetrol hetre kell majd bizonyitani. Peldaul fonseca is itt van mar egy ideje es tavaly is mar a 3. Leggyorsabb volt a tenyerese.
1 napja
Borzasztó unalmasnak tartom a játékát.Bár nem szeretem Ruudot, de azért frusztráló, hogy normál esetben ez most 2-1 neki, csak hát a vonal- és székbíró máshogy döntött.Csak kivancsisagbol, de, hogy lehet Ruudot nem szeretni? 😀 Marmint azt ertem, ha nem neki szurkol valaki, vagy semleges, vagy ilyesmi. De kifejezetten nem kedvelni?
Jughead
Szerintem az egyik legsportszerubb, legertelmesebb, legkorrektebb teniszezo nemcsak, hogy most a mezonyben, de ugy nagyjabol ever. Nem nyogdecsel a palyan, nem uvoltozik, nem hergeli a kozonseget/ellenfelet, nem reklamal, nem hisztizik etc... Mitol lesz valakinek kifejezetten ellenszenves/antipatikus?
Duff
1 napja
Bár nem szeretem Ruudot, de azért frusztráló, hogy normál esetben ez most 2-1 neki, csak hát a vonal- és székbíró máshogy döntött.Csak kivancsisagbol, de, hogy lehet Ruudot nem szeretni? 😀 Marmint azt ertem, ha nem neki szurkol valaki, vagy semleges, vagy ilyesmi. De kifejezetten nem kedvelni?
Jughead
Szerintem az egyik legsportszerubb, legertelmesebb, legkorrektebb teniszezo nemcsak, hogy most a mezonyben, de ugy nagyjabol ever. Nem nyogdecsel a palyan, nem uvoltozik, nem hergeli a kozonseget/ellenfelet, nem reklamal, nem hisztizik etc... Mitol lesz valakinek kifejezetten ellenszenves/antipatikus?
1 napja
Akkor ezen az ágon Zverev és a gyerekek maradtak, Mensik a maga 20 évével a második legidősebb. 😀Az a lényeg, hogy ne Zverev nyerjen.
Jughead
1 napja
Akkor ezen az ágon Zverev és a gyerekek maradtak, Mensik a maga 20 évével a második legidősebb. 😀
1 napja
Paulo Fonseca ügyesen menedzseli a játékot.
1 napja
Ez a Ruud-Fonseca meccs annyira hosszúra nyúlt, hogy hivatalosan is 2 hónap alatt lesz vége. 😀
1 napja
Utóbbira tippelek. Bár: Rűdnek nagyon drukkolok.Baszott jó lett (lesz) ez a Garros, pedig már semmit nem vártam tőle. A "nagy generáció" visszavonulása után (jó, Djoko még nem dobta be a törölközőt) egyre-másra jönnek azok, akik méltók arra, hogy sztárok legyenek. Most láthatjuk játszani a "jövő bajnokait".Alcaraz és Sinner sérülése miatt ez az RG igazából nem sokat fog nekünk megmutatni. Vagy a Zverev, FAA, Tiafoe, Berrettini (Ruud, ha ma fordít) féle vert játékosok valamelyik végre nyer 1-et, hogy aztán többé semmit, míg a maradék újabb kudarcot könyvelhet el. Vagy valamelyik fiatal nyer, hogy aztán a következő tornákra úgy mehessen neki, hogy “én vagyok Sinner és Alcaraz kihívója” és majd ha ezeken a tornákon sikerül őket 1-2-szer megfogni, akkor majd beszélhetünk róluk úgy hogy a jövő bajnokai.
nagylaza, főpohárnok
Jughead
Ui: Persze, az nem fenntartható, hogy állandóan elengedi 0-2-re az ellenfelet.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
1 napja
Baszott jó lett (lesz) ez a Garros, pedig már semmit nem vártam tőle. A "nagy generáció" visszavonulása után (jó, Djoko még nem dobta be a törölközőt) egyre-másra jönnek azok, akik méltók arra, hogy sztárok legyenek. Most láthatjuk játszani a "jövő bajnokait".Alcaraz és Sinner sérülése miatt ez az RG igazából nem sokat fog nekünk megmutatni. Vagy a Zverev, FAA, Tiafoe, Berrettini (Ruud, ha ma fordít) féle vert játékosok valamelyik végre nyer 1-et, hogy aztán többé semmit, míg a maradék újabb kudarcot könyvelhet el. Vagy valamelyik fiatal nyer, hogy aztán a következő tornákra úgy mehessen neki, hogy “én vagyok Sinner és Alcaraz kihívója” és majd ha ezeken a tornákon sikerül őket 1-2-szer megfogni, akkor majd beszélhetünk róluk úgy hogy a jövő bajnokai.
nagylaza, főpohárnok
1 napja
Most latom, hogy a szekbiro felulbiralt hibasan egy out-ot Fonseca javara, raadasul pont Ruud szettlabdanal? 😀A vonalbíró se mondott out-ot. Ettől még a sólyomszem szerint mindketten hibáztak.
Hat ezen a szinten egy vicc, foleg azt figyelembe veve, hogy mas GSen mar nem benaznak
Duff
Igazából már valamennyi nagyobb ATP versenyen az automatikus sólyomszem rendszer megy (salakon is), itt meg még challenge sincs, hogy a vonalbírók továbbra is kapjanak fizetést.
Csak hát ez baromság, mert egyrészt 1 tornából a vonalbírók úgyse fognak megélni, másrészt akkor meg ne mutassák meg, hogy mit mond a sólyomszem…
Szerkesztette: Jughead
1 napja
Baszott jó lett (lesz) ez a Garros, pedig már semmit nem vártam tőle. A "nagy generáció" visszavonulása után (jó, Djoko még nem dobta be a törölközőt) egyre-másra jönnek azok, akik méltók arra, hogy sztárok legyenek. Most láthatjuk játszani a "jövő bajnokait".