Tenisz
15 feliratkozó
több mint 3 éve
Köszi a válaszokat. Sokan lehet nem tudtak erről a szabályról köztünk, mivel ahogy ti is mondtátok nem nagyon volt példa erre. Ha Wimbledonban megkapta volna a pontjait amúgy sem lenne sok kérdés. Csak már olvastam olyat hogy kivételeznek a Noleval..
több mint 3 éve
Wimbledon megnyeresevel 99.9% eselye volt hogy indul es most is foleg azert indult ezeken hogy jatekban legyen hisz nem jatszott Wimbledon ota.
több mint 3 éve
Mikor vezették be ezt a szabályt ami által Djoko fixen ott lesz a VB-n? Eddig nem az adott évben szerezz pont számított csak?A szabaly mindig ugyanaz. A 7 legtobb pontot gyujto kerul be + ha van olyan aki nyert egy GS-t akkor a legjobb 20 ban kell lennie. Ez lett matematikailag biztos Djokonal. Ritka ez es altalaban a 8 legjobb jut be es azert mert a mostani jelenlegi allas szerint a 9. 2720 ponttal all es egy GS gyoztes nehogy mar ne kaparjon ossze meg mondjuk 1500 pontot adott evben a GS-e melle.
playmaker90
több mint 3 éve
Mikor vezették be ezt a szabályt ami által Djoko fixen ott lesz a VB-n? Eddig nem az adott évben szerezz pont számított csak?Mióta létezik a VB, csak hát eddig sose alakult úgy, hogy valamelyik GS győztes nem kapott pontot a győzelméért (arról nem is beszélve, hogy másik 2 GS-t és 4 1000-est ki is kellett hagynia). Ha ott megkapja a 2000 pontját, akkor 5. az idei pontok alapján.
playmaker90
De egyébként meglepne, ha Párizsban nem érkezne meg a top 8-ba, azzal meg adott lenne a VB alapból is. Ha meg a GS miatt nem járna neki ez a hely, akkor valószínűleg Bécsben vagy Bázelben is indulna, hogy pontokat szerezzen.
több mint 3 éve
Mikor vezették be ezt a szabályt ami által Djoko fixen ott lesz a VB-n? Eddig nem az adott évben szerezz pont számított csak?
több mint 3 éve
Djoko eléggé jó formában. Sajnálom, hogy Alcaraz túlizgulta, mert jó lett volna egy meccs Djoko ellen, de Párizsban és a VB-s se fogadnék Djoko ellen, pláne, hogy Medve jó eséllyel kihagyja ezeket.
több mint 3 éve
Az az igazság, hogy Edberg után nem tudtam igazán senkinek szurkolni (ahogy a F1ben is Senna után igazából nem nagyon van, akinek drukkoltam volna), lèvèn a svèd teniszezők is szèp lassan kikoptak (Norman Söderling is csak felvillanást jelentett), mèg èrdekes módon a nègyesből Murray állt a legközelebb... de hát Fedex az Fedex, max respect 😌😌😌m.nemzetisport.hu/tenisz/video-federer-es-nadal-is-zokogott-ime-a-legmeghatobb-pillanatok-2915129
több mint 3 éve
Tegnap csak félig-meddig láttam. Most néztem vissza néhány videót az Eurosporton, és konkrétan megkönnyeztem. Franc se gondolta volna, hogy ennyire szentimentális vagyok.
több mint 3 éve
End of an era 🙁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Hat erre lehet mondani hogy holywoodi meg nyalas de ez real volt. Nemtudom volt e valaha olyan sport pillanat ahol a visszavonulo legnagyobb rivalisa 10 percig sir... Ez gyonyoru volt.
több mint 3 éve
Hát, vége. Jó pihenést, öreg!
több mint 3 éve
Azert break labdanal az a lecsapasra feladott return eleg erdekes volt de mindegy is😀
több mint 3 éve
Azért... kék sarokban 42 egyéni GS-győzelem és kerek tíz évnyi világranglista-elsőség, a piros sarokban 2x12 év korelőny. Vajon melyik győzedelmeskedik?
több mint 3 éve
Én mondjuk! 😀Este 8-tól ha minden igaz az Eurosporton 😊more like fél 10, de ki figyeli... 😊
dande2
slowmotion
több mint 3 éve
Este 8-tól ha minden igaz az Eurosporton 😊more like fél 10, de ki figyeli... 😊
dande2
több mint 3 éve
Este 8-tól ha minden igaz az Eurosporton 😊
több mint 3 éve
444.hu/tldr/2022/09/23/visszavonul-az-ember-aki-muveszi-szintre-emelte-a-vilag-legszebb-jatekat1749.hu/szepirodalom/proza/david-foster-wallace-roger-federer-mint-vallasi-elmeny.html
Zsellértelkes Vrij
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
444.hu/tldr/2022/09/23/visszavonul-az-ember-aki-muveszi-szintre-emelte-a-vilag-legszebb-jatekat
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Fent van Tecsőn ha valaki megnézné.www.youtube.com/watch?v=u1oivnfpfII&ab_channel=RazOls
több mint 3 éve
én igen 😀 és érdekes volt
Na ilyenre én tényleg nem emlékszem. Pedig elég epic lehetett.
dugo93
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
hát gondolom a női torna szervezői sem gondolták azt, hogy a második körre összesen kettő magyar marad állva - és ebből az egyik azért, két magyar meccséről mindenképpen hazai versenyző jut tovább 😮
több mint 3 éve
értem, hogy hazai versenyzőt nem büntetünk, de ha én lennék a székbíró, akkor Gálfit simán megb*sztam volna büntetőpontra még így a tie-breakben is.Én nem basztam volna meg mert nem annyira bejövős, de büntető pontot kaphatott volna.
slowmotion
több mint 3 éve
értem, hogy hazai versenyzőt nem büntetünk, de ha én lennék a székbíró, akkor Gálfit simán megb*sztam volna büntetőpontra még így a tie-breakben is.
több mint 3 éve
Mint szurkolo nezem semmi kozom ahhoz a donteshez hogy o mit es hogyan kockaztat. De orulok ha tovabb jatszik. Egy normalis tenisz palyafutasnal, kb 2011 utan eselyt nem latva ket evig levezetett volna es vege. Erre o boldogitott +7-9 even at milliokat a dontesevel es Djoko serulesenel meg be is huzott +3 GS-t 4-5 evre ra ahol kb visszavonult volna atlag Joe. Viszont a Legacy es a sajat erteke a tobbszorose amikor aktiv mint sem. O ezeket kapta cserebe. Raadasul a tenisz erre fele tart, mert a legjobbak a legnagyobb tornakon es ezekre felkeszito par picin indul. Cserebe no a jatek-elettartamuk. Bar nem testileg. En ezert drukkolok Nadalnak minden egyes tornan amikor nem Djokoval jatszik mert ez noveli az eselyet hogy hajtjak egymast elore. Bar jobb szeretnem oket egymas ellen jatszani es ugy hajtanak egymast de ez mas kerdes. Nadal laba egy ladagyarban sem lenne jobb allapotban es akkor mindenki szegenyebb lenne ( raadasul a kutyat nem erdekelne hogy mi van a labaval )