Tenisz
16 feliratkozó
több mint 4 éve
jo amugy kb ez az osszes elsportra vonatkoziknem véletlen modndják hogy a szerveztre kb az élsport a legártalmasabb
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
jo amugy kb ez az osszes elsportra vonatkozik,de ok tenyleg durvan a csucson vannak 10+ eve.Attól még ne hidd, hogy nem szed ezer olyan dolgot amitől a teste így bírja.Koca teniszes vagyok.Federer nem hiszem. Neki teljesen más a játékstílusa, Ő az old school utolsó képviselője. Igazi elegáns teniszt játszik.
Azert az nem semmi h nadal, djokovic es federer 10+ eve kb a csucson.jol ki lesz a testuk idosebb korukra.
YoungZeeZee
shagi0206
Toca
több mint 4 éve
Attól még ne hidd, hogy nem szed ezer olyan dolgot amitől a teste így bírja.Koca teniszes vagyok.Federer nem hiszem. Neki teljesen más a játékstílusa, Ő az old school utolsó képviselője. Igazi elegáns teniszt játszik.
Azert az nem semmi h nadal, djokovic es federer 10+ eve kb a csucson.jol ki lesz a testuk idosebb korukra.
YoungZeeZee
shagi0206
több mint 4 éve
shagi0206
10 947
Koca teniszes vagyok.Federer nem hiszem. Neki teljesen más a játékstílusa, Ő az old school utolsó képviselője. Igazi elegáns teniszt játszik.
YoungZeeZee
több mint 4 éve
no
7 301
Nadal a salak kiralya volt es az es egy par evig az is marad. Minden elismeresem es raadasul szerintem ezek a rekordok nem is lesznek megdontve legalabbis mig elek. A salak annyira atipikus lett az ev nagy reszehez kepest hogy nem fog a "szegeny orszagok" palyaja ekkora kiralyt adni a tenisznek mint Nadal. Federer/ Djoko rekordjai meg lesznek dontve egyszer elobb, de inkabb utobb. A tobbiek gyakorlatilag csak mentenek salak idoszakban. Djoko itt az elkeseredes utan elegedett lesz, mentalisan meg nem lesz problemaja Nadal ellen emiatt.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
Koca teniszes vagyok.Azert az nem semmi h nadal, djokovic es federer 10+ eve kb a csucson.jol ki lesz a testuk idosebb korukra.
több mint 4 éve
Tanar volt a spanyol.Utolso 10 egymas elleni meccsen nadal 6w, djokovic 4 w...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Arról lemaradtam, de azt láttam, hogy ez volt az 1200. meccse.Valóban 😊Hiába, salakon az kb a lehetetlen kategória, hogy Nadalt elverjék. Nem lehetetlen, csak ahhoz kell, hogy valami bibi legyen vele.Asszem ezzel együtt akkor most 100-2 Nadal Garros-mérlege... 😳
Kicsit olyan, mint fordított esetben az Austral open. Ott is már-már egyeduralkodó Djokovic.
shagi0206
warr_b
És talán ez volt a karrierje során a 999. győzelme? Mintha ilyesmit mondott volna a kommentátor, a meccs elején. Hogy ha ma nyer, akkor lesz meg a 999.
shagi0206
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
shagi0206
10 947
Ja és az a durva, hogy a 2 veresége az mind2x egy nem 100 %-os Nadal volt.Hiába, salakon az kb a lehetetlen kategória, hogy Nadalt elverjék. Nem lehetetlen, csak ahhoz kell, hogy valami bibi legyen vele.Asszem ezzel együtt akkor most 100-2 Nadal Garros-mérlege... 😳
Kicsit olyan, mint fordított esetben az Austral open. Ott is már-már egyeduralkodó Djokovic.
shagi0206
warr_b
több mint 4 éve
shagi0206
10 947
Valóban 😊Hiába, salakon az kb a lehetetlen kategória, hogy Nadalt elverjék. Nem lehetetlen, csak ahhoz kell, hogy valami bibi legyen vele.Asszem ezzel együtt akkor most 100-2 Nadal Garros-mérlege... 😳
shagi0206
warr_b
És talán ez volt a karrierje során a 999. győzelme? Mintha ilyesmit mondott volna a kommentátor, a meccs elején. Hogy ha ma nyer, akkor lesz meg a 999.
több mint 4 éve
Hiába, salakon az kb a lehetetlen kategória, hogy Nadalt elverjék. Nem lehetetlen, csak ahhoz kell, hogy valami bibi legyen vele.Asszem ezzel együtt akkor most 100-2 Nadal Garros-mérlege... 😳
shagi0206
több mint 4 éve
shagi0206
10 947
Hiába, salakon az kb a lehetetlen kategória, hogy Nadalt elverjék. Nem lehetetlen, csak ahhoz kell, hogy valami bibi legyen vele. Kicsit olyan, mint fordított esetben az Austral open. Ott is már-már egyeduralkodó Djokovic.
több mint 4 éve
Rafa bazmeg, meg lehetett volna ezt oldani 24 játékból is 😕
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Na, ez azért ott volt...
több mint 4 éve
Nadal behúzta, ez alázás volt
több mint 4 éve
shagi0206
10 947
Pont egy ásszal lezárni 😊
több mint 4 éve
Ezek az ejtései Djokovicsnak szánalmasan gyengék ma.sztem így se sokan érnének oda rá
Burkus
több mint 4 éve
Adogathat Nadal a meccsért
több mint 4 éve
shagi0206
10 947
tyűűű, ez most kemény...
több mint 4 éve
Ezek az ejtései Djokovicsnak szánalmasan gyengék ma.
több mint 4 éve
Nadal nem játszik olyan jól mint eddig.Az most látszik, hogy Djokovic 1 fokozattal feljebb kapcsolt.Ebből képes is lesz felszívni magát, viszi innen a szettet3. szettben is ott a breakmár nincs
Negritis
Negritis
warr_b
shagi0206
több mint 4 éve
shagi0206
10 947
Az most látszik, hogy Djokovic 1 fokozattal feljebb kapcsolt.Ebből képes is lesz felszívni magát, viszi innen a szettet3. szettben is ott a breakmár nincs
Negritis
Negritis
warr_b
több mint 4 éve
Ebből képes is lesz felszívni magát, viszi innen a szettet3. szettben is ott a breakmár nincs
Negritis
Negritis
több mint 4 éve
shagi0206
10 947
Attól még ott volt, csak jött egy másik is 😊 De ettől még lehet még1 Rafának.
több mint 4 éve
3. szettben is ott a breakmár nincs
Negritis