Tenisz
16 feliratkozó
több mint 4 éve
3. szettben is ott a break
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
shagi0206
10 947
Lassan jöhet az a medical timeout 🤣felötlött bennem az előbb, hogy eltalálta a labda, és elfekszik 😀
warr_b
több mint 4 éve
no
7 301
Lassan jöhet az a medical timeout 🤣minek? hogy hosszabb legyen a salakszezon?
warr_b
több mint 4 éve
Lassan jöhet az a medical timeout 🤣
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
shagi0206
10 947
Na látod, őket én is 😊Lehet meglepő, de nincs bajom az Eagles-szel 🙂Nem baj. Ha ez gyuloletbol fakad az igen, nalam. Szurkolhatsz a sasok ellen hogy kapjon ki a vasas ellen, mert az jo nektek, de ha ennek a gyulolet az oka akkor az nalam nem jon be. De az meg mit szamit? 😊Miért baj, ha xy ellen (vagy egy csapat ellen) szurkol valaki?Az rosszabb, mert akkor te Djoko ellen szurkolsz.A ket jatekosnak ket eltero stilusa van ugyhogy egyertelmuen megosztja a szurkolokat. Neked Nadal nekem Djoko. A tobbi mellekes es nem szamitÉn nem mondtam, hogy nekem Nadal 😊
no
shagi0206
no
warr_b
no
A Cowboyst mondjuk utálom, meg a Seattle-t 😆
Közben 6-0, 6-2, elég brutál...
warr_b
több mint 4 éve
Lehet meglepő, de nincs bajom az Eagles-szel 🙂Nem baj. Ha ez gyuloletbol fakad az igen, nalam. Szurkolhatsz a sasok ellen hogy kapjon ki a vasas ellen, mert az jo nektek, de ha ennek a gyulolet az oka akkor az nalam nem jon be. De az meg mit szamit? 😊Miért baj, ha xy ellen (vagy egy csapat ellen) szurkol valaki?Az rosszabb, mert akkor te Djoko ellen szurkolsz.A ket jatekosnak ket eltero stilusa van ugyhogy egyertelmuen megosztja a szurkolokat. Neked Nadal nekem Djoko. A tobbi mellekes es nem szamitÉn nem mondtam, hogy nekem Nadal 😊
no
shagi0206
no
warr_b
no
A Cowboyst mondjuk utálom, meg a Seattle-t 😆
Közben 6-0, 6-2, elég brutál...
több mint 4 éve
Tudom. 6:0, 6:2 után Roland Garroson egy embert láttam visszajönni - életem első RG-án Lendlt McEnroe ellen. De az akkor volt, amikor még Bem apó is kidobos volt. (1984). Ahogy én Nadalt elnézem most, hogy ő zsinórban három szettet veszítsen, arra nincs reális esély.Ez nem lett egy nagy meccs. Ekkora verést Djokovics szerintem serdülőben kapott utoljára, ahogy eddig áll a döntő.3 nyert szettig megyünk, ugye tudod? 😊
Burkus
shagi0206
több mint 4 éve
no
7 301
Nem baj. Ha ez gyuloletbol fakad az igen, nalam. Szurkolhatsz a sasok ellen hogy kapjon ki a vasas ellen, mert az jo nektek, de ha ennek a gyulolet az oka akkor az nalam nem jon be. De az meg mit szamit? 😊Miért baj, ha xy ellen (vagy egy csapat ellen) szurkol valaki?Az rosszabb, mert akkor te Djoko ellen szurkolsz.A ket jatekosnak ket eltero stilusa van ugyhogy egyertelmuen megosztja a szurkolokat. Neked Nadal nekem Djoko. A tobbi mellekes es nem szamitÉn nem mondtam, hogy nekem Nadal 😊
no
shagi0206
no
warr_b
több mint 4 éve
shagi0206
10 947
Alap esetben engem az csak akkor zavar, ha valaki azt mondja magáról, hogy pl. Nadal szurkoló, de érződik rajta, hogy jobban utálja Djokovicot, mint amennyire szurkol Nadalnak. Ez nem pont a teniszben "bevett szokás", sokkal inkább a gurulós fociban. Egyesek azt mondják magukról, hogy Barca/Real fanok (direkt ezt a 2 csapatot hozom fel, végtére is, az elmúlt X évben náluk fordult meg a legtöbb idióta), de jobban utálják a másikat, mint "szeretik a sajátjukat".Miért baj, ha xy ellen (vagy egy csapat ellen) szurkol valaki?Az rosszabb, mert akkor te Djoko ellen szurkolsz.A ket jatekosnak ket eltero stilusa van ugyhogy egyertelmuen megosztja a szurkolokat. Neked Nadal nekem Djoko. A tobbi mellekes es nem szamitÉn nem mondtam, hogy nekem Nadal 😊
no
shagi0206
no
warr_b
Nem tagadom, amennyire utálom mind2 említett csapatot, és az aktuális ellenfelük hidegen hagy, akkor is mindig szurkolok a másiknak, hogy kenje el a szájukat.
több mint 4 éve
Miért baj, ha xy ellen (vagy egy csapat ellen) szurkol valaki?Az rosszabb, mert akkor te Djoko ellen szurkolsz.A ket jatekosnak ket eltero stilusa van ugyhogy egyertelmuen megosztja a szurkolokat. Neked Nadal nekem Djoko. A tobbi mellekes es nem szamitÉn nem mondtam, hogy nekem Nadal 😊
no
shagi0206
no
több mint 4 éve
Biztos jinxelni próbál 😆Ez nem lett egy nagy meccs. Ekkora verést Djokovics szerintem serdülőben kapott utoljára, ahogy eddig áll a döntő.3 nyert szettig megyünk, ugye tudod? 😊
Burkus
shagi0206
több mint 4 éve
shagi0206
10 947
Ez nem lett egy nagy meccs. Ekkora verést Djokovics szerintem serdülőben kapott utoljára, ahogy eddig áll a döntő.3 nyert szettig megyünk, ugye tudod? 😊
Burkus
több mint 4 éve
Ez nem lett egy nagy meccs. Ekkora verést Djokovics szerintem serdülőben kapott utoljára, ahogy eddig áll a döntő.
több mint 4 éve
nah ez a pont nadaltől a hálónál brutál voltmeg is van a 4-1
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
no
7 301
Egyszeru volt. Az erzelem elarult es szerencsere az nem az utalat volt. 😊Nem, én Nadal fan vagyok, de eddig még nem mondtam 😊Az rosszabb, mert akkor te Djoko ellen szurkolsz.A ket jatekosnak ket eltero stilusa van ugyhogy egyertelmuen megosztja a szurkolokat. Neked Nadal nekem Djoko. A tobbi mellekes es nem szamitÉn nem mondtam, hogy nekem Nadal 😊
no
shagi0206
no
shagi0206
több mint 4 éve
shagi0206
10 947
Nem, én Nadal fan vagyok, de eddig még nem mondtam 😊Az rosszabb, mert akkor te Djoko ellen szurkolsz.A ket jatekosnak ket eltero stilusa van ugyhogy egyertelmuen megosztja a szurkolokat. Neked Nadal nekem Djoko. A tobbi mellekes es nem szamitÉn nem mondtam, hogy nekem Nadal 😊
no
shagi0206
no
több mint 4 éve
no
7 301
Az rosszabb, mert akkor te Djoko ellen szurkolsz.A ket jatekosnak ket eltero stilusa van ugyhogy egyertelmuen megosztja a szurkolokat. Neked Nadal nekem Djoko. A tobbi mellekes es nem szamitÉn nem mondtam, hogy nekem Nadal 😊
no
shagi0206
több mint 4 éve
shagi0206
10 947
A ket jatekosnak ket eltero stilusa van ugyhogy egyertelmuen megosztja a szurkolokat. Neked Nadal nekem Djoko. A tobbi mellekes es nem szamitÉn nem mondtam, hogy nekem Nadal 😊
no
több mint 4 éve
no
7 301
A ket jatekosnak ket eltero stilusa van ugyhogy egyertelmuen megosztja a szurkolokat. Neked Nadal nekem Djoko. A tobbi mellekes es nem szamit
több mint 4 éve
no
7 301
en sem mondtam hogy szabalytalan es nalam nem vall patkany jellemre. Nem erdekel kinek ugat be, hogy tancol mi a kedvenc kajaja csak az hogy jatszik. Nem gondolom es erdekel hogy egy posze Hasburg miatt hangzik az osszes spanyol buzi olasznak.😊Nem is mondtam, hogy szabálytalan, de patkány jellemre vall. És vszeg az is, nem 1x ugatott már be a nézőknek is. Nem vonom kétségbe a tudását, jelenleg kb a legjobb a mezőnyben, de gyűlölöm az ilyeneket.Ertem. Inkabb hagyjuk, ha szerinted itt most egy apolasi szunet kizokkentene Nadal-t akkor nem nyert volna 10 ATP tornanal tobbet eleteben. Ellenben a "szunetben" a kero osszeszedheti a sajat gondolatait. Nem erzem buntenynek, de remek erv Djoko ellen.Leírni én sem írom le. Ha majd esetleg már úgy áll, hogy nagy szarban van, kér egy ápolási szünetet (biztos fájni fog a haja, vagy - ha egyáltalán van neki - a becsülete), hátha kizökkenti az ellent.szarul szerval, de ebben az is benne van hogy milyen messzirol fogad, addigra lelassul az o szintjen annyira hogy odaer barhova labon a labda moge es ertekelhetot utve labdamenet alakul ki.Iszonyat szarul szervál egyébként Djokovic eddig. Ha itt akar valamit, ennél sokkal jobban kellene.valoszinuleg nem, de nem allhatna annyira hatra es akkor jobban menne a szerva isNadal ellen egy Chang fele szervat beprobalnek, mar majdnem az elso paholybol fogad.tekintve, hogy az ejtések is szar %-ban jöttek eddig ellene, lehet az sem működne
no
shagi0206
no
Bár én formától, körülményektől függetlenül nem értem, hogy gondolhatta bárki is azt, hogy itt Djokovic az esélyesebb. Ez a RG.
shagi0206
Ez a set kuka, de nem irom le Djokot
no
shagi0206
no
Az meg hogy szer, csak hab a tortára 😀
shagi0206
több mint 4 éve
shagi0206
10 947
Nem is mondtam, hogy szabálytalan, de patkány jellemre vall. És vszeg az is, nem 1x ugatott már be a nézőknek is. Nem vonom kétségbe a tudását, jelenleg kb a legjobb a mezőnyben, de gyűlölöm az ilyeneket.Ertem. Inkabb hagyjuk, ha szerinted itt most egy apolasi szunet kizokkentene Nadal-t akkor nem nyert volna 10 ATP tornanal tobbet eleteben. Ellenben a "szunetben" a kero osszeszedheti a sajat gondolatait. Nem erzem buntenynek, de remek erv Djoko ellen.Leírni én sem írom le. Ha majd esetleg már úgy áll, hogy nagy szarban van, kér egy ápolási szünetet (biztos fájni fog a haja, vagy - ha egyáltalán van neki - a becsülete), hátha kizökkenti az ellent.szarul szerval, de ebben az is benne van hogy milyen messzirol fogad, addigra lelassul az o szintjen annyira hogy odaer barhova labon a labda moge es ertekelhetot utve labdamenet alakul ki.Iszonyat szarul szervál egyébként Djokovic eddig. Ha itt akar valamit, ennél sokkal jobban kellene.valoszinuleg nem, de nem allhatna annyira hatra es akkor jobban menne a szerva isNadal ellen egy Chang fele szervat beprobalnek, mar majdnem az elso paholybol fogad.tekintve, hogy az ejtések is szar %-ban jöttek eddig ellene, lehet az sem működne
no
shagi0206
no
Bár én formától, körülményektől függetlenül nem értem, hogy gondolhatta bárki is azt, hogy itt Djokovic az esélyesebb. Ez a RG.
shagi0206
no
shagi0206
no
Az meg hogy szer, csak hab a tortára 😀
több mint 4 éve
no
7 301
Ertem. Inkabb hagyjuk, ha szerinted itt most egy apolasi szunet kizokkentene Nadal-t akkor nem nyert volna 10 ATP tornanal tobbet eleteben. Ellenben a "szunetben" a kero osszeszedheti a sajat gondolatait. Nem erzem buntenynek, de remek erv Djoko ellen.Leírni én sem írom le. Ha majd esetleg már úgy áll, hogy nagy szarban van, kér egy ápolási szünetet (biztos fájni fog a haja, vagy - ha egyáltalán van neki - a becsülete), hátha kizökkenti az ellent.szarul szerval, de ebben az is benne van hogy milyen messzirol fogad, addigra lelassul az o szintjen annyira hogy odaer barhova labon a labda moge es ertekelhetot utve labdamenet alakul ki.Iszonyat szarul szervál egyébként Djokovic eddig. Ha itt akar valamit, ennél sokkal jobban kellene.valoszinuleg nem, de nem allhatna annyira hatra es akkor jobban menne a szerva isNadal ellen egy Chang fele szervat beprobalnek, mar majdnem az elso paholybol fogad.tekintve, hogy az ejtések is szar %-ban jöttek eddig ellene, lehet az sem működne
no
shagi0206
no
shagi0206
no
shagi0206
több mint 4 éve
Igen, én is ezt várom, klasszik Gyokovics.Leírni én sem írom le. Ha majd esetleg már úgy áll, hogy nagy szarban van, kér egy ápolási szünetet (biztos fájni fog a haja, vagy - ha egyáltalán van neki - a becsülete), hátha kizökkenti az ellent.szarul szerval, de ebben az is benne van hogy milyen messzirol fogad, addigra lelassul az o szintjen annyira hogy odaer barhova labon a labda moge es ertekelhetot utve labdamenet alakul ki.Iszonyat szarul szervál egyébként Djokovic eddig. Ha itt akar valamit, ennél sokkal jobban kellene.valoszinuleg nem, de nem allhatna annyira hatra es akkor jobban menne a szerva isNadal ellen egy Chang fele szervat beprobalnek, mar majdnem az elso paholybol fogad.tekintve, hogy az ejtések is szar %-ban jöttek eddig ellene, lehet az sem működne
no
shagi0206
no
shagi0206
no
shagi0206
Persze fel is fogja szívni magát...
több mint 4 éve
6-0 az derék
több mint 4 éve
shagi0206
10 947
Leírni én sem írom le. Ha majd esetleg már úgy áll, hogy nagy szarban van, kér egy ápolási szünetet (biztos fájni fog a haja, vagy - ha egyáltalán van neki - a becsülete), hátha kizökkenti az ellent.szarul szerval, de ebben az is benne van hogy milyen messzirol fogad, addigra lelassul az o szintjen annyira hogy odaer barhova labon a labda moge es ertekelhetot utve labdamenet alakul ki.Iszonyat szarul szervál egyébként Djokovic eddig. Ha itt akar valamit, ennél sokkal jobban kellene.valoszinuleg nem, de nem allhatna annyira hatra es akkor jobban menne a szerva isNadal ellen egy Chang fele szervat beprobalnek, mar majdnem az elso paholybol fogad.tekintve, hogy az ejtések is szar %-ban jöttek eddig ellene, lehet az sem működne
no
shagi0206
no
shagi0206
no