Tenisz
16 feliratkozó
több mint 7 éve
Sajnálom Rogert, de megérdemelte a dél-afrikai.
több mint 7 éve
Jesus mekkorát tolt Anderson
több mint 7 éve
Már nem neki áll sajnos.
több mint 7 éve
Federer mekkora choke jobot hoz össze.
több mint 7 éve
Izgalmas meccs lett a Federer - Anderson.
több mint 7 éve
szóval jövő hétfőtől Babos a világelső.wow. soha nem gondoltam, hogy valaha ezt le lehet majd írni.
több mint 7 éve
Srácok!Esplayer. Most már egy picit drágább, de még mindig ez a legjobb megoldás.
több mint 7 éve
Valaki esetleg tudja, hogy Wimbledon közvetítés miért csak az Eurosport 2-n van? Semmi más élő esemény nincs amit közvetítenének, de az Eurosport 1 mégsem adja egyik nap Sem elvileg.Igen, ez nekem is elég nagy probléma. Vagy 4 éve elvette az eurosportot a kábelszolgáltató (no nem baj, szeptemberre csődbe mennek, mert augusztusba építik ki a jobbat), így a GS tornákat csak linken tudom nézni (és azt se normálisan, köszönhetően a fos net miatt, ami szintén a kábelszolgáltatóé). Fizetünk érte annyit, mint más a 10x jobbért.
Leonidasz007
több mint 7 éve
Valaki esetleg tudja, hogy Wimbledon közvetítés miért csak az Eurosport 2-n van? Semmi más élő esemény nincs amit közvetítenének, de az Eurosport 1 mégsem adja egyik nap Sem elvileg.Mert csak az Eurosport 2 birtokolja a jogokat. Az Eurosport 1 és az Eurosport 2 ugyanis nem teljesen azonos, pl. a Bundesliga is csak a 2-esé.
Leonidasz007
több mint 7 éve
Lisicki wimbledoni selejtezőben nagyon fura látvány. Nem tudom hogyan jutott idáig, de azért a torna szervezői egy korábbi döntősnek adhattak volna szerintem szabadkártyát.usual story, szerteszét volt sérülve
dawyd728
több mint 7 éve
dawyd728
4 110
Lisicki wimbledoni selejtezőben nagyon fura látvány. Nem tudom hogyan jutott idáig, de azért a torna szervezői egy korábbi döntősnek adhattak volna szerintem szabadkártyát.
több mint 7 éve
Ha jól tudom Stuttgartot a Mercis a szerződése miatt vállalja. De idén a világelsőség miatt is jól jött. Amugy ha Halleban vagy Wimbledonban nem lesz cimvedes akkor ismer csere.közben hétfőtől megint Roger az első.lol, indult 250-es atp tornán? 😊 Hobbi tornázik
idén eddig kb több csere volt az élen, mint előtte egy fél évtizeden keresztül.
slowmotion
shagi0206
több mint 7 éve
tavaly is elindult ugyanitt, csak kikapott a szenior derbin.közben hétfőtől megint Roger az első.lol, indult 250-es atp tornán? 😊 Hobbi tornázik
slowmotion
shagi0206
Stuttgart, Halle, Wimbledon.
több mint 7 éve
közben hétfőtől megint Roger az első.lol, indult 250-es atp tornán? 😊 Hobbi tornázik
slowmotion
több mint 7 éve
közben hétfőtől megint Roger az első.idén eddig kb több csere volt az élen, mint előtte egy fél évtizeden keresztül.
több mint 7 éve
laszloborbeli odatette a cikket, pedig eddig ki nem állhattam halepetés tényleg, jó a cikk!
eaglesmcnabb
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
laszloborbeli odatette a cikket, pedig eddig ki nem állhattam halepetnekem elég a tudat, hogy román 😊
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
laszloborbeli odatette a cikket, pedig eddig ki nem állhattam halepet
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
az ujjával volt vmi gebasz, gyorsan "megoperálták", aztán mintha mi se történt volna, játszott tovább.eurosporton néztem és 3-1nél jött emlegetve valami hogy baja vannah csak behúztamire gondolsz?
pontosan mi lett Rafával?!
Negritis
shagi0206
de nem épp nem voltam a tv előtt így nem vágom mi lett
Negritis
több mint 7 éve
eurosporton néztem és 3-1nél jött emlegetve valami hogy baja vannah csak behúztamire gondolsz?
pontosan mi lett Rafával?!
Negritis
shagi0206
de nem épp nem voltam a tv előtt így nem vágom mi lett
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
nah csak behúztapontosan mi lett Rafával?!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Bár én neten nézem, angolul, így nem tudom mennyire szopkodták Thiemet.Mondjuk ezt a Thiem-hype-ot nem teljesen értettem amit a kommentátorok toltak, még az első szett csak-csak (bár szerintem már az elején is voltak jelek), de utána köze se volt a meccshez...ugye verte idén Rafát salakon. Azt hitték, hogy a Garroson is lesz esélye? 😊
Igor
shagi0206
Múltkor nem tudom melyik torna ment (annyi biztos, hogy salak volt - szerintem Róma), ott a magyar kommentátor már annyira élvezett Rafára, hogy lenyomtam a hangot a francba.
több mint 7 éve
Mondjuk ezt a Thiem-hype-ot nem teljesen értettem amit a kommentátorok toltak, még az első szett csak-csak (bár szerintem már az elején is voltak jelek), de utána köze se volt a meccshez...ugye verte idén Rafát salakon. Azt hitték, hogy a Garroson is lesz esélye? 😊
Igor