USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Esztektol erkezett masodik adag javelin, meg a nemet adag is megerkezett, 500 db Stinger, 1000 db panceltörő.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Az jelentősen növelné Putyin elvtárs idegességét... ami nem biztos hogy jó lenne.nagyot fog ütni ha konkrétan átlépik és kicsit rombolnak odaátEgy rahedli hátrahagyott tüzérségi eszköz van csak a határon.Az ukrán hadsereg elérte az orosz határt Luhanszknál.Ok , de voltak előttük oroszok? Ez eléggé hihetetlenül hangzik.
Amadeus
Greengo
Amadeus
briareos
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Haha, viccess vagy. Ja, nem.a forrás az az ukrán propaganda account, amelynek az álhíreivel, kamu videóival szennyezed a topikot. gondolom az most is megfelel az neked, mint hiteles forrás.Source?már átlőttek Tocska ballisztikus rakétákkal orosz légibázisokra, szerintem ennél többet nem fognak csinálni.nagyot fog ütni ha konkrétan átlépik és kicsit rombolnak odaátEgy rahedli hátrahagyott tüzérségi eszköz van csak a határon.Az ukrán hadsereg elérte az orosz határt Luhanszknál.Ok , de voltak előttük oroszok? Ez eléggé hihetetlenül hangzik.
Amadeus
Greengo
Amadeus
briareos
deyell
Mert tudod, lehet fake info is 😉 😛
Solymi
deyell
több mint 3 éve
Csávó maga posztolta ki social mediaba. Facebook + twitteren fut nagyot.Nem az atloves, hanem a kinyomulas.az még pár napja volt, volt itt linkelve párszorSource?már átlőttek Tocska ballisztikus rakétákkal orosz légibázisokra, szerintem ennél többet nem fognak csinálni.nagyot fog ütni ha konkrétan átlépik és kicsit rombolnak odaátEgy rahedli hátrahagyott tüzérségi eszköz van csak a határon.Az ukrán hadsereg elérte az orosz határt Luhanszknál.Ok , de voltak előttük oroszok? Ez eléggé hihetetlenül hangzik.
Amadeus
Greengo
Amadeus
briareos
deyell
Solymi
briareos
Errol a verdijas sztorirol is kellene info.
Ma nem nagyon volt lehetosegem kovetni a dolgokat.
Solymi
több mint 3 éve
Nem az atloves, hanem a kinyomulas.az még pár napja volt, volt itt linkelve párszorSource?már átlőttek Tocska ballisztikus rakétákkal orosz légibázisokra, szerintem ennél többet nem fognak csinálni.nagyot fog ütni ha konkrétan átlépik és kicsit rombolnak odaátEgy rahedli hátrahagyott tüzérségi eszköz van csak a határon.Az ukrán hadsereg elérte az orosz határt Luhanszknál.Ok , de voltak előttük oroszok? Ez eléggé hihetetlenül hangzik.
Amadeus
Greengo
Amadeus
briareos
deyell
Solymi
briareos
Errol a verdijas sztorirol is kellene info.
Ma nem nagyon volt lehetosegem kovetni a dolgokat.
több mint 3 éve
a forrás az az ukrán propaganda account, amelynek az álhíreivel, kamu videóival szennyezed a topikot. gondolom az most is megfelel az neked, mint hiteles forrás.Source?már átlőttek Tocska ballisztikus rakétákkal orosz légibázisokra, szerintem ennél többet nem fognak csinálni.nagyot fog ütni ha konkrétan átlépik és kicsit rombolnak odaátEgy rahedli hátrahagyott tüzérségi eszköz van csak a határon.Az ukrán hadsereg elérte az orosz határt Luhanszknál.Ok , de voltak előttük oroszok? Ez eléggé hihetetlenül hangzik.
Amadeus
Greengo
Amadeus
briareos
deyell
Solymi
buhloone mindstate
több mint 3 éve
és nem marad senki a határon?Siman lehet elterelo hadmuvelet vagy akar atcsoportositas is mashova, pl. Kijev fele.én is de lehet kurva nagy hiba lenne, aktiválódna a honvédő mód ruszkiknálén amúgy meglépném.nagyot fog ütni ha konkrétan átlépik és kicsit rombolnak odaátEgy rahedli hátrahagyott tüzérségi eszköz van csak a határon.Az ukrán hadsereg elérte az orosz határt Luhanszknál.Ok , de voltak előttük oroszok? Ez eléggé hihetetlenül hangzik.
Amadeus
Greengo
Amadeus
briareos
Amadeus
briareos
Solymi
több mint 3 éve
Ez honvédő háború ukrán részről . Ilyen hibát most nem követhetnek el. Pláne úgy,hogy egyre több olyan hír jön, hogy egyre rosszabb a morál az orosz katonáknál.én is de lehet kurva nagy hiba lenne, aktiválódna a honvédő mód ruszkiknálén amúgy meglépném.nagyot fog ütni ha konkrétan átlépik és kicsit rombolnak odaátEgy rahedli hátrahagyott tüzérségi eszköz van csak a határon.Az ukrán hadsereg elérte az orosz határt Luhanszknál.Ok , de voltak előttük oroszok? Ez eléggé hihetetlenül hangzik.
Amadeus
Greengo
Amadeus
briareos
Amadeus
briareos

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Nagy butaság lenne. Az orosz morál felbaszásán kívül sokat nem érnek vele, viszont úgy már lehetne is keretezni a Nagy Honvédő Háború 2.-t.én amúgy meglépném.nagyot fog ütni ha konkrétan átlépik és kicsit rombolnak odaátEgy rahedli hátrahagyott tüzérségi eszköz van csak a határon.Az ukrán hadsereg elérte az orosz határt Luhanszknál.Ok , de voltak előttük oroszok? Ez eléggé hihetetlenül hangzik.
Amadeus
Greengo
Amadeus
briareos
Amadeus
Szerk: és ha pár ukrán rakéta eltéved - és nekik is el tud - és lakóházba csapódik, azt is el kell ítélni a nagyanyámnak is, szóval a full nyerő nemzetközi helyzetüket is rontaná.
Szerkesztette: MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Siman lehet elterelo hadmuvelet vagy akar atcsoportositas is mashova, pl. Kijev fele.én is de lehet kurva nagy hiba lenne, aktiválódna a honvédő mód ruszkiknálén amúgy meglépném.nagyot fog ütni ha konkrétan átlépik és kicsit rombolnak odaátEgy rahedli hátrahagyott tüzérségi eszköz van csak a határon.Az ukrán hadsereg elérte az orosz határt Luhanszknál.Ok , de voltak előttük oroszok? Ez eléggé hihetetlenül hangzik.
Amadeus
Greengo
Amadeus
briareos
Amadeus
briareos
több mint 3 éve
az még pár napja volt, volt itt linkelve párszorSource?már átlőttek Tocska ballisztikus rakétákkal orosz légibázisokra, szerintem ennél többet nem fognak csinálni.nagyot fog ütni ha konkrétan átlépik és kicsit rombolnak odaátEgy rahedli hátrahagyott tüzérségi eszköz van csak a határon.Az ukrán hadsereg elérte az orosz határt Luhanszknál.Ok , de voltak előttük oroszok? Ez eléggé hihetetlenül hangzik.
Amadeus
Greengo
Amadeus
briareos
deyell
Solymi
több mint 3 éve
Source?már átlőttek Tocska ballisztikus rakétákkal orosz légibázisokra, szerintem ennél többet nem fognak csinálni.nagyot fog ütni ha konkrétan átlépik és kicsit rombolnak odaátEgy rahedli hátrahagyott tüzérségi eszköz van csak a határon.Az ukrán hadsereg elérte az orosz határt Luhanszknál.Ok , de voltak előttük oroszok? Ez eléggé hihetetlenül hangzik.
Amadeus
Greengo
Amadeus
briareos
deyell
több mint 3 éve
én is de lehet kurva nagy hiba lenne, aktiválódna a honvédő mód ruszkiknálén amúgy meglépném.nagyot fog ütni ha konkrétan átlépik és kicsit rombolnak odaátEgy rahedli hátrahagyott tüzérségi eszköz van csak a határon.Az ukrán hadsereg elérte az orosz határt Luhanszknál.Ok , de voltak előttük oroszok? Ez eléggé hihetetlenül hangzik.
Amadeus
Greengo
Amadeus
briareos
Amadeus
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
én amúgy meglépném.nagyot fog ütni ha konkrétan átlépik és kicsit rombolnak odaátEgy rahedli hátrahagyott tüzérségi eszköz van csak a határon.Az ukrán hadsereg elérte az orosz határt Luhanszknál.Ok , de voltak előttük oroszok? Ez eléggé hihetetlenül hangzik.
Amadeus
Greengo
Amadeus
briareos
több mint 3 éve
már átlőttek Tocska ballisztikus rakétákkal orosz légibázisokra, szerintem ennél többet nem fognak csinálni.nagyot fog ütni ha konkrétan átlépik és kicsit rombolnak odaátEgy rahedli hátrahagyott tüzérségi eszköz van csak a határon.Az ukrán hadsereg elérte az orosz határt Luhanszknál.Ok , de voltak előttük oroszok? Ez eléggé hihetetlenül hangzik.
Amadeus
Greengo
Amadeus
briareos
buhloone mindstate
több mint 3 éve
nagyot fog ütni ha konkrétan átlépik és kicsit rombolnak odaátEgy rahedli hátrahagyott tüzérségi eszköz van csak a határon.Az ukrán hadsereg elérte az orosz határt Luhanszknál.Ok , de voltak előttük oroszok? Ez eléggé hihetetlenül hangzik.
Amadeus
Greengo
Amadeus
több mint 3 éve
Egy rahedli hátrahagyott tüzérségi eszköz van csak a határon.Az ukrán hadsereg elérte az orosz határt Luhanszknál.Ok , de voltak előttük oroszok? Ez eléggé hihetetlenül hangzik.
Amadeus
Greengo
több mint 3 éve
Az ukrán hadsereg elérte az orosz határt Luhanszknál.Ok , de voltak előttük oroszok? Ez eléggé hihetetlenül hangzik.
Amadeus

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
V24Az ukrán hadsereg elérte az orosz határt Luhanszknál.Hol nezed? Hol koveted?
Amadeus
Vrij6
több mint 3 éve
meanwhile in russia
“ #Russian businessman Alexander Konanykhin has put a $1,000,000 reward for Putin's head”
Amadeus

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Az ukrán hadsereg elérte az orosz határt Luhanszknál.Hol nezed? Hol koveted?
Amadeus
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Az ukrán hadsereg elérte az orosz határt Luhanszknál.
több mint 3 éve
Lengyelek elkezdték elkobozni az orosz tulajdonú ingatlanokat.Lengyel magyar, két jó barát...
Amadeus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal