NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
8
5
2:20, Arena4
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 4 éve
ez a called this election differently zseniális troll húzás 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mikey
18 751
Szerintem ezen már a saját pártjának a vezetői is csak röhögnek. Mármint nemhivatalosan.I won the Election!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 16, 2020
És újra és újra 😀
Tényleg senki nincs aki elveszi tőle a telefont és rászól, hogy Donaldka, most már aztán elég lesz, irgum-burgum 😀
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
I won the Election!
És újra és újra 😀
Tényleg senki nincs aki elveszi tőle a telefont és rászól, hogy Donaldka, most már aztán elég lesz, irgum-burgum 😀
több mint 4 éve
Azert Iktriad szemevel is jo lenne latni a politikat. Mennyi problema megoldodna a vilagban.Trump egy gerinctelen fereg, zsarnok, naci, fasz, hazug stb., Biden maga a foldre szallt angyal itt koztunk, a demokratak pedig erintesukkel gyogyitanak 😀
Trump tenyleg tulzasba viszi mar.Narcisztikus szemely, ami pl a kereskedelmi targyalasoknal es a kulpolitikaban jol jott, de belpolitika teren pont ellenszenvet valt ki. Nem tudta meghaladni magat 4 ev alatt. Ugyanaz a vindikativ, struccpolitikat folytato egoman politikus volt vegig, nem tudott szerenyebb es bolcsebb, megbocsatobb, humanusabb alarcot felvenni, az amerikaiak pedig hagyomanyosan ilyen elnokot varnak. Ki is kapott.
Lassan vege lehetne a huzavonanak, mert ertelmes diplomaciai, politikai hirekrol nem lehet olvasni csak errol a cirkuszrol.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Nincs semmi gond, csak hétvégén zárva volt a gyógyszertár, majd ma kap újra nyugibogyót, aztán lehiggad... 😀Én meg Olivia Wilde új pasija vagyok.A gyerekeim sem szeretnek veszteni, és ezt elég látható módon teszik, csak ők még fejlődőképesek, és iskolások, nem pedig a világ első számú hatalmának az első számú vezetői.
I WON THE ELECTION!
Ha nem lenne egy gerinctelen féreg, már lassan kezdeném sajnálni is.
iktriad
slowmotion
több mint 4 éve
akarod mondani ELCSALTAmár késő, lebuktál 😕Ha csak ez lenne az akadálya... Mindegy, javítva. 😊 😊 😊Én meg Olivia Wilde új pasija vagyok.mivel nem benyomott caps lock-kal írtad, ezért nem igaz.
iktriad
csebi
iktriad
csebi
több mint 4 éve
már késő, lebuktál 😕Ha csak ez lenne az akadálya... Mindegy, javítva. 😊 😊 😊Én meg Olivia Wilde új pasija vagyok.mivel nem benyomott caps lock-kal írtad, ezért nem igaz.
iktriad
csebi
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Ha csak ez lenne az akadálya... Mindegy, javítva. 😊 😊 😊Én meg Olivia Wilde új pasija vagyok.mivel nem benyomott caps lock-kal írtad, ezért nem igaz.
iktriad
csebi
több mint 4 éve
Én meg Olivia Wilde új pasija vagyok.mivel nem benyomott caps lock-kal írtad, ezért nem igaz.
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
John Oliver (idén utoljára - ez a szezonzáróból való) górcső alá vette, hogy mi igaz az ELCSALTÁK-ból.www.youtube.com/watch?v=cMz_sTgoydQ
több mint 4 éve
Én meg Olivia Wilde új pasija vagyok.A gyerekeim sem szeretnek veszteni, és ezt elég látható módon teszik, csak ők még fejlődőképesek, és iskolások, nem pedig a világ első számú hatalmának az első számú vezetői.
I WON THE ELECTION!
iktriad
több mint 4 éve
ÉN MEG OLIVIA WILDE ÚJ PASIJA VAGYOK! I WON THE ELECTION!
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
nana 😀He only won in the eyes of the FAKE NEWS MEDIA. I concede NOTHING! We have a long way to go. This was a RIGGED ELECTION!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 15, 2020
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Ez még nem is volt....pedig azt hittem a Steelers hamarabb kap ki, mint hogy Trump elismerje a vereségét 😀 😀:He won because the Election was Rigged. NO VOTE WATCHERS OR OBSERVERS allowed, vote tabulated by a Radical Left privately owned company, Dominion, with a bad reputation & bum equipment that couldn’t even qualify for Texas (which I won by a lot!), the Fake & Silent Media, & more! https://t.co/Exb3C1mAPg
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 15, 2020
több mint 4 éve
Még jó, hogy Magyarországon élek, mert itt simán lehetek antifasiszta hazafi, nem okoz se önellentmondást, se nem kell rámozdulnom a tükörre.És mi a helyzet a Beverly Hills-i zsaru Detroitjával? 😊 😊 😊
Nekem korosztályom meg az amcsi filmek miatt mindig Amerika egyfajta vágyálomkép volt, de ez a rengeteg faszság, ami az utóbbi időben a mindent lekamerázó telefonok révén elibém kerül, bizony azt hozta, hogy már nem úgy tekintek az USA-ra, mint Woody Allen New Yorkjára, a beverly hillsi zsaru LA-re, vagy a vígjátékok Seattlejére. Módfelett lehangoló.
Sobri Jóska
Mindig eszembe jut az egyik Vasmadarak film, ahol szovjeteknek meg amcsiknak kell összefogni a filmben, és vége felé van egy ilyen párbeszéd Louis Gossett Jr és valami orosz ezredes közt:
-Ha ezt túléljünk, meghívom magunkhoz Detroitba!
-Detroitba? De hát ott lőnek a kommunistákra!
-Ahol én lakom, ott mindenre lőnek, ami mozog.
több mint 4 éve
Pont ezt mondom én is. 😊azért ha lett volna kamerás mobil, a 60-70-es évekből is láthattunk volna csudákat 😀De én nem akarok kint lenni. 😊Még jó, hogy Magyarországon élek, mert itt simán lehetek antifasiszta hazafi, nem okoz se önellentmondást, se nem kell rámozdulnom a tükörre.tökre megértem amit mondasz, imádom ma is nézni a '70-'80-as évek filmjeit....de amúgy ha nem ilyen felvételeket nézel akkor most is kurva jó kint lenni...én imádom 😊
Nekem korosztályom meg az amcsi filmek miatt mindig Amerika egyfajta vágyálomkép volt, de ez a rengeteg faszság, ami az utóbbi időben a mindent lekamerázó telefonok révén elibém kerül, bizony azt hozta, hogy már nem úgy tekintek az USA-ra, mint Woody Allen New Yorkjára, a beverly hillsi zsaru LA-re, vagy a vígjátékok Seattlejére. Módfelett lehangoló.
Sobri Jóska
Klaci79
Ahhoz hasonlítanám, hogy van egy amerikai színésznő, aki tetszik, nyilván nem akarom konkrétan megdugni, vagy randira hívni, de amikor látom róla a drogos, lepukkant fotókat, hogy hova rottyant 10-20 év alatt, az elszomorít.
Sobri Jóska
csak most minden közelebb van és azonnal a twitterre kerül
Klaci79
több mint 4 éve
1 hónap jersey nekem igencsak lehangoló volt
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
azért ha lett volna kamerás mobil, a 60-70-es évekből is láthattunk volna csudákat 😀De én nem akarok kint lenni. 😊Még jó, hogy Magyarországon élek, mert itt simán lehetek antifasiszta hazafi, nem okoz se önellentmondást, se nem kell rámozdulnom a tükörre.tökre megértem amit mondasz, imádom ma is nézni a '70-'80-as évek filmjeit....de amúgy ha nem ilyen felvételeket nézel akkor most is kurva jó kint lenni...én imádom 😊
Sobri Jóska
Klaci79
Ahhoz hasonlítanám, hogy van egy amerikai színésznő, aki tetszik, nyilván nem akarom konkrétan megdugni, vagy randira hívni, de amikor látom róla a drogos, lepukkant fotókat, hogy hova rottyant 10-20 év alatt, az elszomorít.
Sobri Jóska
csak most minden közelebb van és azonnal a twitterre kerül
több mint 4 éve
De én nem akarok kint lenni. 😊Még jó, hogy Magyarországon élek, mert itt simán lehetek antifasiszta hazafi, nem okoz se önellentmondást, se nem kell rámozdulnom a tükörre.tökre megértem amit mondasz, imádom ma is nézni a '70-'80-as évek filmjeit....de amúgy ha nem ilyen felvételeket nézel akkor most is kurva jó kint lenni...én imádom 😊
Sobri Jóska
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Még jó, hogy Magyarországon élek, mert itt simán lehetek antifasiszta hazafi, nem okoz se önellentmondást, se nem kell rámozdulnom a tükörre.tökre megértem amit mondasz, imádom ma is nézni a '70-'80-as évek filmjeit....de amúgy ha nem ilyen felvételeket nézel akkor most is kurva jó kint lenni...én imádom 😊
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Még jó, hogy Magyarországon élek, mert itt simán lehetek antifasiszta hazafi, nem okoz se önellentmondást, se nem kell rámozdulnom a tükörre.Nekem korosztályom meg az amcsi filmek miatt mindig Amerika egyfajta vágyálomkép volt, de ez a rengeteg faszság, ami az utóbbi időben a mindent lekamerázó telefonok révén elibém kerül, bizony azt hozta, hogy már nem úgy tekintek az USA-ra, mint Woody Allen New Yorkjára, a beverly hillsi zsaru LA-re, vagy a vígjátékok Seattlejére. Módfelett lehangoló.
több mint 4 éve
ezért jobb a focibunyó, ott azért látod ki van kivel 😊Ja, a demokrata/antifa/blm részen akkora keveredés van, hogy ott ideológiailag nagyon képzettnek kell lenni, hogy tudják, kit kell ütni. A repi/patriots/pb oldalon ez egyszerűbb: aki nem fehér férfi, az szabad préda 😊
néha a bőrszín segít 😊
NB2
több mint 4 éve
ezért jobb a focibunyó, ott azért látod ki van kivel 😊néha a bőrszín segít 😊
több mint 4 éve
"Jobbára ártalmatlan" 😀Óriási😂😂🙆♂️iktriadBLM protested peacefully 😀 😀 😀 😀 😀
Kampman
kristóf17
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Óriási😂😂🙆♂️iktriadBLM protested peacefully 😀 😀 😀 😀 😀
Kampman