NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
3
3
USA és a világ
Ha elkezdenének gondolkodni ilyesmin el sem jutnának ide. Pont ez a lényege, hogy olyan emberek kellenek, akik nem gondolkoznak. Azok mutatják igazán a tömeg erejét. Egy békés demonstráció kit erdekel már ebben a világban...Buli van 😊mindkét oldalon vannak ilyen bátor hősök, csak valahogy az nem fér a fejükbe, hogy ezzel a saját "ügyet" járatják le
Szép, bátor ko volt itt a végén hátulról...
warr_b
amit mondjuk különösen rühellek, az az, amikor ilyen ötvenkilós nők elkezdenek keménykedni, tudván, hogy nem fognak nekik visszaütni, mert az instant TKO lenne, utána meg lincselés.
slowmotion
Buli van 😊mindkét oldalon vannak ilyen bátor hősök, csak valahogy az nem fér a fejükbe, hogy ezzel a saját "ügyet" járatják le
warr_b
amit mondjuk különösen rühellek, az az, amikor ilyen ötvenkilós nők elkezdenek keménykedni, tudván, hogy nem fognak nekik visszaütni, mert az instant TKO lenne, utána meg lincselés.
Steelers fan
Nem kell félteni itt egyik oldalt seBuli van 😊
Nah they wyling pic.twitter.com/dpE6skmBjQ
— M. (@MCML93) November 15, 2020
Wester
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Nah they wyling pic.twitter.com/dpE6skmBjQ
Lesz ez még így se!
John Aravosis 🇺🇸🇬🇷🏳️🌈 (@aravosis) tweetelte: Donald Trump’s Proud Boys rioting in downtown DC tonight. Where is @DCPoliceDept? t.co/T4cfgradem
igen, vszínű, hogy Californiát behúzta Donnie.
😀
www.scytl.com/en/fact-checking-regarding-us-elections-debunking-fake-news/#
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
speaker at the base of the monument: “see? this is what is possible when we, the white race, get together and unite.” pic.twitter.com/RH59O6kVB9
— Mac William Bishop (@MacWBishop) November 15, 2020
Mindeközben a másik oldalon.
White supremacists rallied in DC today, & were addressed by GOP members of Congress.
— Mehdi Hasan (@mehdirhasan) November 15, 2020
This will NOT be a problem for the GOP.
BLM protested peacefully, & some chanted Defund the Police, but no elected Democrats joined them.
This IS a problem for the Dems.
American politics. 🤦🏽♂️
“This idea of purity and you’re never compromised, and you’re always politically woke and all that stuff — you should get over that quickly.” -
— Bill Maher (@billmaher) November 14, 2020
@BarackObama #BlueRipple pic.twitter.com/njTtayegxW
Kár, hogy mostanában dívik ők is nem szeretni a kék csapat egyes részein(részben joggal, részben mert baromira őszinte, ami elvben szép dolog, de ugye sokszor a tükröt hibáztatják sokan, ha valami nem teszik, amit mutat benne...)
😀
www.scytl.com/en/fact-checking-regarding-us-elections-debunking-fake-news/#
Szerkesztette: petey
Puzsér egy tehetséggel megáldott fasz. Kár érte.Ez egy, az emberi kvalitásait érintő minősítés.
nagylaza
Indifferens.
Ettől még a szórakoztatófaktora nem kevesebb.
Puzsér egy tehetséggel megáldott fasz. Kár érte.Puzsér okos fazon, sokszor jókat mond, szerintem is vannak jó meglátásai. De nekem az a bajom vele, hogy egy ideje már túlságosan elcsúszott a mindent IS tudok, mindent IS kritizálok, mindenhez IS hozzászólokba. Veszélyes vizekre is evez ezzel, mert tulajdonképpen mindegy, hogy direkt akar-e hazudni, vagy csak nem emlékszik jól / nem készült fel eléggé. Ha egy hibás tényre épít fel egy hosszú monológot, az így is meg úgy is kártyavár lesz. Féligazság. Populizmus. Egy kritikus ne legyen ilyen, vegye észre, hogy a kevesebb időnként több.Azért ha végighallgatod, vannak jó meglátásai.Puzsér meg a kurva nagy mondásai... Ennek annyi jelentősége van, mint hogy 2016-ban Hillary kapta a több szavazatot: lényegtelen.Soha nem szavaztak még ennyien a demokraták ellen, mint 2020-ban. (via Puzsér)Bidennek már majdnem 78 millió szavazója van, 72.610 ezer körül TrumpHa igaz, hogy 97%-nál járnak, akkor Biden át fogja lépni a 80 milliót is a végére.
306-232 a legvalószínűbb végeredmény, Georgia itt NC ott.
Klaci79
peterk2005
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Nyilván mindig próbál hátrébb lépni, nagyobb struktúrákban gondolkodni, amit egy-egy konkrét eset könnyen megzavarhat, eltántoríthat, de érdekesek és szórakoztatóak az elemzései.
Sobri Jóska
peterk2005
Most a Dominion-t veszik elő 😀 😀 😀 Hugo Chaveznek lett gyártva, hogy nyerje meg a választást, és a többi szilícium-völgyi balos libsi megmanipulálta hogy Bidenre rakja a voksokat, plusz az US Army lefoglalt szervereket Németországban, amin ott vannak a bizonyítékok, és ROBBANNI FOG A BOMBAHÍR!!!!444!!!
ezeknek teljesen elmentek otthonról bazdmeg.
engem is sűrűn szórakoztat, de néha nekem is fárasztóIgazatok van, de ettől még engem szórakoztat.Hallgattam. Az a baj, hogy megint beleesik a saját tévedhetetlenségébe vetett hit csapdájába, miközben konkrétan az axiomái is tévések.Gyurma PappaSokkal jobban megfogalmaztad, mint én. Éppen ezt akartam írni.
peterk2005
És én ezért hallgatom, nem azért, hogy okosabb legyek vagy irányba rakjon, hiszen én IS tudok mindent. 😊
Sobri Jóska
főleg az amennyire komolyan mondja a téves mondatait
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Igazatok van, de ettől még engem szórakoztat.Hallgattam. Az a baj, hogy megint beleesik a saját tévedhetetlenségébe vetett hit csapdájába, miközben konkrétan az axiomái is tévések.Gyurma PappaSokkal jobban megfogalmaztad, mint én. Éppen ezt akartam írni.
peterk2005
És én ezért hallgatom, nem azért, hogy okosabb legyek vagy irányba rakjon, hiszen én IS tudok mindent. 😊
Hallgattam. Az a baj, hogy megint beleesik a saját tévedhetetlenségébe vetett hit csapdájába, miközben konkrétan az axiomái is tévések.Gyurma PappaSokkal jobban megfogalmaztad, mint én. Éppen ezt akartam írni.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Puzsér okos fazon, sokszor jókat mond, szerintem is vannak jó meglátásai. De nekem az a bajom vele, hogy egy ideje már túlságosan elcsúszott a mindent IS tudok, mindent IS kritizálok, mindenhez IS hozzászólokba. Veszélyes vizekre is evez ezzel, mert tulajdonképpen mindegy, hogy direkt akar-e hazudni, vagy csak nem emlékszik jól / nem készült fel eléggé. Ha egy hibás tényre épít fel egy hosszú monológot, az így is meg úgy is kártyavár lesz. Féligazság. Populizmus. Egy kritikus ne legyen ilyen, vegye észre, hogy a kevesebb időnként több.Azért ha végighallgatod, vannak jó meglátásai.Puzsér meg a kurva nagy mondásai... Ennek annyi jelentősége van, mint hogy 2016-ban Hillary kapta a több szavazatot: lényegtelen.Soha nem szavaztak még ennyien a demokraták ellen, mint 2020-ban. (via Puzsér)Bidennek már majdnem 78 millió szavazója van, 72.610 ezer körül TrumpHa igaz, hogy 97%-nál járnak, akkor Biden át fogja lépni a 80 milliót is a végére.
Klaci79
peterk2005
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Nyilván mindig próbál hátrébb lépni, nagyobb struktúrákban gondolkodni, amit egy-egy konkrét eset könnyen megzavarhat, eltántoríthat, de érdekesek és szórakoztatóak az elemzései.
Sobri Jóska
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
de effektive még egyetlen amerikai elnökválasztáson se volt az, hogy a demokrata jelölt ellenfele cca. 73 millió voksot kapott volna, és ez a jövőre nézve elgondolkozásra kellene késztesse a demokrata establishmentet, stb.nem a 73 millió voks kéne hogy elgondolkoztassa a copr dem-eket mert ha megnézed így is 3.6%al nyerték a popular vote-t
Sobri Jóska
szóval 5.5 millával kapott többet a dem elnökjelölt, ez inkább megerősít mint elbizonytalanít
Trump számai onnan jönnek hogy mennyien mentek el szavazni
a dem-eknek azon kell elgondolkozni
Trump tudott erősödni mindenholés ugye itt jön elő Andrew Yang mondásavidéken, feketéknél, latinoknál
Sobri Jóska
www.washingtonpost.com/politics/2020/11/06/what-andrew-yang-misunderstands-about-working-class-voters-democratic-party
amit a wapo kapásból el is tud azzal hogy
Many liberals took issue with his comments, which seem to ignore the fact that most working-class people of color back the Democratic Partyergo már a kérdésfelvetést is elhessegetik a tévhitükkel hogy igenis a bőrszín számít csak
az hogy a munkászosztálynak mondani kéne valamit az nem
Hallgattam. Az a baj, hogy megint beleesik a saját tévedhetetlenségébe vetett hit csapdájába, miközben konkrétan az axiomái is tévések.Ízlések és pofonok.
Az a baj, hogy egy ideje a szórakoztató sem igaz már, egy ideje engem inkább fáraszt
Gyurma Pappa
Az a baj, hogy egy ideje a szórakoztató sem igaz már, egy ideje engem inkább fáraszt
Trump’s impenetrable wall along the Arizona border.
— Rex Chapman🏇🏼 (@RexChapman) November 14, 2020
I can’t stop laughing...pic.twitter.com/GzBoFXYehy
Szerkesztette: Negritis, a vajda
Azért ha végighallgatod, vannak jó meglátásai.Puzsér meg a kurva nagy mondásai... Ennek annyi jelentősége van, mint hogy 2016-ban Hillary kapta a több szavazatot: lényegtelen.Soha nem szavaztak még ennyien a demokraták ellen, mint 2020-ban. (via Puzsér)Bidennek már majdnem 78 millió szavazója van, 72.610 ezer körül TrumpHa igaz, hogy 97%-nál járnak, akkor Biden át fogja lépni a 80 milliót is a végére.
Klaci79
peterk2005
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
www.youtube.com/watch?v=sTxgzOE2fY0
Ő a korábban linkelt videóban hosszan elemzi az amerikai választásokat, szerintem eléggé korrektül, néhány tárgyi tévedéssel megspékelve.?Soha nem szavaztak még ennyien a demokraták ellen, mint 2020-ban. (via Puzsér)Bidennek már majdnem 78 millió szavazója van, 72.610 ezer körül TrumpHa igaz, hogy 97%-nál járnak, akkor Biden át fogja lépni a 80 milliót is a végére.
Klaci79
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
Puzsér mondja, hogy igaz, hogy Bidenre szavaztak többen, de az amúgy leírt, lerasszistázott, leostobázott, média által agyongyalázott Trump tudott erősödni mindenhol vidéken, feketéknél, latinoknál, és ami a demokraták számára elgondolkoztató lehet, hogy most konkrétan Trump ellen tudtak mozgósítani (7 milliárdnyi kampányköltéssel 4 ellenében, úgy, hogy 4 éve ez kb 2,6 vs 2,4 volt, akkor a repik költöttek többet), de effektive még egyetlen amerikai elnökválasztáson se volt az, hogy a demokrata jelölt ellenfele cca. 73 millió voksot kapott volna, és ez a jövőre nézve elgondolkozásra kellene késztesse a demokrata establishmentet, stb.