NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
166
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
78
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
63
14
22:25
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 4 éve
így van. egyértelmű, mert tiszteletét teszi az adott államban (még ha csak a légterében is).vannak még érdekesebb dolgok is...pl átrepül a fejünk felett valami kormánygép, azt sokszor faxon küldenek üdvözlő táviratot/faxot, hogy mittudomén a kazah elnök üdvözletét küldi Magyarország kormányának és népének, bla-bla-bla....a diplomácia már csak ilyen 😊Hát baromira nem vagyok jártas a diplomáciában, lehet ez még bevett szokás ott. 😀444.hu/2020/11/12/dedo-a-kulugyminiszterium-nem-adja-oda-bidennek-a-gratulalo-leveleket-amiket-a-vilag-vezetoitol-kap-es-nem-kapcsoljak-a-hivasaitAmúgy teljesen komolyan 2020-ban még hagyományos, postai leveleket küldözgetnek? Wtf?
Imádom. 😀 Tényleg tiszta óvoda, de engem baromira szórakozat. 😀
roberto23
warr_b
roberto23
Klaci79
mondok egy másik példát: 90es években ment a matek, hogy mi legyen azokkal, akik elhagyták magyarországot az átkosban. kellett az, hogy x időn belül (10 év) legyen legalább egyszer kapcsolata a hazával. egy honfitársunkat úgy sikerült megmenteni, hogy sosem vesztette el az állampolgárságot, mert ebben a 10 évben egyetlenegyszer úgy repült, hogy érintette Magyarországot így a hatóság ezt kapcsolatként értékelte a hazával.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
nem faszság, hanem diplomáciai hagyomány. úgy hívják ezt, hogy szóbeli jegyzék. és igen a mai napig így megy a kommunikáció általában 2 állam között. ha sürgős akkor faxon ha nem akkor személyesen beviszik a külképviseletről a helyi külügybe.hogyne444.hu/2020/11/12/dedo-a-kulugyminiszterium-nem-adja-oda-bidennek-a-gratulalo-leveleket-amiket-a-vilag-vezetoitol-kap-es-nem-kapcsoljak-a-hivasaitAmúgy teljesen komolyan 2020-ban még hagyományos, postai leveleket küldözgetnek? Wtf?
roberto23
warr_b
szép díszes leveleket úgy lehet küldeni... faszság, de ez van
Gyurma Pappa
ugyanígy mai napig nyitnak kondoleáló könyveket, mi is nyitottunk Kairóban mikor Göncz Árpi bácsi elhunyt.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
vannak még érdekesebb dolgok is...pl átrepül a fejünk felett valami kormánygép, azt sokszor faxon küldenek üdvözlő táviratot/faxot, hogy mittudomén a kazah elnök üdvözletét küldi Magyarország kormányának és népének, bla-bla-bla....a diplomácia már csak ilyen 😊Hát baromira nem vagyok jártas a diplomáciában, lehet ez még bevett szokás ott. 😀444.hu/2020/11/12/dedo-a-kulugyminiszterium-nem-adja-oda-bidennek-a-gratulalo-leveleket-amiket-a-vilag-vezetoitol-kap-es-nem-kapcsoljak-a-hivasaitAmúgy teljesen komolyan 2020-ban még hagyományos, postai leveleket küldözgetnek? Wtf?
roberto23
warr_b
roberto23
több mint 4 éve
Hát baromira nem vagyok jártas a diplomáciában, lehet ez még bevett szokás ott. 😀444.hu/2020/11/12/dedo-a-kulugyminiszterium-nem-adja-oda-bidennek-a-gratulalo-leveleket-amiket-a-vilag-vezetoitol-kap-es-nem-kapcsoljak-a-hivasaitAmúgy teljesen komolyan 2020-ban még hagyományos, postai leveleket küldözgetnek? Wtf?
roberto23
warr_b
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
hogyne444.hu/2020/11/12/dedo-a-kulugyminiszterium-nem-adja-oda-bidennek-a-gratulalo-leveleket-amiket-a-vilag-vezetoitol-kap-es-nem-kapcsoljak-a-hivasaitAmúgy teljesen komolyan 2020-ban még hagyományos, postai leveleket küldözgetnek? Wtf?
roberto23
warr_b
szép díszes leveleket úgy lehet küldeni... faszság, de ez van
több mint 4 éve
444.hu/2020/11/12/dedo-a-kulugyminiszterium-nem-adja-oda-bidennek-a-gratulalo-leveleket-amiket-a-vilag-vezetoitol-kap-es-nem-kapcsoljak-a-hivasaitAmúgy teljesen komolyan 2020-ban még hagyományos, postai leveleket küldözgetnek? Wtf?
roberto23
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
444.hu/2020/11/12/dedo-a-kulugyminiszterium-nem-adja-oda-bidennek-a-gratulalo-leveleket-amiket-a-vilag-vezetoitol-kap-es-nem-kapcsoljak-a-hivasaitImádom. 😀 Tényleg tiszta óvoda, de engem baromira szórakozat. 😀
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
saját tábort akarják aktivizálni, egyben tartani. nekik az elég GA-banTrumpék azt játsszák, amit muszáj nekik. Ha elvesztik a GA-in runoffot, akkor elvesztik a Szenátus, és minden bizonnyal még 4 évre elvesztik a WH-t is.de ez nem lesz kontraproduktív a runoffra? h illegitimmé teszi a választókat, és a szavazatukra azt mondja, hogy illegal? ennek nem lehet az a következménye, hogy a bizonytalanok átszavaznak a demokrata jelöltre?
Nem lesz itt semmi látnivaló, AZ és/vagy GA is megy Bidenhez, és onnantól kezdve meg igazából mindegy. Ha mondjuk véletlenül kiderül valami durva elszámolás WI-ban (nem fog), akkor is meg van.
Valószínűleg, ha összeszámolják a PA-i, választás napjáig beérkezett levélszavazatokat (az még ugye nincs meg), akkor Biden még begyűjt némi előnyt.
A repiknek tökéletes ez a helyzet, a Szenátus januárban könnyen meg lehet (bár Stacey Abramsnek lesz ehhez egy-két szava), és akkor 2024-ben eséllyel lendülnek neki a WH-nak újra - és hiába fantáziál róla a fehérek tömege, nem Trump lesz a jelölt.
Gyurma Pappa
csebi
OV is ezt csinálja, ugyebár. azzal, hogy a fiatalokon veri most el a port az 2. hullám miatt az üzenet egyértelmű: "ez már úgy is mindegy, a saját tábor maradjon egyben" itt is ez a helyzet
ha Abrams aktivizálni tud még 100-120e szavazót (Politico szerint bőven van ennyi tartalék), akkor viszont tényleg megszophatják a repik...
több mint 4 éve
Trumpék azt játsszák, amit muszáj nekik. Ha elvesztik a GA-in runoffot, akkor elvesztik a Szenátus, és minden bizonnyal még 4 évre elvesztik a WH-t is.de ez nem lesz kontraproduktív a runoffra? h illegitimmé teszi a választókat, és a szavazatukra azt mondja, hogy illegal? ennek nem lehet az a következménye, hogy a bizonytalanok átszavaznak a demokrata jelöltre?
Nem lesz itt semmi látnivaló, AZ és/vagy GA is megy Bidenhez, és onnantól kezdve meg igazából mindegy. Ha mondjuk véletlenül kiderül valami durva elszámolás WI-ban (nem fog), akkor is meg van.
Valószínűleg, ha összeszámolják a PA-i, választás napjáig beérkezett levélszavazatokat (az még ugye nincs meg), akkor Biden még begyűjt némi előnyt.
A repiknek tökéletes ez a helyzet, a Szenátus januárban könnyen meg lehet (bár Stacey Abramsnek lesz ehhez egy-két szava), és akkor 2024-ben eséllyel lendülnek neki a WH-nak újra - és hiába fantáziál róla a fehérek tömege, nem Trump lesz a jelölt.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Trumpék azt játsszák, amit muszáj nekik. Ha elvesztik a GA-in runoffot, akkor elvesztik a Szenátus, és minden bizonnyal még 4 évre elvesztik a WH-t is. Nem lesz itt semmi látnivaló, AZ és/vagy GA is megy Bidenhez, és onnantól kezdve meg igazából mindegy. Ha mondjuk véletlenül kiderül valami durva elszámolás WI-ban (nem fog), akkor is meg van.
több mint 4 éve
nyilván az a cél hogy minél több pénzt kapjon mer annak a felét vállaltan a hiteleibe toljaNem magától ilyen kretén. Neki ezt kell hoznia. Van egy pár tippem, hogy a tweetjei és választási csalásos kampánya mögött, mennyi pénzt húznak ki a támogatói.Te érted bármelyik Trump tweetet?általában legalább a motivációt értem mögötte, de a legutolsónál még az sincs meg
Olyan az ember, mint amikor valakit ésszel leérvelsz és ő, úgy gondolja hogy mivel ő a hangosabb ettől már neki van igaza.
Toca
Negritis
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=sTxgzOE2fY0&t=HO mellé jöhet. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Nem magától ilyen kretén. Neki ezt kell hoznia. Van egy pár tippem, hogy a tweetjei és választási csalásos kampánya mögött, mennyi pénzt húznak ki a támogatói.Te érted bármelyik Trump tweetet?általában legalább a motivációt értem mögötte, de a legutolsónál még az sincs meg
Olyan az ember, mint amikor valakit ésszel leérvelsz és ő, úgy gondolja hogy mivel ő a hangosabb ettől már neki van igaza.
Toca
Negritis
több mint 4 éve
Te érted bármelyik Trump tweetet?általában legalább a motivációt értem mögötte, de a legutolsónál még az sincs meg
Toca
több mint 4 éve
Te érted bármelyik Trump tweetet?Olyan az ember, mint amikor valakit ésszel leérvelsz és ő, úgy gondolja hogy mivel ő a hangosabb ettől már neki van igaza.
több mint 4 éve
ezt a szöveget meg nem is értemsenki nem jelenti hogy nem engedték őket oda, sőt ugye aki bíróság elé került eddig az végül beismerte hogy hát mégis engedték őket
a következtetés? csaltak és nyertünk
Nobody wants to report that Pennsylvania and Michigan didn’t allow our Poll Watchers and/or Vote Observers to Watch or Observe. This is responsible for hundreds of thousands of votes that should not be allowed to count. Therefore, I easily win both states. Report the News!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 12, 2020
több mint 4 éve
ha minden 4.e után számolt szavazat kamu akkor neki sincs ennyi szavazata ...NOW 73,000,000 LEGAL VOTES! https://t.co/VSNfdzoFkK
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 12, 2020
több mint 4 éve
twitter.com/ShoreLee5/status/1326616949409927168?s=09
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
arizónában is számolni kellCsebi viccelt. 😀
amúgy minek óvná meg? ott vezettek
Negritis
több mint 4 éve
arizónában is számolni kellCsak gondoltam h konzekvens lesz. Következetességet feltételezni sztem nem rossz indulatusag, bár tőled ez meg kb dicséret tekintettel arra h miként neveztél régebben.Igaza van Sanyának, tényleg rosszindulatú vagy.Alaska-t közben hivatalosan is behúzta Trump és a GOPgondolom azt is megóvja Trump mivel nem álltak le a számlálással ...
Negritis
csebi
Tudod jól, hogy milyen szomorú egy Trump-rajongónak eleve, hogy a választast ELCSALTÁK, erre te pusztán rosszindulatból még a kést is forgatod.
Mert erre azert nehéz lenne rámondani, hogy "vicceltem".
Sobri Jóska
csebi
amúgy minek óvná meg? ott vezettek
több mint 4 éve
Csak gondoltam h konzekvens lesz. Következetességet feltételezni sztem nem rossz indulatusag, bár tőled ez meg kb dicséret tekintettel arra h miként neveztél régebben.Igaza van Sanyának, tényleg rosszindulatú vagy.Alaska-t közben hivatalosan is behúzta Trump és a GOPgondolom azt is megóvja Trump mivel nem álltak le a számlálással ...
Negritis
csebi
Tudod jól, hogy milyen szomorú egy Trump-rajongónak eleve, hogy a választast ELCSALTÁK, erre te pusztán rosszindulatból még a kést is forgatod.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Igaza van Sanyának, tényleg rosszindulatú vagy.Alaska-t közben hivatalosan is behúzta Trump és a GOPgondolom azt is megóvja Trump mivel nem álltak le a számlálással ...
Negritis
csebi
több mint 4 éve
Alaska-t közben hivatalosan is behúzta Trump és a GOPgondolom azt is megóvja Trump mivel nem álltak le a számlálással ...
Negritis
több mint 4 éve
Alaska-t közben hivatalosan is behúzta Trump és a GOP
több mint 4 éve
Egyértelműen a helyzet alapvetésének megértéséhez javasoltam a cikket. A vége nekem sem tetszett annyira, bár szóban egyébként Biden tényleg keménykedett a kampány alatt Kínával. De erősek a kétségeim ennek a keménységnek a tetteké alakításáról.telex.hu/kulfold/2020/11/11/aki-szegeny-az-annyit-is-er-joe-biden-legnagyobb-kihivasaHáááát...
Tűpontosan megírt összefoglaló, nem csak az amerikai helyzet megértéséhez.
Gyurma Pappa
Vannak persze szociológiai, gazdasági alapvetései, amikkel nehéz lenne vitatkozni, meg 1-2 jó meglátása:
Trump és Biden pontosan ugyanazt ígéri ennek a rétegnek. Vagyis, gyakorlatilag semmit. Hiszen mindketten továbbra is a vállalati logika mentén fognak GDP-t maximalizálni
de amikor ilyet ír:
Joe Biden ...miközben Kína elleni küzdelemben talán még harcosabb is, mint Trump.
akkor azt gondolom, hogy ez is egy olyan cikk, ami már előre eldöntötte a konklúziót (Biden jó Trump rossz), és azt igyekezett alátámasztani.
Sobri Jóska