A funkció használatához be kell lépni!
USA és a világ
30 feliratkozó
több mint 4 éve
Mert ez lesz a repi/hazafias attitűd évekig.miért is lényeges ez?A jövőben leglényegesebb ez: major fraud.Trump campaign to file law suit to halt vote counting in Michigan.most akkor mit is mondott Trump? csak én értettem jól?
deyell
csebi
Sobri Jóska
csebi
Ebbe lehet kapaszkodni, ezzel lehet dobálózni, ezt lehet lobogtatni.

több mint 4 éve
Én nem gondoltam, hogy ilyen hajszálon fog múlni.Ez a végjáték pont jó arra, hogy végül akárki is nyer, a másik oldalnak meglegyen az "elcsalták" narratíva, ráadásul legitimen, ami újabb évekre lehetővé teszi, hogy ne kelljen önvizsgálatot tartani.Ez azért borítékolható volt
Sobri Jóska
davemayer
Sima Bident gondoltam, az elmúlt hónapokban minden médiumból a "Trumpnak veszni kell" ömlött, rengetegen szavaztak előre levélben (tudhatóan főként demokraták), illetve a koronavírus-világjárvány közepén egy a faszt tövig szopó demokratikus országban bizonyosra veszem a regnáló hatalom bukását demokratikus választáson.
Ha holnap lenne választás, bukna Merkel, Johnson, Macron, Orbán egyaránt.
Ez az én elméletem, ami az enyém.

több mint 4 éve
Én még mindig nem temetem Trumpot. Azzal nem foglalkozom, hogy mi lehet az újraszámolással, de Michigan (37 ezer különbség) is nagyon éles és Nevada (7,4 ezer) is. Pennsylvania viszont pont nem elég éles, hiába van ott még sok szavazat. Illetve Georgia (83 ezer) is elúszni látszik.
több mint 4 éve
miért is lényeges ez?A jövőben leglényegesebb ez: major fraud.Trump campaign to file law suit to halt vote counting in Michigan.most akkor mit is mondott Trump? csak én értettem jól?
deyell
csebi
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Ez a végjáték pont jó arra, hogy végül akárki is nyer, a másik oldalnak meglegyen az "elcsalták" narratíva, ráadásul legitimen, ami újabb évekre lehetővé teszi, hogy ne kelljen önvizsgálatot tartani.Ez azért borítékolható volt
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
A jövőben leglényegesebb ez: major fraud.Trump campaign to file law suit to halt vote counting in Michigan.most akkor mit is mondott Trump? csak én értettem jól?
deyell
csebi

több mint 4 éve
Trump campaign to file law suit to halt vote counting in Michigan.most akkor mit is mondott Trump? csak én értettem jól?
deyell
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Ez a végjáték pont jó arra, hogy végül akárki is nyer, a másik oldalnak meglegyen az "elcsalták" narratíva, ráadásul legitimen, ami újabb évekre lehetővé teszi, hogy ne kelljen önvizsgálatot tartani.

több mint 4 éve
Arizona és North Carolina lóg még a levegőben, ami kihozza even stevenre. Reálisabb sajna az 1/4, hacsak be nem jön a NC jóslatom lentebb....Hány jött a 4 tippedből?
Maka
Sobri Jóska
(Raktam még külön is Bident több oddson, úgyhogy veszteséges sehogy nem lesz, ha megválasztják.)
több mint 4 éve
Trump campaign to file law suit to halt vote counting in Michigan.
sit back jollyin

több mint 4 éve
Bízom az overtime-ban.Oxigénsátor, meg gyúró kell majd a srácoknak.
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Where are the missing ballots? pic.twitter.com/fNqnoDVrpv
— South Park (@SouthPark) November 4, 2020
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Bízom az overtime-ban.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
A CNN kipipálta Wisconsint is Bidennek.
több mint 4 éve
Összegoogliztam így már, kösz.Lux et VeritasMert a Yale jogi karán végzett.Gratula Bidennek, nem hittem, hogy ennyi csontvazzal, ekkora anti-kampannyal es demenciaval nyerni tudnak, de csak tudtak mit csinalnak. Okosan safarkodtak azzal amijuk volt.Szerintem ez egyszerűbb.
undisputedly
Demokráciában egy koronavírus világjárványba minden aktuális kormányzat belebukik.
nagyon nagyon kíváncsi leszek mihez kezdenek a demokraták majd a coviddal úgy, hogy ők adják az elnököt, mert nem egy irigylésre méltó helyzetet kapnak rögtön a nyakukba.Négy év múlva ők is belebuknak. 😊
rokaur
A feleségem gazdag ügyvéd családban nőtt fel Denverben fehér nőként, az van a diplomáján, hogy האורים והתומים , és republikánus szavazó lesz mindaddig, amíg az ancient regime el nem tűnik.Miért van a feleséged diplomáján héberül az, hogy "A fények és az ártatlanok"? Legalábbis a google fordító szerint.
Helmut Zimmer
Sobri Jóska
Helmut Zimmer
zemanla

több mint 4 éve
Lux et VeritasMert a Yale jogi karán végzett.Gratula Bidennek, nem hittem, hogy ennyi csontvazzal, ekkora anti-kampannyal es demenciaval nyerni tudnak, de csak tudtak mit csinalnak. Okosan safarkodtak azzal amijuk volt.Szerintem ez egyszerűbb.
undisputedly
Demokráciában egy koronavírus világjárványba minden aktuális kormányzat belebukik.
nagyon nagyon kíváncsi leszek mihez kezdenek a demokraták majd a coviddal úgy, hogy ők adják az elnököt, mert nem egy irigylésre méltó helyzetet kapnak rögtön a nyakukba.Négy év múlva ők is belebuknak. 😊
rokaur
A feleségem gazdag ügyvéd családban nőtt fel Denverben fehér nőként, az van a diplomáján, hogy האורים והתומים , és republikánus szavazó lesz mindaddig, amíg az ancient regime el nem tűnik.Miért van a feleséged diplomáján héberül az, hogy "A fények és az ártatlanok"? Legalábbis a google fordító szerint.
Helmut Zimmer
Sobri Jóska
Helmut Zimmer

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Most akkor ennyi?Kikapott az Donald?Még nem tudni!
Kenny
Ha Biden megnyeri azokat, ahol most vezet, akkor ő nyer, ha ebből 1-et elveszít és nem nyer másikat, akkor DT
Arizona, Michigan és Nevada kell Bidennek.
több mint 4 éve
Mert a Yale jogi karán végzett.Gratula Bidennek, nem hittem, hogy ennyi csontvazzal, ekkora anti-kampannyal es demenciaval nyerni tudnak, de csak tudtak mit csinalnak. Okosan safarkodtak azzal amijuk volt.Szerintem ez egyszerűbb.
undisputedly
rokaur
Helmut Zimmer
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Gratula Bidennek, nem hittem, hogy ennyi csontvazzal, ekkora anti-kampannyal es demenciaval nyerni tudnak, de csak tudtak mit csinalnak. Okosan safarkodtak azzal amijuk volt.Szerintem ez egyszerűbb.
undisputedly
rokaur
Helmut Zimmer

több mint 4 éve
This tweet was taken and share honestly. I have now learned the MI update referenced was a typo in one county.
— Matt Mackowiak (@MattMackowiak) November 4, 2020
I have deleted the original tweet. pic.twitter.com/NXQINWDbEH
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Most jön még a cirkusz java. Újraszámolgatás hegyek, és szavazat-kizáró kísérlet hegyek. 😊trump felszólítása a miliciáknak h védjék meg a fehér házat a jogtalan bitorlók ellen, kis lázongás, kék államok kiszakadnak.
peterk2005

több mint 4 éve
Így is jóval kevesebb lett, mint az a 155-160 amit jósoltak. Az előbb írt 15+ kukázott mail vote-al érhették volna el a várt mennyiséget.Amúgy a részvételi arány milyen, hányan szavaztak?www.portfolio.hu/global/20201104/joe-biden-rekordot-dontott-soha-senkire-nem-szavaztak-meg-ilyen-sokan-amerikaban-455948
warr_b
Negritis
Mondjuk, ha az a kuka 15 millió szavazat tényleg annyi, és így is nyer Biden, akkor azért egyrészt kezet csókolhat Fortunának, mert egy párt ne legyen már annyira balf*sz, hogy a potenciális szavazataik 20%-át így elengedi, másrészt akkor azért alaposan érdemes lesz átgondolni a választási gyakorlatot is, mert ez azért egy demokratikus országtól szégyen. 1-2% szemét elmegy, de 15% az szégyen, akárkire is ment volna.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)