NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
3
3
19:00
RedZone week 12
3
2
Chicago Bears - Minnesota Vikings
2
2
Miami Dolphins - New England Patriots
2
2
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
2
2
Houston Texans - Tennessee Titans
1
1
Indianapolis Colts - Detroit Lions
1
1
Washington Commanders - Dallas Cowboys
1
1
Viccek
51 feliratkozó
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Végtelen kövekEzt így fordították a filmben is?
empty taxi
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
www.reddit.com/r/funny/comments/zgltfi/a_post_at_my_sisters_apartment_please/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=share_button
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=CuxV2JRoGSI
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Gazdálkodj okosan! 2022kövi kártya pedig az hogy fizess be 8000 ft különadót a megtakarításból származó profitod után
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
😀😀😀Persze, mi meg elhisszük. Ezeket a sorokat is vagy ő írta, vagy te a híd alól.....
Nem veszekedtünk 😊 Asszony mutatta ezt, a munkahelyi viber csoportjukba írta be valaki mint viccet, gondoltam megosztom, de jók voltak a reakciók 😛
warr_b
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Gazdálkodj okosan! 2022"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
több mint 1 éve
Willie Parker
15 381
több mint 1 éve
Tegnap veszekedtünk a feleségemmel, és azt mondta, hogy igazam van.Menj inkább a gyerekért, hátha lesz gól.
Help, ilyenkor mi van??? 😀
warr_b
több mint 1 éve
Ez az ország (nem tudtam, hogy gyűlölködjünk vagy melyik topikba menjen, de mivel engem nem idegesít már fel a dolog ¯\_(ツ)_/¯)Mitől lenne ez helyes?
Nem bírtam aludni, szóval gondoltam beülök az autóba és cselesen megtankolom amíg a többi ember alszik. Nyilván lófaszt, így is 40 percet álltam sorba. Majd megyek be fizetni, adnám oda a forgalmit, a nő meg legyint, hogy már nincs rá szükség, rendes áron veszem. Osztok-szorzok, de nem áll össze. Kérdem mióta? 11 óta hangzik a válasz.
Nem tudtam mást, mint elkezdtem röhögni, hogy az ember egyszer nem olvas híreket reggel, mert menne a dolgára és meghoznak éjjel ilyen döntéseket.
Igazából helyes, hogy eltörölték, de kurvára remélem lesz olyan reggel, amikor arra a hírre kelünk, hogy a tanárok bérét is így megemelték egy éjszaka alatt.
Fontos_Vidra
Nyilván megy az etetés vagy fél éve, de ez ettől még szabadrablás a kurva anyjukat!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
több mint 1 éve
😀😀😀Tedd idézőjelbe legközelebb és akkor nem szakmazgatunk 😊
Nem veszekedtünk 😊 Asszony mutatta ezt, a munkahelyi viber csoportjukba írta be valaki mint viccet, gondoltam megosztom, de jók voltak a reakciók 😛
warr_b
több mint 1 éve
😀😀😀Nem veszekedtünk 😊 Asszony mutatta ezt, a munkahelyi viber csoportjukba írta be valaki mint viccet, gondoltam megosztom, de jók voltak a reakciók 😛
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Tegnap veszekedtünk a feleségemmel, és azt mondta, hogy igazam van.Mire mondta ezt? Mert ha abban licitáltatoj hogy mekkora hülye vagy a Kongói megye 4 nézése miatt es rátrinfoltal amire rábólintott
warr_b
Akkor nincs itt semmi látnivaló
Ha nem, akkor rabasztal
több mint 1 éve
no
7 286
Tegnap veszekedtünk a feleségemmel, és azt mondta, hogy igazam van.Velem tobbszor elofordult mar es lehet veled is ez tortent es ez a buvos mondat ami megelozi. "Ez az en hibaimbol fakad"
warr_b
A megoldas meg irany az ekszerbolt ( a tulaja emlekeztett a "fontos" datumokra is SMS-ben es kepekkel az otleteivel ), virag es megbano arc es egyetlen szo nelkul kell bologatni kulonben kiderul hogy fingod nincs mit csinaltal rosszul. Egyszer megprobaltam elutni viccel hogy ok en vagyok a hibas csak legalabb mondja meg miert. Nagy hiba volt
több mint 1 éve
Tegnap veszekedtünk a feleségemmel, és azt mondta, hogy igazam van.új kandúr kóborol a környéken
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Tegnap veszekedtünk a feleségemmel, és azt mondta, hogy igazam van.Azonnal kérj bocsánatot.
warr_b
több mint 1 éve
Tegnap veszekedtünk a feleségemmel, és azt mondta, hogy igazam van.Halálkereszt rajtad van.
warr_b