NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
123
11
19:00
RedZone week 12
60
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
56
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
52
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
21
5
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Houston Texans - Tennessee Titans
6
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Viccek
51 feliratkozó
több mint 2 éve
Az első Eagles@Redskins? 😄
Dzsokijuing
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
dugo93
4 224
Nem lehet kifogás. Ő az ember, aki 2006 óta 4 évente tűnik csak fel a képernyőn, minden VB-n kurvajó, de amúgy senki nem tudja hol játszik és más mezben még csak soha nem is látták 😀Sacc 15 eve a foci kozelebe se szagolok (egy ex futballfanatikus onvallomasa) ugyhogy kerek egy megfejtest. Ki ez az ember? 😅
steelwolf
RedFive
több mint 2 éve
hát fürtösnek éppen fürtös...Basszus én így félrészegen mondom, 'nem lisztes a kenyér'. Na jó.Én ezt úgy is kitaláltam, hogy nem ismerem az embert 😊O-cho-a mexikói csodakapus és csodabogár.Sacc 15 eve a foci kozelebe se szagolok (egy ex futballfanatikus onvallomasa) ugyhogy kerek egy megfejtest. Ki ez az ember? 😅
steelwolf
RedFive
Mostanában sajnos nem OCSÓ a kenyér.
Willie Parker
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Basszus én így félrészegen mondom, 'nem lisztes a kenyér'. Na jó.Én ezt úgy is kitaláltam, hogy nem ismerem az embert 😊O-cho-a mexikói csodakapus és csodabogár.Sacc 15 eve a foci kozelebe se szagolok (egy ex futballfanatikus onvallomasa) ugyhogy kerek egy megfejtest. Ki ez az ember? 😅
steelwolf
RedFive
Willie Parker
bcsarli, Udvari Főkóstoló
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Én ezt úgy is kitaláltam, hogy nem ismerem az embert 😊O-cho-a mexikói csodakapus és csodabogár.Sacc 15 eve a foci kozelebe se szagolok (egy ex futballfanatikus onvallomasa) ugyhogy kerek egy megfejtest. Ki ez az ember? 😅
steelwolf
RedFive
Willie Parker
több mint 2 éve
A szo behelyettesites soran ez (olcso a) jott ki nekem is, de mondom igy nem hivhatnak senkit, mondja meg mar vki. 😂 thxO-cho-a mexikói csodakapus és csodabogár.Sacc 15 eve a foci kozelebe se szagolok (egy ex futballfanatikus onvallomasa) ugyhogy kerek egy megfejtest. Ki ez az ember? 😅
steelwolf
RedFive
Willie Parker
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 382
O-cho-a mexikói csodakapus és csodabogár.Sacc 15 eve a foci kozelebe se szagolok (egy ex futballfanatikus onvallomasa) ugyhogy kerek egy megfejtest. Ki ez az ember? 😅
steelwolf
RedFive
több mint 2 éve
Sacc 15 eve a foci kozelebe se szagolok (egy ex futballfanatikus onvallomasa) ugyhogy kerek egy megfejtest. Ki ez az ember? 😅
steelwolf
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Madden hates me.
több mint 2 éve
NFL meeting week 11 pic.twitter.com/MA49azYV3W
— Annie Agar (@AnnieAgar) November 22, 2022
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Henderson
1 046
Cukik, de engem inkább felbasznak az ilyen videók, a gyerekek tudnak cukik lenni ilyen lájkvadász staged dolgok nélkül is. Abszolút nem természetes ahogy a csávó matat a tálban, kiscsajon is látszik, hogy nem lepi meg, hogy az ő tányérjába kerül a cucc, sokkal inkább ezt várja. Arról nem beszélve, hogy ha lesz sajátom biztos nyakonvágom ha evés közben fel sem tud nézni a telefonjából, nem hogy levideózom hogy milyen jóarc.feel good mosoly jött| kiccsávónak már úgysincs rá szüksége | cuuukiiii!
My heart melted! 💞❤️ pic.twitter.com/85KPjr0owy
— Figen (@TheFigen_) November 21, 2022
Negritis, a vajda
slowmotion
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
feel good mosoly jött| kiccsávónak már úgysincs rá szüksége | cuuukiiii!
My heart melted! 💞❤️ pic.twitter.com/85KPjr0owy
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
feel good mosoly jöttMy heart melted! 💞❤️ pic.twitter.com/85KPjr0owy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
- Szentatyám! Az izraelita hitközség kihívott minket egy futballmeccsre!- Na jó, hát, nem kellene veszíteni, azt hiszem, kellene egy kicsit erősíteni. Igazoljuk le Messit!
- Az a baj, Szentatyám, hogy a megállapodás szerint csak egyházi személyek játszhatnak a csapatokban.
- De hiszen én vagyok a pápa, vagy nem? Majd én felszentelem, a meccs napjára már bíboros lesz!
A meccs után jelentik a pápának:
- Szentatyám! Sajnos kikaptunk.
- Hogyhogy?! Hát Messi bíboros úr őexcellenciája nem játszott olyan jól mint vártuk?
- Dehogynem, sőt, nagyon is jól játszott! Csak sajnos Mbappé főrabbi úr fiatalabb és gyorsabb is nála.
Madden hates me.
több mint 2 éve
Ukraine meeting her friends, good friends and BEST FRIENDS 😃pic.twitter.com/Cgke2toO48
— Jędrzej Tomczak (@JedrzejTomczak) November 22, 2022
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
dugo93
4 224
Mármint elfogatta magát? 😀legalább elfoglalta magátBrazilian prisoner spent 5 years digging a tunnel that ended up in the guard room. pic.twitter.com/qvukt8r4oq
— jim rose circus (@jimrosecircus1) November 18, 2022
Kösz Ik
zacknorb
🤘gaben🤘
több mint 2 éve
legalább elfoglalta magátBrazilian prisoner spent 5 years digging a tunnel that ended up in the guard room. pic.twitter.com/qvukt8r4oq
— jim rose circus (@jimrosecircus1) November 18, 2022
Kösz Ik
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Nem mindenki születik sztriptíz táncosnak. 😀