NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
3
3
19:00
RedZone week 12
3
2
Chicago Bears - Minnesota Vikings
2
2
Miami Dolphins - New England Patriots
2
2
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
2
2
Houston Texans - Tennessee Titans
1
1
Indianapolis Colts - Detroit Lions
1
1
Washington Commanders - Dallas Cowboys
1
1
Viccek
51 feliratkozó
több mint 1 éve
Tegnap veszekedtünk a feleségemmel, és azt mondta, hogy igazam van.Lepadkazta a felnid.
Help, ilyenkor mi van??? 😀
warr_b
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Teabee
718
Tegnap veszekedtünk a feleségemmel, és azt mondta, hogy igazam van.baj
warr_b
több mint 1 éve
dugo93
4 224
Ez az ország (nem tudtam, hogy gyűlölködjünk vagy melyik topikba menjen, de mivel engem nem idegesít már fel a dolog ¯\_(ツ)_/¯)Persze, neked már az is baj, hogy ilyen önzetlen módon túlóráznak 😀
Nem bírtam aludni, szóval gondoltam beülök az autóba és cselesen megtankolom amíg a többi ember alszik. Nyilván lófaszt, így is 40 percet álltam sorba. Majd megyek be fizetni, adnám oda a forgalmit, a nő meg legyint, hogy már nincs rá szükség, rendes áron veszem. Osztok-szorzok, de nem áll össze. Kérdem mióta? 11 óta hangzik a válasz.
Nem tudtam mást, mint elkezdtem röhögni, hogy az ember egyszer nem olvas híreket reggel, mert menne a dolgára és meghoznak éjjel ilyen döntéseket.
Igazából helyes, hogy eltörölték, de kurvára remélem lesz olyan reggel, amikor arra a hírre kelünk, hogy a tanárok bérét is így megemelték egy éjszaka alatt.
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
Tegnap veszekedtünk a feleségemmel, és azt mondta, hogy igazam van.csomagolj... 😀
warr_b
több mint 1 éve
Tegnap veszekedtünk a feleségemmel, és azt mondta, hogy igazam van. Help, ilyenkor mi van??? 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 482
Ez az ország (nem tudtam, hogy gyűlölködjünk vagy melyik topikba menjen, de mivel engem nem idegesít már fel a dolog ¯\_(ツ)_/¯)Nem bírtam aludni, szóval gondoltam beülök az autóba és cselesen megtankolom amíg a többi ember alszik. Nyilván lófaszt, így is 40 percet álltam sorba. Majd megyek be fizetni, adnám oda a forgalmit, a nő meg legyint, hogy már nincs rá szükség, rendes áron veszem. Osztok-szorzok, de nem áll össze. Kérdem mióta? 11 óta hangzik a válasz.
Nem tudtam mást, mint elkezdtem röhögni, hogy az ember egyszer nem olvas híreket reggel, mert menne a dolgára és meghoznak éjjel ilyen döntéseket.
Igazából helyes, hogy eltörölték, de kurvára remélem lesz olyan reggel, amikor arra a hírre kelünk, hogy a tanárok bérét is így megemelték egy éjszaka alatt.
több mint 1 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
több mint 1 éve
több mint 1 éve
"Annyira drága az áram, hogy a rendőrség sokkoló helyett már csalánt használ!"
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Olaj want for Christmas!
több mint 1 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
több mint 1 éve
több mint 1 éve
több mint 1 éve
2 haver elmegy kocsmázni, bebasznak!Másnap kérdezi A B-től h mi volt este! Hát tudod berúgtunk, aztán megtörtént az...
1-0 nekem!
1 hét múlva megint elmennek bebaszni!
Másnap kérdezi B A-tól h mi volt este! Hát tudod berúgtunk, aztán megtörtént az...
1-1! De haver én csak vicceltem.
Ja akkor csak 1-0! 😆
több mint 1 éve
Ik moest lachen. pic.twitter.com/BxDDk1BBTM
— Karin Jansen (Space Karen) (@Lasomaplda) November 29, 2022
több mint 1 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Must have been a killer night pic.twitter.com/4MAmtY0wKw
— NFL Memes (@NFL_Memes) December 3, 2022