Viccek
51 feliratkozó
több mint 5 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
h ttps://twitter.com/Captain_Cunto/status/1145562896497303552én kurvára elhajtottam volna a picsába a csaj helyett, persze csak ha túléltem a szívrohamot
Tony Adams
több mint 5 éve
hinomaru zumou eheti manga 😀cdn.discordapp.com/attachments/341654614917120021/595057201333272815/unknown.png
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
akik faluhelyen bicikliztek gyerekkorukban azok tudják, hogy elő-elő fordult, hogy kutyák megkergették az embert néha, de szerencsére ilyesmi azért nem fordult elő velem 😊valszeg mert nem Indiában nőttél fel.
img-9gag-fun.9cache.com/photo/aoevAWm_460sv.mp4
NB2
meg hát ők se bringán tekertek, különben nemigen tudták volna megosztani ezt...
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
akik faluhelyen bicikliztek gyerekkorukban azok tudják, hogy elő-elő fordult, hogy kutyák megkergették az embert néha, de szerencsére ilyesmi azért nem fordult elő velem 😊Húbazdmeg 😮 😀
img-9gag-fun.9cache.com/photo/aoevAWm_460sv.mp4
NB2
több mint 5 éve
akik faluhelyen bicikliztek gyerekkorukban azok tudják, hogy elő-elő fordult, hogy kutyák megkergették az embert néha, de szerencsére ilyesmi azért nem fordult elő velem 😊img-9gag-fun.9cache.com/photo/aoevAWm_460sv.mp4
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 566
Aki a mufajban benne van annak talan meg viccesebb lesz.www.youtube.com/watch?v=Byk5-D50yWA
több mint 5 éve
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F66.media.tumblr.com%2Ff047a883e483e23e696f60c2f321f160%2Ftumblr_ptt767btKF1tq0iuuo1_1280.gif&key=-72f64Ffl40aK_UVnGD0Zw&w=600&h=404
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
a final fantasy első része 1987es 😀 (1 évvel fiatalabb mint én D😊nagyon öreg lehetek, mert egy szavadat sem értem.klasszik jrpg stílusan a witcher 3 ... (aka final fantasy)www.reddit.com/r/gaming/comments/c0hat1/witcher_3_looks_really_good_on_switch_undocked/?utm_medium=android_app&utm_source=sharemi a szar ez?
Negritis
O1G
nyílván csak 1 kép és nem fog elkészülni, bár tuti h van olyan beteg állat aki neki áll rpgmakerrel
Negritis
sőt, a viccedet sem amit linkeltél.
O1G
több mint 5 éve
- JC6
6 992
nagyon öreg lehetek, mert egy szavadat sem értem.klasszik jrpg stílusan a witcher 3 ... (aka final fantasy)www.reddit.com/r/gaming/comments/c0hat1/witcher_3_looks_really_good_on_switch_undocked/?utm_medium=android_app&utm_source=sharemi a szar ez?
Negritis
O1G
nyílván csak 1 kép és nem fog elkészülni, bár tuti h van olyan beteg állat aki neki áll rpgmakerrel
Negritis
sőt, a viccedet sem amit linkeltél.
több mint 5 éve
m.hvg.hu/vilag/20190625_A_megkeresztelt_szovjet_katonak_nyertek_meg_a_masodik_vilaghaborut__allitja_egy_orosz_fopap
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
klasszik jrpg stílusan a witcher 3 ... (aka final fantasy)www.reddit.com/r/gaming/comments/c0hat1/witcher_3_looks_really_good_on_switch_undocked/?utm_medium=android_app&utm_source=sharemi a szar ez?
Negritis
O1G
több mint 5 éve
- JC6
6 992
www.reddit.com/r/gaming/comments/c0hat1/witcher_3_looks_really_good_on_switch_undocked/?utm_medium=android_app&utm_source=sharemi a szar ez?
Negritis
több mint 5 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=s29YZqe9Cso
több mint 5 éve
www.reddit.com/r/Mordhau/comments/c1ywm7/when_being_friendly_with_an_enemy_and_a_teammate/
több mint 5 éve
www.reddit.com/r/gaming/comments/c0hat1/witcher_3_looks_really_good_on_switch_undocked/?utm_medium=android_app&utm_source=share
több mint 5 éve
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/64319135_2309527072458263_3289860737312227328_n.jpg?_nc_cat=1&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=66e501b0873582e561457e0e41b461e8&oe=5D9A4C46 " class="embed">
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."