Viccek
51 feliratkozó
több mint 5 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
twitter.com/davidblattman/status/1166182230286356481
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
www.reddit.com/r/gifs/comments/cvv8et/the_skill_of_riding_a_bull/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
twitter.com/JackKennedy/status/1165629624497377281?fbclid=IwAR08amhc0LfBYIax0VFWWOd-wz2PigFUAneIiyIdSOHcO_2atx6ySx5rqjY
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
www.facebook.com/Dorr.Hunique/videos/288893052004735/
több mint 5 éve
Madden hates me.
több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20190823_Unnepelyes_keretek_kozt_avatott_fel_egy_zaszlotartot_az_ozdi_Fidesz?fbclid=IwAR3PhOrr8etvALltF1YO8NS0Gi5S7ElMUw6JcQ55u7W1d3ajAMleUwBG1-Qha ez nem vicces akkor semmi
😀
több mint 5 éve
Tessék, egy neked való vicces kis videó:Megmondom őszintén én is mosolyogtam.nem a lájkokra megyek 😀www.youtube.com/watch?v=VFuDhsxazqs2 nap alatt 1 like se.
Negritis
Mondom Negri, ritka humorod van 😀
O1G
és nekem a vldl vicces
ez épp nem fetrengve röhögős de sztem mosolyogtató 😀
Negritis
Kínomban 😀
No offense bro 😎🤛
O1G
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 566
Szegeny ne "csesztessetek" mar mindig 😊Megmondom őszintén én is mosolyogtam.nem a lájkokra megyek 😀www.youtube.com/watch?v=VFuDhsxazqs2 nap alatt 1 like se.
Negritis
O1G
és nekem a vldl vicces
Negritis
Kínomban 😀
No offense bro 😎🤛
O1G
több mint 5 éve
- JC6
6 992
Megmondom őszintén én is mosolyogtam.nem a lájkokra megyek 😀www.youtube.com/watch?v=VFuDhsxazqs2 nap alatt 1 like se.
Negritis
O1G
és nekem a vldl vicces
Negritis
Kínomban 😀
No offense bro 😎🤛
több mint 5 éve
nem a lájkokra megyek 😀www.youtube.com/watch?v=VFuDhsxazqs2 nap alatt 1 like se.
Negritis
O1G
és nekem a vldl vicces
több mint 5 éve
- JC6
6 992
www.youtube.com/watch?v=VFuDhsxazqs2 nap alatt 1 like se.
Negritis
több mint 5 éve
Danny
1 726
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=VFuDhsxazqs
több mint 5 éve
Madden hates me.
több mint 5 éve
Megfoghatom a melled?😊img0.joyreactor.cc/pics/post/%D0%B3%D0%B8%D1%84%D0%BA%D0%B8-5388194.gif
több mint 5 éve
A barátnőmnek van egy kis testi hibája. Az egyik melle nagyobb, mint a másik kettő.
több mint 5 éve
brightside.me/wonder-curiosities/20-photos-that-deserve-an-award-for-the-best-eye-con-787310/?utm_source=fb_brightside&utm_medium=fb_organic&utm_campaign=fb_gr_5mincrafts&fbclid=IwAR09MHihxx39jN2FDQa5tEixFeNtpS1wrPLCG70JhcxoWdib0lcl8jSrDyo
több mint 5 éve
remelem holnap dibusz ilyen formaban leszA másodikkal a gólvonal mögé esett, úgyhogy inkább ne... 😊
😀
youtu.be/v-6Ljyp3HuQ
ZoliMP
több mint 5 éve
Lanza. Atcsicsizi a meccset.remelem holnap dibusz ilyen formaban leszAz a fehér macska akkor Gróf? 😀
😀
youtu.be/v-6Ljyp3HuQ
ZoliMP
Matthew99
több mint 5 éve
remelem holnap dibusz ilyen formaban leszAz a fehér macska akkor Gróf? 😀
😀
youtu.be/v-6Ljyp3HuQ
ZoliMP
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 566
no meg ne pattanjon ki ennyi loves rola, fogja cicire aztan jol van 😀remelem holnap dibusz ilyen formaban leszok de azért ne harapja szét ő is a labdát, bár lehet jó megfélemlítés lenne 😊
😀
youtu.be/v-6Ljyp3HuQ
ZoliMP
davemayer