Viccek
51 feliratkozó
több mint 5 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
coub.com/view/1y4f4h
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Érdekes lett volna, ha sikerül. 😊 😊 😊 😊 😊 twitter.com/yashar/status/1173737650626420736
több mint 5 éve
twitter.com/radimvmihalik/status/1172636017800728582
több mint 5 éve
MInd Blown 😊 😊 😊 több mint 5 éve
Wyatt
26 306
www.reddit.com/r/ContestOfChampions/comments/d3apav/blursed_wolverine/A kategóriában kedvenc továbbra is ez 😀
Negritis
több mint 5 éve
www.reddit.com/r/ContestOfChampions/comments/d3apav/blursed_wolverine/
több mint 5 éve
A quarterback is hátvéd 😂tudom h angolul van magyarositva de h ne ellenorizzek ezt ...megaviccAngolul Cologne, gondolom abból sikerült, nem rakták össze hogy az Köln...a hard knocks-ban a "what's up doug'"-ot "mi a helyzet kutya"-nak forditottak.. 😀 😀 😀Ezt lehetett uberelni, egy masik csatornan Koln-t, Kolonynak mondtak vegig, 30 percen at. ez mi a fasz?!!!
ZoliMP
😀
ZoliMP
warr_b
ZoliMP
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 566
tudom h angolul van magyarositva de h ne ellenorizzek ezt ...megaviccAngolul Cologne, gondolom abból sikerült, nem rakták össze hogy az Köln...a hard knocks-ban a "what's up doug'"-ot "mi a helyzet kutya"-nak forditottak.. 😀 😀 😀Ezt lehetett uberelni, egy masik csatornan Koln-t, Kolonynak mondtak vegig, 30 percen at. ez mi a fasz?!!!
ZoliMP
😀
ZoliMP
warr_b
több mint 5 éve
Angolul Cologne, gondolom abból sikerült, nem rakták össze hogy az Köln...a hard knocks-ban a "what's up doug'"-ot "mi a helyzet kutya"-nak forditottak.. 😀 😀 😀Ezt lehetett uberelni, egy masik csatornan Koln-t, Kolonynak mondtak vegig, 30 percen at. ez mi a fasz?!!!
ZoliMP
😀
ZoliMP
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 566
a hard knocks-ban a "what's up doug'"-ot "mi a helyzet kutya"-nak forditottak.. 😀 😀 😀Ezt lehetett uberelni, egy masik csatornan Koln-t, Kolonynak mondtak vegig, 30 percen at. ez mi a fasz?!!!
ZoliMP
😀
több mint 5 éve
idegállapotba vótam mónika!coub.com/view/2134w9
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Azert az a lesgól kb éppen hogy az lehetett ha egyáltalán az volt nem pedig valami ordas becsalt dolog...erre hivatkozni véleményes sajnos!Simán az volt, a bíró egy buzi volt, ahogy volt, de ettől még nem erre kellene hivatkozni, hanem hogy mi a bánatért nem tudunk egy támadást befejezni végre. Kurva nagy kár ezért a tegnapi meccsért...
az meg hogy nem volt szerencsénk ,meg jobban játszottunk, azt igazából tudjuk be a Királyi TV meg egyéb "elfogulatlan" szakértők szuggesztív erejének....
yooker
több mint 5 éve
Rokon topic végül is 😁Azert az a lesgól kb éppen hogy az lehetett ha egyáltalán az volt nem pedig valami ordas becsalt dolog...erre hivatkozni véleményes sajnos!r/lostforumusers
az meg hogy nem volt szerencsénk ,meg jobban játszottunk, azt igazából tudjuk be a Királyi TV meg egyéb "elfogulatlan" szakértők szuggesztív erejének....
yooker
vpi
több mint 5 éve
Azert az a lesgól kb éppen hogy az lehetett ha egyáltalán az volt nem pedig valami ordas becsalt dolog...erre hivatkozni véleményes sajnos!r/lostforumusers
yooker
több mint 5 éve
Azert az a lesgól kb éppen hogy az lehetett ha egyáltalán az volt nem pedig valami ordas becsalt dolog...erre hivatkozni véleményes sajnos!az meg hogy nem volt szerencsénk ,meg jobban játszottunk, azt igazából tudjuk be a Királyi TV meg egyéb "elfogulatlan" szakértők szuggesztív erejének....
több mint 5 éve
twitter.com/DASBUNKER/status/1170853853421432833
több mint 5 éve
ozibozi
17 193
The Giant Insider Newspaper & Podcast kedvelteBrandon Tierney
@BrandonTierney
·
14 h
The Jets couldn’t do it.
The Bills couldn’t do it.
The Dolphins couldn’t do it.
Perhaps Antonio Brown will do it.
Finally destroy the Patriots.
több mint 5 éve
mocool.eu/22-kep-ami-elso-pillantasra-a-legtobb-embert-osszezavarja/?fbclid=IwAR3_41FRHUOTS264cbxhAmQw2mZKHSZHGQKw9JuteR75-y1_s_DJkRIzGR8
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
a hard knocks-ban a "what's up doug'"-ot "mi a helyzet kutya"-nak forditottak.. 😀 😀 😀De legalább a QB-t nem fordították védőnek. A fejlődés megkérdőjelezhetetlen. #facepalm
ZoliMP
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 566
a hard knocks-ban a "what's up doug'"-ot "mi a helyzet kutya"-nak forditottak.. 😀 😀 😀
több mint 5 éve
coub.com/view/1vjby6
több mint 5 éve
Hendrix
1 555
www.youtube.com/watch?v=XE61FKk_vTY
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
A Trabarna kvartettben. 😉Őket hol jegyzik? Jah, tudom. Elsőt az apeh, másodikat a sztárfodrászok, harmadik meg a fehér kólaSas Józsi? Ihos? Beleznay?Trabarna védelmében mondom, hogy ő soha nem volt vicces. 😀Ez mondjuk kurvajó duma. 😀
adam8
Én kedvelem - jó, tudom, nekem a Bud Spencer&Terence Hill is mai napig alap, hiába nőttem fel.
kishaszi
Sobri Jóska
kishaszi