Viccek
51 feliratkozó
több mint 5 éve
- JC6
6 992
Beliczai senkinek?
több mint 5 éve
Őket hol jegyzik? Jah, tudom. Elsőt az apeh, másodikat a sztárfodrászok, harmadik meg a fehér kólaSas Józsi? Ihos? Beleznay?Trabarna védelmében mondom, hogy ő soha nem volt vicces. 😀Ez mondjuk kurvajó duma. 😀
adam8
Én kedvelem - jó, tudom, nekem a Bud Spencer&Terence Hill is mai napig alap, hiába nőttem fel.
kishaszi
Sobri Jóska
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
én is megnézem 3296. alkalommal is a BSTH filmeket, na de azért Trabarna...Trabarna védelmében mondom, hogy ő soha nem volt vicces. 😀Ez mondjuk kurvajó duma. 😀
adam8
Én kedvelem - jó, tudom, nekem a Bud Spencer&Terence Hill is mai napig alap, hiába nőttem fel.
kishaszi
több mint 5 éve
Trabarna védelmében mondom, hogy ő soha nem volt vicces. 😀Esetleg a hutyutyu....😊
adam8
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Sas Józsi? Ihos? Beleznay?Trabarna védelmében mondom, hogy ő soha nem volt vicces. 😀Ez mondjuk kurvajó duma. 😀
adam8
kishaszi
több mint 5 éve
Trabarna védelmében mondom, hogy ő soha nem volt vicces. 😀Ez mondjuk kurvajó duma. 😀
adam8
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Kormánypárti humor nincs, de az valóban nem szerencsés, hogy Bödőcs ilyen direktbe beleállt ebbe a populista, orbántakaroggy attitűdbe, ezzel az erővel cigányvicceket is tolhatna, sokaknak az is bejön.Persze, csak most már trend. Poén helyett olvassunk be egyet a kúrmánynak, mer akkor biztos a siker.
Persze a közéletet nehéz kikerülni, de sokkal elegánsabb, ahogy Kőhalmi teszi. Ez a fajta eltúlzott politizálás nem áll jól Bödőcsnek, ő ennél intellektuálisabb, kulturálisabb tudna lenni, csak ugye mindig egyszerűbb felülni a könnyű sikerre.
Sobri Jóska
Ennek is van biztos nézőközönsége, lásd ATV, de pont BT lóg ki a mezőnyből fölfelé ami az előadókészséget jelenti, nem szorulna rá. Nem kötelező kiállni, ha nincs poén. Kicsit Boncz Géza jut eszembe, akinek rengeteg olyan mondása volt, amin csak azért nvettünk, mert ő mondta, és ahogy mondta. Mástól észre se vettük volna.
Csak már uncsi, hoyg KAP is kezd teljesen ilyen lenni, tegnap pont Trabarnától láttam ugyanezt. (Az igaz, hogy maga a műsor lehet nem tegnapi 😉
több mint 5 éve
Szerintem Hadházy az egyetlen nézhető és vicces közülük.Ennél viccesebb 7,5 percet nehezen fogsz ma találni!Hát nem tudom, Bödőcs berobbant, nagyon magasra tette a écet, aztán azóta nihil. 2 témája van kb. az alkoholizmus, meg rohaggyonmegafidesz.
www.youtube.com/watch?v=I3UodzlGhTA
iktriad
kishaszi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Kormánypárti humor nincs, de az valóban nem szerencsés, hogy Bödőcs ilyen direktbe beleállt ebbe a populista, orbántakaroggy attitűdbe, ezzel az erővel cigányvicceket is tolhatna, sokaknak az is bejön.Persze a közéletet nehéz kikerülni, de sokkal elegánsabb, ahogy Kőhalmi teszi. Ez a fajta eltúlzott politizálás nem áll jól Bödőcsnek, ő ennél intellektuálisabb, kulturálisabb tudna lenni, csak ugye mindig egyszerűbb felülni a könnyű sikerre.
több mint 5 éve
Én is pont ezért néztem félve ezt meg, de tök jót nevettem 😊Ennél viccesebb 7,5 percet nehezen fogsz ma találni!Hát nem tudom, Bödőcs berobbant, nagyon magasra tette a écet, aztán azóta nihil. 2 témája van kb. az alkoholizmus, meg rohaggyonmegafidesz.
iktriad
kishaszi
több mint 5 éve
ozibozi
17 194
Bödöcs jó, de a bolsik csak titokban nevetnek rajta. 😉
több mint 5 éve
Idegösszeroppanással némi alkohollal felöntve.És hogy nyomja, vodkával vagy sörrel? 😊Szóval ezért szólt az előző stand-upjának a 2/3-a a gyereknevelésről. 😊Ennél viccesebb 7,5 percet nehezen fogsz ma találni!Hát nem tudom, Bödőcs berobbant, nagyon magasra tette a écet, aztán azóta nihil. 2 témája van kb. az alkoholizmus, meg rohaggyonmegafidesz.
iktriad
kishaszi
iktriad
kishaszi
több mint 5 éve
És hogy nyomja, vodkával vagy sörrel? 😊Szóval ezért szólt az előző stand-upjának a 2/3-a a gyereknevelésről. 😊Ennél viccesebb 7,5 percet nehezen fogsz ma találni!Hát nem tudom, Bödőcs berobbant, nagyon magasra tette a écet, aztán azóta nihil. 2 témája van kb. az alkoholizmus, meg rohaggyonmegafidesz.
iktriad
kishaszi
iktriad
több mint 5 éve
Szóval ezért szólt az előző stand-upjának a 2/3-a a gyereknevelésről. 😊Ennél viccesebb 7,5 percet nehezen fogsz ma találni!Hát nem tudom, Bödőcs berobbant, nagyon magasra tette a écet, aztán azóta nihil. 2 témája van kb. az alkoholizmus, meg rohaggyonmegafidesz.
iktriad
kishaszi
több mint 5 éve
Ennél viccesebb 7,5 percet nehezen fogsz ma találni!Hát nem tudom, Bödőcs berobbant, nagyon magasra tette a écet, aztán azóta nihil. 2 témája van kb. az alkoholizmus, meg rohaggyonmegafidesz.
iktriad
több mint 5 éve
én azzal a kommentel láttam h :Kiengesztelésképp itt van 20 másodpercnyi tanulság.Ennél viccesebb 7,5 percet nehezen fogsz ma találni!Bár én rendkívül kedvelem, de azért remélem, ennél lesz még jobb 7.5 percem ma :/
iktriad
Wyatt
twitter.com/smarxist_/status/1168602699975352320
iktriad
Brexit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Kiengesztelésképp itt van 20 másodpercnyi tanulság.Ennél viccesebb 7,5 percet nehezen fogsz ma találni!Bár én rendkívül kedvelem, de azért remélem, ennél lesz még jobb 7.5 percem ma :/
iktriad
Wyatt
twitter.com/smarxist_/status/1168602699975352320
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ennél viccesebb 7,5 percet nehezen fogsz ma találni!Bár én rendkívül kedvelem, de azért remélem, ennél lesz még jobb 7.5 percem ma :/
iktriad
több mint 5 éve
Ennél viccesebb 7,5 percet nehezen fogsz ma találni!www.youtube.com/watch?v=I3UodzlGhTA
több mint 5 éve
scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/69280860_2658838647483360_6891752034089828352_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_oc=AQnb-Itwj8edMFjrVnS4ruzI0fqVhsWeclDC6tv2O8rOX-kVa2qN3shCQy7ON3HaxZw&_nc_ht=scontent.fbud5-1.fna&oh=277e273d40bf9d36b9b91a2cd56a4075&oe=5E16573B
több mint 5 éve
több mint 5 éve
coub.com/view/1onwuc
több mint 5 éve
Jól látom, hogy ez a nemzet Sándora?! (Az, hogy melyik nemzeté azt döntse el mindenki maga😛)Tessék, egy neked való vicces kis videó:Megmondom őszintén én is mosolyogtam.nem a lájkokra megyek 😀www.youtube.com/watch?v=VFuDhsxazqs2 nap alatt 1 like se.
Negritis
Mondom Negri, ritka humorod van 😀
O1G
és nekem a vldl vicces
ez épp nem fetrengve röhögős de sztem mosolyogtató 😀
Negritis
Kínomban 😀
No offense bro 😎🤛
O1G
Sobri Jóska