NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
524
57
18:30-tól, ARENA4
Viccek
51 feliratkozó
több mint 6 éve
dugo93
4 233
Faternak van még gyönyörű szókincse. Egyszer a szülinapjára kapott egy "zsoltáros könyvet", ami abból állt, hogy egy mappa minden oldalára kinyomtattam egy káromkodását/aranyköpését és azt sorban lefűztem. 😀| Két kötetetes |
több mint 6 éve
Káromkodásból nekem a mai napig ez a kedvenc.coub.com/view/1ak1h1Angilaban van egy facebook oldalunk a cegnel dolgozo magyaroknak. Ott volt egy ilyen anno:
😀 😀 😀
Vrij6
-Do you speak hungarian?
-No, sorry.
-Akkor a jo kurva anyadat!
ulpianus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
img-9gag-fun.9cache.com/photo/aExbvpx_460sv.mp4ha votma akkor sorry de ez priceless 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Én ezen a diskurzuson nevettem jót:Sorban àlltam zàràskor egy àruhàzban, Én voltam az utcsó. Kb 7-8 perccel zàràs utàn lehetett. Az eladó beàllt mögém, hogy lezàrja a sort és be tudjanak zàrni. Érkezett még egy vàsàrló.
Vàsàrló: Szia, beàllhatnék még a sorba hogy vehessék valamit?
Eladó: Szia, Ne haragudj szeretnênk bezàrni, ezért màr nem tudsz vàsàrolni.
Vàsàrló: Oldjàtok màr meg valahogy, jót tenne a lelkemnek!
Eladó: Nem tudjuk, be kell valahogyan zàrni, màr nem tudunk kiszolgàlni.
Vàsàrló: Hogy jön ahhoz, hogy tegezzen nem engedtem meg.
Eladó /egy kajàn mosollyal az arcàn/:
Ne Haragudjon Uram. Màr bezàrtunnk, nem tudjuk Önt kiszolgàlni.
😁😁
több mint 6 éve
coub.com/view/1ak1h1Angilaban van egy facebook oldalunk a cegnel dolgozo magyaroknak. Ott volt egy ilyen anno:
😀 😀 😀
Vrij6
-Do you speak hungarian?
-No, sorry.
-Akkor a jo kurva anyadat!
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
coub.com/view/1ak1h1😀 😀 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Na jó, EMIATT keltél ma fel!!!Összeszedték az összes fiatal játékosukat.
www.facebook.com/PFLAhu/videos/1793653284004795/
Wyatt
Ez az élénk szín inspiráljon mindenkit. 😀
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=ciPszqk703k&t=3s
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Sírok 😀biztos Piedone lánya egy hongkongi viszonyból
Matthew99
több mint 6 éve
Sírok 😀files.brightside.me/files/news/part_49/490560/1519391504117865965-1522781700.gif
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
😀😀😀A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=0cMukB1r4o4Kellemes agyhalált mindenkinek. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
scontent.fiev1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/37007067_10217676492203492_7180884473632784384_n.jpg?_nc_cat=0&oh=c4196ac05cdbd0ad1076939596f5010e&oe=5B9F951A
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=H0S1_iuseVQ😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
http://suntm.tumblr.com/post/175736620487/nem-hiszed-el-az-m4-sportot-%C3%A9s-bund%C3%A1s-bett%C3%A1t
"Itt?? ... Mindenki!"