Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Vizes Sportok

11 feliratkozó

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 875
4x100 m-es ffi gyors váltóban 10 csapat indul, ebből remélem sikerül bejutni a döntőbe a fiúknak. Aztán ott meg hozhatnának egy kvótát, hogy megkönnyítsék a dolgom, és ne csak 200-ra kelljen majd gyúrni. 😊
több mint 14 éve
Ment PM.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Kell vkinek bérlet a debreceni ebére? Mert lehet tudok 2-t szerválni, még nem tudom mennyiért...szaba
Hm, lehet, hogy majd érdekel, attól függ, mennyibe fáj.Rajna
Megkérdem. Krisztián vette, csak utána szóltak neki, hogy kapni fog 2 akreditációt a rokonok miatt.szaba
Majd nekem is megírnád, hogy kb. mennyi? Mert erősen gondolkozok rajta. 😊

több mint 14 éve
Kell vkinek bérlet a debreceni ebére? Mert lehet tudok 2-t szerválni, még nem tudom mennyiért...szaba
Hm, lehet, hogy majd érdekel, attól függ, mennyibe fáj.Rajna
Megkérdem. Krisztián vette, csak utána szóltak neki, hogy kapni fog 2 akreditációt a rokonok miatt.
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 8 032 — Nega Scott
Hm, lehet, hogy majd érdekel, attól függ, mennyibe fáj.

több mint 14 éve
Kell vkinek bérlet a debreceni ebére? Mert lehet tudok 2-t szerválni, még nem tudom mennyiért...
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 100 — no es importante
a magyar válogatott kapusa, Bolonyai Flóra fémjelezte USC bejutott az NCAA döntőbe, ahol a Stanforddal találkoznak

a meccs maholnap éjszaka 2:15-től lesz, az ncaa.com-n közvetítik majd, lehet drukkolni 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Most nem azért, de én már szánalmasnak tartom ezt a szintet márha igaz. Jegyzőkönyvbe is elvileg beírta,hogy ezt a gyógyszert szedi ezen szőrszálhasogatni hogy doppingol van benne x egységnyi a szerből. Mondják meg,hogy nem lehet szedni innentől nem fogja ,de ezért büntetni...Toca
Hú, hát akkor elég sokan eljátszanák ezt a történetet, szóval hiba ide vagy oda, ezt büntetni kell. 😛
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 704 — Vikings fan
Most nem azért, de én már szánalmasnak tartom ezt a szintet márha igaz. Jegyzőkönyvbe is elvileg beírta,hogy ezt a gyógyszert szedi ezen szőrszálhasogatni hogy doppingol van benne x egységnyi a szerből. Mondják meg,hogy nem lehet szedni innentől nem fogja ,de ezért büntetni...
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Valamelyik pólósunk megbukott a doppingteszten..
Nevet egyelőre nem írnak, de a Szeged-Honvéd meccs után voltak ellenőrzések.Stez
"- Török Bélának egy éve magas a vérnyomása, erre szed gyógyszert. Sajnos nagyon figyelmetlen volt, mert azt a gyógyszert használta, amelyik vízhajtót is tartalmaz, és így rajta van a doppinglistán, nem pedig a vízhajtó nélkülit - mondta Kemény Dénes szövetségi kapitány az origo.hu-nak."

Mondjuk számomra teljesen értelmezhetetlen, hogy profi sportolók csak úgy találomra szedik a gyógyszereket. Miért nem lehet megkérdezni valami csapatorvost, vagy bármilyen hozzáértőt mielőtt beveszi a cuccot? (Ez arra vonatkozik, ha Kemény sztorija megállja a helyét.)

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 49 037 — Whoops, looks like something went wrong.
Valamelyik pólósunk megbukott a doppingteszten..
Nevet egyelőre nem írnak, de a Szeged-Honvéd meccs után voltak ellenőrzések.

több mint 14 éve
Csak számomra új, hogy Phelps az olimpia után visszavonul?Deny
Nem volt még hivatalos, de ő már régóta mondta, hogy London után abbahagyja. Nem meglepő, nagyon nincs, ami motiválhatná már.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Csak számomra új, hogy Phelps az olimpia után visszavonul?
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 8 032 — Nega Scott
Na közben sorsoltak a pólóra, egy kivételével mindig az erősebb ellenfelet kaptuk, de ez szerintem nem baj. Nyolcba jutni kötelező, és így a negyeddöntőben talán könnyebb ellenfelünk lesz (a szerbek és a crnagorácok legalábbis semmiképp nem jönnek majd szembe). Szerintem kikapunk tőlük a csoportkörben, de nem is baj, hadd bízzák el magukat, aztán a kieséses szakaszban zúhatunk majd.

A nőknél nem kaptuk meg a briteket szóval ott is szívás van, rajtuk kívül nyilván hét nagyon erős csapat van kinn. A spanyolok még pozitívumnak látszanak. De ez mindegy, mert úgyis mind a nyolc csapat ott van a negyeddöntőben, meg kell nyerni a csoportot és az elődöntőt jelent. Ha nem nyerjük meg, akkor a negyeddöntő kemény lesz.

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
most olvasom csak 😕 egyik kedvencem volt...főleg azért amit a terrortámadás után művelt 😕

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
http://www.nemzetisport.hu/london_2012/uszas-edzotaborozas-kozben-elhunyt-gyurta-daniel-norveg-rivalisa-2128268
Jézusom. Ezt nem tudom elhinni. Nyugodjon békében! 😕Schleck
Most olvastam a hírt. Ez borzasztó. Ez nem igaz... :/ 😕 😕 😕 😕

Nyugodjék békében.
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/london_2012/uszas-edzotaborozas-kozben-elhunyt-gyurta-daniel-norveg-rivalisa-2128268
Jézusom. Ezt nem tudom elhinni. Nyugodjon békében! 😕Schleck
😕 Erre nincsenek szavak.
több mint 14 éve
Jézusom. Ezt nem tudom elhinni. Nyugodjon békében! 😕

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok a Vasasnak, óriási meccs volt, hatalmas diadal!!!
több mint 14 éve
eloel 3 230 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
honvéd 2 negyed alatt 1 gól, nice job 😀

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 14 éve
eloel 3 230 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
go vasas, a mixem múlik rajtatok!

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 14 éve
Ez most csak poén ugye? Mármint a 120 kiló...
http://olimpia.origo.hu/london/kajak-kenu/20120413-dusevjanics-natasa-negy-honapos-portugaliai-edzotaborozas-van-tul-es-kovacs.htmlJayB
Megfelelő és bőséges táplálkozás. 😊

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 8 121
Ez most csak poén ugye? Mármint a 120 kiló...
http://olimpia.origo.hu/london/kajak-kenu/20120413-dusevjanics-natasa-negy-honapos-portugaliai-edzotaborozas-van-tul-es-kovacs.html
több mint 14 éve
Mondjuk az új, 34 fős eb keret annyira nem szimpatikus...szaba
Kire gondolsz, az OB-n nem indulókra, vagy mondjuk a neve alapján enyhén puncsosnak tűnő, bár eredményt nem nagyon felmutató Gyárfás Bencére?Schleck
😀 inkább a másodikra, ennyi erővel egy 100 gy-t vállaltam volna. Hős Peti úgy veri, ahogy akarja és mégsem indul.
több mint 14 éve
Mondjuk az új, 34 fős eb keret annyira nem szimpatikus...szaba
Kire gondolsz, az OB-n nem indulókra, vagy mondjuk a neve alapján enyhén puncsosnak tűnő, bár eredményt nem nagyon felmutató Gyárfás Bencére?