bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
Úgy néz ki, kiszaladt most. Bejött a trade is Szeszével, de Igor Gayben mit láttál? Eddig 2 pontokat hozott.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Erről volt már vita néhány éve, hogy "kell"-e HC-t tartani. (egyrészt h megéri-e, másrészt meg h inkorrekt-e ha valaki nem tart)Nyilván nem az aktuális rosterre gondoltam, amikor az előre hozott Broncos bye megszivatott így mahinalni kellett.Amúgy hihetelten, mennyire jobb kézzel tudok a támadók között draftolni vagy waiverezni, mint a védőknél. (Jó itt nem a hulladék RB közötti válogatást értem 😊)Első ránézésre
Sokadik olyan játékos csinál 30+ pontot, akit felszedtem még nyominger korában az upside miatt, de aztán nem tudtam rosteren tartani sérülés/covid/bye miatti mahinálások miatt
FLZOLI
- Callahan kuka, Packers coach kuka (ez a kettő normál eseteben is), valszeg Rypien is, covidos időkben pedig esetleg akár Floyd (de szigorúan az előző 3 után)... és lenne helyed.
Azért bye week-es HC meg a 4 CB az nem kicsi luxus...
Igor
Packers HC simán jó idén, de toltelek poszt, erre plussz helyet tartani nem akartam, hogy egy bizonytalan Bears, Panthers.. szerű HC-t szerezzek.
FLZOLI
Nekem mindig is az volt a véleményem, h a 9. bench spot többet ér (alapszakaszban) mint egy második, kevesebb pontot hozó, és ponteciálisan mínusz pontot hozó punter - covid-os időkben meg pláne igaz...
De just my $0.02, up to you.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Nyilván nem az aktuális rosterre gondoltam, amikor az előre hozott Broncos bye megszivatott így mahinalni kellett.Amúgy hihetelten, mennyire jobb kézzel tudok a támadók között draftolni vagy waiverezni, mint a védőknél. (Jó itt nem a hulladék RB közötti válogatást értem 😊)Első ránézésre
Sokadik olyan játékos csinál 30+ pontot, akit felszedtem még nyominger korában az upside miatt, de aztán nem tudtam rosteren tartani sérülés/covid/bye miatti mahinálások miatt
FLZOLI
- Callahan kuka, Packers coach kuka (ez a kettő normál eseteben is), valszeg Rypien is, covidos időkben pedig esetleg akár Floyd (de szigorúan az előző 3 után)... és lenne helyed.
Igor
Packers HC simán jó idén, de toltelek poszt, erre plussz helyet tartani nem akartam, hogy egy bizonytalan Bears, Panthers.. szerű HC-t szerezzek.
több mint 4 éve
Nem tudom, hogy bele lehet-e nyúlni szezon közben, de mit szólnátok egy olyan ötlethez, hogy a roster flexibilitását növelnénk meg a várható (és már bekövetkezett) meccshalasztások miatt?Bocs, de ezt elég inkorrekt módosításnak gondolnám.
somoskovig
Mások említették már a draftstratégiát + szerintem nem igazán orvosolja a megoldást / nem a problémára gyógyír?
Pl a DEN-NE legalább lehetett készülni - a TEN-BUF ilyen szempontból még rosszabb szvsz... és ott is a legtöbb ember, kénytelen volt vagy kockáztatni, vagy a biztosra menni... a flxelés hogy oldja meg ez a probléma?
Szóval, very strong NO tőlem is.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Amúgy hihetelten, mennyire jobb kézzel tudok a támadók között draftolni vagy waiverezni, mint a védőknél. (Jó itt nem a hulladék RB közötti válogatást értem 😊)Első ránézésre
FLZOLI
Szerkesztette: Igor
több mint 4 éve
Hát én most a második meccsem hozom le QB nélkül, ez egy ilyen szezon...Csak nem Daniel Jones 6 pontja hiányzott? 😛
gabokocka
több mint 4 éve
Amúgy hihetelten, mennyire jobb kézzel tudok a támadók között draftolni vagy waiverezni, mint a védőknél. (Jó itt nem a hulladék RB közötti válogatást értem 😊)Sokadik olyan játékos csinál 30+ pontot, akit felszedtem még nyominger korában az upside miatt, de aztán nem tudtam rosteren tartani sérülés/covid/bye miatti mahinálások miatt
több mint 4 éve
Hát én most a második meccsem hozom le QB nélkül, ez egy ilyen szezon...cserébe viszont a legkevesebb ponttal fogsz 3-2-vel állni 😊
gabokocka
több mint 4 éve
Hát én most a második meccsem hozom le QB nélkül, ez egy ilyen szezon...És még így is nyerni fogsz szinte biztosan.
gabokocka
több mint 4 éve
Hát én most a második meccsem hozom le QB nélkül, ez egy ilyen szezon...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Na ha jól látom már csak én maradok nyeretlen a ligában. Ilyen rosszul se kezdtem még bajnokságot...
több mint 4 éve
Első öt fordulóban Wilson és Watson. A következő kettőben Rodgers és Mahomes. Nincs összesen 10 jó QB fantasyben, de valahogy sikerül a top 5-ből néggyel játszani az első 7 fordulóban. (És a 13 meccsbe természetesen belefér még Lamar is)
Szuper
több mint 4 éve
Ez így bohóckodás egyébként. A bye weekre lehet készülni előre, de arra hogy vasárnap hopp eltoljak a meccset következő hétre... Nem mondom hogy a pad növelés segítene ezen, de ez így komolytalan.
A flex posztok bevezetése jobb ötlet lenne, bár elég nagy változás
több mint 4 éve
Szerintem sem. Masreszt a szerencse faktor eddig is benne volt a jatekban. A drafton anna ismereteben huzol milyen poziciokba kell ember... Igy akkor a draft strategia is mehet a kukaba, pedig ott mindenki aldozatokat hoz. Maradjon igy de szerintem nem is modosithato.
több mint 4 éve
Nem tudom, hogy bele lehet-e nyúlni szezon közben, de mit szólnátok egy olyan ötlethez, hogy a roster flexibilitását növelnénk meg a várható (és már bekövetkezett) meccshalasztások miatt?Szerintem ilyenekbe nem lehet belenyúlni szezon közben már.
Arra gondolok, hogy a jelenlegi 2 RB-2WR-1RB/WR helyett lehetne 1RB-1WR-3 FLEX, ugyanígy CB/S poszton, vagy a DL-ben is lehetne variálni. Így nem lenne akkora szívás egy-egy vasárnap bejelentett halasztás, kicsit jobban lehetne játszani a cseresorokkal, ilyesmi.
somoskovig
több mint 4 éve
Nem tudom, hogy bele lehet-e nyúlni szezon közben, de mit szólnátok egy olyan ötlethez, hogy a roster flexibilitását növelnénk meg a várható (és már bekövetkezett) meccshalasztások miatt?Arra gondolok, hogy a jelenlegi 2 RB-2WR-1RB/WR helyett lehetne 1RB-1WR-3 FLEX, ugyanígy CB/S poszton, vagy a DL-ben is lehetne variálni. Így nem lenne akkora szívás egy-egy vasárnap bejelentett halasztás, kicsit jobban lehetne játszani a cseresorokkal, ilyesmi.
több mint 4 éve
Broncos Pats kuka a hétre... Remek nem lesz QB-m a héten,plussz vagy 4 embert kéne pótolni
több mint 4 éve
vicces vagy de köszi 😊ínséges RB időkben AP elvihető. QB,DE,LB,S poszton upgrade csomag érdekel .Dunlap elvihető, ha gondolod.
Azaz jöhet ajánlat egy DE,LB,S játékosomra (persze csakis jobbra mint aki jelenleg nálam van)+AP .
Janek
Szesze
több mint 4 éve
ínséges RB időkben AP elvihető. QB,DE,LB,S poszton upgrade csomag érdekel .Dunlap elvihető, ha gondolod.
Azaz jöhet ajánlat egy DE,LB,S játékosomra (persze csakis jobbra mint aki jelenleg nálam van)+AP .
Janek
több mint 4 éve
ínséges RB időkben AP elvihető. QB,DE,LB,S poszton upgrade csomag érdekel .Azaz jöhet ajánlat egy DE,LB,S játékosomra (persze csakis jobbra mint aki jelenleg nálam van)+AP .
több mint 4 éve
Ward > Scotty Miller 😉2 nap alatt 2 OOP stud - aszittem ez a Div 1 srácok 😛Az eheti Greg Ward ötleted? 😊
Igor
somoskovig
több mint 4 éve
2 nap alatt 2 OOP stud - aszittem ez a Div 1 srácok 😛Az eheti Greg Ward ötleted? 😊
Igor
több mint 4 éve
2 nap alatt 2 OOP stud - aszittem ez a Div 1 srácok 😛
több mint 4 éve
Graham viszont pont 9-szer annyit hozott, mint az elődje.....😊Itt nem mertem, de a másik ligámban felvettem Tyler Johnsont, aki ott 10 pontot hozott, itt csak 6 lett volna neki.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Vaughn is mekkora FA húzás volt, - 3 pontos Rb. 🤬Igen, az szép találat volt az biztos 😀
Tony Adams