bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
Vaughn is mekkora FA húzás volt, - 3 pontos Rb. 🤬
több mint 4 éve
Micsoda hirig volt Mr Tikitaka-ért... good luck a szerencsés nyertesnek...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Nyugi, én Scooty Millert raktam be 3 ligában a csapatba, reális volt, hogy Evans mellett ő lesz a másik favorit célpont, lett is szép nullázás belőle...Este 10kor kidőltem...az utolsó pillanatig nem tudtam eldönteni, hogy lecseréljem e Evans-t. Végül nem tettem.
somoskovig
Hozott egy egyszerű átlagot 😉
A Bills szekciómmal nem tudom mit kezdjek! Lesz meccs/nem lesz meccs? Még szerencs, hogy Herbert-et még az utolsó pillanatban is be tudom rakni Allen helyére, de Montgomer-t már nem tudom pótolni, pláne Chubb kidőlése után 😕
több mint 4 éve
Nyugi, én Scooty Millert raktam be 3 ligában a csapatba, reális volt, hogy Evans mellett ő lesz a másik favorit célpont, lett is szép nullázás belőle...
több mint 4 éve
Devin White 5 pont... Jó lesz ez megint...Jah, David is csak 9-et hozott, nagyon keveset futott a Bears és zömmel a szélekre passzoltak.
FLZOLI
több mint 4 éve
Devin White 5 pont... Jó lesz ez megint...
több mint 4 éve
Thunder kiesett, 3 visszalépő volt, de azért erre nem építenék, korábbi években max 1-1 visszalépő volt.Tudom hogy ez pont tőlem, aki szarul kezdett, rosszul hangzik majd,de talán a kiesők létszámát lehetne csökkenteni,. Ha jól rémlik az alapszakasz utolsó 2 és a playoff utolsó 2 esik ki. Talán elég volna az alapszakasz utolsókat elengedni.Én se mondhatok semmit 😊
Tony Adams
Egyébként kár a jövőre tervezni, az idei szezonba se esett ki senki ha jól emlékszem, csak lemorzsolódott aki abbahagyta
FLZOLI
több mint 4 éve
Tudom hogy ez pont tőlem, aki szarul kezdett, rosszul hangzik majd,de talán a kiesők létszámát lehetne csökkenteni,. Ha jól rémlik az alapszakasz utolsó 2 és a playoff utolsó 2 esik ki. Talán elég volna az alapszakasz utolsókat elengedni.Én se mondhatok semmit 😊
Tony Adams
Egyébként kár a jövőre tervezni, az idei szezonba se esett ki senki ha jól emlékszem, csak lemorzsolódott aki abbahagyta
több mint 4 éve
Tudom hogy ez pont tőlem, aki szarul kezdett, rosszul hangzik majd,de talán a kiesők létszámát lehetne csökkenteni,. Ha jól rémlik az alapszakasz utolsó 2 és a playoff utolsó 2 esik ki. Talán elég volna az alapszakasz utolsókat elengedni.Azzal az a gond, hogy akkor a két másodosztályból csak 1-1 ember jutna fel, ami azért nem lenne fair velük szemben.
Tony Adams
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
Tudom hogy ez pont tőlem, aki szarul kezdett, rosszul hangzik majd,de talán a kiesők létszámát lehetne csökkenteni,. Ha jól rémlik az alapszakasz utolsó 2 és a playoff utolsó 2 esik ki. Talán elég volna az alapszakasz utolsókat elengedni.
több mint 4 éve
Jó hát ezt tudtuk előre sajnos, hogy ez egy ilyen szezon lesz, ha egyáltalán végigmegy, sok mindent nem lehet tenni csak reménykedni. Beállításokat meg gondolom nem lehet állítani már szezon közben, akármit is szeretnénk.Igen, sajnos ez benne volt már az elején, hogy így alakulhat. De igazából ez nem csak a fantasyra igaz, hanem irl is..Csak az IR-rel az a baj, hogy aki csak bye week-re megy COVID miatt, mert nem játszik a csapata, az nem lesz out a meccsre, csak bye week. Ha mondjuk most hétvégén beesne egy Pats, Titans, Raiders, Chiefs kvartett meccstörlés (aszsem náluk volt pozitív teszt az elmúlt pár napban), akkor ugye megy velük a Bills és a Denver (még "szerencse", hogy a Raiders és a Chiefs egymás ellen játszik, így nem vinnének még két csapatot bye weekre), plusz alapból pihen a Detroit és a Green Bay, ez kompletten meg tud borítani egy csapatot, ha valaki pechesebb közülünk, nem is tud ennyi játékost egyszerre padra rakni, pótolni, ki kellene dobálnia esetleg húzó játékosokat vagy elengedni egy hetet...szerintem sincs nagyon más variáció, mint benyelni a faszt ilyenkor..Szerintem a legfontosabb, hogy konzisztensen alkalmazzuk akármi is lesz... viszont én speciel igazából nem látok jobb módszert arra, mint hogy engedni a dolgokat, ahogy zajlanak... nyilván lesz akit jobban érint... de bármelyik csapat lehet a következő, lehet h a Patriots / Raiders / XYZ csapat?Nem tudom. De azért ha mondjuk 1-nél több bye week jut egy csapatnak a COVID miatt, az nem túl fair. Vagy úgy tekintjük, mintha az adott játékos sérült lenne?Lassan elkezdhetünk gondolkodni különböző forgatókönyveken, hogy mi lesz, ha egyre több meccset törölnek...mit lehet ezzel kezdeni?
somoskovig
Szesze
somoskovig
Lehet mondani h ez is véletlenszerű, éppúgy mint a sérülések.
Ha elkezded megengedni, h A szituáció esetén adott GM felvehet plusz játékosokat/plusz játékosokat IR-re tehet, de B szituáció esetén nem.. előbb-utóbb önmagaddal fogsz ellentmondásba keveredni.
Meghallgatom ha vannak jobb tervek (részletekbe menően), de nem igazán látok jobb opciókat jelenleg...
PS: aki COVID listára kerül, nyilván az mehet Out/IR, mint eddig is... ennyi.
Igor
esetleg az IR-re tehető játékosok számát lehetne megnövelni, de akkor mindenkinek fixen
Szesze
Nekem sincs jó ötletem, a pad méretének növelése se jó ötlet, mert az meg végképp megöli a waivert, de tartok tőle, hogy eléggé szerencsejáték jellege lesz a szezonnak pár héten belül.
somoskovig
Valami olyasmit lehetne kitalálni, hogy a covidos bye week-eseket IR-re lehessen tenni.
Szesze
több mint 4 éve
Igen, sajnos ez benne volt már az elején, hogy így alakulhat. De igazából ez nem csak a fantasyra igaz, hanem irl is..Csak az IR-rel az a baj, hogy aki csak bye week-re megy COVID miatt, mert nem játszik a csapata, az nem lesz out a meccsre, csak bye week. Ha mondjuk most hétvégén beesne egy Pats, Titans, Raiders, Chiefs kvartett meccstörlés (aszsem náluk volt pozitív teszt az elmúlt pár napban), akkor ugye megy velük a Bills és a Denver (még "szerencse", hogy a Raiders és a Chiefs egymás ellen játszik, így nem vinnének még két csapatot bye weekre), plusz alapból pihen a Detroit és a Green Bay, ez kompletten meg tud borítani egy csapatot, ha valaki pechesebb közülünk, nem is tud ennyi játékost egyszerre padra rakni, pótolni, ki kellene dobálnia esetleg húzó játékosokat vagy elengedni egy hetet...szerintem sincs nagyon más variáció, mint benyelni a faszt ilyenkor..Szerintem a legfontosabb, hogy konzisztensen alkalmazzuk akármi is lesz... viszont én speciel igazából nem látok jobb módszert arra, mint hogy engedni a dolgokat, ahogy zajlanak... nyilván lesz akit jobban érint... de bármelyik csapat lehet a következő, lehet h a Patriots / Raiders / XYZ csapat?Nem tudom. De azért ha mondjuk 1-nél több bye week jut egy csapatnak a COVID miatt, az nem túl fair. Vagy úgy tekintjük, mintha az adott játékos sérült lenne?Lassan elkezdhetünk gondolkodni különböző forgatókönyveken, hogy mi lesz, ha egyre több meccset törölnek...mit lehet ezzel kezdeni?
somoskovig
Szesze
somoskovig
Ha elkezded megengedni, h A szituáció esetén adott GM felvehet plusz játékosokat/plusz játékosokat IR-re tehet, de B szituáció esetén nem.. előbb-utóbb önmagaddal fogsz ellentmondásba keveredni.
Meghallgatom ha vannak jobb tervek (részletekbe menően), de nem igazán látok jobb opciókat jelenleg...
Igor
esetleg az IR-re tehető játékosok számát lehetne megnövelni, de akkor mindenkinek fixen
Szesze
Nekem sincs jó ötletem, a pad méretének növelése se jó ötlet, mert az meg végképp megöli a waivert, de tartok tőle, hogy eléggé szerencsejáték jellege lesz a szezonnak pár héten belül.
somoskovig
Valami olyasmit lehetne kitalálni, hogy a covidos bye week-eseket IR-re lehessen tenni.
több mint 4 éve
Csak az IR-rel az a baj, hogy aki csak bye week-re megy COVID miatt, mert nem játszik a csapata, az nem lesz out a meccsre, csak bye week. Ha mondjuk most hétvégén beesne egy Pats, Titans, Raiders, Chiefs kvartett meccstörlés (aszsem náluk volt pozitív teszt az elmúlt pár napban), akkor ugye megy velük a Bills és a Denver (még "szerencse", hogy a Raiders és a Chiefs egymás ellen játszik, így nem vinnének még két csapatot bye weekre), plusz alapból pihen a Detroit és a Green Bay, ez kompletten meg tud borítani egy csapatot, ha valaki pechesebb közülünk, nem is tud ennyi játékost egyszerre padra rakni, pótolni, ki kellene dobálnia esetleg húzó játékosokat vagy elengedni egy hetet...szerintem sincs nagyon más variáció, mint benyelni a faszt ilyenkor..Szerintem a legfontosabb, hogy konzisztensen alkalmazzuk akármi is lesz... viszont én speciel igazából nem látok jobb módszert arra, mint hogy engedni a dolgokat, ahogy zajlanak... nyilván lesz akit jobban érint... de bármelyik csapat lehet a következő, lehet h a Patriots / Raiders / XYZ csapat?Nem tudom. De azért ha mondjuk 1-nél több bye week jut egy csapatnak a COVID miatt, az nem túl fair. Vagy úgy tekintjük, mintha az adott játékos sérült lenne?Lassan elkezdhetünk gondolkodni különböző forgatókönyveken, hogy mi lesz, ha egyre több meccset törölnek...mit lehet ezzel kezdeni?
somoskovig
Szesze
somoskovig
Igor
Szesze
több mint 4 éve
szerintem sincs nagyon más variáció, mint benyelni a faszt ilyenkor..Szerintem a legfontosabb, hogy konzisztensen alkalmazzuk akármi is lesz... viszont én speciel igazából nem látok jobb módszert arra, mint hogy engedni a dolgokat, ahogy zajlanak... nyilván lesz akit jobban érint... de bármelyik csapat lehet a következő, lehet h a Patriots / Raiders / XYZ csapat?Nem tudom. De azért ha mondjuk 1-nél több bye week jut egy csapatnak a COVID miatt, az nem túl fair. Vagy úgy tekintjük, mintha az adott játékos sérült lenne?Lassan elkezdhetünk gondolkodni különböző forgatókönyveken, hogy mi lesz, ha egyre több meccset törölnek...mit lehet ezzel kezdeni?
somoskovig
Szesze
somoskovig
Igor
több mint 4 éve
Szerintem a legfontosabb, hogy konzisztensen alkalmazzuk akármi is lesz... viszont én speciel igazából nem látok jobb módszert arra, mint hogy engedni a dolgokat, ahogy zajlanak... nyilván lesz akit jobban érint... de bármelyik csapat lehet a következő, lehet h a Patriots / Raiders / XYZ csapat?Nem tudom. De azért ha mondjuk 1-nél több bye week jut egy csapatnak a COVID miatt, az nem túl fair. Vagy úgy tekintjük, mintha az adott játékos sérült lenne?Lassan elkezdhetünk gondolkodni különböző forgatókönyveken, hogy mi lesz, ha egyre több meccset törölnek...mit lehet ezzel kezdeni?
somoskovig
Szesze
somoskovig
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Nem tudom. De azért ha mondjuk 1-nél több bye week jut egy csapatnak a COVID miatt, az nem túl fair. Vagy úgy tekintjük, mintha az adott játékos sérült lenne?Lassan elkezdhetünk gondolkodni különböző forgatókönyveken, hogy mi lesz, ha egyre több meccset törölnek...mit lehet ezzel kezdeni?
somoskovig
Szesze
több mint 4 éve
Lassan elkezdhetünk gondolkodni különböző forgatókönyveken, hogy mi lesz, ha egyre több meccset törölnek...mit lehet ezzel kezdeni?
somoskovig
több mint 4 éve
Lassan elkezdhetünk gondolkodni különböző forgatókönyveken, hogy mi lesz, ha egyre több meccset törölnek...
több mint 4 éve
Ha hihetnék a projected pontoknak, Pratt már top 10es LB volna, heti szinten 10 ponttal fölé lövik csórikámat. 😀De majd ezen a héten megnyomjuk Pratt komával. | nem |
több mint 4 éve
Ennyire nem bíztok Negyedemberben? 😊Myles Jack nevére sem kerestem még rá ennyiszer twitteren,mint az utóbbi 1-2 napban,de jönnek a jó hírek, nem IR. 😀"Jack (ankle) didn't practice Wednesday." 😊
Tony Adams
Ha lesz is valami max 1-2 hét, úgy nézem (de azért szurkál-szurkál-szurkál tovább 😊)
Viszont innentől valszeg Dakotát már csak az out of position potenciál miatt muszáj lesz rosteren tartanom és cipelnem... nem sok ilyen ember van a ligában, de bármi történik jackkel és ő lenne a helyettese, egy heti 15-20 pontos DE nagyon durva lenne.
Igor
(Shaquille Quarterman, idei újonc) Jó nekem is long shot, de hátha megelőztem a trendeket
több mint 4 éve
Ok, elfogadva.Szesze, az eredetit visszadobtam, a módosított mehet, ha küldöd.Rendben, küldöm mindjárt.
csi77
Szesze
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
New York - New York... 😀Jó de cserébe kárpótoltak a Giants meccsei.. ohh wait.Viszont mivel nekem eddig 4 Jetses védőm volt, így végignéztem az összes meccsüket,Részvétem.
Szesze
Igor
Szesze
több mint 4 éve
Jó de cserébe kárpótoltak a Giants meccsei.. ohh wait.Viszont mivel nekem eddig 4 Jetses védőm volt, így végignéztem az összes meccsüket,Részvétem.
Szesze
Igor
több mint 4 éve
Viszont mivel nekem eddig 4 Jetses védőm volt, így végignéztem az összes meccsüket,Részvétem.
Szesze
több mint 4 éve
Igen, alapvetően nézve Cashman visszatérése után Williamson pozícióját gyengíti, Hewitt volt eddig az egyetlen fix pont. Viszont mivel nekem eddig 4 Jetses védőm volt, így végignéztem az összes meccsüket, és az alapján nekem Hewitt kifejezetten gyengének tűnt, hiába volt every down.. nem véletlenül vettem ki a kezdőből, más kérdés hogy végül jobban szerepelt a héten, mint KPL. Hát majd kiderül mi lesz, a trade-et átírtam akkor.Egyelőre mondjuk Hewitt a legfixebb.. és Williamson/Ogletree a neccesebb, akik helyére mehetne inkább Cashman..1-2 hét és Cashman jön vissza IR-ről, már elkezdett edzeni, szóval Hewitt kapcsán is lesznek kérdőjelek azért.Szóval, ha jól értem, Hewitt-ot adnád ugyanebben a felállásban? Az mehet.Így gondolom én is, nyilván egy egyértelműen fullos LB-t sosem adnék egy CB-ért, mert az a jelenlegi helyzetben sokkal többet ér. Szóval van benne kockázat én nem vitatom, de szerintem nem lesz gond KPL-el. (De mondom: ha Hewitt-ban jobban bízol, akkor mehet ő is).Igen, tizenegynéhánypontos corner mindig van FA-n, sőt némi szerencsével bele lehet találni még jobba is. Humphry számai meg lejjebb fognak jönni, mert nem fog minden meccsen turnovert csinálni. Egy jó lb egyértelműen értékesebb, de hogy KPL olyan jó lesz-e arra azért nem fognék.Nem tartom ezt rossz cserének, de függ attól, hogy Peters pályára tud e lépni. Ezért várok egy kicsit még...Sztem Petersnél jobb CB-t szedsz FA-ról.... a lényegi resze az én szememben, hogy mennyire kell LB/KPL és megbízol-e benne.
csi77
Ha igen, sztem no brainer a trade...
Igor
Jakehomer
Szesze
csi77
somoskovig
Igor