bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
"top LB" - nem tudom ez alatt pontosan mit érteszTop CB érdekelne inkább, így akkor az most off. Hill/Hopkins csak top LB-ért érné meg nekem. Melyikük mozdítható valamilyen csillagállással?WR-nek nagyon örülnék.. LB csak Hopkins/Hill valamelyikéért menne.. de a másik három CB-m közül bármelyik mehet Jeudyért mondjuk. (szerintem DT poszton amúgy megvagy... nem tudom Nándihoz képest pl miért kellene upgrade, teljesen jó mindkét embered szvsz)Írd le egyáltalán ki jönne szóba a csapatomból 😊Akinek van eladó DT, LB2-3 vagy CB-je szóljon 😊CB bármelyik (Diggs drága, a többi relatíve olcsó), esetleg DT (Allen drága, Oliver középdrága), nagyon esetleg LB is... depends mit adsz érte.
FLZOLI
Igor
Ahogy látom WR poszton vagy karcsú csak kb.
Meg LB poszton a sérülések miatt jelenleg, de ahogy nézem ott túl sokan is lesznek ha át kell mozgatni IR-ről az embereket
FLZOLI
Igor
FLZOLI
Gondolom Leo annak számít, a kérdés h Baker v Kiser az-e? (szerintem igen)
Felteszem Crowder nem az.. de az elkerülhetetlen Martinez sérülés után majd ő is az lesz 😊
Hopkinsért bármelyikük mozgatható.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Top CB érdekelne inkább, így akkor az most off. Hill/Hopkins csak top LB-ért érné meg nekem. Melyikük mozdítható valamilyen csillagállással?WR-nek nagyon örülnék.. LB csak Hopkins/Hill valamelyikéért menne.. de a másik három CB-m közül bármelyik mehet Jeudyért mondjuk. (szerintem DT poszton amúgy megvagy... nem tudom Nándihoz képest pl miért kellene upgrade, teljesen jó mindkét embered szvsz)Írd le egyáltalán ki jönne szóba a csapatomból 😊Akinek van eladó DT, LB2-3 vagy CB-je szóljon 😊CB bármelyik (Diggs drága, a többi relatíve olcsó), esetleg DT (Allen drága, Oliver középdrága), nagyon esetleg LB is... depends mit adsz érte.
FLZOLI
Igor
Meg LB poszton a sérülések miatt jelenleg, de ahogy nézem ott túl sokan is lesznek ha át kell mozgatni IR-ről az embereket
FLZOLI
Igor
több mint 4 éve
WR-nek nagyon örülnék.. LB csak Hopkins/Hill valamelyikéért menne.. de a másik három CB-m közül bármelyik mehet Jeudyért mondjuk. (szerintem DT poszton amúgy megvagy... nem tudom Nándihoz képest pl miért kellene upgrade, teljesen jó mindkét embered szvsz)Írd le egyáltalán ki jönne szóba a csapatomból 😊Akinek van eladó DT, LB2-3 vagy CB-je szóljon 😊CB bármelyik (Diggs drága, a többi relatíve olcsó), esetleg DT (Allen drága, Oliver középdrága), nagyon esetleg LB is... depends mit adsz érte.
FLZOLI
Igor
FLZOLI
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Eléggé egyensúlyban érzem most a csapatot, mindenhol legalább elmegy szintre sikerült felhozni a hitványról, szóval nagyon remélem sikerül majd pár győzelmet összekaparni, hogy szóba jöhessen a bentmaradás majd 😊
több mint 4 éve
Írd le egyáltalán ki jönne szóba a csapatomból 😊Akinek van eladó DT, LB2-3 vagy CB-je szóljon 😊CB bármelyik (Diggs drága, a többi relatíve olcsó), esetleg DT (Allen drága, Oliver középdrága), nagyon esetleg LB is... depends mit adsz érte.
FLZOLI
Igor
több mint 4 éve
Akinek van eladó DT, LB2-3 vagy CB-je szóljon 😊CB bármelyik (Diggs drága, a többi relatíve olcsó), esetleg DT (Allen drága, Oliver középdrága), nagyon esetleg LB is... depends mit adsz érte.
FLZOLI
több mint 4 éve
Akinek van eladó DT, LB2-3 vagy CB-je szóljon 😊
több mint 4 éve
Ejnye, aszittem Flowers talán lecsúszik (van Ginkel nem volt reális), de hogy még őt is kiszedtétek, ejj...Keeperben szívtam Fullerrel eleget, itt tudtam kárpótolni magam. 😊
És nyilván somos vitte Rapp-et, what a surprise.. 😀 de végülis fair enough, ha jól emlékszem majdnem annyira szereti mint én 😊
Igor
több mint 4 éve
Ejnye, aszittem Flowers talán lecsúszik (van Ginkel nem volt reális), de hogy még őt is kiszedtétek, ejj...És nyilván somos vitte Rapp-et, what a surprise.. 😀 de végülis fair enough, ha jól emlékszem majdnem annyira szereti mint én 😊
több mint 4 éve
Na szerintem innentől van értelme beszélni a dologról:Good news! @ESPNFantasy private league commissioners can now add Bench and IR slots. Good luck!
— Mike Clay (@MikeClayNFL) October 14, 2020
több mint 4 éve
Egyébként korábban feljott mint téma a flex pozíciók behozasa, ami szerintem simán megfontolásra érdemes lenne.Mondjuk nekem az ESPN ezzel a merev posztbeosztással jobban tetszik, mint az NFL.com DL-LB -DB posztjai
Például egy plussz DB (CB vagy S) poszt illetve a mostani 2DT 2DE 3LB leosztast is lehetne kombinálni hogy ne legyen ilyen merev.
FLZOLI
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Walker és Winfried mellé luxus lenne. Plussz eddig szívtam a QB-poszttal (ahogy tavaly is..) cserélni sem tudtam, szóval Dalton és Lock, nem érdekel az ésszerűség 😊Tied a no 1 pick...Azóta kikukaztam, nyilván azelőtt miután Fuller meghal 😊Elvitted Rappet előlem - neked biztos nem 😛Ha magabiztos lennél a tudásodban bedobnad a közösbe a forrasaid hogy mindenki gazdalkodjon vele ahogy tudd 😊Hát, az eddigi hetek waiver tapasztalatai alapján, valszeg több/jobb forrásból tájékozódom, mint a legtöbb manager 😛Ő alapból mindent tudTöbb az elérhető infó.De nem csak a többieknek hanem neked is...
Igor
Janek
Jakehomer
Igor
FLZOLI
Igor
FLZOLI
Igor
több mint 4 éve
Tied a no 1 pick...Azóta kikukaztam, nyilván azelőtt miután Fuller meghal 😊Elvitted Rappet előlem - neked biztos nem 😛Ha magabiztos lennél a tudásodban bedobnad a közösbe a forrasaid hogy mindenki gazdalkodjon vele ahogy tudd 😊Hát, az eddigi hetek waiver tapasztalatai alapján, valszeg több/jobb forrásból tájékozódom, mint a legtöbb manager 😛Ő alapból mindent tudTöbb az elérhető infó.De nem csak a többieknek hanem neked is...
Igor
Janek
Jakehomer
Igor
FLZOLI
Igor
FLZOLI
több mint 4 éve
Azóta kikukaztam, nyilván azelőtt miután Fuller meghal 😊Elvitted Rappet előlem - neked biztos nem 😛Ha magabiztos lennél a tudásodban bedobnad a közösbe a forrasaid hogy mindenki gazdalkodjon vele ahogy tudd 😊Hát, az eddigi hetek waiver tapasztalatai alapján, valszeg több/jobb forrásból tájékozódom, mint a legtöbb manager 😛Ő alapból mindent tudTöbb az elérhető infó.De nem csak a többieknek hanem neked is...
Igor
Janek
Jakehomer
Igor
FLZOLI
Igor
több mint 4 éve
You win 😥Az biztos, én pl csak iktriadot olvasomHát, az eddigi hetek waiver tapasztalatai alapján, valszeg több/jobb forrásból tájékozódom, mint a legtöbb manager 😛Ő alapból mindent tudTöbb az elérhető infó.De nem csak a többieknek hanem neked is...
Igor
Janek
Jakehomer
Igor
Jakehomer
több mint 4 éve
Egyébként korábban feljott mint téma a flex pozíciók behozasa, ami szerintem simán megfontolásra érdemes lenne.Például egy plussz DB (CB vagy S) poszt illetve a mostani 2DT 2DE 3LB leosztast is lehetne kombinálni hogy ne legyen ilyen merev.
több mint 4 éve
Elvitted Rappet előlem - neked biztos nem 😛Ha magabiztos lennél a tudásodban bedobnad a közösbe a forrasaid hogy mindenki gazdalkodjon vele ahogy tudd 😊Hát, az eddigi hetek waiver tapasztalatai alapján, valszeg több/jobb forrásból tájékozódom, mint a legtöbb manager 😛Ő alapból mindent tudTöbb az elérhető infó.De nem csak a többieknek hanem neked is...
Igor
Janek
Jakehomer
Igor
FLZOLI
több mint 4 éve
Az biztos, én pl csak iktriadot olvasomHát, az eddigi hetek waiver tapasztalatai alapján, valszeg több/jobb forrásból tájékozódom, mint a legtöbb manager 😛Ő alapból mindent tudTöbb az elérhető infó.De nem csak a többieknek hanem neked is...
Igor
Janek
Jakehomer
Igor
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Ha magabiztos lennél a tudásodban bedobnad a közösbe a forrasaid hogy mindenki gazdalkodjon vele ahogy tudd 😊Hát, az eddigi hetek waiver tapasztalatai alapján, valszeg több/jobb forrásból tájékozódom, mint a legtöbb manager 😛Ő alapból mindent tudTöbb az elérhető infó.De nem csak a többieknek hanem neked is...
Igor
Janek
Jakehomer
Igor
több mint 4 éve
Hát, az eddigi hetek waiver tapasztalatai alapján, valszeg több/jobb forrásból tájékozódom, mint a legtöbb manager 😛Ő alapból mindent tudTöbb az elérhető infó.De nem csak a többieknek hanem neked is...
Igor
Janek
Jakehomer
több mint 4 éve
Ő alapból mindent tudTöbb az elérhető infó.De nem csak a többieknek hanem neked is...
Igor
Janek
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
De nem csak a többieknek hanem neked is...Több az elérhető infó.miért könnyebb ?Nah végül majdnem még a 300 pont is meglett a héten, egyelőre nagyon megy a szekér idén, és mivel szerencsére nem 1-1 ember jó játékára vannak kihegyezve az eredmények (a héten pl 12 emberem szerzett 15+ pontot..), így továbbra is bizakodó vagyok. Jelenleg 250+os átlagom van ami nyilván nem tartható sokáig, de ezzel a teljesítménnyel gyakorlatilag fél lábbal már most PO-ban vagyok.Úgy mondjuk hogy egész évben volt kb 4 sérülésed, nem nehéz... sőt, általában a kulcsembereid riválisai esnek ki. 😕
Somos következik aki elég ellentétes előjellel készül a meccsre, de azért persze sose lehet tudni mikor fordul a kerék.
Szesze
PS: nem örülök a csütörtöki waivernek se, sokkal könnyebb így a többieknek waiverezni...
Igor
Janek
Igor
több mint 4 éve
Viccesnek fog tűnni, amit mondok.. de az IR-es sérüléseknek van azért némi pozitív hozadéka is - pl egyértelműen tiszta helyzetet teremt olyan szempontból, h egyből IR, nem kell minden héten a Q tag-ekkel szenvedni ami limitálja a rosteraktivitás lehetőségét (sőt mivel season ending, nem foglal IR spotot se, hisz már ki is dobtad.)Egyet értek mindezzel természetesen (bár személy szerint én örülnék neki, ha pl Barkley-nak még lenne esélye visszatérni, inkább menedzselném a rostert..) A sérülésekkel idén egyelőre ezt leszámítva tényleg elég jól állok, de mondjuk a tavalyi évemet illene is kompenzálni valamivel 😊 Barkley kiesése is azért fáj elsősorban, mert az RB1 poszt az amit gyakorlatilag lehetetlen pótolni, bár Gurley szerencsére RB1 szinten tolja egyelőre, így végül is RB2 hiányom van csak, az meg mint az eredmények is mutatják menedzselhető.
Lásd például, Hunternél pl egyelőre csak pusmogások vannak hogy season-ending lesz.. de kénytelen vagyok cipelni kell heteken át. IR-en van, de foglalja a helyet.. great pick...
Másrészt nyilván a szezon végére összeadódik majd, mert minden héten hozzájön +1 kihagyott hét, de ha most így Week 5 után megszámolnánk kinek hány embere esett ki / hány hetet hagyott ki, ez a 3 hét Barkleynál (+1 Lazard hét) fájó, de szerintem ettől még átlag alatti.
Félre ne értsd, nyilván bazierős csapatod van, tele vagy TOP 5-10 emberekkel és megérdemelten állsz az első helyen (egyelőre 😛), de tartom a véleményem h ebben szerepe van annak is h egyelőre nem kellett hétről-hétre a rosterrel sokat zsonglőrködni / átlag alatti sérülésed volt. Megvan a fix 3 LB, fix Gurley/Ridley/McLaurin, Jonnu + Donald/Jordan - nyilván ez bazierős mag... ha így egyben marad PO-ig, akkor te leszel a favorit.
Igor
A draftom egyébként még annál is jobb lett, mint gondoltam. Nálam mondjuk - ellentétben veletek - Cunningham top10 várományos volt, de azért ennyire jóra nem számítottam én se (szerintem vissza is fog esni kicsit). De van egy csomó igazi steal, pl Jonnu Smith (20.kör) vagy Oluokun (19) baromi nagy húzások voltak (Donald és Ridley szintén, de bennük mondjuk biztos is voltam) és egyelőre szerencsére BB is hozza amiben bíztam. (más kérdés, hogy így utólag nyilván marha nagy hülyeségnek tűnik, hogy ott hagytam Rodgerst a hetedik körben, de nem számítottam tőle még csak közel se ilyen teljesítményre..)
több mint 4 éve
Persze mire Lock felépül lesz QB a waiveren 😊Amúgy tök mindegy, még egyszer nem megyek bele a D# játékosok mindenek felett irányba és behuzom Daltont 😊