bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
Csak a LAR miatt húztam be, meglátjuk (egyébként még nem feltétlen végleges döntés, bár sztem marad).főleg hogy az e heti meccs amúgy is kemény lesz, simán dönthet 1-1 ilyen.Akinek van ideje h bye weekes backup DE-t spájzoljon LB poszton, mert már így is 230 pontra projectálják, azt elég nehéz sajnálni...
Szesze
(Jaylon amúgy csapda sztem btw, bár a LAR elfogadható matchup... sok sikert hozzá)
Igor
Az espn-es projectionök meg baromságok, mint már említettem párszor😊 Most is van egy rakás hülyeség csak az én csapatomnál.. én nem is nézem ezeket már régóta. (a szezon előtt pl sikerült nekik a 14. helyre belőni.. - amúgy most éppen pont téged tettek oda 😀)
több mint 4 éve
Nem igaz, hogy akárkit rakok elsőre, hetek óta nem kerül hozzám még egy se.😕Ez pont jol van igy 😂😂😂
zavi27
több mint 4 éve
főleg hogy az e heti meccs amúgy is kemény lesz, simán dönthet 1-1 ilyen.Akinek van ideje h bye weekes backup DE-t spájzoljon LB poszton, mert már így is 230 pontra projectálják, azt elég nehéz sajnálni...
Szesze
(Jaylon amúgy csapda sztem btw, bár a LAR elfogadható matchup... sok sikert hozzá)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Persze, mert Mayo most jött vissza IR-ről.. Erre a hétre még jó lett volna (nekem is), de utána szép lassan szerintem kiszorult volna Mayo kárára (bár nyilván Mayo egy kalap szar amúgy, Crowder meg tényleg nem volt rossz, szóval ez se biztos). Számomra most az a kérdés Mayo milyen állapotban van, ha bírja végig az nekem nagy szopás lesz vélhetően, főleg hogy az e heti meccs amúgy is kemény lesz, simán dönthet 1-1 ilyen.Hát, Crowderről elég pozitívan nyilatkozgattak (már múlt héten is), és úgy láttam a sérüléséig végig a pályán volt (85% snap-ig), csak utána jött be Mayo a maradék 15%-ra..Ez mondjuk szarul jött nekem is, mert így vélhetően pont Mayo lesz helyette az every down LB (vélhetően egyébként is vett volna el snapet Crowdertől bőven a közeljövőben, sőt valószínű ki is szorította volna 1-2 héten belül..) aki nyilván ellenem tolja hétvégén.Minshewt elcserélném. Bármilyen defensive játékos érdekel.Tae Crowder eladó - 100% snapes 3 down LB, return TD-vel. Végre NY megtalálta a második számú LB-jét... oh wait, hát nem IR-re megy ő is egyből?
Pálca
A rohadt életbe mostmár.... már nem is a bödön aljáról kell turkálni, hanem átütöttem a hordó alját meg 3 földtani réteget, és a fosszilizált szardarabmaradványok között kell turkálnom..
Grat Jake, kapsz egy ingyen W-t.
Igor
Szesze
Ráadásul Majonéz se egy világmegváltó LB azért, szerintem Crowder is megmaradt volna, legalább part time szinten, nem hiszem h fullra kiszorították volna.. (LB4/5-nek jó lett volna)
Csak nyilván az a gond, h főleg erre az 1 hétre kellett volna, amikor két LB-m van bye-on.. és a KC edzői stáb is kitalálta, hogy 2 snapet adnak Gaynek... ezek után benne is nehéz megbízni.
Igor
több mint 4 éve
Hát, Crowderről elég pozitívan nyilatkozgattak (már múlt héten is), és úgy láttam a sérüléséig végig a pályán volt (85% snap-ig), csak utána jött be Mayo a maradék 15%-ra....Ez mondjuk szarul jött nekem is, mert így vélhetően pont Mayo lesz helyette az every down LB (vélhetően egyébként is vett volna el snapet Crowdertől bőven a közeljövőben, sőt valószínű ki is szorította volna 1-2 héten belül..) aki nyilván ellenem tolja hétvégén.Minshewt elcserélném. Bármilyen defensive játékos érdekel.Tae Crowder eladó - 100% snapes 3 down LB, return TD-vel. Végre NY megtalálta a második számú LB-jét... oh wait, hát nem IR-re megy ő is egyből?
Pálca
A rohadt életbe mostmár.... már nem is a bödön aljáról kell turkálni, hanem átütöttem a hordó alját meg 3 földtani réteget, és a fosszilizált szardarabmaradványok között kell turkálnom..
Igor
Szesze
Ráadásul Majonéz se egy világmegváltó LB azért, szerintem Crowder is megmaradt volna, legalább part time szinten, nem hiszem h fullra kiszorították volna.. (mindegy, a lényeg h LB4/5-nek jó lett volna - így meg valszeg valóban bejátssza magát Mayo a 3-4 hét alatt..)
Csak nyilván az a gond, h főleg erre az 1 hétre kellett volna, amikor két LB-m van bye-on.. és a KC edzői stáb is kitalálta, hogy 2 snapet adnak Gaynek... ezek után benne is nehéz megbízni.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Ez mondjuk szarul jött nekem is, mert így vélhetően pont Mayo lesz helyette az every down LB (vélhetően egyébként is vett volna el snapet Crowdertől bőven a közeljövőben, sőt valószínű ki is szorította volna 1-2 héten belül..) aki nyilván ellenem tolja hétvégén.Minshewt elcserélném. Bármilyen defensive játékos érdekel.Tae Crowder eladó - 100% snapes 3 down LB, return TD-vel. Végre NY megtalálta a második számú LB-jét... oh wait, hát nem IR-re megy ő is egyből?
Pálca
Igor
több mint 4 éve
Nem igaz, hogy akárkit rakok elsőre, hetek óta nem kerül hozzám még egy se.😕
több mint 4 éve
Minshewt elcserélném. Bármilyen defensive játékos érdekel.Tae Crowder eladó - 100% snapes 3 down LB, return TD-vel. Végre NY megtalálta a második számú LB-jét... oh wait, hát nem IR-re megy ő is egyből?
Pálca
több mint 4 éve
Minshewt elcserélném. Bármilyen defensive játékos érdekel.
több mint 4 éve
Grat Cylon Toasternek! Két maradék játékosom visszahozta a rohadtul cikiről nagyon cikire a vereségem besorolását....😀Köszi szerencsém volt
csi77
több mint 4 éve
De ők nem is lettek leszarozva instant 😊 Goodson volt a legnagyobb lb steal, gyorsan meg is szabadultál tőle 😀Ez egy ilyen szezon... kockáztattam, mert azt gondoltam h tudok 4/5 LB-ket szerezni (tudtam is) / kellett a korai bye week QB... csak nyilván Jones -273C alatti szintet hoz....
Jakehomer
Az a csoda, hogy a sok sérülés / minden szarul sikerült move ellenére is előtted vagyok 😛
Másik kedvenc szar LB-m, Cunningham is kurva sok pontot termel - ettől függetlenül Henry köszönte is neki a 94 yardos TD-t 😊
Nyilván a contractja miatt nem valószínű h benchelik.. de ettől még szar IRL playa 😛
Egyébként ugyanaz a szitu MIN/HOU-ban, ordenáréan szar a védelem (a várakozások ellenére), ezért több a tackle opportunity + megsérült a társ LB, így még több a lehetőség.
Igaz, beugrott a No 2 LB helyére egy nímand, aki ugyanúgy/jobban termel mint a nagynevű elődje...
(Kendricks amúgy teljesen jó, és elég sokan ide várták, mindenkinél TOP 10 alja volt.)
Meglátjuk szezon végén hol lesz, TOP 5 meglehet neki, TOP 10 valszeg garantált a sok sérüléssel.
Ha nézed a Cards meccseket, nem fog padra szorulni, magasan a legjobb lb a csapatbanJakehomerOh boy... szerintem Simmons be fog zavarni PO-ra (nem létezik h végigtolják a szezont 15% snap share-rel), de benne van a pakliban, h elég hülyék és benntartják ezt a fantasztikus Hicks-Campbell duót, és mondjuk slot CB-ként játszatják a srácot.
Mondjuk ez az ARI LB poszt tényleg vérszegény, nagy versenytárs valóban nincs mögötte (én Vallejo fan voltam egyetemen, de sztem neki NFL-ben nem osztanak lapot), bár szerintem a Cards azzal lenne a legbeljebb ha 3 safetyvel játszanának (Baker/Thompson/Banjo)
Nyilván nem fognak.
Barnes valóban jó amúgy -> ergo tuti benchelik amikor Kirksey visszatér 😀
több mint 4 éve
De ők nem is lettek leszarozva instant 😊 Goodson volt a legnagyobb lb steal, gyorsan meg is szabadultál tőle 😀Segítsetek már, ki a nr1 lb idén?Kiser 1 körrel később, Goodson 10 körrel később.. nagy steal volt Devondre. Sok sikert vele, amikor fantasy PO-ra majd a padra szorul 😉
| És DeVondreval nem is merek már villogni, akkora steal volt 😀 |
Jakehomer
Igor
Ha nézed a Cards meccseket, nem fog padra szorulni, magasan a legjobb lb a csapatban. Amúgy Barnes is kurva jó, de ott nyilván Kirskey esetleges visszatérése bezavarhat.
Az első heti katasztrófa óta már lassan annyi pontot átlagolok, mint Szesze.
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Segítsetek már, ki a nr1 lb idén?Kiser 1 körrel később, Goodson 10 körrel később.. nagy steal volt Devondre. Sok sikert vele, amikor fantasy PO-ra majd a padra szorul 😉
| És DeVondreval nem is merek már villogni, akkora steal volt 😀 |
Jakehomer
több mint 4 éve
Segítsetek már, ki a nr1 lb idén? | És DeVondreval nem is merek már villogni, akkora steal volt 😀 |
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Segítek, BYE lesz a státusza. 😀Akinél van LB szóljon, akár a No1-2 szintű akár a No3 😊Ahogy írtam, bármelyik LB mehet, csak Leo státuszát megvárnám a héten 😊
Akár Hill, Hopkins, Walker, Jarrett, Waller is mozdítható, rugalmasan megoldjuk, hogy kijojjon a matek 😊
FLZOLI
Igor
több mint 4 éve
Persze, olvastam, de hátha lesz más is aki mozgolódna mert amúgy 2db LB kéne 😊Akinél van LB szóljon, akár a No1-2 szintű akár a No3 😊Ahogy írtam, bármelyik LB mehet, csak Leo státuszát megvárnám a héten 😊
Akár Hill, Hopkins, Walker, Jarrett, Waller is mozdítható, rugalmasan megoldjuk, hogy kijojjon a matek 😊
FLZOLI
Igor
Amúgy "evidens" volt, hogy amikor úgy tűnt egyensúlyba kerül a csapat Bush kidől és lesz egy nagy needem megint...
több mint 4 éve
Akinél van LB szóljon, akár a No1-2 szintű akár a No3 😊Ahogy írtam, bármelyik LB mehet, csak Leo státuszát megvárnám a héten 😊
FLZOLI
több mint 4 éve
LVE remélem, most már kibírja egészségesen a szezont, ideje lenne azt a teljesítményt hoznia, amit vártam tőle...Heh, én is ezt hittem Mostert-re... haha.
somoskovig
több mint 4 éve
Akinél van LB szóljon, akár a No1-2 szintű akár a No3 😊Akár Hill, Hopkins, Walker, Jarrett, Waller is mozdítható, rugalmasan megoldjuk, hogy kijojjon a matek 😊
több mint 4 éve
Grat Cylon Toasternek! Két maradék játékosom visszahozta a rohadtul cikiről nagyon cikire a vereségem besorolását....😀
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Reszvetem Göbi.... A roncsderbit behuztam 167 ponttal... Rohejes...nagyon kemény volt 😀
Kájzerszóze
több mint 4 éve
Nekem jön Rajna, szintén 2-4-es mérleggel, a vesztes nagyjából végleg elköszönhet bármilyen PO álomtól, és mehet a kiesés ellen, a győtes még pár körig álmodozhat. 😊LVE remélem, most már kibírja egészségesen a szezont, ideje lenne azt a teljesítményt hoznia, amit vártam tőle...
több mint 4 éve
Lol, Drake 33 pont.. na akkor meg jo bench-csel se nyertem volna.Az a baj, h most jön a szezon keményebb része, és eléggé sanszos h W7 es W9 is bukta lesz - egyelore 150 pontra projectalt csapatot tudok a palyara kuldeni serulesek/bye weekek miatt, fantasztikus...
És gondolom Mostertet se teszik IR-re waiverhataridoig...
több mint 4 éve
Reszvetem Göbi.... A roncsderbit behuztam 167 ponttal... Rohejes...