bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
A meccsen kiirtak hogy martinez 10 tackle es meg utana is palyan volt... most 9 van nalaFirst world problems...
Janek
Nyilván FOX =/= ESPN, és másképp számolták.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
A meccsen kiirtak hogy martinez 10 tackle es meg utana is palyan volt... most 9 van nala
több mint 4 éve
Most sem sikerült..A legszebb az lenne, ha a HC -5 pontja miatt szopnék végül 😀Yep. Még döntetlen, de átszámolás után még sose nyertem.
Jakehomer
Jakehomer
több mint 4 éve
Apróság, de a pontosság kedvéért - Igazából az INT 6.5 pont, mert automatikus beleszámol egy PD-t is.. pont úgy, mint ahogy a sack is 6 pont (tackle 2 pont, sack 4 pont)Akkor még csak különösebben jó meccse se volt addig 😛
Igor
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
JakehomerApróság, de a pontosság kedvéért - Igazából az INT 6.5 pont, mert automatikus beleszámol egy PD-t is.. pont úgy, mint ahogy a sack is 6 pont (tackle 2 pont, sack 4 pont)
Jones meg nyilvan vicc volt 😀 Downs jobban bosszantott, Quincy WIlliamstol picit fazom egyelore... meglatjuk mi lesz.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
12,5-et átlagol, na ezt hozta önerőből plusz az ajándék pick Wentz kretén döntése miatt 😊Nagy meccse volt, de nem óriási (10-es skálán 8-as mondjuk) - 11 ponttal kiegyeztem volna, a 17.5 azért elég sok egy CB-től, még tőle is...Bradberry is csatlakozhat.Annyira azért nem volt nagy meccse, Wentz szerencsére kisegítette egy okos passzal 😊
Igor
Jakehomer
Legalább Pepperst benchelted... mondjuk h tökös vagyok, én is kezdethettem volna Jonest 😀 (az a 80 yardos rush, loooool)
PS: Downs-on is filóztam amúgy.. csak a sok Mayo talk miatt nem mertem, pedig nekem lett volna igazam. 😕
Igor
Peppersszel a fasz kivan, minden héten rajta filózok a legtöbbet, hogy berakjam-e, nyilván olyankor hoz végre egy jó meccset, amikor bencsen hagyom, de a másik két S sokkal megbízhatóbb, úgyhogy sokat remélhetőleg nem bukok ezen.
Jones kezdetése elég nagy faszság lett volna imo, az nem volt benne, hogy fut egy egész pályás TD-t (gondolom, te örültél a legjobban, hogy megbotlott 😀 ), AR sokkal jobb matchup előzetesen a Houston ellen.
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Nagy meccse volt, de nem óriási (10-es skálán 8-as mondjuk) - 11 ponttal kiegyeztem volna, a 17.5 azért elég sok egy CB-től, még tőle is...Bradberry is csatlakozhat.Annyira azért nem volt nagy meccse, Wentz szerencsére kisegítette egy okos passzal 😊
Igor
Jakehomer
Legalább Pepperst benchelted... mondjuk h tökös vagyok, én is kezdethettem volna Jonest 😀 (az a 80 yardos rush, loooool)
PS: Downs-on is filóztam amúgy.. csak a sok Mayo talk miatt nem mertem, pedig nekem lett volna igazam. 😕
több mint 4 éve
Bradberry is csatlakozhat.Annyira azért nem volt nagy meccse, Wentz szerencsére kisegítette egy okos passzal 😊
Igor
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Bradberry is csatlakozhat.
több mint 4 éve
Ugyanezt gondolom Boston Scott-ról.
több mint 4 éve
Menj a fszomba golden tate.Shepard is.....
Tony Adams
több mint 4 éve
Menj a fszomba golden tate.
több mint 4 éve
Nálam nem fért el bye week / 4 safety miatt... nem rossz pick, valszeg TOP 10 safety nem lesz azért, de 10-30 közt lehet bármi, teljesen jó húzás.Harrison Smith miért nem kellett senkinek? Kevés pontot hoz? Azt néztem a snap száma megvan.A bye week + 12 pont az utóbbi három meccsen nyilván nem verte fel az értékét, de ettől függetlenül sztem jó lesz ő.
caminoi
Szesze
több mint 4 éve
Harrison Smith miért nem kellett senkinek? Kevés pontot hoz? Azt néztem a snap száma megvan.A bye week + 12 pont az utóbbi három meccsen nyilván nem verte fel az értékét, de ettől függetlenül sztem jó lesz ő.
caminoi
több mint 4 éve
caminoi
225
Harrison Smith miért nem kellett senkinek? Kevés pontot hoz? Azt néztem a snap száma megvan.
több mint 4 éve
Persze, aligha fenntartható, de a Seattle-t kivéve nagyon bika O ellen nem is nagyon játszanak, talán még a Bills, ha Allen nem romlik tartósan le.De mondjuk amíg a Cards D jó, márpedig eddig azok, addig szerintem nem fognak változtatni.Pontok terén igen, bár a 4.4 YPC run def és bottom 10 pressure rate/quarterback hit rate nem túl jó előjel - kíváncsi leszek meddig tart ez ki.. mert sztem ez inkább abból jön, h elég könnyű volt azért a menetrendjük - lásd Football team, Jets, Dalton akit előbb nagyban szidtál 😀
Jakehomer
Aztán a Detroit Golladay nélkül is 26 pont, Carolina McCaffers nélkül 31 pont - szóval én szkeptikus vagyok, közepes D ez inkább szerintem..
Simmons meg kb 1 meccsnyi snapnél tart (79 ha jól számoltam) - jogos, h meg kell találni a helyét, én is kíváncsi leszek..
Igor
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Szerintem Somosnál is beütött a mázli faktor, sajnálatodra ellened.Ezt előre sose lehet tudni, Somos pl sztem kevesebb eséllyel vágott neki a múlt hétnek, aztán mégis simán lezúzott.Persze, mert Mayo most jött vissza IR-ről.. Erre a hétre még jó lett volna (nekem is), de utána szép lassan szerintem kiszorult volna Mayo kárára (bár nyilván Mayo egy kalap szar amúgy, Crowder meg tényleg nem volt rossz, szóval ez se biztos). Számomra most az a kérdés Mayo milyen állapotban van, ha bírja végig az nekem nagy szopás lesz vélhetően, főleg hogy az e heti meccs amúgy is kemény lesz, simán dönthet 1-1 ilyen.Nem kell itt nagy meglepetésekre számitani. Nagyon fos a csapatom az éven.
Szesze
Az auto-draft egy 20 fős ligában COVID-dal terhelt éven könnyű kieséshez vezet.
Múlt héten mindenki gálázott nálam és lehoztak az év legjobb meccsét, nem kell félned nem lesz ismétlés.
Simán 150-170 körül lesz nálam a plafon, ha a csapatod hozni fog egy átlag 190-200-as meccset akkor sima győzelem lesz. Mayo milyen lesz (szar) nem számit.
schuldid
Szesze
Nála ez a 220-230 a plafon, ha jó napot fognak ki a játékosai, a pontszám a 200 körül.
Lehetne, ha nem betliznének a játékosai, mert igy inkább 170+.
Nálam egyszer volt kutyavásár 260+, egyszer év elején 220, egyébként 160-170, két hete 130.
Neked az alja 200 pont, egyébként 230,250,270,290. Nincs miről beszélni.
Nem az én kis csapatom fogja a világot kimozdítani a tengelyéből.
több mint 4 éve
Ezt előre sose lehet tudni, Somos pl sztem kevesebb eséllyel vágott neki a múlt hétnek, aztán mégis simán lezúzott.Persze, mert Mayo most jött vissza IR-ről.. Erre a hétre még jó lett volna (nekem is), de utána szép lassan szerintem kiszorult volna Mayo kárára (bár nyilván Mayo egy kalap szar amúgy, Crowder meg tényleg nem volt rossz, szóval ez se biztos). Számomra most az a kérdés Mayo milyen állapotban van, ha bírja végig az nekem nagy szopás lesz vélhetően, főleg hogy az e heti meccs amúgy is kemény lesz, simán dönthet 1-1 ilyen.Nem kell itt nagy meglepetésekre számitani. Nagyon fos a csapatom az éven.
Szesze
Múlt héten mindenki gálázott nálam és lehoztak az év legjobb meccsét, nem kell félned nem lesz ismétlés.
Simán 150-170 körül lesz nálam a plafon, ha a csapatod hozni fog egy átlag 190-200-as meccset akkor sima győzelem lesz. Mayo milyen lesz (szar) nem számit.
schuldid
több mint 4 éve
De mondjuk amíg a Cards D jó, márpedig eddig azok, addig szerintem nem fognak változtatni.Pontok terén igen, bár a 4.4 YPC run def és bottom 10 pressure rate/quarterback hit rate nem túl jó előjel - kíváncsi leszek meddig tart ez ki.. mert sztem ez inkább abból jön, h elég könnyű volt azért a menetrendjük - lásd Football team, Jets, Dalton akit előbb nagyban szidtál 😀
Jakehomer
Aztán a Detroit Golladay nélkül is 26 pont, Carolina McCaffers nélkül 31 pont - szóval én szkeptikus vagyok, közepes D ez inkább szerintem..
Simmons meg kb 1 meccsnyi snapnél tart (79 ha jól számoltam) - jogos, h meg kell találni a helyét, én is kíváncsi leszek..
több mint 4 éve
Persze, mert Mayo most jött vissza IR-ről.. Erre a hétre még jó lett volna (nekem is), de utána szép lassan szerintem kiszorult volna Mayo kárára (bár nyilván Mayo egy kalap szar amúgy, Crowder meg tényleg nem volt rossz, szóval ez se biztos). Számomra most az a kérdés Mayo milyen állapotban van, ha bírja végig az nekem nagy szopás lesz vélhetően, főleg hogy az e heti meccs amúgy is kemény lesz, simán dönthet 1-1 ilyen.Nem kell itt nagy meglepetésekre számitani. Nagyon fos a csapatom az éven.
Szesze
több mint 4 éve
Másik kedvenc szar LB-m, Cunningham is kurva sok pontot termel - ettől függetlenül Henry köszönte is neki a 94 yardos TD-t 😊Cunningham tényleg szar, azt az egész pályás TD-t ne is mondd, anélkül múlt héten sima liba ide. Kendricks ezzel szemben nem rossz játékos, de tény, hogy a sok pontja részben annak is köszönhető, hogy rengeteget van pályán, és mivel hátrányban vannak sokat, elég sok középső futást tud levadászni. Azt nem érzem faktornak, hogy mellette Barr megsérült, Wilson még jobbnak is tűnik.
Nyilván a contractja miatt nem valószínű h benchelik.. de ettől még szar IRL playa 😛
Egyébként ugyanaz a szitu MIN/HOU-ban, ordenáréan szar a védelem (a várakozások ellenére), ezért több a tackle opportunity + megsérült a társ LB, így még több a lehetőség.
Igor
Oh boy... szerintem Simmons be fog zavarni PO-ra (nem létezik h végigtolják a szezont 15% snap share-rel), de benne van a pakliban, h elég hülyék és benntartják ezt a fantasztikus Hicks-Campbell duót, és mondjuk slot CB-ként játszatják a srácot.Campbell az egyetlen, aki valamiféle cover képességgel rendelkezik abból az lb sorból, nyilván messze van ő is az igazán jótól, de tényleg nem ő a gyenge pont a védelemben. Simmons pocsék volt eddig, amikor pályára került, persze amíg a helyét nem találják meg, addig nem fair ítélkezni. Én Hicks helyett próbálnám ki, nálam ő ilyen Cunningham szintű rossz lb, aki 6-8 yardon csinál egy csomó tackle-t, ha épp nem megy el mellette a play. De mondjuk amíg a Cards D jó, márpedig eddig azok, addig szerintem nem fognak változtatni.
Igor
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
akkor meg minek véded a védhetetlent? 😊Mind1, nekem csak jó, ha ti ezek alapján hoztok döntéseket 😊Nyilván ezért kezdetek most 2db 0 pontra projectált LB-t, közte "Sean" Franklint 😀
Szesze
Igor
több mint 4 éve
Mind1, nekem csak jó, ha ti ezek alapján hoztok döntéseket 😊Nyilván ezért kezdetek most 2db 0 pontra projectált LB-t, közte "Sean" Franklint 😀
Szesze
több mint 4 éve
Nekem kurvára nem volt reális az elején se a 14. hely..de számtalan hülyeség van benne ezen kívül is nyilván. A heti projectionökről meg annyit, hogy engem pl tavaly ha jól emlékszem egy kivételével minden meccsen esélyesnek hoztak ki.. (lett 2 győzelmem összesen, abból az egyik persze pont azon a meccsen amikor az ellenfél volt kihozva) és többször kaptam ki 100+ ponttal is ezeken a meccseken.A heti projectionok szerintem jok, ebben nem értünk egyet... nyilván itt-ott updatelni kell dolgokat sérüléseknél / a snapszázalékot nem mindig találják el, de 100%-os kezdőknél általában szerintem reasonable a projection.Csak a LAR miatt húztam be, meglátjuk (egyébként még nem feltétlen végleges döntés, bár sztem marad).főleg hogy az e heti meccs amúgy is kemény lesz, simán dönthet 1-1 ilyen.Akinek van ideje h bye weekes backup DE-t spájzoljon LB poszton, mert már így is 230 pontra projectálják, azt elég nehéz sajnálni...
Szesze
(Jaylon amúgy csapda sztem btw, bár a LAR elfogadható matchup... sok sikert hozzá)
Igor
Az espn-es projectionök meg baromságok, mint már említettem párszor😊 Most is van egy rakás hülyeség csak az én csapatomnál.. én nem is nézem ezeket már régóta. (a szezon előtt pl sikerült nekik a 14. helyre belőni.. - amúgy most éppen pont téged tettek oda 😀)
Szesze
A szezon vegi eredmény hulyeseg - mert mindig az adott heti/pillanatban bent lévő kezdoket extrapolaljak egesz szezonra, nyilvan IR-es emberek/bye weekes így nem vesznek figyelembe
De ha ez a kezdom maradna egesz szezonra, lehet reális a 14. hely... (mondjuk két hete én is voltam első még, amikor zúzott Rodgers/az LB osztag)
Igor
Mind1, nekem csak jó, ha ti ezek alapján hoztok döntéseket 😊
több mint 4 éve
A heti projectionok szerintem jok, ebben nem értünk egyet... nyilván itt-ott updatelni kell dolgokat sérüléseknél / a snapszázalékot nem mindig találják el, de 100%-os kezdőknél általában szerintem reasonable a projection.Csak a LAR miatt húztam be, meglátjuk (egyébként még nem feltétlen végleges döntés, bár sztem marad).főleg hogy az e heti meccs amúgy is kemény lesz, simán dönthet 1-1 ilyen.Akinek van ideje h bye weekes backup DE-t spájzoljon LB poszton, mert már így is 230 pontra projectálják, azt elég nehéz sajnálni...
Szesze
(Jaylon amúgy csapda sztem btw, bár a LAR elfogadható matchup... sok sikert hozzá)
Igor
Az espn-es projectionök meg baromságok, mint már említettem párszor😊 Most is van egy rakás hülyeség csak az én csapatomnál.. én nem is nézem ezeket már régóta. (a szezon előtt pl sikerült nekik a 14. helyre belőni.. - amúgy most éppen pont téged tettek oda 😀)
Szesze
A szezon vegi eredmény hulyeseg - mert mindig az adott heti/pillanatban bent lévő kezdoket extrapolaljak egesz szezonra, nyilvan IR-es/bye weekes embereket így nem veszik figyelembe.
De ha ez a kezdom maradna egesz szezonra, lehet reális a 14. hely... (mondjuk két hete én is voltam első még, amikor zúzott Rodgers/az LB osztag)