bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
Igen, az ilyen teljesítményt ők is jóra szokták értékelni.... 😊pff😊Csere QB volt az utolsó 10 percben 😊Inkább arra hogy csinál 30at mondjuk, aztán lefutattják az órát, meg csere QB kb uccsó negyedben már.😊Persze, bazdmeg Mahomes megint most csinálj 52 pontot.Azért a Jets ellen lehetett rá számítani 😊 Tuitt 4Prezi 😊
zavi27
Göbi
zavi27
Göbi
zavi27
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
pff😊Csere QB volt az utolsó 10 percben 😊Inkább arra hogy csinál 30at mondjuk, aztán lefutattják az órát, meg csere QB kb uccsó negyedben már.😊Persze, bazdmeg Mahomes megint most csinálj 52 pontot.Azért a Jets ellen lehetett rá számítani 😊 Tuitt 4Prezi 😊
zavi27
Göbi
zavi27
Göbi
több mint 4 éve
Csere QB volt az utolsó 10 percben 😊Inkább arra hogy csinál 30at mondjuk, aztán lefutattják az órát, meg csere QB kb uccsó negyedben már.😊Persze, bazdmeg Mahomes megint most csinálj 52 pontot.Azért a Jets ellen lehetett rá számítani 😊 Tuitt 4Prezi 😊
zavi27
Göbi
zavi27
több mint 4 éve
Hát ez a hét nagyon szomorú.... ez az a hét, amit megyerhettem volna picit több mákkal / Diggs-szel 😕 pedig úgy érzem, alapvetően jól játszottam.. de sok apróság sajnos caminoi felé billentette a dolgot (Rodgers-Adams TD meccs, a TD-szarás a másik oldalon in general, Goff garbo time (kb 15 pont), LAC HC (6p), Gallopozo/Kittle sztori...Hát ezen a héten a 170-et se sikerült megugrani.. Jövő héten talán nem a punterem szerzi a legtöbb pontot 😀
Azért grat, bár nem kis mennyiségű bosszankodás van bennem most 😕
Most megint ott tartok, hogy a 2.,3.,4 és 6. körös playrerem IR-en van, ebből ketten már másodszorra sérülnek meg idén 😀 😥
Szesze ellen biztos kikapunk, valszeg 270-et fog csinálni a héten, 5-4-ről pedig nehéz lesz.
Igor
több mint 4 éve
Hát ez a hét nagyon szomorú.... ez az a hét, amit megyerhettem volna picit több mákkal / Diggs-szel 😕 pedig úgy érzem, alapvetően jól játszottam.. de sok apróság sajnos caminoi felé billentette a dolgot (Rodgers-Adams TD meccs, a TD-szarás a másik oldalon in general, Goff garbo time (kb 15 pont), LAC HC (6p), Gallopozo/Kittle sztori...Azért grat, bár nem kis mennyiségű bosszankodás van bennem most 😕
Most megint ott tartok, hogy a 2.,3.,4 és 6. körös playrerem IR-en van, ebből ketten már másodszorra sérülnek meg idén 😀 😥
Szesze ellen biztos kikapunk, valszeg 270-et fog csinálni a héten, 5-4-ről pedig nehéz lesz.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Inkább arra hogy csinál 30at mondjuk, aztán lefutattják az órát, meg csere QB kb uccsó negyedben már.😊Persze, bazdmeg Mahomes megint most csinálj 52 pontot.Azért a Jets ellen lehetett rá számítani 😊 Tuitt 4Prezi 😊
zavi27
Göbi
több mint 4 éve
Jól van Cook. B...odj meg.Főleg úgy, hogy a cseréjének jutott 8 yard, 0 pontért.....
zinedine5
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Persze, bazdmeg Mahomes megint most csinálj 52 pontot.Azért a Jets ellen lehetett rá számítani 😊 Tuitt 4Prezi 😊
zavi27
több mint 4 éve
Az igen Spillane 41 pont 😀Grat, pont ellenem...😊
Elszabadult a srác, remélem ez a csupaszív őrült túléli a szezont mert rendesen amortizálja magát
FLZOLI
A párharcokat ezen kívül is te nyerted, a Miami elkapók nálad Grant 16 - Parker 6 nálam, KC-ból Hill 24, CEH 3, az irányítók közti különbségről nem is beszélve.....
Óriási öltözködés lesz ebből, igaz előzetesen a QB bye miatt arra is vettem.
Hajrá Bad Bones!
több mint 4 éve
Fantasztikus hét volt.. Az oké, hogy a mértékadó espn 214 pontos projectionjét nem sikerült megütni, de hogy a 160-at se azért az szép. A padom persze hozta magát 😊 Az a vicc, hogy ha nincs McLeod összemákolt TD-je a végén akkor még lenne is reális esélyem. Persze lófaszt érdemeltem ezen a héten, nem győzelmet, nyilván sikerült a DE kérdést megint elcseszni.. Na mind1, belefért, de remélem ezzel letudtam a szerencsétlenkedést.
több mint 4 éve
Hát igen. Ott bent maradt pár TD. Viszont látva a mai eredményeket, az is kevés lett volna, úgyhogy gratula a győzelemhez.Amikor Neal kiütötte Sheffieldet, az nem volt jó ómen a hétre, de végül úgy éreztem, hogy még olcsón megúsztam a TNF-et, Julio dominált, hozhatott volna akár kétszer ennyi pontot is némi szerencsével. Aztán ma Cook gyakorlatilag egyedül megnyerte.Csütörtök után, meg kb. az első félidőig még azt gondoltam lesz keresnivalóm. Aztán ez elmúlt.Jól van Cook. B...odj meg.Hát igen, jó volt a matchup, de így is kemény extra. 30 pontos játékosom se nagyon volt idén, nemhogy 50 😊
zinedine5
Jakehomer
Volt egy kb. 83-78, amiből lett egy 85-115, meg egy 100-150.
zinedine5
Jakehomer
több mint 4 éve
Amikor Neal kiütötte Sheffieldet, az nem volt jó ómen a hétre, de végül úgy éreztem, hogy még olcsón megúsztam a TNF-et, Julio dominált, hozhatott volna akár kétszer ennyi pontot is némi szerencsével. Aztán ma Cook gyakorlatilag egyedül megnyerte.Csütörtök után, meg kb. az első félidőig még azt gondoltam lesz keresnivalóm. Aztán ez elmúlt.Jól van Cook. B...odj meg.Hát igen, jó volt a matchup, de így is kemény extra. 30 pontos játékosom se nagyon volt idén, nemhogy 50 😊
zinedine5
Jakehomer
zinedine5
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Az igen Spillane 41 pont 😀 Elszabadult a srác, remélem ez a csupaszív őrült túléli a szezont mert rendesen amortizálja magát
több mint 4 éve
Meglepne, ha David és Bradley 50 pont alatt zárna, de legyen igazad. 😊hm? David kb 12-15 pont lesz, Bradley meg alig fog játszani várhatóan.
Sanco
több mint 4 éve
hát pedig most már egyértelműen neked áll, röhej, de 160 pont elég lesz a győzelemhezTudtam, hogy szar hetem lesz, de azért ez túlzás.. terített betli.Eddig mind a szerzett, mind a kapott pontokban a második helyen állok parádés 4-3-mal. Most valószínű mindkét "dobogón" lejjebb csúszok, de azért az nagyon meglepne, ha ezt a hetet behúznám.
Szesze
Sanco
több mint 4 éve
Tudtam, hogy szar hetem lesz, de azért ez túlzás.. terített betli.Eddig mind a szerzett, mind a kapott pontokban a második helyen állok parádés 4-3-mal. Most valószínű mindkét "dobogón" lejjebb csúszok, de azért az nagyon meglepne, ha ezt a hetet behúznám.
Szesze
több mint 4 éve
Tudtam, hogy szar hetem lesz, de azért ez túlzás.. terített betli.
több mint 4 éve
Csütörtök után, meg kb. az első félidőig még azt gondoltam lesz keresnivalóm. Aztán ez elmúlt.Jól van Cook. B...odj meg.Hát igen, jó volt a matchup, de így is kemény extra. 30 pontos játékosom se nagyon volt idén, nemhogy 50 😊
zinedine5
Jakehomer
több mint 4 éve
Jól van Cook. B...odj meg.Hát igen, jó volt a matchup, de így is kemény extra. 30 pontos játékosom se nagyon volt idén, nemhogy 50 😊
zinedine5
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Persze, bazdmeg Mahomes megint most csinálj 52 pontot.
több mint 4 éve
Jól van Cook. B...odj meg.
több mint 4 éve
Remelem, nálad is kezdő Jennings 😊Miután keeperben 1 hétre kell DE, itt meg kellene egy normális egész szezonra, ezért a sorrend különbsége.Mondjuk Jennings azon kevés ember egyike, aki OOP stud lehet... szóval a szememben elég illogikus ez a megközelítés.
somoskovig
Az is meglepő, hogy Tanner senkinek nem kellett... vicces hogy Simmons / Vallejo volt a két legjobb grade, lehetne benchelni a két startert 😛
Igor
több mint 4 éve
Clbass: persze pont ellenem tart karriernapot Chinn... Ennyi a baratsag???😂😂😂😂
több mint 4 éve
Hmm... azért ez a két TD nem esett jól Samueltől első negyedben, de legalább meccsben vagyunk, mindenki hozott egy átlagközeli szintet, itt-ott kicsivel alatta v fölötte - kár hogy Koe, Pride és Franklin semmit nem csinált második félidőben, jobb lett volna az Atlanta van hátrányban.Oh well, egy szolid LB teljesítménnyel és Rodgers-szel talán meglehet a 150 innentől, aztán a többi poszt meg sajnos már lutri... 200-220 közé remélhetőleg odaérünk megint.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)