bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
Vicc... remelem a puntered is csinal meg sacket meg dob egy TD-t, Szesze... 😕Kiszakadt a zsák rendesen, ideje volt 3 szar forduló után. Szinte mindenki hozta magát (eddig), ráadásul sikerült nagyon jó embereket kukáznom, úgyhogy elégedett vagyok 😊
Jo lenne 1 wint osszeturni valahogy azert, esetleg a 6-7-tel meg ennyi ponttal talan bent tudok maradni... talan.
Igor
több mint 4 éve
Imádom amikor garbabe time TDkkel picsáznak el.🙄
több mint 4 éve
Vicc... remelem a puntered is csinal meg sacket meg dob egy TD-t, Szesze... 😕Jo lenne 1 wint osszeturni valahogy azert, esetleg a 6-7-tel meg ennyi ponttal talan bent tudok maradni... talan.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Hm jó ez a hét 😊 Q és D státusz nélkül csak 4 játékosom került O státuszba 😊 És ma még persze az 50-50-es Callahan is kuka lett.
több mint 4 éve
Sajnos Ridley is out lett, ez is várható volt, de azért elég nagy érvágás.Azért egyik se nagy meglepetés..Carson és Bosa is out, ez megint átbillent feléd ... 😕Hát én azért nem bánom, hogy nálam van, beugrónak tökéletes lesz a szezon második felére.Watkins micsoda húzás volt... ezt hívják "trap drop"-nak / "poison drop"-nak 😛Még mindig nem mnodtál Reednél jobb jelöltet... valszeg azért, mert a Reed körüli kérdőjelek ellenére sincs ilyen 😛Nincs sokkal jobb (mondjuk Olsen lehet az, ha játszik), de remélem emiatt az 1-2 pont miatt fogsz kiszopni 😀
Jonnunál meg a targetek fogytak el, mert AJ Brown és Corey Davis is belépett elé ilyen tekintetben.
Most a héten biztos lesz egy 7-8 targetes meccse és csinál 100 yard 2 TD-t majd, előre látom..
Igor
Jonnu esélytelen (lehet le is cserélem..), de legyen igazad😊
Nekem most egy másik WR-re kéne ráéreznem (ha se Ridley, se Watkins nem lesz)
Szesze
Igor
Amúgy azért nagyon élném, ha játékra jelentkezne a héten és éppen ő végezne ki 😊 (bár Ridley nyilván fontosabb lenne, hogy felépüljön)
Szesze
Igor
Szesze
több mint 4 éve
Carsonban reménykedtem, ő elég keményen/hamar visszajött a múltkori sérülés után is.... és ezúttal korábban outra tették mint múlt héten.Azért egyik se nagy meglepetés..Carson és Bosa is out, ez megint átbillent feléd ... 😕Hát én azért nem bánom, hogy nálam van, beugrónak tökéletes lesz a szezon második felére.Watkins micsoda húzás volt... ezt hívják "trap drop"-nak / "poison drop"-nak 😛Még mindig nem mnodtál Reednél jobb jelöltet... valszeg azért, mert a Reed körüli kérdőjelek ellenére sincs ilyen 😛Nincs sokkal jobb (mondjuk Olsen lehet az, ha játszik), de remélem emiatt az 1-2 pont miatt fogsz kiszopni 😀
Jonnunál meg a targetek fogytak el, mert AJ Brown és Corey Davis is belépett elé ilyen tekintetben.
Most a héten biztos lesz egy 7-8 targetes meccse és csinál 100 yard 2 TD-t majd, előre látom..
Igor
Szesze
Igor
Amúgy azért nagyon élném, ha játékra jelentkezne a héten és éppen ő végezne ki 😊 (bár Ridley nyilván fontosabb lenne, hogy felépüljön)
Szesze
Igor
Szesze
Igor
Sztem az lesz a kulcskérdés, hogy QB poszton mit tudok produkálni. Ha az legalább egy jó/átlag lesz akkor nekem áll a meccs, de félek, hogy beégés lesz ez a hét ott. Még vacilálok, hogy melyiket játszassam egyáltalán.Carsonban reménykedtem, ő elég keményen/hamar visszajött a múltkori sérülés után is.... és ezúttal korábban outra tették mint múlt héten.Azért egyik se nagy meglepetés..Carson és Bosa is out, ez megint átbillent feléd ... 😕Hát én azért nem bánom, hogy nálam van, beugrónak tökéletes lesz a szezon második felére.Watkins micsoda húzás volt... ezt hívják "trap drop"-nak / "poison drop"-nak 😛Még mindig nem mnodtál Reednél jobb jelöltet... valszeg azért, mert a Reed körüli kérdőjelek ellenére sincs ilyen 😛Nincs sokkal jobb (mondjuk Olsen lehet az, ha játszik), de remélem emiatt az 1-2 pont miatt fogsz kiszopni 😀
Igor
Szesze
Igor
Szesze
Igor
Szesze
Igor
több mint 4 éve
Carsonban reménykedtem, ő elég keményen/hamar visszajött a múltkori sérülés után is.... és ezúttal korábban outra tették mint múlt héten.Azért egyik se nagy meglepetés..Carson és Bosa is out, ez megint átbillent feléd ... 😕Hát én azért nem bánom, hogy nálam van, beugrónak tökéletes lesz a szezon második felére.Watkins micsoda húzás volt... ezt hívják "trap drop"-nak / "poison drop"-nak 😛Még mindig nem mnodtál Reednél jobb jelöltet... valszeg azért, mert a Reed körüli kérdőjelek ellenére sincs ilyen 😛Nincs sokkal jobb (mondjuk Olsen lehet az, ha játszik), de remélem emiatt az 1-2 pont miatt fogsz kiszopni 😀
Igor
Szesze
Igor
Szesze
Igor
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Azért egyik se nagy meglepetés..Carson és Bosa is out, ez megint átbillent feléd ... 😕Hát én azért nem bánom, hogy nálam van, beugrónak tökéletes lesz a szezon második felére.Watkins micsoda húzás volt... ezt hívják "trap drop"-nak / "poison drop"-nak 😛Még mindig nem mnodtál Reednél jobb jelöltet... valszeg azért, mert a Reed körüli kérdőjelek ellenére sincs ilyen 😛Nincs sokkal jobb (mondjuk Olsen lehet az, ha játszik), de remélem emiatt az 1-2 pont miatt fogsz kiszopni 😀
Igor
Szesze
Igor
Szesze
Igor
több mint 4 éve
Carson és Bosa is out, ez megint átbillent feléd ... 😕Hát én azért nem bánom, hogy nálam van, beugrónak tökéletes lesz a szezon második felére.Watkins micsoda húzás volt... ezt hívják "trap drop"-nak / "poison drop"-nak 😛Még mindig nem mnodtál Reednél jobb jelöltet... valszeg azért, mert a Reed körüli kérdőjelek ellenére sincs ilyen 😛Nincs sokkal jobb (mondjuk Olsen lehet az, ha játszik), de remélem emiatt az 1-2 pont miatt fogsz kiszopni 😀
Igor
Szesze
Igor
Szesze
több mint 4 éve
Szia!AP mehetne egy csere LB,vagy kezdő S értékbenLáttad az ajánlatom? Nem baj ha nem tetszik, csak fura, hogy 2 napja nincs reakció, inkább rákérdezek.
Janek
caminoi
Nem szoktam ránézni csütörötk pénteken mindjárt megvizsgálom!
több mint 4 éve
Ha valaki szeptember közepén azt mondta volna, hogy novemberben Travis Homer és Patrick Laird közül kell kiválasztanom a kezdő RB-emet,nagyon kiröhögtem volna....😬Guberálós ligában ez alap pedig.😊
Tony Adams
több mint 4 éve
Ha valaki szeptember közepén azt mondta volna, hogy novemberben Travis Homer és Patrick Laird közül kell kiválasztanom a kezdő RB-emet,nagyon kiröhögtem volna....😬
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 4 éve
caminoi
224
AP mehetne egy csere LB,vagy kezdő S értékbenLáttad az ajánlatom? Nem baj ha nem tetszik, csak fura, hogy 2 napja nincs reakció, inkább rákérdezek.
Janek
több mint 4 éve
Hát én azért nem bánom, hogy nálam van, beugrónak tökéletes lesz a szezon második felére.Watkins micsoda húzás volt... ezt hívják "trap drop"-nak / "poison drop"-nak 😛Még mindig nem mnodtál Reednél jobb jelöltet... valszeg azért, mert a Reed körüli kérdőjelek ellenére sincs ilyen 😛Nincs sokkal jobb (mondjuk Olsen lehet az, ha játszik), de remélem emiatt az 1-2 pont miatt fogsz kiszopni 😀
Igor
Szesze
Igor
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
Watkins micsoda húzás volt... ezt hívják "trap drop"-nak / "poison drop"-nak 😛Még mindig nem mnodtál Reednél jobb jelöltet... valszeg azért, mert a Reed körüli kérdőjelek ellenére sincs ilyen 😛Nincs sokkal jobb (mondjuk Olsen lehet az, ha játszik), de remélem emiatt az 1-2 pont miatt fogsz kiszopni 😀
Igor
Szesze
több mint 4 éve
Még mindig nem mnodtál Reednél jobb jelöltet... valszeg azért, mert a Reed körüli kérdőjelek ellenére sincs ilyen 😛Nincs sokkal jobb (mondjuk Olsen lehet az, ha játszik), de remélem emiatt az 1-2 pont miatt fogsz kiszopni 😀
Igor
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
Még mindig nem mnodtál Reednél jobb jelöltet... valszeg azért, mert a Reed körüli kérdőjelek ellenére sincs ilyen 😛 Jonnunál meg a targetek fogytak el, mert AJ Brown és Corey Davis is belépett elé ilyen tekintetben.
Szerkesztette: Igor
több mint 4 éve
Ok, de Reed.. most tért vissza a 100. sérüléséből, üvegből van a csávó, én konkrétan abban bíztam, hogy egyáltalán nem is fog játszani (nemtom végül mennyi snapet kapott). Nyilván sérülések nélkül lenne benne komoly potenciál is akár, de így hogy ráadásul most tért vissza biztos nem őt húztam volna be. De persze nem a TE poszt szokta megváltani a világot, Jonnu is szar lett a sérülése óta, úgyhogy nagyjából nincs jelentősége.Nézd meg aGesicki is elérhető volt asszem, tőle pl jobban tartottam (gondolkodtam is, h meg kéne próbálni behúzni előled), de mondjuk Reed-et én biztos nem választottam volna a helyedben és ezt nem csak így utólag okoskodva mondom, hanem akkor is ezt gondoltam amikor láttam, hogy épp őt húztad be. Viszont nem ezen fog múlni a dolog.Olyan sok használható opciót nem látok waiveren/Fa-n... de akkor taníts, mester...Nálam továbbra is egál.Még szerencse, hogy MVS-t berántottam FA-ról az utsó pillanatban, ha már Lazard maradt IRen, így legalább nem szállt el egyből a párharc.MVS-től a 20 pont sokkal inkább átlag feletti, mint Rodgerstől a 41 btw.... ráadásul Reed nullázása is jól jött. Még hogy 2/3 Kittle, persze.
Szesze
Egyelőre te állsz jobban.
Igor
WR-nél (főleg, ha nem elit szint) akkor nyilván nagyobb a szórás, de ha csak az átlagokat nézzük akkor nagyjából ugyanott van a kettő (Rodgers: +13, MVS: +15)
Reed szerintem eleve hibás pick volt, örültem amikor megláttam, hogy őt húztad be.
Szesze
Nyilván volt benne kockázat, de mivel a floor mindenki FA tight endnél 1-2 pont (és a ceiling meg 4-5), inkább vele próbálkoztam.
Igor
Szeszepéntekicsütörtöki waivert...
Igor
több mint 4 éve
Nézd meg aGesicki is elérhető volt asszem, tőle pl jobban tartottam (gondolkodtam is, h meg kéne próbálni behúzni előled), de mondjuk Reed-et én biztos nem választottam volna a helyedben és ezt nem csak így utólag okoskodva mondom, hanem akkor is ezt gondoltam amikor láttam, hogy épp őt húztad be. Viszont nem ezen fog múlni a dolog.Olyan sok használható opciót nem látok waiveren/Fa-n... de akkor taníts, mester...Nálam továbbra is egál.Még szerencse, hogy MVS-t berántottam FA-ról az utsó pillanatban, ha már Lazard maradt IRen, így legalább nem szállt el egyből a párharc.MVS-től a 20 pont sokkal inkább átlag feletti, mint Rodgerstől a 41 btw.... ráadásul Reed nullázása is jól jött. Még hogy 2/3 Kittle, persze.
Szesze
Igor
WR-nél (főleg, ha nem elit szint) akkor nyilván nagyobb a szórás, de ha csak az átlagokat nézzük akkor nagyjából ugyanott van a kettő (Rodgers: +13, MVS: +15)
Reed szerintem eleve hibás pick volt, örültem amikor megláttam, hogy őt húztad be.
Szesze
Nyilván volt benne kockázat, de mivel a floor mindenki FA tight endnél 1-2 pont (és a ceiling meg 4-5), inkább vele próbálkoztam.
Igor
Szesze
több mint 4 éve
Gesicki is elérhető volt asszem, tőle pl jobban tartottam (gondolkodtam is, h meg kéne próbálni behúzni előled), de mondjuk Reed-et én biztos nem választottam volna a helyedben és ezt nem csak így utólag okoskodva mondom, hanem akkor is ezt gondoltam amikor láttam, hogy épp őt húztad be. Viszont nem ezen fog múlni a dolog.Olyan sok használható opciót nem látok waiveren/Fa-n... de akkor taníts, mester...Nálam továbbra is egál.Még szerencse, hogy MVS-t berántottam FA-ról az utsó pillanatban, ha már Lazard maradt IRen, így legalább nem szállt el egyből a párharc.MVS-től a 20 pont sokkal inkább átlag feletti, mint Rodgerstől a 41 btw.... ráadásul Reed nullázása is jól jött. Még hogy 2/3 Kittle, persze.
Szesze
Igor
Szesze
Igor
több mint 4 éve
Olyan sok használható opciót nem látok waiveren/Fa-n... de akkor taníts, mester...Nálam továbbra is egál.Még szerencse, hogy MVS-t berántottam FA-ról az utsó pillanatban, ha már Lazard maradt IRen, így legalább nem szállt el egyből a párharc.MVS-től a 20 pont sokkal inkább átlag feletti, mint Rodgerstől a 41 btw.... ráadásul Reed nullázása is jól jött. Még hogy 2/3 Kittle, persze.
Szesze
Igor
Szesze
több mint 4 éve
Nálam továbbra is egál.Még szerencse, hogy MVS-t berántottam FA-ról az utsó pillanatban, ha már Lazard maradt IRen, így legalább nem szállt el egyből a párharc.MVS-től a 20 pont sokkal inkább átlag feletti, mint Rodgerstől a 41 btw.... ráadásul Reed nullázása is jól jött. Még hogy 2/3 Kittle, persze.
Szesze
Igor
több mint 4 éve
Még szerencse, hogy MVS-t berántottam FA-ról az utsó pillanatban, ha már Lazard maradt IRen, így legalább nem szállt el egyből a párharc.MVS-től a 20 pont sokkal inkább átlag feletti, mint Rodgerstől a 41 btw.... ráadásul Reed nullázása is jól jött. Még hogy 2/3 Kittle, persze.
Szesze