bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
Davis éppen top 5.A CB poszt eleve ha nem TOP5-3 körüli az ember nem ér annyit mint egy hasonló WRAnnyit nekem nem ér sajnos a dolog, esetleg Callahan helyett Roby?A Hill<>Woods különbség jóval nagyobb mint a Callahan<>Davis közötti így nekem nem érné ez meg.Ha valaki úgy érzi most kell nagyot gurítson a Hill-Hopkins-Jeudy cserélhető egy minőségi QB/LB/RB esetleg DT-CB kombókra.Ment egy offer.
De amúgy bármilyen ajánlat jöhet, uncsi ez így, hogy idén még 1 cserét sem csináltam 😊
FLZOLI
somoskovig
Max ha Jones (RB) vagy valamelyik jobb LB (Johnson, LVE) is bekerül a cserébe
FLZOLI
somoskovig
Mondjuk nálad van DK, amellé Hill durva lenne 😀
FLZOLI
több mint 4 éve
A CB poszt eleve ha nem TOP5-3 körüli az ember nem ér annyit mint egy hasonló WRAnnyit nekem nem ér sajnos a dolog, esetleg Callahan helyett Roby?A Hill<>Woods különbség jóval nagyobb mint a Callahan<>Davis közötti így nekem nem érné ez meg.Ha valaki úgy érzi most kell nagyot gurítson a Hill-Hopkins-Jeudy cserélhető egy minőségi QB/LB/RB esetleg DT-CB kombókra.Ment egy offer.
De amúgy bármilyen ajánlat jöhet, uncsi ez így, hogy idén még 1 cserét sem csináltam 😊
FLZOLI
somoskovig
FLZOLI
somoskovig
Mondjuk nálad van DK, amellé Hill durva lenne 😀
több mint 4 éve
Annyit nekem nem ér sajnos a dolog, esetleg Callahan helyett Roby?A Hill<>Woods különbség jóval nagyobb mint a Callahan<>Davis közötti így nekem nem érné ez meg.Ha valaki úgy érzi most kell nagyot gurítson a Hill-Hopkins-Jeudy cserélhető egy minőségi QB/LB/RB esetleg DT-CB kombókra.Ment egy offer.
FLZOLI
somoskovig
FLZOLI
több mint 4 éve
A Hill<>Woods különbség jóval nagyobb mint a Callahan<>Davis közötti így nekem nem érné ez meg.Ha valaki úgy érzi most kell nagyot gurítson a Hill-Hopkins-Jeudy cserélhető egy minőségi QB/LB/RB esetleg DT-CB kombókra.Ment egy offer.
FLZOLI
somoskovig
több mint 4 éve
Ha valaki úgy érzi most kell nagyot gurítson a Hill-Hopkins-Jeudy cserélhető egy minőségi QB/LB/RB esetleg DT-CB kombókra.Ment egy offer.
FLZOLI
több mint 4 éve
caminoi
224
De amúgy bármilyen ajánlat jöhet, uncsi ez így, hogy idén még 1 cserét sem csináltam 😊Minkah csak rád vár 😉
FLZOLI
több mint 4 éve
Küldtem trade offert de nem megy át Igor. Nálad látszik ?
több mint 4 éve
Meg különben se e héten kezdje meg a felzárkózást........ 😊Hát ha McCaffrey újra kiesik akkor nyilván gond van, de alapvetően vele és a héten valószínűleg visszatérő Ingrammel RB poszton erős lennél. Az LB sorod meg alapvetően szintén nem rossz, de nyilván ott is vannak kérdőjelek per pill.Megvagyok? RB poszton 6 hétig nem volt MacCaff, lehet megint nem lesz, 2-3 pontos futótandemmel kellett mennem mindig, ahogy most sem került hozzám az egyetlen értelmesnek tűnő a hétre persze. LB sor eddig is közepes volt max, amiből lehet Williams most kiesik,Gay bye, Perryman gyengus, Alexander kb. soha nem játszik.Nekem az a baj, hogy kéne RB és LB is, de amúgy se túl erős csapatomból, ha értéket adok érte, akkor meg az is meggyengülne.😊Alaphelyzetben mindkét poszton megvagy szerintem, nem érdemes áldozni rá.
zavi27
Szesze
zavi27
Az a fő gond, hogy a 2-7 miatt nem nagyon van időd kivárni míg normalizálódik a helyzet, de erre azért túl jó megoldást nem fogsz tudni találni sztem.
Szesze
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Ingram is teljes csőd egész évben sajnos.Hát ha McCaffrey újra kiesik akkor nyilván gond van, de alapvetően vele és a héten valószínűleg visszatérő Ingrammel RB poszton erős lennél. Az LB sorod meg alapvetően szintén nem rossz, de nyilván ott is vannak kérdőjelek per pill.Megvagyok? RB poszton 6 hétig nem volt MacCaff, lehet megint nem lesz, 2-3 pontos futótandemmel kellett mennem mindig, ahogy most sem került hozzám az egyetlen értelmesnek tűnő a hétre persze. LB sor eddig is közepes volt max, amiből lehet Williams most kiesik,Gay bye, Perryman gyengus, Alexander kb. soha nem játszik.Nekem az a baj, hogy kéne RB és LB is, de amúgy se túl erős csapatomból, ha értéket adok érte, akkor meg az is meggyengülne.😊Alaphelyzetben mindkét poszton megvagy szerintem, nem érdemes áldozni rá.
zavi27
Szesze
zavi27
Az a fő gond, hogy a 2-7 miatt nem nagyon van időd kivárni míg normalizálódik a helyzet, de erre azért túl jó megoldást nem fogsz tudni találni sztem.
Szesze
több mint 4 éve
Hát ha McCaffrey újra kiesik akkor nyilván gond van, de alapvetően vele és a héten valószínűleg visszatérő Ingrammel RB poszton erős lennél. Az LB sorod meg alapvetően szintén nem rossz, de nyilván ott is vannak kérdőjelek per pill.Megvagyok? RB poszton 6 hétig nem volt MacCaff, lehet megint nem lesz, 2-3 pontos futótandemmel kellett mennem mindig, ahogy most sem került hozzám az egyetlen értelmesnek tűnő a hétre persze. LB sor eddig is közepes volt max, amiből lehet Williams most kiesik,Gay bye, Perryman gyengus, Alexander kb. soha nem játszik.Nekem az a baj, hogy kéne RB és LB is, de amúgy se túl erős csapatomból, ha értéket adok érte, akkor meg az is meggyengülne.😊Alaphelyzetben mindkét poszton megvagy szerintem, nem érdemes áldozni rá.
zavi27
Szesze
zavi27
több mint 4 éve
Megvagyok? RB poszton 6 hétig nem volt MacCaff, lehet megint nem lesz, 2-3 pontos futótandemmel kellett mennem mindig, ahogy most sem került hozzám az egyetlen értelmesnek tűnő a hétre persze. LB sor eddig is közepes volt max, amiből lehet Williams most kiesik,Gay bye, Perryman gyengus, Alexander kb. soha nem játszik.Nekem az a baj, hogy kéne RB és LB is, de amúgy se túl erős csapatomból, ha értéket adok érte, akkor meg az is meggyengülne.😊Alaphelyzetben mindkét poszton megvagy szerintem, nem érdemes áldozni rá.
zavi27
Szesze
több mint 4 éve
Ha valaki úgy érzi most kell nagyot gurítson a Hill-Hopkins-Jeudy cserélhető egy minőségi QB/LB/RB esetleg DT-CB kombókra.De amúgy bármilyen ajánlat jöhet, uncsi ez így, hogy idén még 1 cserét sem csináltam 😊
több mint 4 éve
Hát mivel Collins megsérült így nyilván nem alakult túl jól (bár ugye McDougald is, szóval mind1 nagyjából), Humphrey-nak azért örülök, ő még nagyon fontos láncszem lesz nálam, főleg hogy sajnos safety poszton jelentősen meggyengültem, mert Maye-t is visszatolták FS-be a Jets-ben, így ugrott az első fordulókban mutatott tacklemachine szerepköre.Amúgy elmondható, hogy te nem igazán jártál jól a cserénkkel. Én Hewitt miatt valamennyire igen.Jaja, sztem is ezzel magyarázható 😊 Steelers nagyon konzervatív ebből a szempontból, nem nagyon szokták az újoncaikat egyből mélyvízbe dobni, így nehéz előre megmondani mi lesz ezen a meccsen Williamsonnal, de mivel túl sok alternatívád úgysincs, így nincs más dolgod, mint reménykedni.Akkor így nem meglepő a 0 pont...Nem került pályára a Cowboys ellen.Ok, de az előző meccsen is játszott, nem?Williamsonnak megint 16,6 pontot jósol az ESPN. Szkeptikus vagyok, szerintetek?Vince Covid listán van simán kezdhet Spillane mellett, ezért hozták.
csi77
FLZOLI
csi77
Szesze
csi77
Szesze
csi77
több mint 4 éve
Amúgy elmondható, hogy te nem igazán jártál jól a cserénkkel. Én Hewitt miatt valamennyire igen.Jaja, sztem is ezzel magyarázható 😊 Steelers nagyon konzervatív ebből a szempontból, nem nagyon szokták az újoncaikat egyből mélyvízbe dobni, így nehéz előre megmondani mi lesz ezen a meccsen Williamsonnal, de mivel túl sok alternatívád úgysincs, így nincs más dolgod, mint reménykedni.Akkor így nem meglepő a 0 pont...Nem került pályára a Cowboys ellen.Ok, de az előző meccsen is játszott, nem?Williamsonnak megint 16,6 pontot jósol az ESPN. Szkeptikus vagyok, szerintetek?Vince Covid listán van simán kezdhet Spillane mellett, ezért hozták.
csi77
FLZOLI
csi77
Szesze
csi77
Szesze
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Jaja, sztem is ezzel magyarázható 😊 Steelers nagyon konzervatív ebből a szempontból, nem nagyon szokták az újoncaikat egyből mélyvízbe dobni, így nehéz előre megmondani mi lesz ezen a meccsen Williamsonnal, de mivel túl sok alternatívád úgysincs, így nincs más dolgod, mint reménykedni.Akkor így nem meglepő a 0 pont...Nem került pályára a Cowboys ellen.Ok, de az előző meccsen is játszott, nem?Williamsonnak megint 16,6 pontot jósol az ESPN. Szkeptikus vagyok, szerintetek?Vince Covid listán van simán kezdhet Spillane mellett, ezért hozták.
csi77
FLZOLI
csi77
Szesze
csi77
több mint 4 éve
Akkor így nem meglepő a 0 pont...Nem került pályára a Cowboys ellen.Ok, de az előző meccsen is játszott, nem?Williamsonnak megint 16,6 pontot jósol az ESPN. Szkeptikus vagyok, szerintetek?Vince Covid listán van simán kezdhet Spillane mellett, ezért hozták.
csi77
FLZOLI
csi77
Szesze
Hajrá Bad Bones!
több mint 4 éve
Nem került pályára a Cowboys ellen.Ok, de az előző meccsen is játszott, nem?Williamsonnak megint 16,6 pontot jósol az ESPN. Szkeptikus vagyok, szerintetek?Vince Covid listán van simán kezdhet Spillane mellett, ezért hozták.
csi77
FLZOLI
csi77
több mint 4 éve
Ok, de az előző meccsen is játszott, nem?Williamsonnak megint 16,6 pontot jósol az ESPN. Szkeptikus vagyok, szerintetek?Vince Covid listán van simán kezdhet Spillane mellett, ezért hozták.
csi77
FLZOLI
Hajrá Bad Bones!
több mint 4 éve
Williamsonnak megint 16,6 pontot jósol az ESPN. Szkeptikus vagyok, szerintetek?Vince Covid listán van simán kezdhet Spillane mellett, ezért hozták.
csi77
több mint 4 éve
Williamsonnak megint 16,6 pontot jósol az ESPN. Szkeptikus vagyok, szerintetek?
Hajrá Bad Bones!
több mint 4 éve
Nekem az a baj, hogy kéne RB és LB is, de amúgy se túl erős csapatomból, ha értéket adok érte, akkor meg az is meggyengülne.😊Alaphelyzetben mindkét poszton megvagy szerintem, nem érdemes áldozni rá.
zavi27
több mint 4 éve
Nekem az a baj, hogy kéne RB és LB is, de amúgy se túl erős csapatomból, ha értéket adok érte, akkor meg az is meggyengülne.😊Nekem is úgy kéne, hogy nem tudok adni érte senkit 😊
zavi27
Hajrá Bad Bones!
több mint 4 éve
Nekem az a baj, hogy kéne RB és LB is, de amúgy se túl erős csapatomból, ha értéket adok érte, akkor meg az is meggyengülne.😊
több mint 4 éve
Amugy szeretnek hasznalhato WR-t szeretnek venni - megfelelo aron barki mehet, de leginkabb DE/S posztrol mozditanek embert.Lb ha van akkor nezd meg a corpot
Igor
több mint 4 éve
Nalam van elado WR.Igazabol barki mehet.
Elsosorban LB kellene.
Esetleg csere QB.