bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
És ebben nekem mi a buli? Crosby cuki, volt is kétszer 10 pont felett, azt leszmítva meg átlagol 4 pontot...Metcalf/Woods/Deebo erdekel, kuldtem egyet.Amugy szeretnek hasznalhato WR-t szeretnek venni - megfelelo aron barki mehet, de leginkabb DE/S posztrol mozditanek embert.Nézz körül esetleg nálam, ha gondolod.
Igor
somoskovig
Igor
több mint 4 éve
Metcalf/Woods/Deebo erdekel, kuldtem egyet.Amugy szeretnek hasznalhato WR-t szeretnek venni - megfelelo aron barki mehet, de leginkabb DE/S posztrol mozditanek embert.Nézz körül esetleg nálam, ha gondolod.
Igor
somoskovig
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Amugy szeretnek hasznalhato WR-t szeretnek venni - megfelelo aron barki mehet, de leginkabb DE/S posztrol mozditanek embert.Nézz körül esetleg nálam, ha gondolod.
Igor
több mint 4 éve
Amugy szeretnek hasznalhato WR-t szeretnek venni - megfelelo aron barki mehet, de leginkabb DE/S posztrol mozditanek embert.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Szerintem simán meglehet a PO, főleg azért mert elég sok a pontod. Nyilván hozni kell hozzá min 2 meccset + normális pontszámokat, de a csapatodban simán benne van.vae=bar, nem a latin szo 😛 utalok telorol hszt irni...Köszi. Jah, a vége elég vékony lett, de nem vagyok telhetetlen😊Azért az tényleg kemény, hogy annak ellenére, hogy tulképp 3 cserével tolta, minden offense emberem szerzett legalább 1 TDt.Jah grat amugy.. vae az gaz hogy ilyen kezdes utan nemhogy 300, de 280 se lett meg 😛
Szesze
Igor
Te meg szedd össze magad, ez a 4 L zsinórban nem mutat túl szépen.
Szesze
Az a baj, hogy
1) brutális a scheduleom, és az elmúlt hetekben volt a keményebb része, te+Jake ami két TOP 5 csapat+ zinedine is tolt egy season hight ellenem, bár ott 176-tal esélyem se volt.. caminoi ellen nyerheto volt, ez van, ott igy jott ki a lepes.
2) abszurd szinten nevetséges mennyi sérülésem volt/van/(lesz????) (Diggs is byebye egesz szezonra.... 😕), tartom hogy minimum TOP 3, de inkább TOP 1 vagyok ezen a téren.
3) ráadasul 5-0-lal kezdtem, igy még waiverezni se tudtam... bár ami maradt abból kihoztam a lehetőséget, csomo olyan hasznos fill-in embert huztam, akikre senki mas nem dobott claimet... de azert van egy csomo nagy nev akikre eselyem se volt.
Szóval mindezek tükrében szerintem baromi nagyot játszom az idén / 5. legtöbb pont még most is, mindezek ellenére...
Ha van igazság, 5-8 helyek valamelyikén bemegyek PO-ba, bár a menetrend miatt ahogy már irtam, nincsenek tul jo remenyeim / inkább a bentmaradas miatt kell izgulni...
Igor
több mint 4 éve
vae=bar, nem a latin szo 😛 utalok telorol hszt irni...Köszi. Jah, a vége elég vékony lett, de nem vagyok telhetetlen😊Azért az tényleg kemény, hogy annak ellenére, hogy tulképp 3 cserével tolta, minden offense emberem szerzett legalább 1 TDt.Jah grat amugy.. vae az gaz hogy ilyen kezdes utan nemhogy 300, de 280 se lett meg 😛
Szesze
Igor
Szesze
Az a baj, hogy
1) brutális a scheduleom, és az elmúlt hetekben volt a keményebb része, te+Jake ami két TOP 5 csapat+ zinedine is tolt egy season hight ellenem, bár ott 176-tal esélyem se volt.. caminoi ellen nyerheto volt, ez van, ott igy jott ki a lepes.
2) abszurd szinten nevetséges mennyi sérülésem volt/van/(lesz????) (Diggs is byebye egesz szezonra.... 😕), tartom hogy minimum TOP 3, de inkább TOP 1 vagyok ezen a téren.
3) ráadasul 5-0-lal kezdtem, igy még waiverezni se tudtam... bár ami maradt abból kihoztam a lehetőséget, csomo olyan hasznos fill-in embert huztam, akikre senki mas nem dobott claimet... de azert van egy csomo nagy nev akikre eselyem se volt.
Szóval mindezek tükrében szerintem baromi nagyot játszom az idén / 5. legtöbb pont még most is, mindezek ellenére...
Ha van igazság, 5-8 helyek valamelyikén bemegyek PO-ba, bár a menetrend miatt ahogy már irtam, nincsenek tul jo remenyeim / inkább a bentmaradas miatt kell izgulni...
több mint 4 éve
Köszi. Jah, a vége elég vékony lett, de nem vagyok telhetetlen😊Azért az tényleg kemény, hogy annak ellenére, hogy tulképp 3 cserével tolta, minden offense emberem szerzett legalább 1 TDt.Jah grat amugy.. vae az gaz hogy ilyen kezdes utan nemhogy 300, de 280 se lett meg 😛
Szesze
Igor
több mint 4 éve
Azért az tényleg kemény, hogy annak ellenére, hogy tulképp 3 cserével tolta, minden offense emberem szerzett legalább 1 TDt.Jah grat amugy.. vae az gaz hogy ilyen kezdes utan nemhogy 300, de 280 se lett meg 😛
Szesze
több mint 4 éve
Mondjuk úgy, hogy egy győzelemre vannak a PO-tólA pillanatnyi pontszámok alapján (ami azért már eléggé determinálja a végét a dolgoknak) nehezen elképzelhető. Persze biztosra nem lehet mondani semmit, de azért ez eléggé biztosnak tűnik még a covid féle bizonytalanságban is.Ebben az idényben szerintem semmi sem jelenthető ki biztosra, bármikor jöhet egy covid bye és hasonló apokalipszis a csapatra vagy csak egy "sima" sérülés hullám.Ezt nem egészen értem, hogyan és mikor nyertem meg, amikor legutóbb ránéztem, viszonylag masszívan Janeknek adta a projection. 😊Jah, a közepe nagyon tömör, cserébe a négy jelenlegi első nagyjából már fixen PO-snak tekinthető, illetve az alsó 4-nek meg kb az egyenes kiesés elkerülése lehet a max elvárás.
Egészen mókás a tabella, van összesen 11 csapat 5-4-es vagy 4-5-ös mérleggel...
somoskovig
Szesze
Mondjuk annak örülök, hogy a 0-5 után sikerült egy W4-es futásba kezdeni
FLZOLI
Szesze
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
A pillanatnyi pontszámok alapján (ami azért már eléggé determinálja a végét a dolgoknak) nehezen elképzelhető. Persze biztosra nem lehet mondani semmit, de azért ez eléggé biztosnak tűnik még a covid féle bizonytalanságban is.Ebben az idényben szerintem semmi sem jelenthető ki biztosra, bármikor jöhet egy covid bye és hasonló apokalipszis a csapatra vagy csak egy "sima" sérülés hullám.Ezt nem egészen értem, hogyan és mikor nyertem meg, amikor legutóbb ránéztem, viszonylag masszívan Janeknek adta a projection. 😊Jah, a közepe nagyon tömör, cserébe a négy jelenlegi első nagyjából már fixen PO-snak tekinthető, illetve az alsó 4-nek meg kb az egyenes kiesés elkerülése lehet a max elvárás.
somoskovig
Szesze
FLZOLI
több mint 4 éve
Ebben az idényben szerintem semmi sem jelenthető ki biztosra, bármikor jöhet egy covid bye és hasonló apokalipszis a csapatra vagy csak egy "sima" sérülés hullám.Ezt nem egészen értem, hogyan és mikor nyertem meg, amikor legutóbb ránéztem, viszonylag masszívan Janeknek adta a projection. 😊Jah, a közepe nagyon tömör, cserébe a négy jelenlegi első nagyjából már fixen PO-snak tekinthető, illetve az alsó 4-nek meg kb az egyenes kiesés elkerülése lehet a max elvárás.
somoskovig
Szesze
több mint 4 éve
AP és egy WR csomagban vihető.egy használható LB érdekel.
több mint 4 éve
Ezt nem egészen értem, hogyan és mikor nyertem meg, amikor legutóbb ránéztem, viszonylag masszívan Janeknek adta a projection. 😊ugy hogy a NE mégsem Uche-vel oldotta meg az LB kérdést és a RB sem jött ki jól. Grat
somoskovig
több mint 4 éve
Ezt nem egészen értem, hogyan és mikor nyertem meg, amikor legutóbb ránéztem, viszonylag masszívan Janeknek adta a projection. 😊Jah, a közepe nagyon tömör, cserébe a négy jelenlegi első nagyjából már fixen PO-snak tekinthető, illetve az alsó 4-nek meg kb az egyenes kiesés elkerülése lehet a max elvárás.
somoskovig
több mint 4 éve
Ezt nem egészen értem, hogyan és mikor nyertem meg, amikor legutóbb ránéztem, viszonylag masszívan Janeknek adta a projection. 😊Egészen mókás a tabella, van összesen 11 csapat 5-4-es vagy 4-5-ös mérleggel...
több mint 4 éve
Hát, nincs más hátra, mint kimondani, gratula! Nagyon kellett volna ez, de még csak szoros sem lett.....Richie Jamest nézegettem tegnap este, de nem mertem behúzni....😮Armstead jóslása 9 pont volt, erre nulla lett.... minden meccsen volt pontja eddig. Hát, Papa, kemény meccs lesz ez megint 😀
csi77
Kájzerszóze
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Egyrész gartula caminoi!Másrészt Jake Luton - Brady. 26 - -1? Most ezzel mi a faszt lehet kezdeni?
több mint 4 éve
Azért az tényleg kemény, hogy annak ellenére, hogy tulképp 3 cserével tolta, minden offense emberem szerzett legalább 1 TDt.
több mint 4 éve
Williamson LB 0 pont, buzi Steelers....😕 (ja, amúgy 13 pontot projektáltak neki)Gage 1 pont, úgy hogy Ridley nem játszott, Parker nyilván egy TD-t sem kapott el, Goodwin most tért vissza, amikor Tom összevissza hajigál, az első számú futóm az elmúlt 3 hétben összesen 23 pontot termelt.....
3 játékosomnak 50 pont kellene termelnie (LB, CB, P) és az ellen CB-jenek meg alig. Esélyes...😊
Hajrá Bad Bones!
több mint 4 éve
Ja, persze, HC, bocs.😊Nem hiszem el, Tampa def -7 pont, és két ponttal bukok jelenleg😕HC gondolom, a Def még bénább lenne talán
zavi27
FLZOLI
több mint 4 éve
Nem hiszem el, Tampa def -7 pont, és két ponttal bukok jelenleg😕HC gondolom, a Def még bénább lenne talán
zavi27
több mint 4 éve
Nem hiszem el, Tampa def -7 pont, és két ponttal bukok jelenleg😕
több mint 4 éve
Hidegburkolók csapata elképesztően erős, gratula nekikKöszi! Cookkal óriás mákom van 😊
Göbi
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Imádom amikor garbabe time TDkkel picsáznak el.🙄Ez denveri specialitás idén... Klein durva upside inkább
Tony Adams