bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
"szeretem, ha mindketten jól járunk egy cserénél"Ha valaki ilyen szöveggel indít, az mindig gyanús jel nálam.. 😊 😛
Sanco
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Capazas indul?Van deadline szerintem, nov 27?
Kar hogy itt nincs trade deadline... Ketteszakad a mezony, itt mar nem kellene cserelgetni.
Kájzerszóze
Én azt gondolom, h alapvetően itt a kiesés / PO-ban sokkal több csapat érdekelt, így ez a W12-es deadline nem tragikus (hogy W10-W12 közt mi legyen, kb mindegy..)
Nyilván a kollúzió ugyanúgy büntetendő... és nem szabad hagyni lehúzni magad.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Számomra max az lenne visszás helyzet, ha mondjuk egy kieső csapat odaadná az értékeit valakinek lófaszért cserébe. De egyrészt azért Div1-ben ez eléggé vicc kategória lenne, másrészt jelenleg sztem nincs is olyan csapat aki ne lenne érdekelt abban, hogy jó eredményeket érjen el az utolsó hetekben, szóval senki se fog egyoldalú ajánlatot elfogadni vélhetően.Olvass a sorok kozott is...Szerintem egyertelmuen fogalmaztam.Lehet akkor csak én nem értem.
Kájzerszóze
Szesze
Kájzerszóze
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
Grat! Így, hogy ekkora trágya hetet hoztunk (rengeteg szar matchup, plusz pechsorozat), már nem zavar annyira Cole punt return TD-je, azért kár, hogy a Packers nem szopott ki miatta 😀(és ne nézzétek meg ki csinálta a legtöbbet 66-tal, ezen mekkorát röhögtem...)Megnèztem...
Igor
caminoi
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Olvass a sorok kozott is...Szerintem egyertelmuen fogalmaztam.Lehet akkor csak én nem értem.
Kájzerszóze
Szesze
több mint 4 éve
Somost elvertem egy rendkívül színvonalas meccsen (mint amilyen az egész szezonom), innentől sikertörténet a szezon 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Szerintem egyertelmuen fogalmaztam.Lehet akkor csak én nem értem.
Kájzerszóze
több mint 4 éve
Capazas indul?Miért ne lehetne? Mennyivel rosszabb most, mint máskor?
Kar hogy itt nincs trade deadline... Ketteszakad a mezony, itt mar nem kellene cserelgetni.
Kájzerszóze
több mint 4 éve
Capazas indul?Kar hogy itt nincs trade deadline... Ketteszakad a mezony, itt mar nem kellene cserelgetni.
több mint 4 éve
Valakinek kell No2 kaliberű WR (Jeudy, Grant)? Esetleg DE vagy No3 LB (Downs, Klein)
több mint 4 éve
Baker helyett K.Joseph és részemről mehet a csere 😀
Sanco
Baker helyett K.Joseph és részemről mehet a csere 😀Ennél még az enyém is jobb volt😊
Sanco
több mint 4 éve
Az embereim elfogytak, innen mar csak az imadkozas maradt...Szep sorozat volt a W run, de ennyi innentol kb... Marad a waiver a sor vegen.
több mint 4 éve
Baker helyett K.Joseph és részemről mehet a csere 😀
több mint 4 éve
@SzeszeElismerem, hogy nem volt túl erős ajánlat 😀 WR-RB poszton vannak használhatóbb embereim, de sajnos ott te is jól állsz.
Azt légyszíves fejtsd ki a "szeretem, ha mindketten jól járunk egy cserénél" jegyében, hogy én miért járnék jól, ha egy 22,5 pontos top safety-t elcserélnék egy harmadik számu LB-re és egy, az enyémnél 10ponttal kevesebbet átlagoló safety-ért (a második héttől a 10 pont is alig van meg neki fordulónként)?
Hogy te miért járnál jól, az megvan. 😀
Sanco
több mint 4 éve
@SzeszeAzt légyszíves fejtsd ki a "szeretem, ha mindketten jól járunk egy cserénél" jegyében, hogy én miért járnék jól, ha egy 22,5 pontos top safety-t elcserélnék egy harmadik számu LB-re és egy, az enyémnél 10ponttal kevesebbet átlagoló safety-ért (a második héttől a 10 pont is alig van meg neki fordulónként)?
Hogy te miért járnál jól, az megvan. 😀
több mint 4 éve
Nekem Mullens van, lehet elgondolkodok majd.😊Ha kell valakinek kezdő QB, akkor Daniel Jones, vagy Alex Smith eladóSzegény Daniel Jones, senkinek nem kell 😀 😛
Göbi
Igor
több mint 4 éve
Ha kell valakinek kezdő QB, akkor Daniel Jones, vagy Alex Smith eladóSzegény Daniel Jones, senkinek nem kell 😀 😛
Göbi
több mint 4 éve
Köszönöm!Gratula.Na, végre talán lesz egy kis szerencsém. Booker és Beasley is 20+ pont. 😉 Ha Graham ma nem csinál ugyanannyit,nyerek.Nem fog, gratula!
zavi27
Buzi steelers backupnak vitt Williamsont, kb 12-14 pont mínusz. Úgy még lett volna esélyem. Siralmas a csapatom....
csi77
IRL is siralmas a csapatom...... 😊
csi77
több mint 4 éve
Gratula.Na, végre talán lesz egy kis szerencsém. Booker és Beasley is 20+ pont. 😉 Ha Graham ma nem csinál ugyanannyit,nyerek.Nem fog, gratula!
zavi27
Buzi steelers backupnak vitt Williamsont, kb 12-14 pont mínusz. Úgy még lett volna esélyem. Siralmas a csapatom....
csi77
IRL is siralmas a csapatom...... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Ha kell valakinek kezdő QB, akkor Daniel Jones, vagy Alex Smith eladó
több mint 4 éve
caminoi
224
(és ne nézzétek meg ki csinálta a legtöbbet 66-tal, ezen mekkorát röhögtem...)Megnèztem...
Igor
több mint 4 éve
Elég szoros remélem jön a W ha már az NE megviccelt éjszaka.kétszámjegyű pontokat termelő LB érdekel cserébe mehet WR vagy RB
több mint 4 éve
Nem volt tight end, aki elérte volna a 70 receving yardot a héten... 😀 (és ne nézzétek meg ki csinálta a legtöbbet 66-tal, ezen mekkorát röhögtem...)Zseniális ez a poszt idén... ezért volt Kelce/Kittle nagy húzás, és bőven megérik/megérték volna az árukat, ha nem sérülnek meg... 😕
több mint 4 éve
Na, végre talán lesz egy kis szerencsém. Booker és Beasley is 20+ pont. 😉 Ha Graham ma nem csinál ugyanannyit,nyerek.Nem fog, gratula!
zavi27
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png