bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
Remélem igazad lesz 😊Szuper jó ez a szezon. Végre összekukázok a 9. fordulóra egy tűrhető RB sort, erre elfogynak a LB-ek. Nem tudom, kicsit kilátástalan így az egész. Mondanám, hogy LB-t keresek, csak nem tudom ki a lófaszt tudnék adni érte, olyan vékony a roster. Lassan minden csapatrészben van egy out, vagy IR várományos játékosom. Azért ha van valakinek egy fölös LB-je, az tehet ajánlatot, aztán meglátjuk.Szép waiver, grat... Nímand azért 8-10 pontra jó lesz valszeg.
Leon78
Jó hogy épp most dobnak két használható LB-t az emberek...
Igor
több mint 4 éve
Hangover Boyz szeretné üdvözölni a csapat új igazolásait:Remélem hozza magát Clark.. év elején nem bíztam (volna) benne, de rám cáfolt.
+
A távozó úriembernek pedig további sok sikert kivánunk -> Good luck, Chuck!
Igor
több mint 4 éve
Hangover Boyz szeretné üdvözölni a csapat új igazolásait:+
A távozó úriembernek pedig további sok sikert kivánunk -> Good luck, Chuck!
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Szuper jó ez a szezon. Végre összekukázok a 9. fordulóra egy tűrhető RB sort, erre elfogynak a LB-ek. Nem tudom, kicsit kilátástalan így az egész. Mondanám, hogy LB-t keresek, csak nem tudom ki a lófaszt tudnék adni érte, olyan vékony a roster. Lassan minden csapatrészben van egy out, vagy IR várományos játékosom. Azért ha van valakinek egy fölös LB-je, az tehet ajánlatot, aztán meglátjuk.Szép waiver, grat... Nímand azért 8-10 pontra jó lesz valszeg.
Leon78
Jó hogy épp most dobnak két használható LB-t az emberek...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Szuper jó ez a szezon. Végre összekukázok a 9. fordulóra egy tűrhető RB sort, erre elfogynak a LB-ek. Nem tudom, kicsit kilátástalan így az egész. Mondanám, hogy LB-t keresek, csak nem tudom ki a lófaszt tudnék adni érte, olyan vékony a roster. Lassan minden csapatrészben van egy out, vagy IR várományos játékosom. Azért ha van valakinek egy fölös LB-je, az tehet ajánlatot, aztán meglátjuk.
több mint 4 éve
Őrülnél, ha olyan kezdőd lenne, mint az én padom 😊Egyébként Ahmedre gabo is dobott claimet... nyilván van 6-8 más csapat, akit ez nem ment fel, meg van 10-12 ahova nem igazán fért el. Mondjuk ilyen RB sorral mint a tied, teljesen megértem... 😛Jah, hát nem tudtam hogy itt mindenki olyan jól áll, hogy csak hosszú távon kell gondolkodnia, akkor elnézést 😊Hát én pl múlt héten úgy húztam be Ahmed-ot waiverről, hogy senki rá se mozdult, MVS-t meg FA-ról 2 fordulóval ezelőtt (azóta 47pont), szóval nincs itt gond továbbra se..Maradjon is csak bent MVS a kezdődben örökre... 😊
Szesze
Ahmed meg szintén addig lesz király, míg Gaskin vissza nem jön - és mind a 4 RB-m jobb nála.. 😊
Igor
Szesze
MVS pedig miért van a padodon, ha heti 24 pontot átlagol? 😛
De nem baj, legalább ott is helyet foglal... nem olyan jó mint a kezdőben, de padon se rossz, elveszi a helyet más hasznosabb ember elől, ez is valami.
Igor
több mint 4 éve
Egyébként Ahmedre gabo is dobott claimet... nyilván van 6-8 más csapat, akit ez nem ment fel, meg van 10-12 ahova nem igazán fért el. Mondjuk ilyen RB sorral mint a tied, teljesen megértem... 😛Jah, hát nem tudtam hogy itt mindenki olyan jól áll, hogy csak hosszú távon kell gondolkodnia, akkor elnézést 😊Hát én pl múlt héten úgy húztam be Ahmed-ot waiverről, hogy senki rá se mozdult, MVS-t meg FA-ról 2 fordulóval ezelőtt (azóta 47pont), szóval nincs itt gond továbbra se..Maradjon is csak bent MVS a kezdődben örökre... 😊
Szesze
Ahmed meg szintén addig lesz király, míg Gaskin vissza nem jön - és mind a 4 RB-m jobb nála.. 😊
Igor
Szesze
MVS pedig miért van a padodon, ha heti 24 pontot átlagol? 😛
De nem baj, legalább ott is helyet foglal... nem olyan jó mint a kezdőben, de padon se rossz, elveszi a helyet más hasznosabb ember elől, ez is valami.
PS: KPL hogy muzsikál? Na kinek lett igaza? 😛
Szerkesztette: Igor
több mint 4 éve
Jah, hát nem tudtam hogy itt mindenki olyan jól áll, hogy csak hosszú távon kell gondolkodnia, akkor elnézést 😊Hát én pl múlt héten úgy húztam be Ahmed-ot waiverről, hogy senki rá se mozdult, MVS-t meg FA-ról 2 fordulóval ezelőtt (azóta 47pont), szóval nincs itt gond továbbra se..Maradjon is csak bent MVS a kezdődben örökre... 😊
Szesze
Igor
több mint 4 éve
Hát én pl múlt héten úgy húztam be Ahmed-ot waiverről, hogy senki rá se mozdult, MVS-t meg FA-ról 2 fordulóval ezelőtt (azóta 47pont), szóval nincs itt gond továbbra se..Maradjon is csak bent MVS a kezdődben örökre... 😊
Szesze
több mint 4 éve
Hát én pl múlt héten úgy húztam be Ahmed-ot waiverről, hogy senki rá se mozdult, MVS-t meg FA-ról 2 fordulóval ezelőtt (azóta 47pont), szóval nincs itt gond továbbra se..
több mint 4 éve
Van ennek egy diszkrét bája - most is micsoda verekedés ment a harmadik leghiresebb Terézért...Csak aztán nehogy padra szoruljon, amikor Mr Rolls-Royce visszajön.
PS - a TOP 3 Teréz.
3. Teréz Hall
2. Teréz anya
1. Teréz ágyú (A.A.Ron Gabriel hű társa)
több mint 4 éve
7 végén nem kell izgulnom van egy valag by week-es.Minden héten ezeket lehet itt sajnos átélni, ezeket olvasom kommenteket. De hát ugye ezek a guberálós liga szépségei...
Janek
több mint 4 éve
Legjobb CB-met waivelte a Jets, Howardot meg a Dolphins (mondjuk, ő nem akkora veszteség), Williamsont már írtam a Steelersben.Szóval CEH eladó
CEH nem igazán hozza a számokat, Murray és Hunt nélkül siralmas a O teljesítménye, a védelemben Hewitt és néha Davis. Még tradelni sem tudok, mert nincs kit adjak.....
Kiesés ellen küldök 5-2-ről. Mondjuk számítottam rá.
csi77
több mint 4 éve
Legjobb CB-met waivelte a Jets, Howardot meg a Dolphins (mondjuk, ő nem akkora veszteség), Williamsont már írtam a Steelersben. CEH nem igazán hozza a számokat, Murray és Hunt nélkül siralmas a O teljesítménye, a védelemben Hewitt és néha Davis. Még tradelni sem tudok, mert nincs kit adjak.....
Kiesés ellen küldök 5-2-ről. Mondjuk számítottam rá.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
7 végén nem kell izgulnom van egy valag by week-es.
több mint 4 éve
A mai waiver egyetlen pozitivuma - elszedtem Foleyt somos elől.. értelmes ember megint nem maradt sajna.
több mint 4 éve
Persze, nincs ezzel gond 😊mindenkinek maga felé....Pedig nem volt ez egy rossz csere, bár megértem miért nem fogadtad el @SzeszeHát, az én szempontomból azért annyira jó se lett volna 😊 Két olyat is kértél aki kvázi mozdíthatatlan. Mindegy, lemondtam a safety-ről, annyira nem rosszak az enyémek sem, csak szerettem volna upgrade-et oda, de nem igazán tudok senkinek olyat ajánlani ami mindkettőnknek elfogadható. Kockáztathatnék, de hülyeség lenne az én helyzetemben, mert per pill az én csapatomat látom így is a legerősebbnek.
FLZOLI
Szesze
Janek
több mint 4 éve
mindenkinek maga felé....Pedig nem volt ez egy rossz csere, bár megértem miért nem fogadtad el @SzeszeHát, az én szempontomból azért annyira jó se lett volna 😊 Két olyat is kértél aki kvázi mozdíthatatlan. Mindegy, lemondtam a safety-ről, annyira nem rosszak az enyémek sem, csak szerettem volna upgrade-et oda, de nem igazán tudok senkinek olyat ajánlani ami mindkettőnknek elfogadható. Kockáztathatnék, de hülyeség lenne az én helyzetemben, mert per pill az én csapatomat látom így is a legerősebbnek.
FLZOLI
Szesze
több mint 4 éve
Szerintem top WR-t nem fogsz kapni érte, de elképzelhető, hogy tévedek, nem néztem át a többiek csapatát ilyen szempontból. Nekem beleférhetne, mert sok jó WR-em van, de a két Top10-est nem merem mozdítani ennek ellenére sem.Tony Adams: Sajnos velük túl nagy lukat ütnék a csapatomon.. nem éri meg nekem.Nincs gond.🙂
Szesze
Ugyanitt: John Johnson III (S) WR-ért vihető.
Tony Adams
több mint 4 éve
Pedig nem volt ez egy rossz csere, bár megértem miért nem fogadtad el @SzeszeHát, az én szempontomból azért annyira jó se lett volna 😊 Két olyat is kértél aki kvázi mozdíthatatlan. Mindegy, lemondtam a safety-ről, annyira nem rosszak az enyémek sem, csak szerettem volna upgrade-et oda, de nem igazán tudok senkinek olyat ajánlani ami mindkettőnknek elfogadható. Kockáztathatnék, de hülyeség lenne az én helyzetemben, mert per pill az én csapatomat látom így is a legerősebbnek.
FLZOLI
több mint 4 éve
Pedig nem volt ez egy rossz csere, bár megértem miért nem fogadtad el @Szesze
több mint 4 éve
Tony Adams: Sajnos velük túl nagy lukat ütnék a csapatomon.. nem éri meg nekem.Nincs gond.🙂
Szesze
Ugyanitt: John Johnson III (S) WR-ért vihető.
több mint 4 éve
Tony Adams: Sajnos velük túl nagy lukat ütnék a csapatomon.. nem éri meg nekem.
több mint 4 éve
caminoi
224
Grat! Így, hogy ekkora trágya hetet hoztunk (rengeteg szar matchup, plusz pechsorozat), már nem zavar annyira Cole punt return TD-je, azért kár, hogy a Packers nem szopott ki miatta 😀Köszi, annak azért nem örültem volna 😊
Jakehomer
Kicsit aggódtam, hogy esetleg a Cook-Kendricks páros megmenti a feneked, de most tényleg nem volt jó heted, több szerencsét a továbbiakban!
Minkah egy TOP LB-ért eladó (TOP 100) 😊
Szerkesztette: caminoi