bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
Van vétózási lehetőség itt is, de én nemtom hogy működik pontosn, sosem vétóztam még és vélhetően nem is fogok. A TE-s verziót se vétóztam volna annak ellenére, hogy kiakadtam 😊Vétójog itt hogy van beállítva? Máshol elvileg meg lehet vétózni irreálisnak tartott trade-eket. Vagy egész csoport szavazással, vagy commisioner vétóval.Gamebreaking vagy sem, nálam ez egyértelműen jogtalan lépés.Egyébként volt már példa ilyenre, hogy valakinek szezon közben módosítsák a posztbesorolását? Én nem tartom indokoltnak, hogy Hill-től elvették a TE státuszt, pont ebben a szituban rejlett neki az ereje.Elvenni nagyon-nagyon-nagyon ritkán szoktak, talán a 2-3. ilyen szitu amire emlékszem sztem, legalább 6-8 éve nem volt ilyen....
Szesze
Főleg azért mert offense playereknél ritkább, az IDP-re szarnak amúgy, de ez akkora gamebreaking dolog volt, hogy meglépték.. volt róla szó podcastekben.
Nem tudom hogy érezzek, van pro/contra oldalon is bőven érv...
Igor
Szesze
zavi27
több mint 4 éve
Ott van a trade mellett az opció (recent activity alatt)Vétójog itt hogy van beállítva? Máshol elvileg meg lehet vétózni irreálisnak tartott trade-eket. Vagy egész csoport szavazással, vagy commisioner vétóval.Gamebreaking vagy sem, nálam ez egyértelműen jogtalan lépés.Egyébként volt már példa ilyenre, hogy valakinek szezon közben módosítsák a posztbesorolását? Én nem tartom indokoltnak, hogy Hill-től elvették a TE státuszt, pont ebben a szituban rejlett neki az ereje.Elvenni nagyon-nagyon-nagyon ritkán szoktak, talán a 2-3. ilyen szitu amire emlékszem sztem, legalább 6-8 éve nem volt ilyen....
Szesze
Főleg azért mert offense playereknél ritkább, az IDP-re szarnak amúgy, de ez akkora gamebreaking dolog volt, hogy meglépték.. volt róla szó podcastekben.
Igor
Szesze
zavi27
De leszögezem, sztem nem vétós a trade.
Billenős / Tony kevesebbet kapott, mint amit szerintem ér Hill... de a logika érthető mindkét oldalról, kolluzió nincs.
Ennyi.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Oké, elmehetsz Sobri stílusba, ha akarsz 😊 Nyilván joguk van megtenni, de akkor úgy fogalmazok, hogy sztem nem fair. Attól függetlenül így vélem, hogy nyilván értem, hogy mi vele a probléma, de ez benne volt a lapok között eddig is nála. De ha mondjuk gyengébben játszott volna az előző meccsen és jönne Winston akkor maradt volna TE is? Szerintem igen és ezért pláne gáz az egész.Megtehetik, van hozzá joguk, le van írva szabályban.Gamebreaking vagy sem, nálam ez egyértelműen jogtalan lépés.Egyébként volt már példa ilyenre, hogy valakinek szezon közben módosítsák a posztbesorolását? Én nem tartom indokoltnak, hogy Hill-től elvették a TE státuszt, pont ebben a szituban rejlett neki az ereje.Elvenni nagyon-nagyon-nagyon ritkán szoktak, talán a 2-3. ilyen szitu amire emlékszem sztem, legalább 6-8 éve nem volt ilyen....
Szesze
Igor
Szesze
Ha positional eligibilityt hozzáadhatsz, akkor ugyanilyen alapon el is veheted... és én nem látok vele gondot.
Nyilván bosszantó hiba, és hümmög az ember... de valószínűleg ez a kisebbik rossz.
Nálunk még talán kevésbé számít, de a standard 10-12 csapatos ligák hatalmas részében, ez az egész PO-t befolyásolta volna döntően... óriási felháborodás lett volna. 😊
Igor
több mint 4 éve
Vétójog itt hogy van beállítva? Máshol elvileg meg lehet vétózni irreálisnak tartott trade-eket. Vagy egész csoport szavazással, vagy commisioner vétóval.Gamebreaking vagy sem, nálam ez egyértelműen jogtalan lépés.Egyébként volt már példa ilyenre, hogy valakinek szezon közben módosítsák a posztbesorolását? Én nem tartom indokoltnak, hogy Hill-től elvették a TE státuszt, pont ebben a szituban rejlett neki az ereje.Elvenni nagyon-nagyon-nagyon ritkán szoktak, talán a 2-3. ilyen szitu amire emlékszem sztem, legalább 6-8 éve nem volt ilyen....
Szesze
Igor
Szesze
több mint 4 éve
Erre pont én tettem neked javaslatot 😀Tudom, tőled idéztem 😛
Már hétfőn délben megegyeztünk, de ez volt a feltétel, hogy ne legyen TE is.
Levették, én sem emlékszem ilyenre... Évekkel ezelőtt volt egy S aki WR is volt, a nevére már nem emlékszem... Megvan valakinek?
Brees mire visszatér itt már PO lesz.
20 csapat van, WR és CB is kell 2 minimum, szóval mindkettő kezdő lesz és felszálló ágban vannak. Éledezik a Giants és Dre felé sokat dobálnak.
Jakehomerrel is beszéltünk erről, a világ mindenét kellene odaadnom 2 hétre? Akkor inkább nem keresek kezdő QB-t. Hillnek egy meccse van kezdőként. Risky ez. Majd kiderül.
Kájzerszóze
Mondom, így hogy nincs TE státusza már, így okafogyottá vált a felháborodásom 😊 (bár én biztos jobban lehúztalak volna, főleg Tony helyében😊)
több mint 4 éve
Erre pont én tettem neked javaslatot 😀Már hétfőn délben megegyeztünk, de ez volt a feltétel, hogy ne legyen TE is.
Levették, én sem emlékszem ilyenre... Évekkel ezelőtt volt egy S aki WR is volt, a nevére már nem emlékszem... Megvan valakinek?
Brees mire visszatér itt már PO lesz.
20 csapat van, WR és CB is kell 2 minimum, szóval mindkettő kezdő lesz és felszálló ágban vannak. Éledezik a Giants és Dre felé sokat dobálnak.
Jakehomerrel is beszéltünk erről, a világ mindenét kellene odaadnom 2 hétre? Akkor inkább nem keresek kezdő QB-t. Hillnek egy meccse van kezdőként. Risky ez. Majd kiderül.
több mint 4 éve
Megtehetik, van hozzá joguk, le van írva szabályban.Gamebreaking vagy sem, nálam ez egyértelműen jogtalan lépés.Egyébként volt már példa ilyenre, hogy valakinek szezon közben módosítsák a posztbesorolását? Én nem tartom indokoltnak, hogy Hill-től elvették a TE státuszt, pont ebben a szituban rejlett neki az ereje.Elvenni nagyon-nagyon-nagyon ritkán szoktak, talán a 2-3. ilyen szitu amire emlékszem sztem, legalább 6-8 éve nem volt ilyen....
Szesze
Igor
Szesze
Ha positional eligibilityt hozzáadhatsz, akkor ugyanilyen alapon el is veheted... és én nem látok vele gondot.
Nyilván bosszantó hiba, és hümmög az ember... de valószínűleg ez a kisebbik rossz.
Nálunk még talán kevésbé számít, de a standard 10-12 csapatos ligák hatalmas részében, ez az egész PO-t befolyásolta volna döntően... óriási felháborodás lett volna. 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Amúgy ott a Dunakanyar Dwarf Rabbits, két rohadt jó QB-val, mégse tudok oda ajánlani semmit, mert kb minden poszton megvan...Én azért megpróbáltam egy monstre dealt ajánlani neki. 😀
FLZOLI
több mint 4 éve
Szesze te irigy vagy......Már írtam, hogy mire akadtam ki eredendően. Olvass a sorok között.
Egy csere QB, még 2 hétig mondjuk. Ha szar lesz akkor Winston beáll azonnal.
A liga legértékesebb játékosa?
Adtam érte egy jó CB-t és egy elkapót. A rosterem üres lett kb. Mindenki O meg IR.
A csere feltétele az volt hogy ne legyen TE is Hill, csak QB. Igy nyilván sokkal kevesebbet ér.
Kájzerszóze
több mint 4 éve
Gamebreaking vagy sem, nálam ez egyértelműen jogtalan lépés.Egyébként volt már példa ilyenre, hogy valakinek szezon közben módosítsák a posztbesorolását? Én nem tartom indokoltnak, hogy Hill-től elvették a TE státuszt, pont ebben a szituban rejlett neki az ereje.Elvenni nagyon-nagyon-nagyon ritkán szoktak, talán a 2-3. ilyen szitu amire emlékszem sztem, legalább 6-8 éve nem volt ilyen....
Szesze
Igor
több mint 4 éve
Szesze te irigy vagy......Egy csere QB, még 2 hétig mondjuk. Ha szar lesz akkor Winston beáll azonnal.
A liga legértékesebb játékosa?
Adtam érte egy jó CB-t és egy elkapót. A rosterem üres lett kb. Mindenki O meg IR.
A csere feltétele az volt hogy ne legyen TE is Hill, csak QB. Igy nyilván sokkal kevesebbet ér.
több mint 4 éve
Amúgy ott a Dunakanyar Dwarf Rabbits, két rohadt jó QB-val, mégse tudok oda ajánlani semmit, mert kb minden poszton megvan...Próbáld be Riverst Tonynál 😊
FLZOLI
több mint 4 éve
Persze, de így hogy már nem számít TE-nek nincs is rá szükség, én elsősorban emiatt akadtam ki, nem vettem észre hogy törölték a TE-k közül. Amúgy ettől függetlenül sem tartom egy jó trade-nek a te szempontodból, de nyilván így teljesen más kategória.Ha megfelel, akkor este válaszolok.Bocs, de meg tudod magyarázni miért fogadtad el ezt? Az utolsó szalmaszál belehullott a kezedbe Hillel, így dupla QB-val tudtad volna lejátszani a hátralévő 2 fordulót és maradt volna esélyed a bent maradásra.Tudom.Legalább elvették a TE eligibilityt.... így is bőven Kájzernek áll persze, elég szarul alkudtál Tony...Hat mar akkor csak a jovahagyas kell.Na neeee 😀 Főleg azok után, hogy még te tettél megjegyzést jön egy ilyen csere? Kemény.
Sok sikert a Warriorsnak a cserehez!
Kájzerszóze
Szesze
Igor
Tony Adams
Én csak viccből írtam, hogy Hill engem is érdekel, mert azt gondoltam, hogy jelenleg ő nem is lehet cserealap tárgya.. azt gondoltam Riversről alkudoztok. (egyébként érte is kevés lett volna ez az érték..)
Szesze
Tony Adams
több mint 4 éve
Amúgy ott a Dunakanyar Dwarf Rabbits, két rohadt jó QB-val, mégse tudok oda ajánlani semmit, mert kb minden poszton megvan...
több mint 4 éve
Egyébként volt már példa ilyenre, hogy valakinek szezon közben módosítsák a posztbesorolását? Én nem tartom indokoltnak, hogy Hill-től elvették a TE státuszt, pont ebben a szituban rejlett neki az ereje.Elvenni nagyon-nagyon-nagyon ritkán szoktak, talán a 2-3. ilyen szitu amire emlékszem sztem, legalább 6-8 éve nem volt ilyen....
Szesze
több mint 4 éve
Ahhoz képest, hogy én gondolkodtam, hogy bedobok egy Stafford/Rivers <> Hopkins cserét... Hát igen 😊Tudom.Legalább elvették a TE eligibilityt.... így is bőven Kájzernek áll persze, elég szarul alkudtál Tony...Hat mar akkor csak a jovahagyas kell.Na neeee 😀 Főleg azok után, hogy még te tettél megjegyzést jön egy ilyen csere? Kemény.
Kájzerszóze
Szesze
Igor
Tony Adams
több mint 4 éve
Ha megfelel, akkor este válaszolok.Bocs, de meg tudod magyarázni miért fogadtad el ezt? Az utolsó szalmaszál belehullott a kezedbe Hillel, így dupla QB-val tudtad volna lejátszani a hátralévő 2 fordulót és maradt volna esélyed a bent maradásra.Tudom.Legalább elvették a TE eligibilityt.... így is bőven Kájzernek áll persze, elég szarul alkudtál Tony...Hat mar akkor csak a jovahagyas kell.Na neeee 😀 Főleg azok után, hogy még te tettél megjegyzést jön egy ilyen csere? Kemény.
Kájzerszóze
Szesze
Igor
Tony Adams
Én csak viccből írtam, hogy Hill engem is érdekel, mert azt gondoltam, hogy jelenleg ő nem is lehet cserealap tárgya.. azt gondoltam Riversről alkudoztok. (egyébként érte is kevés lett volna ez az érték..)
Szesze
több mint 4 éve
Egyébként volt már példa ilyenre, hogy valakinek szezon közben módosítsák a posztbesorolását? Én nem tartom indokoltnak, hogy Hill-től elvették a TE státuszt, pont ebben a szituban rejlett neki az ereje.
több mint 4 éve
bocsánat, azt nem vettem észre..???Ez egy röhejes trade szerintem. A következő hetekben a liga legértékesebb játékosáért két még a posztján is futottak még kategóriájú ember.. nem is értem.Legalább elvették a TE eligibilityt.... így is bőven Kájzernek áll persze, elég szarul alkudtál Tony...Hat mar akkor csak a jovahagyas kell.Na neeee 😀 Főleg azok után, hogy még te tettél megjegyzést jön egy ilyen csere? Kemény.
Kájzerszóze
Szesze
Igor
Szesze
A bolded részre - nincs TE posztja többé..
Nyilván mint kezdő QB van értéke (heti 20 ponttal számoljunk mondjuk a nulla helyett, ez Kájzernek nyilván sokat segít)
Sheppard upgrade, de nem túl nagy (mondjuk 5 pont), Kirkpatrick kb érdektelen... de ha azt mondjuk Shepaprd 10 pont upgrade, Kirkpatrick 5, ami egy optimista értékelés, ez még mindig bukó...
Sztem amúgy a korrekt value Jacobs / Lockett / Davis + valami apróság lett volna...
Igor
akkor csak simán szar trade volt 😊
több mint 4 éve
???Ez egy röhejes trade szerintem. A következő hetekben a liga legértékesebb játékosáért két még a posztján is futottak még kategóriájú ember.. nem is értem.Legalább elvették a TE eligibilityt.... így is bőven Kájzernek áll persze, elég szarul alkudtál Tony...Hat mar akkor csak a jovahagyas kell.Na neeee 😀 Főleg azok után, hogy még te tettél megjegyzést jön egy ilyen csere? Kemény.
Kájzerszóze
Szesze
Igor
Szesze
A bolded részre - nincs TE posztja többé..
Nyilván mint kezdő QB van értéke (heti 20 ponttal számoljunk mondjuk a nulla helyett, ez Kájzernek nyilván sokat segít)
Sheppard upgrade, de nem túl nagy (mondjuk 5 pont), Kirkpatrick kb érdektelen... de ha azt mondjuk Sheppard 10 pontos upgrade, Kirkpatrick 5, ami egy optimista értékelés, ez még mindig bukó...
Sztem amúgy a korrekt value Jacobs / Lockett / Davis + valami apróság lett volna...
Szerkesztette: Igor
több mint 4 éve
Bocs, de meg tudod magyarázni miért fogadtad el ezt? Az utolsó szalmaszál belehullott a kezedbe Hillel, így dupla QB-val tudtad volna lejátszani a hátralévő 2 fordulót és maradt volna esélyed a bent maradásra.Tudom.Legalább elvették a TE eligibilityt.... így is bőven Kájzernek áll persze, elég szarul alkudtál Tony...Hat mar akkor csak a jovahagyas kell.Na neeee 😀 Főleg azok után, hogy még te tettél megjegyzést jön egy ilyen csere? Kemény.
Kájzerszóze
Szesze
Igor
Tony Adams
Kirkpatrick kb 20-30 között lesz a posztján a szezon hátralévő részében, Shepard meg kb 40-50..
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
Ez egy röhejes trade szerintem. A következő hetekben a liga legértékesebb játékosáért két még a posztján is futottak még kategóriájú ember.. nem is értem.Legalább elvették a TE eligibilityt.... így is bőven Kájzernek áll persze, elég szarul alkudtál Tony...Hat mar akkor csak a jovahagyas kell.Na neeee 😀 Főleg azok után, hogy még te tettél megjegyzést jön egy ilyen csere? Kemény.
Kájzerszóze
Szesze
Igor
több mint 4 éve
Tudom.Legalább elvették a TE eligibilityt.... így is bőven Kájzernek áll persze, elég szarul alkudtál Tony...Hat mar akkor csak a jovahagyas kell.Na neeee 😀 Főleg azok után, hogy még te tettél megjegyzést jön egy ilyen csere? Kemény.
Kájzerszóze
Szesze
Igor
több mint 4 éve
Legalább elvették a TE eligibilityt.... így is bőven Kájzernek áll persze, elég szarul alkudtál Tony...Hat mar akkor csak a jovahagyas kell.Na neeee 😀 Főleg azok után, hogy még te tettél megjegyzést jön egy ilyen csere? Kemény.
Kájzerszóze
Szesze
több mint 4 éve
Hat mar akkor csak a jovahagyas kell.Na neeee 😀 Főleg azok után, hogy még te tettél megjegyzést jön egy ilyen csere? Kemény.
Kájzerszóze