bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
Akkor megint legit kérdés, ki az aki idény előtt és most is kérdés nélkül No1 LB kaliber? 😊Mert nyilván ha játszik Leonard vagy LVE is az, de a sérülés faktor miatt szerintem max No1,5 szinten kéne őket értékelni.
több mint 4 éve
Ez nem feltétlen igaz, pl Hewitt is kifejezetten szar egész évben, mégis végigtolja a szezont every down-ban. Cunningham amúgy rendszeresen nincs a pályán passzjátékok esetén, tegnap pl az egész negyedik negyedet kihagyta kb emiatt. Ennek ellenére Top2 per pill. A helyén húztam, absz nem steal, csak ugye megkritizáltatok miatta, így gondoltam megemlítem 😊LB poszton azért általában van korreláció... ha valaki nagyon szar, leszedik - először csak 3rd down (én pl erre számítottam Cunninghamnél idei szezon alatt), aztán nagyobb gond esetén teljesen...De fantasyban nem a jó játékosokat kell kiválasztani, hanem akik sok pontot szereznek majd.. sose mondtam, h Cunningham jó játékos, de nem is ez a lényeg itt.Arra nem lehet bazírozni, hogy a Texans coaching staff egész évben ilyen kretén lesz.Nem baj, előfordul az ilyesmi 😛 Igor meg Jake jó érzékkel pl Cunningham draftolását érezték túlzónak anno, az is szép találat 😊Duke Johnson rulez... 😀Visszavontam. 😊
somoskovig
somoskovig
más kérdés, hogy a potenciális trade partnereimmel jól kicsesztél a remek projectionnel 😊 (én meg magammal, hogy mégse raktam be a kezdőbe)
Szesze
Egy nagy 0 az az ember... a contract extension meg hab volt a tortán.
De mivel láttad, hogy Adams (sokadszorra) lejátszotta a pályáról tegnap is.... tudod ezt te is jól.
Duke meg a DET ellen kb muszáj volt h villantson. 10 csapatos aukciósban én kezdettem, ez sokkal tökösebb dolog szvsz 😛 de ettől még nem változik a dolog - ha nem bottom 5 matchupja lesz, majd hozni fogja a 2-3 pontokat...
Igor
Szesze
Utóbbira persze sok esély nem volt, azok után meg hogy hozzávágták az évi 14.5 misit pláne nem.
Ettől függetlenül volt mákod is vele (csomó más nagynevű LB megsérült, főleg ezért volt ideiglenesen LB#1), és valszeg év végén inkább TOP 5 alja lesz.
LB10-nek húztad... LB5 lesz szezon végére, ha nincsenek a sérülések, valszeg LB 8-10 között zár.. pont a helyén draftoltad.
Jó pick, de ennél nem sokkal több*.. kár, hogy pl Kiser+Reeder jóval kevesebb draftcapitalból, meccsenként kb 2 ponttal kevesebbet ugyanígy lehozott eddig 😛
*Olokoun volt a LB stealed, mondjuk őt is handcuffolni kellett volna, nehogy valami baja történjen aztán....
És mondjuk KPL-ről kevesebbet áradozol 😊
Igor
KPL-ről nem áradozok, de egyrészt LB5-nél belefér, hogy szar legyen, másrészt még mindig jobb mintha elcseréltem volna Bosticot Daniel Jones-ra 😊
több mint 4 éve
LB poszton azért általában van korreláció... ha valaki nagyon szar, leszedik - először csak 3rd down (én pl erre számítottam Cunninghamnél idei szezon alatt), aztán nagyobb gond esetén teljesen...De fantasyban nem a jó játékosokat kell kiválasztani, hanem akik sok pontot szereznek majd.. sose mondtam, h Cunningham jó játékos, de nem is ez a lényeg itt.Arra nem lehet bazírozni, hogy a Texans coaching staff egész évben ilyen kretén lesz.Nem baj, előfordul az ilyesmi 😛 Igor meg Jake jó érzékkel pl Cunningham draftolását érezték túlzónak anno, az is szép találat 😊Duke Johnson rulez... 😀Visszavontam. 😊
somoskovig
somoskovig
más kérdés, hogy a potenciális trade partnereimmel jól kicsesztél a remek projectionnel 😊 (én meg magammal, hogy mégse raktam be a kezdőbe)
Szesze
De mivel láttad, hogy Adams (sokadszorra) lejátszotta a pályáról tegnap is.... tudod ezt te is jól.
Duke meg a DET ellen kb muszáj volt h villantson. 10 csapatos aukciósban én kezdettem, ez sokkal tökösebb dolog szvsz 😛 de ettől még nem változik a dolog - ha nem bottom 5 matchupja lesz, majd hozni fogja a 2-3 pontokat...
Igor
Szesze
Utóbbira persze sok esély nem volt, azok után meg hogy hozzávágták az évi 14.5 misit pláne nem.
Ettől függetlenül volt mákod is vele (csomó más nagynevű LB megsérült, főleg ezért volt ideiglenesen LB#1), és valszeg év végén inkább TOP 5 alja lesz.
LB10-nek húztad... LB5 lesz szezon végére, ha nincsenek a sérülések, valszeg LB 8-10 között zár.. pont a helyén draftoltad.
Jó pick, de ennél nem sokkal több*.. kár, hogy pl Kiser+Reeder jóval kevesebb draftcapitalból, meccsenként kb 2 ponttal kevesebbet ugyanígy lehozott eddig 😛
*Olokoun volt a LB stealed, mondjuk őt is handcuffolni kellett volna, nehogy valami baja történjen aztán....
És mondjuk KPL-ről kevesebbet áradozol 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Fasza, pont most akartam Leont lehúzni, de ma már nem lehet tradelni, pedig nov 27 van a deadlineban... ejj 😕Beszoptam én is. Ez a kora reggeli deadline nem valami felhasználóbarát 😊
Igor
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
De fantasyban nem a jó játékosokat kell kiválasztani, hanem akik sok pontot szereznek majd.. sose mondtam, h Cunningham jó játékos, de nem is ez a lényeg itt.Arra nem lehet bazírozni, hogy a Texans coaching staff egész évben ilyen kretén lesz.Nem baj, előfordul az ilyesmi 😛 Igor meg Jake jó érzékkel pl Cunningham draftolását érezték túlzónak anno, az is szép találat 😊Duke Johnson rulez... 😀Visszavontam. 😊
somoskovig
somoskovig
Szesze
Igor
több mint 4 éve
Fasza, pont most akartam Leont lehúzni, de ma már nem lehet tradelni, pedig nov 27 van a deadlineban... ejj 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Arra nem lehet bazírozni, hogy a Texans coaching staff egész évben ilyen kretén lesz.Nem baj, előfordul az ilyesmi 😛 Igor meg Jake jó érzékkel pl Cunningham draftolását érezték túlzónak anno, az is szép találat 😊Duke Johnson rulez... 😀Visszavontam. 😊
somoskovig
somoskovig
Szesze
Szerkesztette: Igor
több mint 4 éve
A forduló végén már nem ő lesz... De a lényeg, hogy vátesz Igor leszólta mindkettőt 😊Hát igen 😊 Amúgy nem mondtam, hogy szar lesz, de valóban azt gondoltam, hogy nem ér(t) 3. kört.Ühm, azért tegyük kontextusba Cunningham kommentet, az ugyanis arra jött, hogy Kendricks szar lesz ugyebár 😛Nem baj, előfordul az ilyesmi 😛 Igor meg Jake jó érzékkel pl Cunningham draftolását érezték túlzónak anno, az is szép találat 😊Duke Johnson rulez... 😀Visszavontam. 😊
somoskovig
somoskovig
Szesze
Jakehomer
Cunninghamet csak azért említettem meg, mert ketten is megszóltátok és konkrétan Top1 jelenleg 😊
Szesze
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Jah hát ez durva párosítás így nagyon.. részvétem.Tyrell Adams 2 és fél negyed alatt 15 tackle, 2 FF, 39 pont --> beszarásSzerencsére "lassított", és megállt 43,5nél.😬.
Szesze
Fuller is tolt 37 pontot,ezzel nekem reszeltek.🥴
Tony Adams
több mint 4 éve
Tyrell Adams 2 és fél negyed alatt 15 tackle, 2 FF, 39 pont --> beszarásSzerencsére "lassított", és megállt 43,5nél.😬.
Szesze
Fuller is tolt 37 pontot,ezzel nekem reszeltek.🥴
több mint 4 éve
Hát igen 😊 Amúgy nem mondtam, hogy szar lesz, de valóban azt gondoltam, hogy nem ér(t) 3. kört.Ühm, azért tegyük kontextusba Cunningham kommentet, az ugyanis arra jött, hogy Kendricks szar lesz ugyebár 😛Nem baj, előfordul az ilyesmi 😛 Igor meg Jake jó érzékkel pl Cunningham draftolását érezték túlzónak anno, az is szép találat 😊Duke Johnson rulez... 😀Visszavontam. 😊
somoskovig
somoskovig
Szesze
Jakehomer
Cunninghamet csak azért említettem meg, mert ketten is megszóltátok és konkrétan Top1 jelenleg 😊
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
Ühm, azért tegyük kontextusba Cunningham kommentet, az ugyanis arra jött, hogy Kendricks szar lesz ugyebár 😛Nem baj, előfordul az ilyesmi 😛 Igor meg Jake jó érzékkel pl Cunningham draftolását érezték túlzónak anno, az is szép találat 😊Duke Johnson rulez... 😀Visszavontam. 😊
somoskovig
somoskovig
Szesze
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Tyrell Adams 2 és fél negyed alatt 15 tackle, 2 FF, 39 pont --> beszarás
több mint 4 éve
Nem baj, előfordul az ilyesmi 😛 Igor meg Jake jó érzékkel pl Cunningham draftolását érezték túlzónak anno, az is szép találat 😊Duke Johnson rulez... 😀Visszavontam. 😊
somoskovig
somoskovig
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
Jayon Brown-nál elvileg kimondták hogy season-ending, nem?hiba lett volna kihagyni 😀
Persze sokba nem került (pláne ha utána még puntert is akartál húzni), csak irigylem azokat akiknek van free IR slotja 😕
Igor
több mint 4 éve
Jayon Brown-nál elvileg kimondták hogy season-ending, nem?Persze sokba nem került (pláne ha utána még puntert is akartál húzni), csak irigylem azokat akiknek van free IR slotja 😕
több mint 4 éve
Parádés 😊 küldj valami countert, ha érdekel valaki tőlem. Ha nem, ne 😊Azt en nem latom valami regi hiba miatt.A Bentley for Hunter Henry tradet nem tudom elfogadni.Ezért írtam pm-et, hogy felvázolhasd, mi kellene, vagy hogy egyáltalán mozdítható-e.
Janek
Jakehomer
Janek
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Azt en nem latom valami regi hiba miatt.A Bentley for Hunter Henry tradet nem tudom elfogadni.Ezért írtam pm-et, hogy felvázolhasd, mi kellene, vagy hogy egyáltalán mozdítható-e.
Janek
Jakehomer
több mint 4 éve
A Bentley for Hunter Henry tradet nem tudom elfogadni.Ezért írtam pm-et, hogy felvázolhasd, mi kellene, vagy hogy egyáltalán mozdítható-e.
Janek
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
A Bentley for Hunter Henry tradet nem tudom elfogadni.
több mint 4 éve
Az LB csere nálam nagy upgrade, én ott min 10 pontra lövöm a különbséget... Hitchensben elég nehéz megbízni, nem hiszem hogy 8-12 pontnál többet hozNa ez fasza waiver volt, most itt állok 4 QB-vel. 😂Szerintem Herbert jobb annál, mint hogy 3db apróbb upgrade-re váltsák át (DE, LB, DT) pláne a mostani szezonban.
Ha a Wentz / Tua owner esetleg szeretné a backupját, nyugodtan érdeklődhet, nyilván nem fogok aranyárat kérni értük...
PS - most látom ezt a tradet, te jószagú szederbokor...
PS2: egész jó - somos talán kicsit többet profitál belőle, de a DDR-nek se rossz és Allen miatt nyilván megéri... szép trade, egész jól kiegyensúlyozott sztem.
Igor
FLZOLI
És ott van DDR-nek a padon Allen.
Szerintem ez fair deal.