bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
Na ez fasza waiver volt, most itt állok 4 QB-vel. 😂Szerintem Herbert jobb annál, mint hogy 3db apróbb upgrade-re váltsák át (DE, LB, DT) pláne a mostani szezonban.
Ha a Wentz / Tua owner esetleg szeretné a backupját, nyugodtan érdeklődhet, nyilván nem fogok aranyárat kérni értük...
PS - most látom ezt a tradet, te jószagú szederbokor...
PS2: egész jó - somos talán kicsit többet profitál belőle, de a DDR-nek se rossz és Allen miatt nyilván megéri... szép trade, egész jól kiegyensúlyozott sztem.
Igor
több mint 4 éve
Na ez fasza waiver volt, most itt állok 4 QB-vel. 😂Ha a Wentz / Tua owner esetleg szeretné a backupját, nyugodtan érdeklődhet, nyilván nem fogok aranyárat kérni értük...
PS - most látom ezt a tradet, te jószagú szederbokor...
PS2: egész jó - somos talán kicsit többet profitál belőle, de a DDR-nek se rossz és Allen miatt nyilván megéri... szép trade, egész jól kiegyensúlyozott sztem.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Végre egy nagy csere, még akkor is ha a törpe nyuszikat eléggé lehúzzák benne 😊
több mint 4 éve
Nem is értem mit csinál az ESPN a Titans-nél...
több mint 4 éve
Úgy fogok idén vergodni hogy nem cseréltem egyet se 😊Tudom, már néztelek, mint potenciálisan szívesen cserélő ember 😊Zoli: Gurley kizárt, Cousins határeset lehetne, de Winfieldben nem bízom annyira, hogy megérje a kockázatot.Oké, érthető, más poszton nem nagyon tudok minőséget adni, ami nagy upgrade lenne neked 😊
Szesze
FLZOLI
Szesze
Meg is látszik a teljesitmenyen...
több mint 4 éve
Tudom, már néztelek, mint potenciálisan szívesen cserélő ember 😊Zoli: Gurley kizárt, Cousins határeset lehetne, de Winfieldben nem bízom annyira, hogy megérje a kockázatot.Oké, érthető, más poszton nem nagyon tudok minőséget adni, ami nagy upgrade lenne neked 😊
Szesze
FLZOLI
több mint 4 éve
Zoli: Gurley kizárt, Cousins határeset lehetne, de Winfieldben nem bízom annyira, hogy megérje a kockázatot.Oké, érthető, más poszton nem nagyon tudok minőséget adni, ami nagy upgrade lenne neked 😊
Szesze
több mint 4 éve
Zoli: Gurley kizárt, Cousins határeset lehetne, de Winfieldben nem bízom annyira, hogy megérje a kockázatot.
több mint 4 éve
Ennyit a karmáról 😕Végül decline lett, bocsi, azt hittem ez a Maye többet hoz azért.Ingram felőlem mehet meg jöhet ahova akar, rakás szar egész évben. Ahmed+Maye-val mehetne a trade.😊 Persze várok még más ajánlatot is.😊Egye-bassza, menjen.
zavi27
Ahmed+Maye <--> Simmons
Elküldtem aztán eldöntöd.
(Plusz remélem a jövő héten Ahmed szerez vagy 40 pontot Somos ellen 😀)
Szesze
zavi27
több mint 4 éve
Végül decline lett, bocsi, azt hittem ez a Maye többet hoz azért.Ingram felőlem mehet meg jöhet ahova akar, rakás szar egész évben. Ahmed+Maye-val mehetne a trade.😊 Persze várok még más ajánlatot is.😊Egye-bassza, menjen.
zavi27
Ahmed+Maye <--> Simmons
Szesze
több mint 4 éve
Remélem 😊Sőt, még Maye is 20+ lesz tutira. 😀Igaz? 😀Ha van karma, akkor biztosan. 😊Ingram felőlem mehet meg jöhet ahova akar, rakás szar egész évben. Ahmed+Maye-val mehetne a trade.😊 Persze várok még más ajánlatot is.😊Egye-bassza, menjen.
zavi27
Ahmed+Maye <--> Simmons
Szesze
somoskovig
Szesze
somoskovig
több mint 4 éve
Sőt, még Maye is 20+ lesz tutira. 😀Igaz? 😀Ha van karma, akkor biztosan. 😊Ingram felőlem mehet meg jöhet ahova akar, rakás szar egész évben. Ahmed+Maye-val mehetne a trade.😊 Persze várok még más ajánlatot is.😊Egye-bassza, menjen.
zavi27
Ahmed+Maye <--> Simmons
Szesze
somoskovig
Szesze
több mint 4 éve
Igaz? 😀Ha van karma, akkor biztosan. 😊Ingram felőlem mehet meg jöhet ahova akar, rakás szar egész évben. Ahmed+Maye-val mehetne a trade.😊 Persze várok még más ajánlatot is.😊Egye-bassza, menjen.
zavi27
Ahmed+Maye <--> Simmons
Szesze
somoskovig
több mint 4 éve
Ha van karma, akkor biztosan. 😊Ingram felőlem mehet meg jöhet ahova akar, rakás szar egész évben. Ahmed+Maye-val mehetne a trade.😊 Persze várok még más ajánlatot is.😊Egye-bassza, menjen.
zavi27
Ahmed+Maye <--> Simmons
Szesze
több mint 4 éve
Ingram felőlem mehet meg jöhet ahova akar, rakás szar egész évben. Ahmed+Maye-val mehetne a trade.😊 Persze várok még más ajánlatot is.😊Egye-bassza, menjen.
zavi27
Ahmed+Maye <--> Simmons
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
Egyébként az ő esetében az az 1-2 hét mondjuk pont életet menthet.Tehát a szezon hátralévő részére le akarsz húzni valakit egy elit safety-re, és egy olyan RB-t akarsz adni cserébe, aki még max 1-2 hétig lesz átlag alatti, utána meg használhatatlan? 😊Mondjuk ha ennyire kellene elit safety, és Duke Johnson úgyis ennyire jó lesz a hétvégén, akkor miért nem dobod be Ahmedet vagy Edwards-t? Ők is tipikus sell high jelenleg, nemsokára jön vissza Gaskin, meg jön le a COVID-IR-ről Ingram és Dobbins. 😊Ez a kérdés nem fair 😊
somoskovig
Egyrészt azért annyira nem kell az elit safety, csak kb ott tudok még érdemben erősíteni úgy, hogy látszódjon is (esetleg még a DT2 ilyen).
Másrészt bár valóban hasonló a helyzet mindháromnál, de azért a másik kettő sokkal jobban használható akkor is, ha felépülnek mellette a többiek és valamelyikre szükségem lesz az alapcsapatban akkor is amikor csökken a szerepük.
Szesze
Segítsek még üzletelni, vagy elég lesz már? 😀 😀
somoskovig
több mint 4 éve
Inkább lassan azon kezdj el agyalni, hogy mikor és hol óhajtod bekapni 😊Tehát a szezon hátralévő részére le akarsz húzni valakit egy elit safety-re, és egy olyan RB-t akarsz adni cserébe, aki még max 1-2 hétig lesz átlag alatti, utána meg használhatatlan? 😊Mondjuk ha ennyire kellene elit safety, és Duke Johnson úgyis ennyire jó lesz a hétvégén, akkor miért nem dobod be Ahmedet vagy Edwards-t? Ők is tipikus sell high jelenleg, nemsokára jön vissza Gaskin, meg jön le a COVID-IR-ről Ingram és Dobbins. 😊Ez a kérdés nem fair 😊
somoskovig
Egyrészt azért annyira nem kell az elit safety, csak kb ott tudok még érdemben erősíteni úgy, hogy látszódjon is (esetleg még a DT2 ilyen).
Másrészt bár valóban hasonló a helyzet mindháromnál, de azért a másik kettő sokkal jobban használható akkor is, ha felépülnek mellette a többiek és valamelyikre szükségem lesz az alapcsapatban akkor is amikor csökken a szerepük.
Szesze
somoskovig
több mint 4 éve
Tehát a szezon hátralévő részére le akarsz húzni valakit egy elit safety-re, és egy olyan RB-t akarsz adni cserébe, aki még max 1-2 hétig lesz átlag alatti, utána meg használhatatlan? 😊Mondjuk ha ennyire kellene elit safety, és Duke Johnson úgyis ennyire jó lesz a hétvégén, akkor miért nem dobod be Ahmedet vagy Edwards-t? Ők is tipikus sell high jelenleg, nemsokára jön vissza Gaskin, meg jön le a COVID-IR-ről Ingram és Dobbins. 😊Ez a kérdés nem fair 😊
somoskovig
Szesze
több mint 4 éve
Ingram felőlem mehet meg jöhet ahova akar, rakás szar egész évben. Ahmed+Maye-val mehetne a trade.😊 Persze várok még más ajánlatot is.😊Őt nem merem elengedni, mert reményeim szerint Gaskin még nyomi lesz egy ideig és talán nem is tud 100%-osan visszatérni.
zavi27
több mint 4 éve
Mondjuk ha ennyire kellene elit safety, és Duke Johnson úgyis ennyire jó lesz a hétvégén, akkor miért nem dobod be Ahmedet vagy Edwards-t? Ők is tipikus sell high jelenleg, nemsokára jön vissza Gaskin, meg jön le a COVID-IR-ről Ingram és Dobbins. 😊Ez a kérdés nem fair 😊
somoskovig
több mint 4 éve
Ingram felőlem mehet meg jöhet ahova akar, rakás szar egész évben. Ahmed+Maye-val mehetne a trade.😊 Persze várok még más ajánlatot is.😊Mondjuk ha ennyire kellene elit safety, és Duke Johnson úgyis ennyire jó lesz a hétvégén, akkor miért nem dobod be Ahmedet vagy Edwards-t? Ők is tipikus sell high jelenleg, nemsokára jön vissza Gaskin, meg jön le a COVID-IR-ről Ingram és Dobbins. 😊Ti szépen foglalkozzatok Sobrival a másikon, én addig ezt nyélbe ütöm 😊Bármilyen járni tudó, pályára is lépő RB-t keresnék, ha van valakinek fölösben, és talál valami értelmes ajánlatot nálam.😊
zavi27
Simmons vagy Sorensen <---> Maye+Duke Johnson?
Szesze
Igor
Szesze
somoskovig
több mint 4 éve
Mondjuk ha ennyire kellene elit safety, és Duke Johnson úgyis ennyire jó lesz a hétvégén, akkor miért nem dobod be Ahmedet vagy Edwards-t? Ők is tipikus sell high jelenleg, nemsokára jön vissza Gaskin, meg jön le a COVID-IR-ről Ingram és Dobbins. 😊Ti szépen foglalkozzatok Sobrival a másikon, én addig ezt nyélbe ütöm 😊Bármilyen járni tudó, pályára is lépő RB-t keresnék, ha van valakinek fölösben, és talál valami értelmes ajánlatot nálam.😊
zavi27
Szesze
Igor
Szesze
több mint 4 éve
Ti szépen foglalkozzatok Sobrival a másikon, én addig ezt nyélbe ütöm 😊Bármilyen járni tudó, pályára is lépő RB-t keresnék, ha van valakinek fölösben, és talál valami értelmes ajánlatot nálam.😊
zavi27
Szesze
Igor
több mint 4 éve
Bármilyen járni tudó, pályára is lépő RB-t keresnék, ha van valakinek fölösben, és talál valami értelmes ajánlatot nálam.😊
zavi27
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)