bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 3 éve
Smiley-t rakhattam volna végére, nyilván úgy értettem a bosszankodást csak. Ja, van két QB-m, fantasztikus kilátások Mullens Rams ellen meg Glennon. Neked eddig végig volt Lamar, 6-5-el simán középmezőny. Nekem kiesett szinte a kezdetektől Prescott, Garoppolo, MacCaffrey, állandóra. Prescott miatt Amari Cooper is gyakorlatilag nulla pár meccset leszámítva, ahhoz képest mi lehetett volna az a Dallas offense. Ingram mert értékelhetlen csalódás egész évben mint másik kezdő RB-m. Szóval nekem kb. a komplett kezdő offense-m kéne minden héten pótolnom, elit LB-re meg nyílván drafton ezek miatt nem volt esély. És így se jutott szinte soha értelmes, stabil ember hozzám waiveren se egyik héten se, hiába voltam "sokat" a gép előtt. (Tudom a nagy mágusok zsinórban igazoltak a kulcsembereket, aha.) Nem csoda hogy egyik fő esélyes vagyok kiesésre így. Szóval nekem se ártott volna egy Fitzmagic mágia. Aztán lehet csinál majd 5 pontot most addig veszkődünk rajta.😊Van két irányítód is, úgyhogy nem értem az elkeseredésedet. Nekem per pillanat egy sem volt, arról már nem is beszélve, hogy mivel nem vagyok állandóan gép előtt, gyakorlatilag mindig elhappoltak minden használható embert elölem a szezon folyamán. Úgyhogy ennyi járt már. 😊 Egyébként köszi a jókívánságot.Egy két órán múlott nekem, a fene vigyen!Sikerült az egyetlen jó döntésemet meghozni az idei fantasy szezonban. Még időben leigazoltam Fitzmagic-et tegnap délután. Ez volt az egyetlen jó megérzésem, mióta elkezdődött a bajnokság. Remélem kihúzza a talpamból a szálkát, és hoz egy 30 pontos meccset a Jets ellen.Az igen, Covid a Denver QB poszton, Dalton már játszott... A beugró WR - t meg keddig nem lehet felvenni...Jah, nagyon bedurvult a helyzet sajnos..
FLZOLI
Szesze
Leon78
zavi27
Leon78
több mint 3 éve
Ezt mondjuk én sem értem..Ez oké, de a beugró qbt mert nem lehet most behúzni nem értem 😊Sikerült az egyetlen jó döntésemet meghozni az idei fantasy szezonban. Még időben leigazoltam Fitzmagic-et tegnap délután. Ez volt az egyetlen jó megérzésem, mióta elkezdődött a bajnokság. Remélem kihúzza a talpamból a szálkát, és hoz egy 30 pontos meccset a Jets ellen.Az igen, Covid a Denver QB poszton, Dalton már játszott... A beugró WR - t meg keddig nem lehet felvenni...Jah, nagyon bedurvult a helyzet sajnos..
FLZOLI
Szesze
Leon78
Oké nem sok mindent csinál majd de ez így az espn oldaláról is gáz...
FLZOLI
több mint 3 éve
Ez oké, de a beugró qbt mert nem lehet most behúzni nem értem 😊Sikerült az egyetlen jó döntésemet meghozni az idei fantasy szezonban. Még időben leigazoltam Fitzmagic-et tegnap délután. Ez volt az egyetlen jó megérzésem, mióta elkezdődött a bajnokság. Remélem kihúzza a talpamból a szálkát, és hoz egy 30 pontos meccset a Jets ellen.Az igen, Covid a Denver QB poszton, Dalton már játszott... A beugró WR - t meg keddig nem lehet felvenni...Jah, nagyon bedurvult a helyzet sajnos..
FLZOLI
Szesze
Leon78
Oké nem sok mindent csinál majd de ez így az espn oldaláról is gáz...
több mint 3 éve
Van két irányítód is, úgyhogy nem értem az elkeseredésedet. Nekem per pillanat egy sem volt, arról már nem is beszélve, hogy mivel nem vagyok állandóan gép előtt, gyakorlatilag mindig elhappoltak minden használható embert elölem a szezon folyamán. Úgyhogy ennyi járt már. 😊 Egyébként köszi a jókívánságot.Egy két órán múlott nekem, a fene vigyen!Sikerült az egyetlen jó döntésemet meghozni az idei fantasy szezonban. Még időben leigazoltam Fitzmagic-et tegnap délután. Ez volt az egyetlen jó megérzésem, mióta elkezdődött a bajnokság. Remélem kihúzza a talpamból a szálkát, és hoz egy 30 pontos meccset a Jets ellen.Az igen, Covid a Denver QB poszton, Dalton már játszott... A beugró WR - t meg keddig nem lehet felvenni...Jah, nagyon bedurvult a helyzet sajnos..
FLZOLI
Szesze
Leon78
zavi27
több mint 3 éve
Egy két órán múlott nekem, a fene vigyen!Sikerült az egyetlen jó döntésemet meghozni az idei fantasy szezonban. Még időben leigazoltam Fitzmagic-et tegnap délután. Ez volt az egyetlen jó megérzésem, mióta elkezdődött a bajnokság. Remélem kihúzza a talpamból a szálkát, és hoz egy 30 pontos meccset a Jets ellen.Az igen, Covid a Denver QB poszton, Dalton már játszott... A beugró WR - t meg keddig nem lehet felvenni...Jah, nagyon bedurvult a helyzet sajnos..
FLZOLI
Szesze
Leon78
több mint 3 éve
Sikerült az egyetlen jó döntésemet meghozni az idei fantasy szezonban. Még időben leigazoltam Fitzmagic-et tegnap délután. Ez volt az egyetlen jó megérzésem, mióta elkezdődött a bajnokság. Remélem kihúzza a talpamból a szálkát, és hoz egy 30 pontos meccset a Jets ellen.Az igen, Covid a Denver QB poszton, Dalton már játszott... A beugró WR - t meg keddig nem lehet felvenni...Jah, nagyon bedurvult a helyzet sajnos..
FLZOLI
Szesze
több mint 3 éve
Az igen, Covid a Denver QB poszton, Dalton már játszott... A beugró WR - t meg keddig nem lehet felvenni...Jah, nagyon bedurvult a helyzet sajnos..
FLZOLI
több mint 3 éve
Az igen, Covid a Denver QB poszton, Dalton már játszott... A beugró WR - t meg keddig nem lehet felvenni...
több mint 3 éve
Szerintem ezzel kb. mindenki így van. 😊A PO csak azért lett volna jó, hogy tuti ne essek ki. A kevés pont meg egyenesen arányos a sérültek számával. Vagyis megint a szerencsére jutunk. Ha megnézed, akkor amikor aránylag teljes csapattal tudtam kiállni, akkor jöttek a pontok is.Na innentől kezdve tényleg annyi a szezonnak. Hihetetlen, hogy a fél csapat folyamatosan out. Legszívesebben írnék egy cifrát, ráadásl Griffint is lenyúlták . Fasz kivan, nincs egy kis szerencsém már.Elhiszem, hogy bíztál a PO-ban, mert ki nem tette volna a helyedben, de valójában úgy állsz per pill 6-5-tel, hogy a 16. vagy szerzett pontokban, 186 pont/meccses átlaggal. Ez legtöbb esetben kiesés széle szokott lenni, szóval eddig szerintem a szerencsével nem álltál hadilábon.
Leon78
Szesze
Leon78
több mint 3 éve
Mondjuk azért ez nem a spanyol viasz feltalálása 😊 Pechesen alakult most ez nekem, de igazság szerint mivel már hét elején is látszott, hogy gond lehet, így hiba volt padra tennem Duke-ot, szóval némileg megérdemelt.Bazzeg.. gyorsan változnak a dolgok 😀 Duke-ot kihagytam, Ahmed out lett, Gurley meg valószínű szintén nem fog játszani.. Még szerencse, hogy fel tudtam kapni Breida-t vésztartaléknak, de ez akkor is egyre szarabbul néz ki😊Nem akarom mondani hogy megmondtam, de megmondtam. 😊
szerk: nah közben Gurley is out lett, nem semmi.
Szesze
Filoztam hogy irok egy PR-t aztán hasonló meggondolásból elengedtem a dolgot, 1-1 sérülés/out/covid-elmaradt meccs borithat mindent....
Igor
több mint 3 éve
Bazzeg.. gyorsan változnak a dolgok 😀 Duke-ot kihagytam, Ahmed out lett, Gurley meg valószínű szintén nem fog játszani.. Még szerencse, hogy fel tudtam kapni Breida-t vésztartaléknak, de ez akkor is egyre szarabbul néz ki😊Nem akarom mondani hogy megmondtam, de megmondtam. 😊
szerk: nah közben Gurley is out lett, nem semmi.
Szesze
Filoztam hogy irok egy PR-t aztán hasonló meggondolásból elengedtem a dolgot, 1-1 sérülés/out/covid-elmaradt meccs borithat mindent....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Hát nemtom.. a legmagasabb elért pontszámod 228 és összesen 3x voltál 200 pont fölött. Ezekhez az eredményekhez a 6-5-ös állás mindenképpen irreálisan jó, normális esetben ez 3-8 körül lenne. A szorosabb meccseid (20 ponton belüliek) aránya 4-1 neked, szóval szerintem a szerencsére különösebben nem panaszkodhatsz ezek alapján.A PO csak azért lett volna jó, hogy tuti ne essek ki. A kevés pont meg egyenesen arányos a sérültek számával. Vagyis megint a szerencsére jutunk. Ha megnézed, akkor amikor aránylag teljes csapattal tudtam kiállni, akkor jöttek a pontok is.Na innentől kezdve tényleg annyi a szezonnak. Hihetetlen, hogy a fél csapat folyamatosan out. Legszívesebben írnék egy cifrát, ráadásl Griffint is lenyúlták . Fasz kivan, nincs egy kis szerencsém már.Elhiszem, hogy bíztál a PO-ban, mert ki nem tette volna a helyedben, de valójában úgy állsz per pill 6-5-tel, hogy a 16. vagy szerzett pontokban, 186 pont/meccses átlaggal. Ez legtöbb esetben kiesés széle szokott lenni, szóval eddig szerintem a szerencsével nem álltál hadilábon.
Leon78
Szesze
Leon78
több mint 3 éve
A PO csak azért lett volna jó, hogy tuti ne essek ki. A kevés pont meg egyenesen arányos a sérültek számával. Vagyis megint a szerencsére jutunk. Ha megnézed, akkor amikor aránylag teljes csapattal tudtam kiállni, akkor jöttek a pontok is.Na innentől kezdve tényleg annyi a szezonnak. Hihetetlen, hogy a fél csapat folyamatosan out. Legszívesebben írnék egy cifrát, ráadásl Griffint is lenyúlták . Fasz kivan, nincs egy kis szerencsém már.Elhiszem, hogy bíztál a PO-ban, mert ki nem tette volna a helyedben, de valójában úgy állsz per pill 6-5-tel, hogy a 16. vagy szerzett pontokban, 186 pont/meccses átlaggal. Ez legtöbb esetben kiesés széle szokott lenni, szóval eddig szerintem a szerencsével nem álltál hadilábon.
Leon78
Szesze
több mint 3 éve
Már nem lehet trade-elni..Na innentől kezdve tényleg annyi a szezonnak. Hihetetlen, hogy a fél csapat folyamatosan out. Legszívesebben írnék egy cifrát, ráadásl Griffint is lenyúlták . Fasz kivan, nincs egy kis szerencsém már.Van eladó qb-m😉
Leon78
Göbi
több mint 3 éve
Na innentől kezdve tényleg annyi a szezonnak. Hihetetlen, hogy a fél csapat folyamatosan out. Legszívesebben írnék egy cifrát, ráadásl Griffint is lenyúlták . Fasz kivan, nincs egy kis szerencsém már.Van eladó qb-m😉
Leon78
több mint 3 éve
Bazzeg.. gyorsan változnak a dolgok 😀 Duke-ot kihagytam, Ahmed out lett, Gurley meg valószínű szintén nem fog játszani.. Még szerencse, hogy fel tudtam kapni Breida-t vésztartaléknak, de ez akkor is egyre szarabbul néz ki😊szerk: nah közben Gurley is out lett, nem semmi.
Szerkesztette: Szesze
több mint 3 éve
Mondjuk ha ez a Steelers-Ravens meccs elmarad most, akkor az egyből 5 kulcsember mínusz a hétre.. még szerencse, h a PO már megvan, caminoi-nak viszont nem jönne rosszul a dolog.szerk: nah egyelőre keddre halasztották a meccset, az igazi szívatás az lenne, ha mondjuk hétfőn derülne ki, hogy mégsem tudják lejátszani amikor már cserélni se lehet 😊
Szerkesztette: Szesze
több mint 3 éve
Na innentől kezdve tényleg annyi a szezonnak. Hihetetlen, hogy a fél csapat folyamatosan out. Legszívesebben írnék egy cifrát, ráadásl Griffint is lenyúlták . Fasz kivan, nincs egy kis szerencsém már.Elhiszem, hogy bíztál a PO-ban, mert ki nem tette volna a helyedben, de valójában úgy állsz per pill 6-5-tel, hogy a 16. vagy szerzett pontokban, 186 pont/meccses átlaggal. Ez legtöbb esetben kiesés széle szokott lenni, szóval eddig szerintem a szerencsével nem álltál hadilábon.
Leon78
több mint 3 éve
Na innentől kezdve tényleg annyi a szezonnak. Hihetetlen, hogy a fél csapat folyamatosan out. Legszívesebben írnék egy cifrát, ráadásl Griffint is lenyúlták . Fasz kivan, nincs egy kis szerencsém már.
több mint 3 éve
Igazából csak poénkodok. Olyannyira, hogy ha most még lehetne trade-elni akkor megpróbálnám valakivel nagyvonalúnak tűnően elcserélni Cunninghamet egy közepes LB-ért + upgrade valahova, mert úgy gondolom, hogy pont most fog visszaesni a snapszáma (és ezáltal a pontátlaga is).Akkor megint legit kérdés, ki az aki idény előtt és most is kérdés nélkül No1 LB kaliber? 😊Az, aki sok snapet kap, és 3 down LB - ennyi.
Mert nyilván ha játszik Leonard vagy LVE is az, de a sérülés faktor miatt szerintem max No1,5 szinten kéne őket értékelni.
FLZOLI
Szezon előtt az egyértelmű TOP 3 - Leonard, Martinez, Wagner volt... nálam ők voltak picivel a többi felett
Aztán a 4. hely és 25. között kb mindegy - jöhetett a két DAL, Roquan, Kendricks, két TB, Edmunds, Kirksey, Hicks, J. Brown, Cunningham... itt már bejön az egyéni preferencia, vagy szerencséd van, vagy nem.
Wagner, Martinez amúgy 20 felett átlagol (kb mint Cunningham, és le fogják őt nyomni), és Roquan a legjobb 21.2-vel... itt van egy apróbb breakdown, de ezek a számok csalókák.
1. hely 21.2
5. hely 20.1
10. hely 17.8
20. hely 16.5
30. hely 15.1
40. hely 13.0
50. hely 12.0
60. hely 11.1
70. hely 9.1
80. hely 6.7
Nyilván a sérülések miatt lesz akinél az átlag elcsúszik (Leonard pl úgy 18.4 h volt egy két pontos meccse, amikor félidőben kiesett..), illetve egy csomó embernél szar az átlag, mert kezdtek néhány meccsen, aztán ültek egy csomót.
Joe Thomas pl a négy meccsen ahol kezdő volt csinált 67 pontot - ez 16.75-ös átlag, ehhez képest ESPN 8.1-et ad neki. Crowdernek volt 28 pontos meccse, Reedernek 34 pontos (the true No 1 LB), Tyrell Adamsnek 40+ pontos?
Ezzel az orbitális meccsel amúgy Adams átlaga az elmúlt 7 meccsen 22.36 -> simán veri még Roquant is. (De a 40+ pontos meccs nélkül is 18.8 volt az átlaga...)
Azért fura, hogy Szesze ennyire vereti magát erre az egyébként teljesen irreleváns dologra, mert egyébként mély/kiegyensúlyzotott csapata van... de ezt a No 1 LB dolgot nem tudja elengedni.
Igor
több mint 3 éve
Akkor megint legit kérdés, ki az aki idény előtt és most is kérdés nélkül No1 LB kaliber? 😊Az, aki sok snapet kap, és 3 down LB - ennyi.
Mert nyilván ha játszik Leonard vagy LVE is az, de a sérülés faktor miatt szerintem max No1,5 szinten kéne őket értékelni.
FLZOLI
Szezon előtt az egyértelmű TOP 3 - Leonard, Martinez, Wagner volt... nálam ők voltak picivel a többi felett
Aztán a 4. hely és 25. között kb mindegy - jöhetett a két DAL, Roquan, Kendricks, két TB, Edmunds, Kirksey, Hicks, J. Brown, Cunningham... itt már bejön az egyéni preferencia, vagy szerencséd van, vagy nem.
Wagner, Martinez amúgy 20 felett átlagol (kb mint Cunningham, és le fogják őt nyomni), és Roquan a legjobb 21.2-vel... itt van egy apróbb breakdown, de ezek a számok csalókák.
1. hely 21.2
5. hely 20.1
10. hely 17.8
20. hely 16.5
30. hely 15.1
40. hely 13.0
50. hely 12.0
60. hely 11.1
70. hely 9.1
80. hely 6.7
Nyilván a sérülések miatt lesz akinél az átlag elcsúszik (Leonard pl úgy 18.4 h volt egy két pontos meccse, amikor félidőben kiesett..), illetve egy csomó embernél szar az átlag, mert kezdtek néhány meccsen, aztán ültek egy csomót.
Joe Thomas pl a négy meccsen ahol kezdő volt csinált 67 pontot - ez 16.75-ös átlag, ehhez képest ESPN 8.1-et ad neki. Crowdernek volt 28 pontos meccse, Reedernek 34 pontos (the true No 1 LB), Tyrell Adamsnek 40+ pontos?
Ezzel az orbitális meccsel amúgy Adams átlaga az elmúlt 7 meccsen 22.36 -> simán veri még Roquant is. (De a 40+ pontos meccs nélkül is 18.8 volt az átlaga...)
Azért fura, hogy Szesze ennyire vereti magát erre az egyébként teljesen irreleváns dologra, mert egyébként mély/kiegyensúlyzotott csapata van... de ezt a No 1 LB dolgot nem tudja elengedni.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Ugyan olyan pontgyáros kókler mint Jaylon Dallasban 😊Akkor megint legit kérdés, ki az aki idény előtt és most is kérdés nélkül No1 LB kaliber? 😊Cunningham 😊
FLZOLI
Szesze
Amúgy Wagner szerintem a No1, plussz a Tampa duó, de ott valszeg gyengítik is egymást. Ja meg mondjuk Martinez.
több mint 3 éve
Akkor megint legit kérdés, ki az aki idény előtt és most is kérdés nélkül No1 LB kaliber? 😊Cunningham 😊
FLZOLI
több mint 3 éve
Akkor megint legit kérdés, ki az aki idény előtt és most is kérdés nélkül No1 LB kaliber? 😊Mert nyilván ha játszik Leonard vagy LVE is az, de a sérülés faktor miatt szerintem max No1,5 szinten kéne őket értékelni.