bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 3 éve
Idén nagyon erős lesz a PO mezőny.Nagyjából az fog PO-ba menni, aki megérdemli (forduló előtt TOP 8 pont volt az első 8 helyen, 9. helyen a kilencedik legtöbb pont + utána volt egy 2szakadék" 2261 és 2219 közöt)
Szesze
Nyilván uccsó két kör ezt felülírhatja (caminoi járhat pórul főleg a mostani L-lel), itt egy kis lattolgatás gyorsan:
Jake-Rajna meccs elég szoros, sok minden ettől függ.
1) Ha a 7-4-es csapatok nyernek (=Jake nyer) - az első 5 csapatanak legalább 8 győzelme lesz, ők már fix bejutók
A 6-5-ös csapatok közül nyer, és 7-5-tel áll Sanco (2700 pont) és clbass (2560 pont)
A nyolcadik helyen lesz Caminoi 6-5-1-gyel, és mögötte, ha jól számolom 5 csapat fog 6-6-tal állni, kb ilyen sorrendben
-Rajna (2510 pont)
-zinedine5 (2475 pont)
-somoskovig (2390 pont, ha nyer)
- csi77 (2340 pont)
- gabokocka (2255 pont)
- Leon78 (2230 pont)
- Sanco-nak gyakorlatilag biztos a 6/7. helye a rengeteg pont miat (még ha ki is kap, és a riválisok nyernek, akkor is)
- clbass-nak pedig elég sanszos a 7. hely - csak akkor csúszhat ki, ha caminoi nyer uccsó héten és zinedine is nyer és hoz rajta 85 pontot, miközben clbass kikap.
A 8. helyért caminoinak lesz lépéselőnye, ha ő kikap, akkor a 6-6-os csapatok erősorrendben reménykedhetnek, főképp Rajna és zinedine5 persze, a többieknek már sok mindent kell kiizgulni.
2) Ha Rajna nyer, akkor annyiban változik a dolog, hogy 4 db 8+ győzelmes csapat lesz, és 7-5-tel fog állni Sanco (2700 pont), Jakehomer (2650 pont), clbass (2560 pont) és Rajna (2520 pont)
Itt gyakorlatilag a 6-6-os csapatok megszívták, mert Rajna +1 meccsel eléjük kerül és van pontelőnye is... ráadásul ami a legfontosabb, utolsó körben Rajna és caminoi egymással játszik -> a győztes biztos PO-s, így a 6-6-os csapatoknak egyetlen hely marad és egy Rajna W esetén, clbass pontja ellen kell versenyezni.
TLDR verzió
- 8 győzelemmel bent vagy + Sanco/Jake is bent van magas pontja miatt
- a jövő heti caminoi-Rajna meccs dönt egy helyről
- clbass-nak / 6-6-os csapatnak, az a jobb ha Jake nyer Rajna ellen - de igazából a PO valszeg elment a 6-6-os csapatok számára, talán csak zinedine reménykedhet...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Na a védelem tetszetős volt a héten, kb ez az elvárás minden héten 😊Grat!
Csak az a baj, hogy Sanco és clbass szemelyeben ket nagyon ijesztő csapat is be fog férni 5-8. hely közé...
Igor
200 feletti ponttal kapok ki ...
több mint 3 éve
Idén nagyon erős lesz a PO mezőny.
több mint 3 éve
Ez kezd cifra lenni, 6 pont oda, nálam még Aaron Jones, Metcalf, Singleton és Amadi, odaát Lockett, Wagner és Trevathan, bármi lehet. Mindenesetre szép lenne, ha a két 8-3-as csapat mellett a 9-2-es csapat skalpját is begyűjteném. 😊
több mint 3 éve
Na a védelem tetszetős volt a héten, kb ez az elvárás minden héten 😊Csak az a baj, hogy Sanco és clbass szemelyeben ket nagyon ijesztő csapat is be fog férni 5-8. hely közé...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Fú milyen űr számokat hozott Hill....Egész jól állnék, ha qb nélkül mentem volna neki a hétnek 😀
Kb egyedül tartotta a teljes O#-t (zero QB...) a csapatomban.
FLZOLI
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Fú milyen űr számokat hozott Hill....Kb egyedül tartotta a teljes O#-t (zero QB...) a csapatomban.
több mint 3 éve
Murray 6 pont, ellenben Mahomes 25 az első negyedben. Jó nagy pofon lesz megint.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Carr pont a Falcons D ellen szarja tele az ágyat, fantasztikus, ezzel fogok bukni. Mondjuk Cook is pont ellenünk betlizik, az is full váratlan volt.Kerr nagy találat legalább.
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Nemtom, én Bosát néztem 😊 Csak maradjon puskapor PO-ra is....Meghalt Devondre, éljen Isaiah...Most mit látunk? 😊
Igor
caminoi
több mint 3 éve
És persze Chinn is most tol epic hétvégét, ez van.Tyrell Adams 2 és fél negyed alatt 15 tackle, 2 FF, 39 pont --> beszarásSzerencsére "lassított", és megállt 43,5nél.😬.
Szesze
Fuller is tolt 37 pontot,ezzel nekem reszeltek.🥴
Tony Adams
több mint 3 éve
Köszi, megható ez az önzetlen segítségnyújtás 😊Most ez a Steelers-Ravens meg lesz tartva vajon vagy sem..?Én kivettem a Minkah-Andrews párost, sztem te se kockáztass... 😀
Szesze
caminoi
több mint 3 éve
caminoi
224
Most ez a Steelers-Ravens meg lesz tartva vajon vagy sem..?Én kivettem a Minkah-Andrews párost, sztem te se kockáztass... 😀
Szesze
több mint 3 éve
Nekem a teljes forduló ezen áll vagy bukik kb.. ami miatt érdekes, hogy ha nagyon akarnám akkor meg tudnám oldani, hogy szinte mindenkit kiiktassak az érintettek közül, de valószínű elengedem a dolgot, aztán lesz ami lesz.Most ez a Steelers-Ravens meg lesz tartva vajon vagy sem..?Jó kérdés, szerencsére engem csak Peters miatt érint (már a kezdőből)
Szesze
csi77
több mint 3 éve
Most ez a Steelers-Ravens meg lesz tartva vajon vagy sem..?Jó kérdés, szerencsére engem csak Peters miatt érint (már a kezdőből)
Szesze
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Most ez a Steelers-Ravens meg lesz tartva vajon vagy sem..?
több mint 3 éve
Sikerült az egyetlen jó döntésemet meghozni az idei fantasy szezonban. Még időben leigazoltam Fitzmagic-et tegnap délután. Ez volt az egyetlen jó megérzésem, mióta elkezdődött a bajnokság. Remélem kihúzza a talpamból a szálkát, és hoz egy 30 pontos meccset a Jets ellen.na az beba..na
Leon78
több mint 3 éve
Amennyit én tavaly szoptam ezzel a játékkal az a minimum, hogy idén kicsit kompenzáljon, bár túl szerencsés azért nem voltam idén sem, szerintem bőven többet szoptam az átlagnál sérülés, covid miatt.Hiába na vannak akiknek csak megszületni volt nehéz, mint PL.: Szesze. 😊 Mi meg a f... rossz végére kerültünk folyamatosan. 😊 Nekem már a draftom is el lett cseszve, mert eleve Mahomes-t akartam volna, de valamiért az auto Lamart húzta. 😊 aki király volt eddig, ja nem 😊.Smiley-t rakhattam volna végére, nyilván úgy értettem a bosszankodást csak. Ja, van két QB-m, fantasztikus kilátások Mullens Rams ellen meg Glennon. Neked eddig végig volt Lamar, 6-5-el simán középmezőny. Nekem kiesett szinte a kezdetektől Prescott, Garoppolo, MacCaffrey, állandóra. Prescott miatt Amari Cooper is gyakorlatilag nulla pár meccset leszámítva, ahhoz képest mi lehetett volna az a Dallas offense. Ingram mert értékelhetlen csalódás egész évben mint másik kezdő RB-m. Szóval nekem kb. a komplett kezdő offense-m kéne minden héten pótolnom, elit LB-re meg nyílván drafton ezek miatt nem volt esély. És így se jutott szinte soha értelmes, stabil ember hozzám waiveren se egyik héten se, hiába voltam "sokat" a gép előtt. (Tudom a nagy mágusok zsinórban igazoltak a kulcsembereket, aha.) Nem csoda hogy egyik fő esélyes vagyok kiesésre így. Szóval nekem se ártott volna egy Fitzmagic mágia. Aztán lehet csinál majd 5 pontot most addig veszkődünk rajta.😊Van két irányítód is, úgyhogy nem értem az elkeseredésedet. Nekem per pillanat egy sem volt, arról már nem is beszélve, hogy mivel nem vagyok állandóan gép előtt, gyakorlatilag mindig elhappoltak minden használható embert elölem a szezon folyamán. Úgyhogy ennyi járt már. 😊 Egyébként köszi a jókívánságot.Egy két órán múlott nekem, a fene vigyen!Sikerült az egyetlen jó döntésemet meghozni az idei fantasy szezonban. Még időben leigazoltam Fitzmagic-et tegnap délután. Ez volt az egyetlen jó megérzésem, mióta elkezdődött a bajnokság. Remélem kihúzza a talpamból a szálkát, és hoz egy 30 pontos meccset a Jets ellen.Az igen, Covid a Denver QB poszton, Dalton már játszott... A beugró WR - t meg keddig nem lehet felvenni...Jah, nagyon bedurvult a helyzet sajnos..
FLZOLI
Szesze
Leon78
zavi27
Leon78
zavi27
Szóval próbálok túlélni, és nem egyből kiesni 😊 Sebaj, legalább alföldi gyerek vagyok. 😊
www.youtube.com/watch?v=zDEb_W35_Vs&list=RDzDEb_W35_Vs&start_radio=1
Leon78
több mint 3 éve
Hiába na vannak akiknek csak megszületni volt nehéz, mint PL.: Szesze. 😊 Mi meg a f... rossz végére kerültünk folyamatosan. 😊 Nekem már a draftom is el lett cseszve, mert eleve Mahomes-t akartam volna, de valamiért az auto Lamart húzta. 😊 aki király volt eddig, ja nem 😊.Smiley-t rakhattam volna végére, nyilván úgy értettem a bosszankodást csak. Ja, van két QB-m, fantasztikus kilátások Mullens Rams ellen meg Glennon. Neked eddig végig volt Lamar, 6-5-el simán középmezőny. Nekem kiesett szinte a kezdetektől Prescott, Garoppolo, MacCaffrey, állandóra. Prescott miatt Amari Cooper is gyakorlatilag nulla pár meccset leszámítva, ahhoz képest mi lehetett volna az a Dallas offense. Ingram mert értékelhetlen csalódás egész évben mint másik kezdő RB-m. Szóval nekem kb. a komplett kezdő offense-m kéne minden héten pótolnom, elit LB-re meg nyílván drafton ezek miatt nem volt esély. És így se jutott szinte soha értelmes, stabil ember hozzám waiveren se egyik héten se, hiába voltam "sokat" a gép előtt. (Tudom a nagy mágusok zsinórban igazoltak a kulcsembereket, aha.) Nem csoda hogy egyik fő esélyes vagyok kiesésre így. Szóval nekem se ártott volna egy Fitzmagic mágia. Aztán lehet csinál majd 5 pontot most addig veszkődünk rajta.😊Van két irányítód is, úgyhogy nem értem az elkeseredésedet. Nekem per pillanat egy sem volt, arról már nem is beszélve, hogy mivel nem vagyok állandóan gép előtt, gyakorlatilag mindig elhappoltak minden használható embert elölem a szezon folyamán. Úgyhogy ennyi járt már. 😊 Egyébként köszi a jókívánságot.Egy két órán múlott nekem, a fene vigyen!Sikerült az egyetlen jó döntésemet meghozni az idei fantasy szezonban. Még időben leigazoltam Fitzmagic-et tegnap délután. Ez volt az egyetlen jó megérzésem, mióta elkezdődött a bajnokság. Remélem kihúzza a talpamból a szálkát, és hoz egy 30 pontos meccset a Jets ellen.Az igen, Covid a Denver QB poszton, Dalton már játszott... A beugró WR - t meg keddig nem lehet felvenni...Jah, nagyon bedurvult a helyzet sajnos..
FLZOLI
Szesze
Leon78
zavi27
Leon78
zavi27
Szóval próbálok túlélni, és nem egyből kiesni 😊 Sebaj, legalább alföldi gyerek vagyok. 😊
www.youtube.com/watch?v=zDEb_W35_Vs&list=RDzDEb_W35_Vs&start_radio=1
több mint 3 éve
Smiley-t rakhattam volna végére, nyilván úgy értettem a bosszankodást csak. Ja, van két QB-m, fantasztikus kilátások Mullens Rams ellen meg Glennon. Neked eddig végig volt Lamar, 6-5-el simán középmezőny. Nekem kiesett szinte a kezdetektől Prescott, Garoppolo, MacCaffrey, állandóra. Prescott miatt Amari Cooper is gyakorlatilag nulla pár meccset leszámítva, ahhoz képest mi lehetett volna az a Dallas offense. Ingram mert értékelhetlen csalódás egész évben mint másik kezdő RB-m. Szóval nekem kb. a komplett kezdő offense-m kéne minden héten pótolnom, elit LB-re meg nyílván drafton ezek miatt nem volt esély. És így se jutott szinte soha értelmes, stabil ember hozzám waiveren se egyik héten se, hiába voltam "sokat" a gép előtt. (Tudom a nagy mágusok zsinórban igazoltak a kulcsembereket, aha.) Nem csoda hogy egyik fő esélyes vagyok kiesésre így. Szóval nekem se ártott volna egy Fitzmagic mágia. Aztán lehet csinál majd 5 pontot most addig veszkődünk rajta.😊Van két irányítód is, úgyhogy nem értem az elkeseredésedet. Nekem per pillanat egy sem volt, arról már nem is beszélve, hogy mivel nem vagyok állandóan gép előtt, gyakorlatilag mindig elhappoltak minden használható embert elölem a szezon folyamán. Úgyhogy ennyi járt már. 😊 Egyébként köszi a jókívánságot.Egy két órán múlott nekem, a fene vigyen!Sikerült az egyetlen jó döntésemet meghozni az idei fantasy szezonban. Még időben leigazoltam Fitzmagic-et tegnap délután. Ez volt az egyetlen jó megérzésem, mióta elkezdődött a bajnokság. Remélem kihúzza a talpamból a szálkát, és hoz egy 30 pontos meccset a Jets ellen.Az igen, Covid a Denver QB poszton, Dalton már játszott... A beugró WR - t meg keddig nem lehet felvenni...Jah, nagyon bedurvult a helyzet sajnos..
FLZOLI
Szesze
Leon78
zavi27
Leon78
több mint 3 éve
Ezt mondjuk én sem értem..Ez oké, de a beugró qbt mert nem lehet most behúzni nem értem 😊Sikerült az egyetlen jó döntésemet meghozni az idei fantasy szezonban. Még időben leigazoltam Fitzmagic-et tegnap délután. Ez volt az egyetlen jó megérzésem, mióta elkezdődött a bajnokság. Remélem kihúzza a talpamból a szálkát, és hoz egy 30 pontos meccset a Jets ellen.Az igen, Covid a Denver QB poszton, Dalton már játszott... A beugró WR - t meg keddig nem lehet felvenni...Jah, nagyon bedurvult a helyzet sajnos..
FLZOLI
Szesze
Leon78
Oké nem sok mindent csinál majd de ez így az espn oldaláról is gáz...
FLZOLI