bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
Bármilyen járni tudó, pályára is lépő RB-t keresnék, ha van valakinek fölösben, és talál valami értelmes ajánlatot nálam.😊
zavi27
Simmons vagy Sorensen <---> Maye+Duke Johnson?
több mint 4 éve
ezért kérdeztem.....Rajna hagyja jóvá a trade-et?Automatikusan átmegy, de nyilván mivel 10:37-kor nyomtátok le, csak 11:00-kor, szóval már csak waiver után..
Csak a holnapi waiver miatt nem lenne mindegy, mikor lesz meg.
A kattintásra azt írja, hogy utoljára 15 napja járt itt.
Kájzerszóze
Igor
több mint 4 éve
Bármilyen járni tudó, pályára is lépő RB-t keresnék, ha van valakinek fölösben, és talál valami értelmes ajánlatot nálam.
több mint 4 éve
Rajna hagyja jóvá a trade-et?Automatikusan átmegy, de nyilván mivel 10:37-kor nyomtátok le, csak 11:00-kor, szóval már csak waiver után..
Csak a holnapi waiver miatt nem lenne mindegy, mikor lesz meg.
Kájzerszóze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Rajna hagyja jóvá a trade-et? Csak a holnapi waiver miatt nem lenne mindegy, mikor lesz meg.
több mint 4 éve
😀 Az a helyzet, hogy a projectionökre nem szabad adni alapvetően, most is vannak benne hülyeségek, de a 220-230 össz pont most szerintem is reális előzetesen. Aztán persze, hogy mi lesz belőle az más kérdés.Uhh most nézem, hogy Dobbins és Ingram is covid +os lett.Vétózom a heti proj-od
Szesze
caminoi
több mint 4 éve
caminoi
224
Uhh most nézem, hogy Dobbins és Ingram is covid +os lett.Vétózom a heti proj-od
Szesze
több mint 4 éve
Nem baj, akkor majd jön a padon vegetáló elit WR sor helyettük 😊Hú de örülnék, ha egy ilyen szar RB-osztaggal futhatnék össze PO-ban... nálam Carson, Mostert és Moss is jobb mint az összes futod... és valszeg Ahmed lenne a kombinált rangsorban a 4. 😀Rakd be a kezdőbe, utána hősködj. 😀Túl jó a másik három 😊 Mondjuk nálad nagyon magasan RB2 lenne. Sajnos nincs elit safetyd..
somoskovig
Szesze
Raádásul az a jó, hogy Ahmed, Duke és Gus is simán eltűnhet a képből, utóbbi kettő valszeg el is fog, mire itt a PO.
Igor
Egyébként simán teljesülhet a vágyad, én se bánnám, ha 2x is megruházhatnálak az évben 😛
több mint 4 éve
Így hogy Collins megsérült nyilván nem járttam túl jól, de Humphrey miatt még így sem bánkódom annyira.Én jól jártam, hogy tradeltem veled. Te kevésbékapjátok be 😀A jó Duke Johnson, aki lead back szerepben tudott is 6 pontot átlagolni az elmúlt 3 meccsen, mióta nincs David Johnson. 😊 Azt is egy véletlen TD nyomja meg igazából. 3 meccsen 40 futás, 110 yard, azért az kemény...Elit safety <---> Maye+Duke Johnson trade mehet, ha érdekel valakit.
Szesze
Úgy látszik, ma ilyen lehúzós trade nap van.. 😊
Igor
somoskovig
mondjuk ezek után borítékolható, h jó lesz.
Szesze
csi77
több mint 4 éve
Hú de örülnék, ha egy ilyen szar RB-osztaggal futhatnék össze PO-ban... nálam Carson, Mostert és Moss is jobb mint az összes futod... és valszeg Ahmed lenne a kombinált rangsorban a 4. 😀Rakd be a kezdőbe, utána hősködj. 😀Túl jó a másik három 😊 Mondjuk nálad nagyon magasan RB2 lenne. Sajnos nincs elit safetyd..
somoskovig
Szesze
Raádásul az a jó, hogy Ahmed, Duke és Gus is simán eltűnhet a képből, utóbbi kettő valszeg el is fog, mire itt a PO.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Maye cserben hagyott. Vagyis inkább Gregg Williams baszott ki velem. A szezon elején Maye kb olyan szerepkörben és szinten játszott, mint Adams a Seahawksban, konkrétan azt gondoltam, hogy Top3 safety lesz belőle. Aztán sémát váltottak és visszaküldték free safetybe, azóta egy kalap szar sajnos 😕Pont tud egy Jordan Wilkins színvonalat, csak Wilkins meccsenként 4-6 labdaérintésből hozza. 😀 Ha visszajön Deebo, akkor meg flexbe is lesz jobb opcióm nála. De sajnos Burkhead sérülése nem jött jókor. Mondjuk nekem mindegyis, ha egy meccset hozok a hátralévő kettőből, meg egyet a az alsóházi PO első két meccséből, akkor nem esem ki, más célom meg nem nagyon maradt idénre.Túl jó a másik három 😊 Mondjuk nálad nagyon magasan RB2 lenne. Sajnos nincs elit safetyd..Rakd be a kezdőbe, utána hősködj. 😀kapjátok be 😀A jó Duke Johnson, aki lead back szerepben tudott is 6 pontot átlagolni az elmúlt 3 meccsen, mióta nincs David Johnson. 😊 Azt is egy véletlen TD nyomja meg igazából. 3 meccsen 40 futás, 110 yard, azért az kemény...Elit safety <---> Maye+Duke Johnson trade mehet, ha érdekel valakit.
Szesze
Igor
somoskovig
Szesze
somoskovig
Szesze
A két kezdő safetym bármelyikét azonnal csapatba tennéd Maye helyett. 😊
somoskovig
Mondjuk Hyde-ot pl ennek ellenére se tenném be helyette.
több mint 4 éve
Én jól jártam, hogy tradeltem veled. Te kevésbékapjátok be 😀A jó Duke Johnson, aki lead back szerepben tudott is 6 pontot átlagolni az elmúlt 3 meccsen, mióta nincs David Johnson. 😊 Azt is egy véletlen TD nyomja meg igazából. 3 meccsen 40 futás, 110 yard, azért az kemény...Elit safety <---> Maye+Duke Johnson trade mehet, ha érdekel valakit.
Szesze
Igor
somoskovig
Szesze
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Pont tud egy Jordan Wilkins színvonalat, csak Wilkins meccsenként 4-6 labdaérintésből hozza. 😀 Ha visszajön Deebo, akkor meg flexbe is lesz jobb opcióm nála. De sajnos Burkhead sérülése nem jött jókor. Mondjuk nekem mindegyis, ha egy meccset hozok a hátralévő kettőből, meg egyet a az alsóházi PO első két meccséből, akkor nem esem ki, más célom meg nem nagyon maradt idénre.Túl jó a másik három 😊 Mondjuk nálad nagyon magasan RB2 lenne. Sajnos nincs elit safetyd..Rakd be a kezdőbe, utána hősködj. 😀kapjátok be 😀A jó Duke Johnson, aki lead back szerepben tudott is 6 pontot átlagolni az elmúlt 3 meccsen, mióta nincs David Johnson. 😊 Azt is egy véletlen TD nyomja meg igazából. 3 meccsen 40 futás, 110 yard, azért az kemény...Elit safety <---> Maye+Duke Johnson trade mehet, ha érdekel valakit.
Szesze
Igor
somoskovig
Szesze
somoskovig
Szesze
A két kezdő safetym bármelyikét azonnal csapatba tennéd Maye helyett. 😊
több mint 4 éve
Túl jó a másik három 😊 Mondjuk nálad nagyon magasan RB2 lenne. Sajnos nincs elit safetyd..Rakd be a kezdőbe, utána hősködj. 😀kapjátok be 😀A jó Duke Johnson, aki lead back szerepben tudott is 6 pontot átlagolni az elmúlt 3 meccsen, mióta nincs David Johnson. 😊 Azt is egy véletlen TD nyomja meg igazából. 3 meccsen 40 futás, 110 yard, azért az kemény...Elit safety <---> Maye+Duke Johnson trade mehet, ha érdekel valakit.
Szesze
Igor
somoskovig
Szesze
somoskovig
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
Rakd be a kezdőbe, utána hősködj. 😀kapjátok be 😀A jó Duke Johnson, aki lead back szerepben tudott is 6 pontot átlagolni az elmúlt 3 meccsen, mióta nincs David Johnson. 😊 Azt is egy véletlen TD nyomja meg igazából. 3 meccsen 40 futás, 110 yard, azért az kemény...Elit safety <---> Maye+Duke Johnson trade mehet, ha érdekel valakit.
Szesze
Igor
somoskovig
Szesze
Maye-t még le se fikáztuk, pedig ő is megérne egy külön misét... 😀
Szerkesztette: somoskovig
több mint 4 éve
kapjátok be 😀A jó Duke Johnson, aki lead back szerepben tudott is 6 pontot átlagolni az elmúlt 3 meccsen, mióta nincs David Johnson. 😊 Azt is egy véletlen TD nyomja meg igazából. 3 meccsen 40 futás, 110 yard, azért az kemény...Elit safety <---> Maye+Duke Johnson trade mehet, ha érdekel valakit.
Szesze
Igor
somoskovig
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
A jó Duke Johnson, aki lead back szerepben tudott is 6 pontot átlagolni az elmúlt 3 meccsen, mióta nincs David Johnson. 😊 Azt is egy véletlen TD nyomja meg igazából. 3 meccsen 40 futás, 110 yard, azért az kemény...Elit safety <---> Maye+Duke Johnson trade mehet, ha érdekel valakit.
Szesze
Igor
több mint 4 éve
Elit safety <---> Maye+Duke Johnson trade mehet, ha érdekel valakit.
Szesze
több mint 4 éve
Elit safety <---> Maye+Duke Johnson trade mehet, ha érdekel valakit.
több mint 4 éve
Ez kb tuti szerintem is, pláne ha jól is fog játszani.Szerintem visszajön.11 törött bordával, 40+ évesen és semmi értelme sürgetni, hogy rásérüljön... mert a PO meglesz ígyis-úgyis.
8W zsinórban, az utolsó az szörnyű mákkal.
A PO megvan nyilván, nincs is jelentősége.
Waiveren meg nyilván semmi esély senkire sem a 20.helyen.
Ha jó akkor jó, ha nem, akkor nem.
Közben eszembe jutott a S/WR, talán Albert Wilson volt?
Kájzerszóze
És amúgy W15 asszem a Chiefs meccs, az egyetlen ami kb necces...
Felőlem fogadhatunk - szerintem biztos nem jön vissza W14-re. De lehet a Chiefs meccsre se, és majd csak W17 lesz egy kis melegítés a PO előtt.
Igor
több mint 4 éve
Uhh most nézem, hogy Dobbins és Ingram is covid +os lett. Az első fordulóban elvesztettem Barkley-t, úgy voltam vele sose lesz normális RB-m így a végén waiverelve mindig, most meg már annyi RB-m van, hogy nem is férnek a csapatba 😀Kéne még egy trade-et összehoznom
több mint 4 éve
Szerintem visszajön.11 törött bordával, 40+ évesen és semmi értelme sürgetni, hogy rásérüljön... mert a PO meglesz ígyis-úgyis.
8W zsinórban, az utolsó az szörnyű mákkal.
Kájzerszóze
És amúgy W15 asszem a Chiefs meccs, az egyetlen ami kb necces...
Felőlem fogadhatunk - szerintem biztos nem jön vissza W14-re. De lehet a Chiefs meccsre se, és majd csak W17 lesz egy kis melegítés a PO előtt.
több mint 4 éve
Szerintem visszajön. 8W zsinórban, az utolsó az szörnyű mákkal.
több mint 4 éve
Jakehomerrel is beszéltünk erről, a világ mindenét kellene odaadnom 2 hétre? Akkor inkább nem keresek kezdő QB-t. Hillnek egy meccse van kezdőként. Risky ez. Majd kiderül.Mondjuk én azt sehol nem láttam, h W14-re visszajön... teljesen bizonytalan, több doki szerint W15 v W16 reálisabb.. és ha biztos vagy benne, h visszajön W14-re, akkor meg nem kellett volna tradelned - már benn vagy a PO-ban...
Kájzerszóze
Szóval bőven benne volt a pakliban, hogy nem lett volna QB-d legalább az első PO körre, ha nem többre - ez pedig már elég necc... úgyhogy azért túlzónak érzem ezt a bagatellizálást.
Szerkesztette: Igor
több mint 4 éve
Van vétózási lehetőség itt is, de én nemtom hogy működik pontosn, sosem vétóztam még és vélhetően nem is fogok. A TE-s verziót se vétóztam volna annak ellenére, hogy kiakadtam 😊Vétójog itt hogy van beállítva? Máshol elvileg meg lehet vétózni irreálisnak tartott trade-eket. Vagy egész csoport szavazással, vagy commisioner vétóval.Gamebreaking vagy sem, nálam ez egyértelműen jogtalan lépés.Egyébként volt már példa ilyenre, hogy valakinek szezon közben módosítsák a posztbesorolását? Én nem tartom indokoltnak, hogy Hill-től elvették a TE státuszt, pont ebben a szituban rejlett neki az ereje.Elvenni nagyon-nagyon-nagyon ritkán szoktak, talán a 2-3. ilyen szitu amire emlékszem sztem, legalább 6-8 éve nem volt ilyen....
Szesze
Főleg azért mert offense playereknél ritkább, az IDP-re szarnak amúgy, de ez akkora gamebreaking dolog volt, hogy meglépték.. volt róla szó podcastekben.
Nem tudom hogy érezzek, van pro/contra oldalon is bőven érv...
Igor
Szesze
zavi27