bowl.hu div. 1.

15 feliratkozó

több mint 8 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra

2024-es draftsorrend:

1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)

Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 271 — Giants fan
Kezd egyre szarabb irányt venni a szezonom, ezúttal Ridley sérült le a meccs elején, ráadásul Gurley is eléggé húzta a lábát egész meccsen.. (de ő legalább összevergődött egy TD-t így is). Oluokun-nál azért elég nagy szemétség, hogy nem kapta meg a fél sackjét, meg sztem az Atlanta INT-nél, Ridley-nek be kellett volna írni egy tackle-t.. Ez így élből mínusz 6 pont.
Szerencse, hogy ilyen jól kezdtem a szezont, mert most jön a fekete leves ahogy nézem, kérdés milyen mértékű lesz a szívás majd.
több mint 4 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
Ritka jó reklám volt 😊 Én a magam részéről bízom Barnes játékában.

Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
A likeoknak is örül az ember persze, de igazából inkább ajánlatokat vártam 😛

Lehet h a 5 pont nem túl csábító (bár már ez több mint amire egyik-másik felsorolt LB képest), de amikor ma éjjel majd 15 pontot csinál, és 3 csapat fog kikapni egyszámjegyű különbséggel a szar LB-je miatt, akkor nem szeretnék ám tőlük sírást hallani... 😛

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Bye week-en van az egyetlen megbízható LB-d ezen a héten v jövő héten?
Sok a bizonytalanság LB poszton?

Krys Barnes nem játszhat sérülés miatt?
Nem akarod LJ Fort-ot vagy David Mayot kezdetni?
Nem tudod AJ Klein vagy Matt Milano fog kezdeni - és hogy mennyi snapet kapnak majd?
Alex Anzalone mindig egyszámjegyű pontot hoz?

Itt a megoldás - Sam Franklin!

Még mindig bízol Reggie Ragland-ben?? (miért???)
Azeez, a szart Al Shaair-t fogod kezdetni? (tényleg???)
Ben Niemann? Ő egy nímand.
Ty Summers? Ránézek a pontszámára - inkább Summers-time sadness!
Jarrad Davis és Cody Barton? Részvétem. 😕

De aggodalomra nincs ok, hisz itt van Sam Franklin!

Egy LB poszton bevethető, strong safety poszton 100% snap counttal rendelkező / 70 snapet játszó játékos - még akkor is pályán volt, amikor Jeremy Chinnt pihentette a csapat!

Még legalább 2 hétig bevethető (lehet tovább is, mert idézem Burris kapcsán "The team doesn't believe this is a season-ending injury, but it sounds like he could be out longer than the three-game minimum that an IR stint requires"), ráadásul ATL ellen fantasztikus matchupja van a héten.

Ha most rendeli meg, bónusz safety pozíció eligiblityt is kap ajándékba!

(Nem feltétlen kérek megfizethetetlen árat érte - hasonló rövidtávon használható RB lenne az ideális, esetleg upgrade WR vagy DE poszton.)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Miután keeperben 1 hétre kell DE, itt meg kellene egy normális egész szezonra, ezért a sorrend különbsége.
somoskovig
Mondjuk Jennings azon kevés ember egyike, aki OOP stud lehet... szóval a szememben elég illogikus ez a megközelítés.

Az is meglepő, hogy Tanner senkinek nem kellett... vicces hogy Simmons / Vallejo volt a két legjobb grade, lehetne benchelni a két startert 😛
Igor
Ez igaz, de Reddick és Van Noy személyében van két olyan emberem, akik 10+ átlagot tudnak hozni DE poszton, máshol jobban kellett az erősítés, mint hogy ide hozzak valakit, aki nem 10-et, hanem 12-t átlagol.

több mint 4 éve
Miután keeperben 1 hétre kell DE, itt meg kellene egy normális egész szezonra, ezért a sorrend különbsége.
somoskovig
Mondjuk Jennings azon kevés ember egyike, aki OOP stud lehet... szóval a szememben elég illogikus ez a megközelítés.

Az is meglepő, hogy Tanner senkinek nem kellett... vicces hogy Simmons / Vallejo volt a két legjobb grade, lehetne benchelni a két startert 😛

több mint 4 éve
@somoskovig

Igor
Jennings? 😊 Keeperben meg Te vitted előlem.
somoskovig
Keeperben is előttem voltál amúgy... és ott full utolsó helyre tetted.

Ezek alapján elkezdtem picit reménykedni h div 1-ben lejön (bár az 10 pontos projection nyilván nem segítette a dolgokat), és ezek után div 1-ben meg első helyre pakoltad -> ezért a reakció. 😊
Igor

több mint 4 éve
@somoskovig

Igor
somoskovig
Keeperben is előttem voltál amúgy... és ott full utolsó helyre tetted.

Ezek alapján elkezdtem picit reménykedni h div 1-ben lejön (bár az 10 pontos projection nyilván nem segítette a dolgokat), és ezek után div 1-ben meg első helyre pakoltad -> ezért a reakció. 😊

több mint 4 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 487 — playoffs???
Sok tervem nem volt a waiverrel de a kicker es punter nem volt nagy varazslat...

több mint 4 éve
@somoskovig

Igor

több mint 4 éve
@somoskovig

több mint 4 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
A Pats amúgy mi a jó istent csinál, milyen rendszerben nyomja, ahol elég 1 egészséges LBa rosteren? 😊
FLZOLI
Hát hogy milyen rendszer azt látjuk az eredményekből.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A Pats amúgy mi a jó istent csinál, milyen rendszerben nyomja, ahol elég 1 egészséges LBa rosteren? 😊

több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Az egész éves szopás mellé még egyszer sem húzhattam első helyről a waiveren. Most beérett a balfaszkodásom, enyém az első hely, éééééééééééééééééééééééééééés ki van pucolva a piac. Sírok.
több mint 4 éve
Ennél sokkal viccesebb, hogy a kik*rt Browns védelem egy nyomorult puntot nem tudott kiharcolni a Bengals támadósor ellen, így lesz egy nullázó punterem, no comment.
somoskovig
a cleveland is csak egyet puntot, így én legalább megúsztam a nullázást, hülye egy meccs volt 😊
Szesze
És nyilván 4,5 ponttal kaptam ki, egy nyomorult 5 pontos punt és nyerek...
somoskovig
Jah, néztem.. részvétem.
Szesze
Várjuk ki az átszámolást... lehet 7.5 pont lesz a vége, és akkor az kevésbé idegesítő / a másik esetben lett volna bosszantó. 😊

több mint 4 éve
Ennél sokkal viccesebb, hogy a kik*rt Browns védelem egy nyomorult puntot nem tudott kiharcolni a Bengals támadósor ellen, így lesz egy nullázó punterem, no comment.
somoskovig
a cleveland is csak egyet puntot, így én legalább megúsztam a nullázást, hülye egy meccs volt 😊
Szesze
somoskovig
Jah, néztem.. részvétem.
több mint 4 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
Lásd pl a NYJ vs BUF, ez számomra pocsékul alakult - egy kontrolláltabb Bills win esetén Moss valszeg több érintést kap, arról ne is beszéljünk, milyen jó volt a Bills red zone támadójátéka... (Perine pedig megkapta azt az 1 green zone toucht, amivel tudott élni - kíváncsi leszek év végére hány TD-je lesz: over/under 3.5?)

Tök hasonló a Perine vs Moss szitu amúgy, egy No 2 back, akinek illene majd folyamatosan egyre több touchot kapnia, jó elkapók, Moss sztem talán picivel jobb RZ threat (bár Allen is aktívabb), és jobb offense-ben van. Szóval azt vártam h hasonló pontot hoznak, esetleg Moss picivel többet. (nem tudom nézted-e a Perine projectiont, hogy 5 pont bust, 7.5 pont meg boom volt... wtf...)
Na most ehhez képest, egy szarabb matchupban Perine simán leverte Mosst a héten (TD nélkül egál, ahogy vártam.)

Ez benne van a pakliban, de erre utaltam h úgy érzem, game script szempontból se volt szerencsés hetem..
Igor
Mosstól tartottam, mert szerintem ő a legjobb back a Billsben, és előbb-utóbb kezdő is lesz gyanítom, ott azzal szívtál, hogy Singletaryt túl sokáig erőltették, meg talán volt egy reménytelen play a RZ-ban harmadik futóval is... Illetve a Jets D relatíve értelmesen játszott meglepő módon, bár ugye a Bills előző két meccse se volt egy sikersztori. Perine meg alapból bust, mert a Jets állandóan hátrányban van, és a faluk is elég szar szóval ott futó nem sok sót eszik meg. A Bills D-t sikerült az elején meglepniük, talán kellett az is, hogy ne Gase hívja a playeket 😊

Tepper takarodj!
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az hogy a Top 10 kezdő RB megsérül, az már teljesen megszokott dolog, de hogy még az is akit titkos stashnek hoztam (valszeg ígyse-úgys lett volna belőle semmi amúgy), az is megsérül a héten - vicc mostmár.. 😕

Most megint Murray/Moss duóval állok ki, hetekig... no comment.
Igor
Idén durva mennyire rizikó az RB poszt az előzetesen várt top emberekhez képest kb csak Kamara és Henry hozza a cetlinek megfelelő számokat

több mint 4 éve
Az hogy a Top 10 kezdő RB megsérül, az már teljesen megszokott dolog, de hogy még az is akit titkos stashnek hoztam (valszeg ígyse-úgys lett volna belőle semmi amúgy), az is megsérül a héten - vicc mostmár.. 😕

Most megint Murray/Moss duóval állok ki, hetekig... no comment.

több mint 4 éve
somoskovig
Szesze

több mint 4 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Eddie Jackson majdnem visszahozott...Kupp ha elkap egy TD-t esetleg vagy nem Brady van ellenem...na mindegy, ezen a héten OBJ-t vesztettem el 😀
Göbi
Meleg lett a pite a végére, pedig tegnap már azt hittem sima. Mondjuk a négy elkapóm (3 kezdő egy csere) összesen kb 28 elkapás 340 yard mellett O TD-t kapott el. Kis anomália.

Viszont óriási mákom van, hogy előző héten Rodgers, most meg Mahomes teljesített alul ellenem.
több mint 4 éve
Göbi Indianapolis Colts 733 — Retired WR
Eddie Jackson majdnem visszahozott...Kupp ha elkap egy TD-t esetleg vagy nem Brady van ellenem...na mindegy, ezen a héten OBJ-t vesztettem el 😀

több mint 4 éve
Nem volt egy túl izgalmas hét a részemről, ezúttal a szar teljesítmény is simán elég volt, Collins elvesztése viszont nagyon fájdalmas.. Ami még bosszant, hogy DE poszton nagyon visszaestem, pedig elitnek tűnő egységem volt. Egy ideje már 4 embert tartok a posztra, de így se jutok dűlőre velük.
Szesze
Meglepodtem hogy ilyen siman nyertel. Ja varjal, nem. 😊
schuldid
Mondjuk én sejtettem, hogy nekem is szar hetem lesz (hiába lőtt be az idióta espn season high-ra..), de valóban sikerült alulmúlnod.
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 789 — Bears & Illinois fan
Úgy tűnik, győztem. Kellett is, mert a következő hetekben a bye weekwk miatt nem nekem áll a zászló.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
schuldid Indianapolis Colts 335 — schuldid89@gmail.com
Nem volt egy túl izgalmas hét a részemről, ezúttal a szar teljesítmény is simán elég volt, Collins elvesztése viszont nagyon fájdalmas.. Ami még bosszant, hogy DE poszton nagyon visszaestem, pedig elitnek tűnő egységem volt. Egy ideje már 4 embert tartok a posztra, de így se jutok dűlőre velük.
Szesze
Meglepodtem hogy ilyen siman nyertel. Ja varjal, nem. 😊