bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 5 éve
...Koszonom, de igazabol ez nem nagy dicsoseg, igazabol csak az latszik, hogy mennyire inkonzisztens a csapatom. Ket rendkivul gyatra het utan egy boom. Oke hatalmas boom, de akkor is.
Nem sokat fogok hatralepni sajnos, ugy latom csak SBB (meg egyszer grat schuldid, kis mazlival es Prestonnal ez 300-as lehetett volna, bravo!), a Gangsters es a Waiver Warriors fog elmenni mellettem... szoval ez meg mindig csak 6. hely hatulrol, megint nem lesz tul jo waiverpickem.
...
Igor
Ezzel a teljesitmennyel nem sok eselyem van a PO-ra.
Bennmaradas a cel.
több mint 5 éve
Közben az ESPN 1% esélyt még ad, hogy az este Hicks elkattan és csinál 23 pontot amivel nyerek 😊
több mint 5 éve
Garoppa most játszott a legjobban, erre három fluke turnover (kétszer a wr-ről pattant a védőhöz a labda, meg volt egy rossz snap) illetve a RZ playhívás miatt a fantasy pontszáma kevesebb lett, mint a sokkal szarabb Mayfieldé a túloldalon. A Vikings meccsen azzal buktam 12 pontot, hogy a goalline futást Thielen kapta egy reverse-nél, ezt ugye tízből kilencszer Cook viszi be. És akkor ott a hab a tortán, hogy a soproni védők csináltak négy strip sacket... Nézegetem majd, hogy lesz-e összesen ennyi még idén Barrettnek meg Jonesnak 😊Na de legalább Watt megérkezett a szezonban, which is nice.
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Az eddig remek, hogy 3db 200+ -os meccsel 1-2 lesz a mérlegem 😊 Ráadásul az aktuális ellenfelem eddig 170 pont körül átlagolt, most meg persze egyből 240-et hozz össze...
No offense, de a pécsi magasház dőlt volna a csapatodra 😊
több mint 5 éve
Finoman szólva totál elment a kedvem az nfl-től így a harmadik hétre.. valahogy végigszenvedem ezt a szezont, de tized ennyit nem fogok vele foglalkozni az biztos.That is why you fail.
Szesze
Nekem mar IR helyem sincs, de egy kis morgas/duzzogas utan, helyreraktam magam mentalisan.. es mar azon toprengek, hogy jovo heten mi lesz.. (pl. kell-e trade? - egyelore meg kivarok 1-2 hetet, megneztem a FA-kat, etc)
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Osszes kritikus poszton (QB, CB, RB, LB) megint sikerult szarul valasztanom, de mivel igyse-ugyse lett volna W, talan nem akkora tragedia.. bar van egy olyan sanda gyanum, hogy iden a szerzett pontoknak is nagy szerepe lesz. Foleg Oliver bosszanto, amikor Mack aktiv lett, gondoltam sokat fognak futni, gondolta a halal, hogy ennyit fog dobalni Brissett... Nem sokat fogok hatralepni sajnos, ugy latom csak SBB (meg egyszer grat schuldid, kis mazlival es Prestonnal ez 300-as lehetett volna, bravo!), a Gangsters es a Waiver Warriors fog elmenni mellettem... szoval ez meg mindig csak 6. hely hatulrol, megint nem lesz tul jo waiverpickem.
Az az egy mazlim van, hogy eleg sok jelenleg szarul allo csapattal talalkozok meg, így a kiesés elkerülését magamnak kell megoldani.. pl a kovetkezo kettobol minimum egyet nyerni kell, de meg jobb lenne kettot.
Jöhet Braxa - elso blikkre annyira nem tunik ijesztonek ez a csapat (igy jinxelem el), eleg sok minden fog azon múlni azon a LAR-TB meccsen, es hogy Good Jameis vagy Bad Jameis fog garbagekodni LAR ellen, es hogy kinek fog dobni... mondanam, hogy majd Godwinnal hedzselem, de ezutan a Week 3 utan...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Szerintem is kell a trash talk egy ligába, még ha néha ez át is tud menni valami insider irányba, amit mondjuk az újoncok (pölö én) a kontextus ismerete nélkül nem is ért 😊épp ezen vagyok 😀
Amúgy én pont úgy gondoltam, hogy itt a felső ligában jobbra-balra mennek a cserék, és nem kotlik mindenki a drafton harácsolt záptojásokon, hogy majd egyszer egy szép hattyú lesz a legrosszabb pickből is 😊
Pláne egy 20 fős ligában, mindenkinek kell legyen valami hiányposztja amit próbál befoltozni valahogy. A nagy "öregek" korán halnak, szóval pont itt az ideje a vérfrissítésnek, és egy új győztesnek a ligában.
flzoli
ahogy nézem, meglesz a 3. is zsinórban.
több mint 5 éve
Sajnos a végére eléggé elfogyott a lendület, extra meg senkitől sem jött... Az nem fér bele, hogy Littleton és Warner együtt 18 pontot csinál.ESPN szerint 100% a vereség, 35 pontot kellene hoznia a McLaurin-Bostic duónak, hogy tévedjenek. Én azért egy 5%-ot még adok rá. 😊
több mint 5 éve
Graz Braxa szépen hasitottál, de legalább 200 körül leszek a végén és jövő hétre talán tovább erősödök
több mint 5 éve
Valószínű csak szépségtapasz lesz, de ennél nagyobb garbage time TD, mint amit Dissly most elkapott, a világon nincs. 😊
több mint 5 éve
Ma engem is csúnyán büntetnek a fociistenek.
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Finoman szólva totál elment a kedvem az nfl-től így a harmadik hétre.. valahogy végigszenvedem ezt a szezont, de tized ennyit nem fogok vele foglalkozni az biztos.
több mint 5 éve
Nem vártam csodát, de azért a negyedik negyedben Flacco 1 pont....... 😕és még ez is bőven bele fog férni az a röhej
csi77
több mint 5 éve
Hány kieső van, 4 ugye?Lassan el kell kezdenem erre figyelni... gyalázatos ez a csapat, és nyilván sikerült megint egy 250-es meccsbe belenézni... legalább nem kellett sokat izgulni.
Mondjuk Andy Reid, az Oakland D és a sérüléshullám bekaphatja...
több mint 5 éve
Nem vártam csodát, de azért a negyedik negyedben Flacco 1 pont....... 😕
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Végre Lindsay is elkezdett focizni....
több mint 5 éve
WR-ben az Antonio Brown-Moncrief-Hamilton hármassal kezdtem az évet, egyiket már 2x kidobták azóta, másik kettőt én hajítottam ki. Brávó! 😀twitter.com/Ihartitz/status/1175142333093994505
caminoi
😀
több mint 5 éve
caminoi
225
WR-ben az Antonio Brown-Moncrief-Hamilton hármassal kezdtem az évet, egyiket már 2x kidobták azóta, másik kettőt én hajítottam ki. Brávó! 😀
több mint 5 éve
Van pofajuk 13 pontra (no 1 CB-nek) projectalni Desmond Kinget.... hogy en mennyire utalom a CB posztot....
több mint 5 éve
LB3 poszton meg mindig keresem a kiutat.Teljesen mast vartam ettol a meccstol, a titans oldalarol.
Snap szamok alapjan teljesen valid LB3 lehetne ez a srac, nyilvan biztam a sackben is.
Campbell felulteljesitett, kicsit.
Tavaly is par heten aludt, maskor meg hozta a 4-5-6 tackle +1-2 sackes gameket.
Ramsey az lutri volt, vegul ugy voltam vele hogy kockazat nelkul nem lehet nyerni, igy beallitottam. Jovoheten se biztos hogy kezdeni fog, nem veletlenul van ket CB is a padon.
Forunette meg, inkabb nem is irok rola semmit. Ismet egy igeret marad csak a srac.
Elso ket hetben kurva szar volt a csapat, igazabol tele vagyok tehetseges jatekosokkal, akik a felet se hozzak annak amit lehetne. Legalabb elorebb huzok a waiveren...
/edit
Ja es hogy visszajinxeljek.
Ha a heten sem nyerek fantasyben akkor valamelyik heten elmegyek egy Panthers meccsre, hogy lathassam ahogy NYERNEK.
Szerkesztette: schuldid
több mint 5 éve
Persze, hogy felülteljesítés, de az ilyen nagy meccsek a jó matchupok ellen benne vannak a sztároknál. Én ezeket sokkal jobban viselem, mint amikor egy role player hoz fele ilyen jó meccset.Egy 7 tackle 3 sackes meccs mindig felülteljesítés, akármekkora beast is vagy - nem tudom mikor tolt valaha bárki is 110 tackle, 50 sackes szezont...Péntek reggeli jinx, nice try. Kétségtelen mákos meccse volt SBB-nek (nem is Campbell miatt, mert ő beast, de garbage time-ban hozott Fournette és Ramsey is elég sokat), de volt egy 5 pontos lb is benne, egyáltalán nem ledolgozhatatlan a hátrány.El vagyok átkozva ebben a szezonban az tuti..Amikor láttam, hogy Campbell 3 sacket csinált a túloldalon, egyből tudtam melyik csapatban lesz...
Szesze
De hogy Ramsey is.... azért ez már nonszensz.
Ritkán szoktam pénteken reggel gratulálni (nem tudom volt-e ilyen valaha?), na most megtehetem... grat schuldid!
Igor
Én meg lehet, megbánom, hogy a bajszost nem kezdettem azonnal.
Jakehomer
Landry-nél az 5 pont kb reális... vagy mondjuk azt, esetleg alulteljesített 2-3 ponttal. Őt nem igazán illene kezdetni, még ebben a ligában sem szvsz... (felteszem sackre bazírozott SBB, de akkor is, én azért látok jó néhány ember FA-n, akit előbb kezdettem volna)
Fournette picivel alul (remélem nálam is lesz garbage time-os mákolás, ez van, az is a meccs része), viszont Ramsey és Campbell meg baromira felülteljesített.
És ha nincs Leonard (nem úgy néz ki hogy lesz), megint a 200 pontért fogok küzdeni, ami ilyen kezdés után nem lesz elég...
Nem látom ki az aki nálam tudna mondjuk 10-15 ponttal a projection felett teljesiteni.
Talán Neal, talán valamelyik WR, ha beakad egy hosszú TD, esetleg Gregory? (Darwin-ban reménykedtem még, de az is valszeg csak pass catching role lesz, mert McCoy kezdeni fog...)
Igor
Landrynél ez normális pontszám, nem azért hoztam fel, csak ugye lb poszton 5 pont arra te sokat verhetsz, de ja Leonard nagy cumi. De mindig bízhatsz az ellenfél alulteljesítésében, defense wins championships ugye 😊
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Egy 7 tackle 3 sackes meccs mindig felülteljesítés, akármekkora beast is vagy - nem tudom mikor tolt valaha bárki is 110 tackle, 50 sackes szezont...Péntek reggeli jinx, nice try. Kétségtelen mákos meccse volt SBB-nek (nem is Campbell miatt, mert ő beast, de garbage time-ban hozott Fournette és Ramsey is elég sokat), de volt egy 5 pontos lb is benne, egyáltalán nem ledolgozhatatlan a hátrány.El vagyok átkozva ebben a szezonban az tuti..Amikor láttam, hogy Campbell 3 sacket csinált a túloldalon, egyből tudtam melyik csapatban lesz...
Szesze
Ritkán szoktam pénteken reggel gratulálni (nem tudom volt-e ilyen valaha?), na most megtehetem... grat schuldid!
Igor
Jakehomer
Landry-nél az 5 pont kb reális... vagy mondjuk azt, esetleg alulteljesített 2-3 ponttal. Őt nem igazán illene kezdetni, még ebben a ligában sem szvsz... (felteszem sackre bazírozott SBB, de akkor is, én azért látok jó néhány ember FA-n, akit előbb kezdettem volna)
Fournette picivel alul (remélem nálam is lesz garbage time-os mákolás, ez van, az is a meccs része), viszont Ramsey és Campbell meg baromira felülteljesített.
És ha nincs Leonard (nem úgy néz ki hogy lesz), megint a 200 pontért fogok küzdeni, ami ilyen kezdés után nem lesz elég...
Nem látom ki az aki nálam tudna mondjuk 10-15 ponttal a projection felett teljesiteni.
Talán Neal, talán valamelyik WR, ha beakad egy hosszú TD, esetleg Gregory? (Darwin-ban reménykedtem még, de az is valszeg csak pass catching role lesz, mert McCoy kezdeni fog...)
több mint 5 éve
LB3-al tud valamelyik L(á)B fetisiszta halmozó szolgálni? 😊
több mint 5 éve
Péntek reggeli jinx, nice try. Kétségtelen mákos meccse volt SBB-nek (nem is Campbell miatt, mert ő beast, de garbage time-ban hozott Fournette és Ramsey is elég sokat), de volt egy 5 pontos lb is benne, egyáltalán nem ledolgozhatatlan a hátrány.El vagyok átkozva ebben a szezonban az tuti..Amikor láttam, hogy Campbell 3 sacket csinált a túloldalon, egyből tudtam melyik csapatban lesz...
Szesze
Igor
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
El vagyok átkozva ebben a szezonban az tuti..Amikor láttam, hogy Campbell 3 sacket csinált a túloldalon, egyből tudtam melyik csapatban lesz...
Szesze