bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 5 éve
Az alapszakasz végére értettem, hogy PO előtt hajítsa a kukába a vesztes félIgazabol a szezon vegen mar tokmindegy...A vesztes dobja ki a legjobb játékosát 😊Braxa a második helyen (Kansas City Chiefs?) a power rankingben, mi pedig végre lesüllyedtünk a minket megillető helyre (Miami has the Dolphins, the greatest football team...)Mondd, mi a tét. 😊
De csak egy hellyel vagyunk Szesze mögött, ez általában jó hir szokott lenni 😀
somos: szerintem simán 12 fölött lesz, ebben fogadnék is... de mindegy, úgyse tudnám behajtani rajtad 😛
Igor
somoskovig
flzoli
Igor
több mint 5 éve
Igazabol a szezon vegen mar tokmindegy...A vesztes dobja ki a legjobb játékosát 😊Braxa a második helyen (Kansas City Chiefs?) a power rankingben, mi pedig végre lesüllyedtünk a minket megillető helyre (Miami has the Dolphins, the greatest football team...)Mondd, mi a tét. 😊
somos: szerintem simán 12 fölött lesz, ebben fogadnék is... de mindegy, úgyse tudnám behajtani rajtad 😛
Igor
somoskovig
flzoli
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Á, Igortól nem kell senkiA vesztes dobja ki a legjobb játékosát 😊Braxa a második helyen (Kansas City Chiefs?) a power rankingben, mi pedig végre lesüllyedtünk a minket megillető helyre (Miami has the Dolphins, the greatest football team...)Mondd, mi a tét. 😊
Igor
somoskovig
flzoli
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
A vesztes dobja ki a legjobb játékosát 😊Braxa a második helyen (Kansas City Chiefs?) a power rankingben, mi pedig végre lesüllyedtünk a minket megillető helyre (Miami has the Dolphins, the greatest football team...)Mondd, mi a tét. 😊
Igor
somoskovig
több mint 5 éve
Na még három veretlen csapat van, ideje lenne az ő bugyijukat is felavatni valakinek, hogy tömörüljön a mezőny még jobban 😊A korhazvalogatott keszen all az elso veresegre. Hullanak az embereim, mint az oszi legyek, waiverre eselyem sincs, szoval garantalt a visszaeses...
flzoli
több mint 5 éve
Braxa a második helyen (Kansas City Chiefs?) a power rankingben, mi pedig végre lesüllyedtünk a minket megillető helyre (Miami has the Dolphins, the greatest football team...)espn minden forduló előtt 200-210 közé tippelt meccs előtt, erre van kb 160 pontos átlagom.. teljes csőd az egész évem, nagyjából sikerült kiesnem a 3. hétre ami azért nem kis bravúr. Sosem voltam túl szerencsés ebben a játékban, ennek ellenére jó eredményeim voltak, de ez az év most teljes csőd, kiábrándító.
Igor
több mint 5 éve
Braxa a második helyen (Kansas City Chiefs?) a power rankingben, mi pedig végre lesüllyedtünk a minket megillető helyre (Miami has the Dolphins, the greatest football team...)Mondd, mi a tét. 😊
Igor
több mint 5 éve
Braxa a második helyen (Kansas City Chiefs?) a power rankingben, mi pedig végre lesüllyedtünk a minket megillető helyre (Miami has the Dolphins, the greatest football team...)De csak egy hellyel vagyunk Szesze mögött, ez általában jó hir szokott lenni 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
igen, éppen hogy belefért a végén 😊 gratula, sok sikert a továbbiakban!Tényleg belefért, a csapat többi része nagyon odatette magát. Kamara és Allen végre klasszis teljesítményt nyújtott, Waller 15 pontja is megsüvegelendő. A védelemben Tuitt a DT poszton 1. számú LB számokat hoz, ha már a LB sorom közepes, a hátsó alakzatban Williams és Joseph viszi a prímet . Nekem is a bent maradás a cél, főleg, amíg ilyen teljesítményt nyújt Flacco.....Nem vártam csodát, de azért a negyedik negyedben Flacco 1 pont....... 😕és még ez is bőven bele fog férni az a röhej
csi77
Szesze
csi77
több mint 5 éve
Nem állítom, hogy szar lesz, felvettem én is, mondom, csak egyelőre azért még nincs akkora áttörés, szerintem 11-12 pont körül fog átlagolni max.utóbbit meg én is felvettem keeperben mind a 9 pontjáért (mondjuk nem raktam kezdőbe legalább), az még messze van a giga találattól. 😊Fogadhatunk, hogy mennyit fog átlagolni a hátralevő meccseken, mondj te egy over/undert, ha szerinted ennyire szar lesz a srác.. 😛
somoskovig
Igor
több mint 5 éve
utóbbit meg én is felvettem keeperben mind a 9 pontjáért (mondjuk nem raktam kezdőbe legalább), az még messze van a giga találattól. 😊Fogadhatunk, hogy mennyit fog átlagolni a hátralevő meccseken, mondj te egy over/undert, ha szerinted ennyire szar lesz a srác.. 😛
somoskovig
több mint 5 éve
Előbbi még pont 1 meccsig lesz kezdő, ha Leonard még nem tud visszajönni, utóbbit meg én is felvettem keeperben mind a 9 pontjáért (mondjuk nem raktam kezdőbe legalább), az még messze van a giga találattól. 😊Okereke és Mack Wilson FA volt 😊Csak hogy somos élvezkedhessen megint...Nem, ez a különbség egy top 5 és egy bottom 5 waiver pozíció között. 😊
Week 4 van, és ott tartunk hogy a kezdő LB ötösfogatból csak Milano maradt. Viszont az mondjuk elég fasza, hogy sikerült három replacement LB-t húzni, akik 3 down linebackerek lettek/lesznek... ez a különbség egy négyszeres és egyszeres bajnokcsapat között, mondjuk 😛
Igor
somoskovig
Igor
De a legjobb heted eddig hozott majdnem annyi pontot, mint nekem a legrosszabb, szóval kitartás, a fejlődés megkérdőjelezhetlen. 😊
több mint 5 éve
Na még három veretlen csapat van, ideje lenne az ő bugyijukat is felavatni valakinek, hogy tömörüljön a mezőny még jobban 😊
több mint 5 éve
Van aki WR-t keresne a csapatába? Trey Quinn (WAS) és Diontae Johnson (PIT) a csapatukban WR2, de itt inkább WR3/Flex opcióban lehetnek jók. Vagy ha esetleg valaki pont egy RB2-3-at keress, Ty Johnson (Det) is mozdítható. Nem egy nagy király, de jelenleg 2. számú futó, és Kerryon Johnson előtte kb mindig valami nyűggel küzd.
több mint 5 éve
Okereke és Mack Wilson FA volt 😊Csak hogy somos élvezkedhessen megint...Nem, ez a különbség egy top 5 és egy bottom 5 waiver pozíció között. 😊
Week 4 van, és ott tartunk hogy a kezdő LB ötösfogatból csak Milano maradt. Viszont az mondjuk elég fasza, hogy sikerült három replacement LB-t húzni, akik 3 down linebackerek lettek/lesznek... ez a különbség egy négyszeres és egyszeres bajnokcsapat között, mondjuk 😛
Igor
somoskovig
több mint 5 éve
Csak hogy somos élvezkedhessen megint...Nem, ez a különbség egy top 5 és egy bottom 5 waiver pozíció között. 😊
Igor
több mint 5 éve
Csak hogy somos élvezkedhessen megint...Week 4 van, és ott tartunk hogy a kezdő LB ötösfogatból csak Milano maradt. Viszont az mondjuk elég fasza, hogy sikerült három replacement LB-t húzni, akik 3 down linebackerek lettek/lesznek... ez a különbség egy négyszeres és egyszeres bajnokcsapat között, mondjuk 😛
több mint 5 éve
Tényleg belefért, a csapat többi része nagyon odatette magát. Kamara és Allen végre klasszis teljesítményt nyújtott, Waller 15 pontja is megsüvegelendő. A védelemben Tuitt a DT poszton 1. számú LB számokat hoz, ha már a LB sorom közepes, a hátsó alakzatban Williams és Joseph viszi a prímet . Nekem is a bent maradás a cél, főleg, amíg ilyen teljesítményt nyújt Flacco.....Nem vártam csodát, de azért a negyedik negyedben Flacco 1 pont....... 😕és még ez is bőven bele fog férni az a röhej
csi77
Szesze
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Sajnos a végére eléggé elfogyott a lendület, extra meg senkitől sem jött... Az nem fér bele, hogy Littleton és Warner együtt 18 pontot csinál.Nem volt messze, 30 pont jött, mielőtt Kínom elszórta a labdát a QB sneak kísérletnél, szinte biztos voltam benne, hogy McLaurin lehúz még egy TD-t, de sajnos nem jött össze.
ESPN szerint 100% a vereség, 35 pontot kellene hoznia a McLaurin-Bostic duónak, hogy tévedjenek. Én azért egy 5%-ot még adok rá. 😊
somoskovig
Grat zinedine!
több mint 5 éve
Újabb L és még az 1/1 is kiesett....Na mindegy kaparok tovább. Vicces hogy CJ Anderson már 1 hete FA, de a rendszer detroitiként lockolta. Remélem behúzza a Giants. 😬
Bradham / Rudolph vihető (akár csomagban is) DT vagy WR érdekel.
Grat caminoi!
több mint 5 éve
Mi rosszat mondtam?Első W juhéjjjj azaz birkabőr...Ilyen szóviccekért nem jár ban? 😊
Na előre benfmaradásért 💪😎
ThundersNFL
flzoli
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Első W juhéjjjj azaz birkabőr...Ilyen szóviccekért nem jár ban? 😊
Na előre benfmaradásért 💪😎
ThundersNFL
több mint 5 éve
Dettó...Koszonom, de igazabol ez nem nagy dicsoseg, igazabol csak az latszik, hogy mennyire inkonzisztens a csapatom. Ket rendkivul gyatra het utan egy boom. Oke hatalmas boom, de akkor is.
Nem sokat fogok hatralepni sajnos, ugy latom csak SBB (meg egyszer grat schuldid, kis mazlival es Prestonnal ez 300-as lehetett volna, bravo!), a Gangsters es a Waiver Warriors fog elmenni mellettem... szoval ez meg mindig csak 6. hely hatulrol, megint nem lesz tul jo waiverpickem.
...
Igor
Ezzel a teljesitmennyel nem sok eselyem van a PO-ra.
Bennmaradas a cel.
schuldid
Draft
több mint 5 éve
Első W juhéjjjj azaz birkabőr...Na előre benfmaradásért 💪😎
Draft