bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 5 éve
Làtom, hogy valaki küldött ajànlatot Barronra, a hèten külföldön vagyok, nem tudok èrdemben foglalkozni a csapattal, tèrjünk vissza rà hètfon ha mèg aktuàlis.
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Egy nagy rakás szar a csapat, de ha valakit kidobok, az bezzeg egyből kell mindenkinek, még a bye weekes DT is... na mindegy, kb ezt vártam.Bocsi, bye weekra kellett DT, és vak voltam. 😬
Igor
De vissza is dobom a tóba.
több mint 5 éve
Nyilván nem volt nagy esélye, de azért 1-1 jobb név csak átcsúszhatna 😊Nem hiszem el, hogy folyton lenyúljátok előlem a waiver-ről a kinézett játékosokat 😊Meglepő lett volna ha lecsúszik addig, elég nagy név volt. Látom mindenki optimista, de szerintem Jewell will not save your soul...
flzoli
Szerintem trap, ergo tuti TOP 10 LB lesz amikor/ha visszajön a sérülésből..
Igor
Látom Kamu-t csak behúztad, hátha megváltja a világot 😊
több mint 5 éve
Nem hiszem el, hogy folyton lenyúljátok előlem a waiver-ről a kinézett játékosokat 😊Meglepő lett volna ha lecsúszik addig, elég nagy név volt. Látom mindenki optimista, de szerintem Jewell will not save your soul...
flzoli
Szerintem trap, ergo tuti TOP 10 LB lesz amikor/ha visszajön a sérülésből..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Nem hiszem el, hogy folyton lenyúljátok előlem a waiver-ről a kinézett játékosokat 😊
több mint 5 éve
Egy nagy rakás szar a csapat, de ha valakit kidobok, az bezzeg egyből kell mindenkinek, még a bye weekes DT is... na mindegy, kb ezt vártam.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Az nagy különbség volt, mert akkor jó eredményekkel/jó csapattal szoptam folyamatosan.. az idei teljesítményem az olyan szinten hihetetlenül szar, h már sírni se érdemes 😊 az a röhej, h az espn mindig 205 körülire rakott a fordulók előtt, aztán átlag kb 50-60 ponttal szereztem kevesebbet fordulónként, mint a nagyjából realitás. (én is kb 200 pontra rakosgattam magamat). Korábban sosem szereztem 180 alatt a 11 év alatt amióta játszom, most meg 4/4.. röhej. A vicc az, h a csapatomat absz nem látom szarnak most sem, a QB posztot totál beszívtam az oké, de az összes többi poszton látszólag egész jó a helyzet, ehelyett terített betli minden hét. Nemtok mit csinálni, ez egy ilyen szezon.Come on man - nem mindig azzal jössz, h már 0-5-ról is PO-ztál? 😊Hmmm, ha @Szesze nem lenne a ligában, elméletileg elvihettem volna Samuelst és Deionte Thompsont is... aszittem utóbbiért is többen fogunk tolongani.ahogy haladnak a dolgok jövőre elviheted 😊
Igor
Szesze
A schedule-od so-so, de azért ott van benne három 1-3-as csapat (Week 9 sima W lesz neked), meg van egy-két scrub 2-2-es csapat, mint mondjuk a Cannonballs vagy a Hidegburkolókz 😛
Én is kb már csak a gyenge schedule-ban bízom, az egyetlen ami segíthet abban hogybejussak a PO-baelkerüljem a kiesést...
Igor
több mint 5 éve
Come on man - nem mindig azzal jössz, h már 0-5-ról is PO-ztál? 😊Hmmm, ha @Szesze nem lenne a ligában, elméletileg elvihettem volna Samuelst és Deionte Thompsont is... aszittem utóbbiért is többen fogunk tolongani.ahogy haladnak a dolgok jövőre elviheted 😊
Igor
Szesze
A schedule-od so-so, de azért ott van benne három 1-3-as csapat (Week 9 sima W lesz neked), meg van egy-két scrub 2-2-es csapat, mint mondjuk a Cannonballs vagy a Hidegburkolókz 😛
Én is kb már csak a gyenge schedule-ban bízom, az egyetlen ami segíthet abban hogy
több mint 5 éve
Hmmm, ha @Szesze nem lenne a ligában, elméletileg elvihettem volna Samuelst és Deionte Thompsont is... aszittem utóbbiért is többen fogunk tolongani.
több mint 5 éve
Szar az egész?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
149.5 pontNA ELMEHET A CSAPAT A HALÁL KOSZOS NEMESEBBIK FELÉRE...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Akinek van egy jóféle LB vagy DT ajánlata (esetleg QB) ne tartsa magában 😊Futóért mindent lehet.. 😉
Most már biztosan több csapatnál is összekeverték a Molotov koktélt, hogy tisztítótűzzel erősítsék meg a nyomin szereplő csapatot 😊
flzoli
több mint 5 éve
Akinek van egy jóféle LB vagy DT ajánlata (esetleg QB) ne tartsa magában 😊 Most már biztosan több csapatnál is összekeverték a Molotov koktélt, hogy tisztítótűzzel erősítsék meg a nyomin szereplő csapatot 😊
több mint 5 éve
Howard 28 ponttal kezdett péntek hajnalban, örültem, hogy végre kiszaladt neki egy jó eredmény. Flacco is magára talált végre, erre Kendricks-en kívül a védelem lefosta a bokáját. A többi támadóm sem nyújtott értékelhetőt, így marad a csodavárás, illetve a gratuláció az ellenfélnek!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Sajnos a tragikus O-teljesítmény és egy-két sajnálatos sérülés megpecsételte a sorsom, asszem most határoztam el, hogy a csapat összeállítás után nem fogom perceként nézegetni a teljesítményeket csak szépen akkor, amikor vége a meccseknek 😀Fú pedig de rosszul nézett ez ki 22 óra körül még... A sérülések és Brady nyomisága végül meghozta a győzelmet. Gratula, jó kis meccs volt. Bazi sok csapatot le fogsz még idén nyomni 😊
Göbi
több mint 5 éve
Sajnos a tragikus O-teljesítmény és egy-két sajnálatos sérülés megpecsételte a sorsom, asszem most határoztam el, hogy a csapat összeállítás után nem fogom perceként nézegetni a teljesítményeket csak szépen akkor, amikor vége a meccseknek 😀Ne aggódj, ellenem be fogod húzni (Brady+White+Jamie Collins vs Washington, na az csodaszép lesz...), viszont sajnálatos sérülésekben bárkit le tudok nyomni... 😛
Göbi
több mint 5 éve
Bradham és Rudolph nem leprás, nyugodtan vigyétek el tőlem, WR vagy RB az ellenérték. 😊
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 5 éve
Sajnos a tragikus O-teljesítmény és egy-két sajnálatos sérülés megpecsételte a sorsom, asszem most határoztam el, hogy a csapat összeállítás után nem fogom perceként nézegetni a teljesítményeket csak szépen akkor, amikor vége a meccseknek 😀
több mint 5 éve
Köszi, kellett hozzá a Minshew magic a második félidőben meg a Cook garbage time TD. Nálad meg Bostic a legjobb, ez sok mindent elmond 😛Na baszki, addig néztem a Lions meccset, amíg lemaradtam Roquan outjáról, így nehéz leszDehogy lesz, grat... 😊
Jakehomer
somoskovig
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
braxa88
12 534
lever egy autodraftos csapat. magyarázzad mégAmelyik csapat backup kickert/puntert/HC-t cipel (Long kivétel lenne), az automatikusan megkapja a címkét. Nálad ráadásul ott van Ballage is. 😛Kurva anyádat, Peters. Nyilván Rams ellen idegenben fog Winston 50 pontot csinálni...irgatlan szar
Grat, braxa...
Igor
braxa88
Nyilván minden héten ilyen mákod lesz Winstonnal, a waiverezett TE-del, vagy a splash playekkel.
Ha gondolod fogadhatunk, melyikünknek lesz szezon végén több szerzett pontja... vagy csak örülj neki, hogy levertél egy még a tiednél is lúzerebb gárdát - de ettől még nem lesz jobb a csapatod.. bár ki tudja, ha Winstonból idén Mahomes lesz, még erre is van esély.
Igor
több mint 5 éve
Amelyik csapat backup kickert/puntert/HC-t cipel (Long kivétel lenne), az automatikusan megkapja a címkét. Nálad ráadásul ott van Ballage is. 😛Kurva anyádat, Peters. Nyilván Rams ellen idegenben fog Winston 50 pontot csinálni...irgatlan szar
Grat, braxa...
Igor
braxa88
Nyilván minden héten ilyen mákod lesz Winstonnal, a waiverezett TE-del, vagy a splash playekkel.
Ha gondolod fogadhatunk, melyikünknek lesz szezon végén több szerzett pontja... vagy csak örülj neki, hogy levertél egy még a tiednél is lúzerebb gárdát - de ettől még nem lesz jobb a csapatod.. bár ki tudja, ha Winstonból idén Mahomes lesz, még erre is van esély.
több mint 5 éve
A csapatom a fantasztikus múltheti teljesítmény után keményen földbe állt,Plussz Goff lesz"hat egy talicskányi apró majmot.
több mint 5 éve
Na baszki, addig néztem a Lions meccset, amíg lemaradtam Roquan outjáról, így nehéz leszDehogy lesz, grat... 😊
Jakehomer