Bowldog Hálaadást!

bowl.hu div. 1.

15 feliratkozó

több mint 8 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra

2024-es draftsorrend:

1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)

Szerkesztette: Rajna
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 310 — 49ers GM
En azon lepodtem meg hogy Orlando Scandrick-re es Swearinger-re senki se tett rajtam kivul. Azert egy 20 fos ligaban mar elfernek a padon.
schuldid
Főleg Swearinger a jó kettő közül, akinek csapata sincs jelenleg, mióta kib*szta az Arizona, nem?

Scandrick meg az egy meccses csoda, akinek minden összejött, sose lesz még egyszer ilyen. 😊

több mint 5 éve
schuldid Indianapolis Colts 335 — schuldid89@gmail.com
En azon lepodtem meg hogy Orlando Scandrick-re es Swearinger-re senki se tett rajtam kivul. Azert egy 20 fos ligaban mar elfernek a padon.
több mint 5 éve
1) szerintem simán marad kezdő, nem muzsikált túl jól se Hager, se Jewell.
2) A csoda duó fele alatt Godchaux-t kell érteni? 😊 Elég nagy a baj, ha ő a csoda forrása...
somoskovig
1) Hager másik csapat amúgy, de felteszem Davisre gondoltál vagy Nelsonra..

2) Feketepont; jaj, de utálom amikor magyarázni kell: ISTENi.... GODwin, GODchaux. 😛
A WR neve pláne releváns eddig... lehet fel kéne vennem a másik WR-t, Terryt is, és akkor már 2 győzelmem lenne...

Amúgy ha Godchaux ennyire szar lenne, nyilván nem túrtad volna ki... de amúgy túlélem,, a mostani két kezdő DT-m szerintem minimum ugyanazt tudja hozni/remélem picivel jobb lesz.
Igor
Ehhez fáradt voltam a jelek szerint... Bye weekre jó lesz Godchaux mindenesetre.

Egy Terry-t draftolni kellett volna WR poszton, de hát én tettem meg. 😊

több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
1) szerintem simán marad kezdő, nem muzsikált túl jól se Hager, se Jewell.
2) A csoda duó fele alatt Godchaux-t kell érteni? 😊 Elég nagy a baj, ha ő a csoda forrása...
somoskovig
1) Hager másik csapat amúgy, de felteszem Davisre gondoltál vagy Nelsonra..

2) Feketepont; jaj, de utálom amikor magyarázni kell: ISTENi.... GODwin, GODchaux. 😛
A WR neve pláne releváns eddig... lehet fel kéne vennem a másik WR-t, Terryt is, és akkor már 2 győzelmem lenne...

Amúgy ha Godchaux ennyire szar lenne, nyilván nem túrtad volna ki... de amúgy túlélem,, a mostani két kezdő DT-m szerintem minimum ugyanazt tudja hozni/remélem picivel jobb lesz.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Alexander Johnson 6 claim, HIghtower és Reeder 4, Niemann 3 - ez számomra picit érdekes, pláne hogy @Szesze és @somoskovig, mindkettőtőknél Johnson volt az első... ennek mi az oka?

Csak snap%, vagy volt valami hir Hager / Jewell seruleseirol? (csak mert nekem ugy tunt annyira Jewell-e sem tul sulyos...)

PS: kaptam egy masodik eselyt is a Cards SS posztra, koszi szepen.
Igor
Jól játszott a Chargers meccsen, a Broncos LB sora kriminálisan pocsék, Fangio dicsérte, szóval simán lehet belőle kezdő is később.

Meglepődtem hogy lecsúszott hozzám Hilmann (RB, Giants), remélem vele kihúzom a bye week-et 😊
flzoli
Nem volt egyértelmű ki legyen közülük, elég sokat vaciláltam, végül Johnson lett elsősorban amiatt amit Zoli is írt. Az egyetlen gond vele, hogy a Titans ellen nem feltétlen várható tőle túl sok tackle, ha jobb matchup lett volna erre a hétre akkor nem is gondolkodom rajta. (Johnson, Niemann, Reeder, Hightower volt amúgy a sorrend nálam végül)
Hilliman-en (nem Hillman😊) is gondolkodtam, de nem akartam kivágni Gallman-t úgy hogy még nem fix, h nem tud játszani, Hilliman meg kifejezetten szar volt a Vikings ellen. Ettől még erre a hétre valószínű használható lesz.
Szesze
Fangio neki adta a game ball-t emlékeim szerint, szerintem simán marad kezdő, nem muzsikált túl jól se Hager, se Jewell. Fangio ráadásul keresi az aranytojást tojó ILB-jét, szóval jó esélyei vannak arra, hogy kap még lehetőséget bőven. Keeperben legalább megszereztem. 😊

A csoda duó fele alatt Godchaux-t kell érteni? 😊 Elég nagy a baj, ha ő a csoda forrása...

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Alexander Johnson 6 claim, HIghtower és Reeder 4, Niemann 3 - ez számomra picit érdekes, pláne hogy @Szesze és @somoskovig, mindkettőtőknél Johnson volt az első... ennek mi az oka?

Csak snap%, vagy volt valami hir Hager / Jewell seruleseirol? (csak mert nekem ugy tunt annyira Jewell-e sem tul sulyos...)

Igor
Jól játszott a Chargers meccsen, a Broncos LB sora kriminálisan pocsék, Fangio dicsérte, szóval simán lehet belőle kezdő is később.

Meglepődtem hogy lecsúszott hozzám Hilmann (RB, Giants), remélem vele kihúzom a bye week-et 😊
flzoli
Nem volt egyértelmű ki legyen közülük, elég sokat vaciláltam, végül Johnson lett elsősorban amiatt amit Zoli is írt. Az egyetlen gond vele, hogy a Titans ellen nem feltétlen várható tőle túl sok tackle, ha jobb matchup lett volna erre a hétre akkor nem is gondolkodom rajta. (Johnson, Niemann, Reeder, Hightower volt amúgy a sorrend nálam végül)
Hilliman-en (nem Hillman😊) is gondolkodtam, de nem akartam kivágni Gallman-t úgy hogy még nem fix, h nem tud játszani, Hilliman meg kifejezetten szar volt a Vikings ellen. Ettől még erre a hétre valószínű használható lesz.
Szesze
Tényleg Hilliman, köszi 😊
Mint egy manó neve...

Jó lesz ezen a héten a Dalton, DeVante Parker, Hilliman trió, zúzni fog az O#...
(Legyen meg a két számjegyű eredmény, persze szumma 😊 )

több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Cool, köszi mindkettőtöknek, akkor értem... annak mondjuk örülök h ezen a héten mindenki felszedte a LB-ket, és somosnak már senki nem jutott.. 😛 mert gonosz módon elvitte az isteni duóm felét 😕
Igor
Viszont ahogy nézem Hill pont ellenem tér vissza nála, azzal az amúgy is minimális esélyeim még jobban leredukálódnak.
Mondjuk ezt a hetet nagyjából úgyis elengedtem már, azzal is simán elégedett lennék, ha sikerülne valami épkézláb pontszámot összehozni, hátha később lesz még visszaút.

Szerkesztette: Szesze
több mint 5 éve
Cool, köszi mindkettőtöknek, akkor értem... annak mondjuk örülök h ezen a héten mindenki felszedte a LB-ket, és somosnak már senki nem jutott.. 😛 mert gonosz módon elvitte az isteni duóm felét 😕

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan

Igor

flzoli

Szerkesztette: Szesze
több mint 5 éve

Igor

több mint 5 éve

Szerkesztette: Igor

több mint 5 éve
Micsoda combos egy liga ez, elverem az eddigi veretlen legtöbb pontot szerző elsőt és maradok ugyan úgy a 9. helyen a táblázaton mint azelőtt 😊

több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Tyrann Mathieu DE ért vihető.
több mint 5 éve
szép volt Kwon...
mondjuk azt nem értem h 2 tackle, 0,5 sack, 1 PD hogy 3,5 pont csak
braxa88
Scoring breakdown alatt meg lehet nezni, a fel sack nincs benne, a ket assist és PD igen.
De a fel sack is csak +2 pont lenne, az meg mindig nem eleg... s ugyis lesz atszamolas.

több mint 5 éve
Juhuuu, jön az egyetlen veretlen csapat és Mahomes, aki ráadásul szar héten van túl és a Houston ellen nyilván hajigálni kell majd... 😕

Viszont a két megmaradt draftolt LB-m túl fog járni a Gerillák eszén:
 imgflip.com/i/3cogl1
Igor
Igazán összeszedhetnéd magad egyszer a szezonban... 😊
somoskovig
Most h rendberaktam a csapatot, jelenleg 159.6 vs 223 a projected, ughh...
Oke, a LB/K/P hozzatesz 25 pontot, de nyilvan tukorsima lesz... van rá egy söröm, hogy ez lesz a hét, amikor OJ Howard viszi az összes TD-t..

Amugy a fejlodes toretlen, minden heten egyre tobb pontot szerzunk, ugyhogy talan meglesz 208 pont mondjuk. 😛

több mint 5 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
szép volt Kwon...
braxa88
Többször is azt gondoltam, hogy ez elment. A csütörtöki meccs után, aztán a hét órás meccsek második félidejében is nagyon elléptél, végül az MNF előtti tizenpár pontos előnynél. Meglepő volt a reggeli állás.

....ellenben zinedine csak kiimádkozta valahogy, úgyhogy egy veretlen még van...

somoskovig
Én ezt már elengedtem teljesen hétfő reggel. Szerencse.
több mint 5 éve
Teljesen el vagyok átkozva idén, annyira durva módon, hogy még azok az emberek is megsérülnek, akiket időlegesen szedek fel...

Bocs Bausby 😕

több mint 5 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
Grat schuldid!

Ezt a Roquan sagát nem igazán tudtam Madrdiból követni, tetézte a gondot, hogy Barron lehalt az első félidőben. és Slaytont is remek érzékkel dobtam ki 😊 Azt hittem, Darnold már játszani fog...

Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Juhuuu, jön az egyetlen veretlen csapat és Mahomes, aki ráadásul szar héten van túl és a Houston ellen nyilván hajigálni kell majd... 😕

imgflip.com/i/3cogl1
Igor
Igazán összeszedhetnéd magad egyszer a szezonban... 😊

több mint 5 éve

imgflip.com/i/3cogl1

Szerkesztette: Igor

több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Flacco 8 pont, Keenan Allen 1 pont. Még cidriznem kell, hogy a másik két játékosa az ellennek ne brillirozzon. Fasza. Ja és 192,5 pont.

A New Englandi köcsögökból is elég volt, ketten 1,5 pont, főleg Van Noy zavar....
csi77
Watson 55 pontja hozta meg a W-t
Mert D részen jóval tökösebb voltál... Ez nekem ordas nagy röfögés volt...
ThundersNFL
Gratula, ez egy fájó vereség lett.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Grat Rajna a W hez!

Nagyon várom vissza Barkley-t, szükségem lenne rá, mert ahogy látom jön ThundersNFL , és Watson a KC ellen a héten.
Tony Adams
Nyugi amilyen fosok vagyunk...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Ha jól nézem, és nagy csoda nem lesz hétfőn, akkor nem marad veretlen csapat a ligában, illetve nyeretlen sem. Szép taposás lesz a tabella mindkét végén. 😊
somoskovig
Jó is lenne ha sikerülne megtartani a 8 pontos előnyt 😊
flzoli
Sikerült, ellenben zinedine csak kiimádkozta valahogy, úgyhogy egy veretlen még van...

Nálam Breida elintézte, hogy végül a forduló legmagasabb pontszáma jöjjön, kellett is ez a teljesítmény két vereség után.

több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
szép volt Kwon...
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Grat Rajna a W hez!

Nagyon várom vissza Barkley-t, szükségem lenne rá, mert ahogy látom jön ThundersNFL , és Watson a KC ellen a héten.