Bowldog Hálaadást!

bowl.hu div. 1.

15 feliratkozó

több mint 8 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra

2024-es draftsorrend:

1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)

Szerkesztette: Rajna
több mint 5 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Flacco 8 pont, Keenan Allen 1 pont. Még cidriznem kell, hogy a másik két játékosa az ellennek ne brillirozzon. Fasza. Ja és 192,5 pont.

A New Englandi köcsögökból is elég volt, ketten 1,5 pont, főleg Van Noy zavar....
csi77
Watson 55 pontja hozta meg a W-t
Mert D részen jóval tökösebb voltál... Ez nekem ordas nagy röfögés volt...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Hogy a búbánatos tökömbe nyertem azt nem tudom... Megkérdezem a mákban hempergő malacot?
Ahogy az egész kinézett lyukas garast nem adtam volna a W-ért...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Ha valakinek WR kell, az nalam keresgelhet nyugodtan.. a 4 elit WR-ből bárki vihető.

QB/RB upgrade, esetleg elit S/DE erdekelne.. de barmit meghallgatok.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ha jól nézem, és nagy csoda nem lesz hétfőn, akkor nem marad veretlen csapat a ligában, illetve nyeretlen sem. Szép taposás lesz a tabella mindkét végén. 😊
somoskovig
Jó is lenne ha sikerülne megtartani a 8 pontos előnyt 😊
flzoli
volt pár szép, de több pocsék egyéni teljesítmény is....
Kájzerszóze
Miután az 1. és 2. számú WR-em is 0 pontot "vitézkedett", Thomas Davis pedig 5 pontot tett fel a táblára, túl sok mindenben nem reménykedtem....

több mint 5 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 493 — playoffs???
Ha jól nézem, és nagy csoda nem lesz hétfőn, akkor nem marad veretlen csapat a ligában, illetve nyeretlen sem. Szép taposás lesz a tabella mindkét végén. 😊
somoskovig
flzoli
volt pár szép, de több pocsék egyéni teljesítmény is....

több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Flacco 8 pont, Keenan Allen 1 pont. Még cidriznem kell, hogy a másik két játékosa az ellennek ne brillirozzon. Fasza. Ja és 192,5 pont.

A New Englandi köcsögökból is elég volt, ketten 1,5 pont, főleg Van Noy zavar....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Göbi Indianapolis Colts 733 — Retired WR
Hát ez brutálisra sikerült, azért értékelném, ha az aplitudó valahol középen megállna 😀
Göbi
Akkor olyan csapatod lenne mint nekem... mennyivel jobb állandóan 200 körül szerezni? 😕
Igor
Akkor 2-vel több győzelmem lenne 😀

több mint 5 éve
Hát ez brutálisra sikerült, azért értékelném, ha az aplitudó valahol középen megállna 😀
Göbi
Akkor olyan csapatod lenne mint nekem... mennyivel jobb állandóan 200 körül szerezni? 😕

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
somoskovig

több mint 5 éve

több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 311 — 49ers GM

több mint 5 éve
Nyilván Göbi is ellenem fog 240 pontot csinálni az eddigi 160-as átlag után.. kezd unalmas lenni, de legalább már megszoktam. Robinson, Lawrence és Graham is többet csinál mint az eddigi 4 hét alatt összesen.

Grat Göbi, a két WR-nek és Bullardnak köszönöm, a többiek szarjanak sünt.

Azt meg lehet választani melyik második osztályba megy az ember, vagy sorsoljuk?
Igor
Köszi, ma valóban kijött a lépés a fiuknak...hektikus minden meccs kb a ligában 😎🏈
Göbi
Göbi/Amari, please..
 www.youtube.com/watch?v=UcZzlPGnKdU

több mint 5 éve
Picit mérges voltam, amikor McCaffrey megfutotta a 84 yardos TD-t, de azért Fuller kicsit kárpótolt. 😮
somoskovig
szívesen..
Szesze
Nélküle is behúzta volna somos valszeg... és tudod jól, hogy trap a srác, még ha mondjuk húszcsapatos ligában WR3-nak már oké lenne...
Hadd örüljön neki somos (bár ahogy nézem nála min WR2), | aztán majd a PO-ban szív vele... |

Szerkesztette: Igor

több mint 5 éve
caminoi Green Bay Packers Wisconsin Badgers 225
Picit mérges voltam, amikor McCaffrey megfutotta a 84 yardos TD-t, de azért Fuller kicsit kárpótolt. 😮
somoskovig
Grat!
több mint 5 éve
Nyilván Göbi is ellenem fog 240 pontot csinálni az eddigi 160-as átlag után.. kezd unalmas lenni, de legalább már megszoktam. Robinson, Lawrence és Graham is többet csinál mint az eddigi 4 hét alatt összesen.

Azt meg lehet választani melyik második osztályba megy az ember, vagy sorsoljuk?
Igor
Köszi, ma valóban kijött a lépés a fiuknak...hektikus minden meccs kb a ligában 😎🏈

több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
somoskovig
szívesen..
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 311 — 49ers GM

több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Elgázolt a BKV.... 😱
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Fos a csapatom, de nyilván a másik oldalon Watson 55 pont. Bakker.....

Flaccoban kell bíznom.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve

Szerkesztette: Igor

több mint 5 éve
Még jó, hogy pont néztem Reedert, aztán inkább Tae Davis mellett döntöttem, mert úgy voltam vele, hogy (mint Hager) valszeg ő se fog többet kapni 50-60%-nál Ebukam miatt... erre csinál egy 8+5-öt, ejj. somos, kezdhetsz aggódni Littleton miatt 😛

Kíváncsi leszek a snap count számokra..

több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
erős kezdés Carson, Everett, Kupp, Rams L
braxa88
Hát eléggé. Mindegyik játékosod az átlaga felett hozott. innen már elég nehéznek tűnik visszahozni.
zinedine5
dehogyis. ez még simán 50-50
több mint 5 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
braxa88
Hát eléggé. Mindegyik játékosod az átlaga felett hozott. innen már elég nehéznek tűnik visszahozni.
több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Joseph-Day vs Donald 11-6, kezdésnek OK.