bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 5 éve
Flacco 8 pont, Keenan Allen 1 pont. Még cidriznem kell, hogy a másik két játékosa az ellennek ne brillirozzon. Fasza. Ja és 192,5 pont.Watson 55 pontja hozta meg a W-t
A New Englandi köcsögökból is elég volt, ketten 1,5 pont, főleg Van Noy zavar....
csi77
Mert D részen jóval tökösebb voltál... Ez nekem ordas nagy röfögés volt...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Hogy a búbánatos tökömbe nyertem azt nem tudom... Megkérdezem a mákban hempergő malacot?Ahogy az egész kinézett lyukas garast nem adtam volna a W-ért...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Ha valakinek WR kell, az nalam keresgelhet nyugodtan.. a 4 elit WR-ből bárki vihető.QB/RB upgrade, esetleg elit S/DE erdekelne.. de barmit meghallgatok.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Miután az 1. és 2. számú WR-em is 0 pontot "vitézkedett", Thomas Davis pedig 5 pontot tett fel a táblára, túl sok mindenben nem reménykedtem....volt pár szép, de több pocsék egyéni teljesítmény is....Ha jól nézem, és nagy csoda nem lesz hétfőn, akkor nem marad veretlen csapat a ligában, illetve nyeretlen sem. Szép taposás lesz a tabella mindkét végén. 😊Jó is lenne ha sikerülne megtartani a 8 pontos előnyt 😊
somoskovig
flzoli
Kájzerszóze
több mint 5 éve
volt pár szép, de több pocsék egyéni teljesítmény is....Ha jól nézem, és nagy csoda nem lesz hétfőn, akkor nem marad veretlen csapat a ligában, illetve nyeretlen sem. Szép taposás lesz a tabella mindkét végén. 😊Jó is lenne ha sikerülne megtartani a 8 pontos előnyt 😊
somoskovig
flzoli
több mint 5 éve
Flacco 8 pont, Keenan Allen 1 pont. Még cidriznem kell, hogy a másik két játékosa az ellennek ne brillirozzon. Fasza. Ja és 192,5 pont. A New Englandi köcsögökból is elég volt, ketten 1,5 pont, főleg Van Noy zavar....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Akkor 2-vel több győzelmem lenne 😀Hát ez brutálisra sikerült, azért értékelném, ha az aplitudó valahol középen megállna 😀Akkor olyan csapatod lenne mint nekem... mennyivel jobb állandóan 200 körül szerezni? 😕
Göbi
Igor
több mint 5 éve
Hát ez brutálisra sikerült, azért értékelném, ha az aplitudó valahol középen megállna 😀Akkor olyan csapatod lenne mint nekem... mennyivel jobb állandóan 200 körül szerezni? 😕
Göbi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Ha jól nézem, és nagy csoda nem lesz hétfőn, akkor nem marad veretlen csapat a ligában, illetve nyeretlen sem. Szép taposás lesz a tabella mindkét végén. 😊Jó is lenne ha sikerülne megtartani a 8 pontos előnyt 😊
somoskovig
több mint 5 éve
Hát ez brutálisra sikerült, azért értékelném, ha az aplitudó valahol középen megállna 😀
több mint 5 éve
Ha jól nézem, és nagy csoda nem lesz hétfőn, akkor nem marad veretlen csapat a ligában, illetve nyeretlen sem. Szép taposás lesz a tabella mindkét végén. 😊
több mint 5 éve
Göbi/Amari, please..Nyilván Göbi is ellenem fog 240 pontot csinálni az eddigi 160-as átlag után.. kezd unalmas lenni, de legalább már megszoktam. Robinson, Lawrence és Graham is többet csinál mint az eddigi 4 hét alatt összesen.Köszi, ma valóban kijött a lépés a fiuknak...hektikus minden meccs kb a ligában 😎🏈
Grat Göbi, a két WR-nek és Bullardnak köszönöm, a többiek szarjanak sünt.
Azt meg lehet választani melyik második osztályba megy az ember, vagy sorsoljuk?
Igor
Göbi
www.youtube.com/watch?v=UcZzlPGnKdU
több mint 5 éve
Nélküle is behúzta volna somos valszeg... és tudod jól, hogy trap a srác, még ha mondjuk húszcsapatos ligában WR3-nak már oké lenne...Picit mérges voltam, amikor McCaffrey megfutotta a 84 yardos TD-t, de azért Fuller kicsit kárpótolt. 😮szívesen..
somoskovig
Szesze
Hadd örüljön neki somos (bár ahogy nézem nála min WR2), | aztán majd a PO-ban szív vele... |
Szerkesztette: Igor
több mint 5 éve
caminoi
225
Picit mérges voltam, amikor McCaffrey megfutotta a 84 yardos TD-t, de azért Fuller kicsit kárpótolt. 😮Grat!
somoskovig
több mint 5 éve
Nyilván Göbi is ellenem fog 240 pontot csinálni az eddigi 160-as átlag után.. kezd unalmas lenni, de legalább már megszoktam. Robinson, Lawrence és Graham is többet csinál mint az eddigi 4 hét alatt összesen.Köszi, ma valóban kijött a lépés a fiuknak...hektikus minden meccs kb a ligában 😎🏈
Grat Göbi, a két WR-nek és Bullardnak köszönöm, a többiek szarjanak sünt.
Azt meg lehet választani melyik második osztályba megy az ember, vagy sorsoljuk?
Igor
több mint 5 éve
Picit mérges voltam, amikor McCaffrey megfutotta a 84 yardos TD-t, de azért Fuller kicsit kárpótolt. 😮szívesen..
somoskovig
több mint 5 éve
Picit mérges voltam, amikor McCaffrey megfutotta a 84 yardos TD-t, de azért Fuller kicsit kárpótolt. 😮
több mint 5 éve
Elgázolt a BKV.... 😱
több mint 5 éve
Fos a csapatom, de nyilván a másik oldalon Watson 55 pont. Bakker.....Flaccoban kell bíznom.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Nyilván Göbi is ellenem fog 240 pontot csinálni az eddigi 160-as átlag után.. kezd unalmas lenni, de legalább már megszoktam. Robinson, Lawrence és Graham is többet csinál mint az eddigi 4 hét alatt összesen.Grat Göbi, a két WR-nek és Bullardnak köszönöm, a többiek szarjanak sünt.
Szerkesztette: Igor
több mint 5 éve
Még jó, hogy pont néztem Reedert, aztán inkább Tae Davis mellett döntöttem, mert úgy voltam vele, hogy (mint Hager) valszeg ő se fog többet kapni 50-60%-nál Ebukam miatt... erre csinál egy 8+5-öt, ejj. somos, kezdhetsz aggódni Littleton miatt 😛Kíváncsi leszek a snap count számokra..
több mint 5 éve
braxa88
12 534
dehogyis. ez még simán 50-50erős kezdés Carson, Everett, Kupp, Rams LHát eléggé. Mindegyik játékosod az átlaga felett hozott. innen már elég nehéznek tűnik visszahozni.
braxa88
zinedine5
több mint 5 éve
erős kezdés Carson, Everett, Kupp, Rams LHát eléggé. Mindegyik játékosod az átlaga felett hozott. innen már elég nehéznek tűnik visszahozni.
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
erős kezdés Carson, Everett, Kupp, Rams L
több mint 5 éve
Joseph-Day vs Donald 11-6, kezdésnek OK.